Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy üzletember vallomása

Kedves hölgyeim, és uraim! Köszönöm, hogy szánnak rá egy kis időt, hogy elolvassák ezt a vallomást, és talán tanulnak majd belőle valamit.
Nos, a nevem az talán nem fontos. Elég annyi, hogy egy jól menő üzletben dolgozom, fogkrémeket értékesítek. Jó, igazuk van ez tényleg nevetséges egy kicsit, de jól fizetnek, meg lehet belőle élni kényelmesen. A hajam nem kezdett el őszülni, úgy, mint az apámnak, és így egész jóképű vagyok, egyesek szerint. Hetente háromszor járok konditerembe, és négyszer futni, úgyhogy a testemmel is minden rendben van nagyából. Három évvel ezelőtt kezdtem el dolgozni a Clean Twistnek, és azóta már vettem egy BMW-t, és egy házat magamnak New York City gazdagabb negyedében. Sőt. (Most megosztok magukkal egy titkot is, de remélem köztünk marad! Vettem egy 45-ös magnumot is, viszont nincs rá engedélyem, ezért nem lenne jó ha kitudódnak!)

Van egy feleségem, aki fekete hajú, sportos alkatú, és viszonylag szép nő. Csak egy baj van vele: nem jó az ágyban! Három éve élünk együtt, és még egyszer sem elégített ki orálisan. Én már több ezerszer kinyaltam (elnézést az ilyen szavakért, de muszáj, hogy jobban átérezzék a helyzetem), és véleményem szerint sokszor élvezte is, bár sohasem mutatta ki. Maga az aktus, az borzalmas szokott lenni, valamiért olyan, mintha jégből lenne ott alul, szinte semmit sem csinál, csak hagyja, hogy beledugjam, és ki-be húzogassam, mintha csak magamnak csinálnám. Néhányszor próbáltam erre terelni a beszélgetésünket, de ekkor ideges lett, és én hagytam az egészet. De egyszer előfordult, hogy veszekedtünk is emiatt.

Kérdeztem tőle, hogy mitől ilyen inaktív szex közben, és hogy mit csinálok rosszul, min változtassak, hogy ne csak úgy viselkedjen, mint egy guminő, erre ő megsértődött, és magára zárta a szoba ajtaját, mint egy kamasz. Képzelhetik mi volt ezután hetekig. Nem szólt hozzám, és mégkevésbé engedett maga mellé. De leszámítva a szexet, nagyon szeretnivaló nő volt, nem túl beszédes, de olyasfajta, aki mindenkiben bizalmat ébreszt, ha értik mire célzok. Ezért is szerettem bele, és ezért is vettem feleségül, bár a nászéjszakánk sem volt sokkal fényesebb. Én orálisan kielégítettem, majd összeszedve minden bátorságomat, rákérdeztem, hogy ő nem akarja kipróbálni, milyen lenne, ha a szájába venné a péniszem, de nem nagyon akarta. Nem is erőltettem a dolgot, tudják, hogy az ilyet nem szabad. Viszont akkor is ugyanolyan volt az aktus.

Néhány hónappal ezelőtt eljutottam arra a szintre, hogy elegem lett az unalmas szexből, és - kövezzenek meg érte -, de szeretőt kezdtem el tartani. Tudják, hogy van, főleg férfitársaim, hogy az ember próbálkozik, próbálkozik, tűri a kudarcokat derekasan, de mindig eljön egy olyan pillanat, ami után már nem lehet tovább elnézni valamit. Muszáj volt valami változatosságot belevinnem az életembe, mert kezdtem úgy élni, mint egy gép, és a feleségemmel is egyre többet civakodtunk, egy-két komoly veszekedésünk is volt. Nem konkrétan a nemi életünk miatt, hanem a mindennapi dolgok miatt, főleg azért, mert én már szerettem volna ha nem szedi a tablettákat, mert időszerűnek találtam, hogy gyerekünk legyen. Jobban mondva gyereket akartam, de ő nem. Tipikus férj-feleség élethelyzet: A férfi vagy a nő fiút, vagy lányt akar, de a másik még nem.

Kérdeztem tőle, hogy mi az akadálya, és erre azt válaszolta, hogy ő még nem elég felkészült az anyaságra, és még várni szeretne. Ezzel sajnos nem tudtam mit kezdeni, ha ő így érzi, akkor biztosan úgy van, és nem szabad ezt sem sürgetni.

