Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy unalmas ködös öszi nap másnap délutánja

Előzmény cime: Egy unalmas ködös öszi nap másnapja ……  és ugyanezen a web lapon található.

Az előzmény vége ….
Ekkor Ő átölelte a derekamat a lábaival és belesuttogta a fülembe a következő mondatot, melyet míg élek el nem fogok felejteni. “Tegnap vetted el a szüzességemet és ma már megcsaltál a hugommal. Hát szép dolog ez?” majd belefúrta nyelvét a számba és egy örökkévalóságnak tűnő csókban meg is bocsájtotta bűnömet.

***
A délután estébe hajló további részében teljesen átadtam magam Marika kénye kedvére.  Órákon át játszott a testemmel (és persze én is az Övével az általa kívánt módon), kiélvezte minden zeg-zugát, és egy tegnap még szűz lányt meghazudtoló fantáziával, étvággyal, felszabadultsággal és kiváncsisággal hozta be a