Egyik este elmentünk kosarazni néhány barátommal, és ahogy ott játszottunk, megláttam egy nagyon szexi lányt. Tudják, olyan testrefeszülős cucc volt rajta, és valahogy az aurája maga volt az erotika, minden, amit egy férfi csak kívánhat. Nem tudom, hogy találkoztak- e már hasonlóval, de ha igen akkor tudhatják, miről beszélek.
Szóval ez a lány odajött hozzánk, - Lindának hívták-, és elkezdtünk beszélgetni. Ahogy kezdett kialakulni a kölcsönös vonzalom, hirtelen bűntudatom támadt a feleségem miatt, és ott akartam hagyni ezt a szép csajt. De sajnos túl nagy volt a kísértés, és túl régen nem volt már egy egészséges, életerős szexben részem, ezért a bűntudatom valamelyest enyhült. Tudom, hogy most egy szemétnek tartanak, de biztos vagyok benne, hogy ha maguk lettek volna ilyen helyzetben, akkor elgondolkodtak volna azon, amin jómagam. Felmentem a lakására, és lezuhanyoztunk, majd egy óriásit szeretkeztünk. És képzeljék, orálisan is kielégített! Nagyszerű érzés volt, és akkor, abban a percben tudtam, hogy a feleségem nem lenne képes ilyen érzést okozni. Amikor megdugtam, éreztem, hogy élek, és hogy valóban létezem. Éreztem, hogy férfi vagyok, és nem egy üres porhüvely, aki minden egyes nap ugyanazt csinálja, mint egy program, amit ezért hoztak létre. Stella ( a feleségemnek nem ez az igazi neve, de azt most nem közölném, ha megengedik) olyan volt ehhez a lányhoz képest, mint egy halott jéghegy. Sokáig töprengtem azután az este után, hogy egy olyan fiatal nő, mint Stella, hogy lehet ilyen.

A Lindás éjszaka után pár napig szörnyen éreztem magam, egy förtelemnek, aki nem jobb egy csövesnél sem. Olyan volt, mintha bűncselekményt követtem volna el, és valamilyen szinten tényleg azt követtem el. Stella nem tudta meg akkor, és valahogy vidámabbnak tűnt, mint addig bármikor a kapcsolatunk folyamán. Dudorászott, énekelgetett, és viccelődött. Ahogy teltek az órák, és a napok, nem akartam Stellával együtt lenni, mert bűntudatom volt. Ő nem próbált közeledni, sőtt, ha visszagondoltam, egszersem volt olyan alkalom, hogy ő kezdeményezte volna a szeretkezést, és ez csak most volt nagyon furcsa. Eddig legalább kétszer csináltuk egy héten, de most már másfél hete semmi sem volt.

Elhatároztam magamban, hogy addig nem fogok próbálkozni, amig ő nem kezdeményez. Ettől az új céltól valahogy jobb lett a kedvem, és kezdtem ismét a réginek érezni magam. Mostmár tudom, hogy akkor csak rá akartam terelni a megcsalás hibáját, mert, hogy ő miatta kellett mást megdugnom, meg hogy ő az oka, mert az ember már csak ilyen: nem képes sokáig szenvedni önmagát okolva, valaki mindig kell, akire rá lehet fogni a hibát!
Három teljes hét múlva újból felhívtam Lindát, mikor Stella elment bevásárolni. Még emlékezett rám, és azt mondta, hogy nyugodtam mennyek át hozzá, meg hogy már hetek óta várta, hogy mikor hívom. Stellának azt hazudtam, hogy a srácokkal megyek kosarazni, majd beszaladtam a patikába, és vettem óvszert, mert otthon nem tartottam. Tudják, mint említettem a feleségem tablettát szedett, ezért nem volt rá szükségem.

Felmentem Lindához, és három teljes órán át csak szexeltünk kisebb megszakításokkal. Eszméletlen volt az a csaj. Szinte jobb, mint első alkalommal. Ekkor már tudtam, hogy többször is el fogok jönni, és hogy ez olyan mint a drog, függővé válhatok, de nem zavart.
Stellával azóta sem szeretkeztem, mind a mai napig, és ma megtörtént amitől féltem. Lebuktam! Felfedezte Lindát! Valaki elmondta neki, hogy óvszert vásároltam a patikába, és több sem kellett. Nem tudom, hogy sikerült neki, de kinyomozta a címet, és pont ránk nyitott, miközben a nő szájában volt a péniszem. Borzalmas volt! Azt üvöltötte, hogy " Ez kellett? Ez kellett?" Majd könnyes szemmel kirohant. Én hazasiettem, de nem találtam sehol. Fél óra után hazajött, és bezárkózott a fürdőszobába.

Azóta két óra telt el, és sejtem, hogy mit tett. Azért írtam le mindezt, hogy ha valaki elolvassa, tanuljon belőle, és legyen ez egy intő példa mindenkinek.
Elérkezettnek látom az időt arra, hogy rátörjem az ajtót, odafeküdjek mellé, és hogy használjam a magnumot, amire nincs engedélyem...
Hozzászólások
További hozzászólások »
stepri ·
Ezért öngyilkosnak lenni? Marhaság.
Én végig azt hittem, hogy Linda és Stella barátnők, és ugye lebukás, válás, asszonyka viszi a lóvét.
Erre magnum, ehhh...
firkasztunder ·
Én azt hittem, hogy Stella fizet Lindának, hogy a férje hagyja végre békén. Úgy elég humoros lett volna :o)))

Vivienne ·
Nekem nagyon tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: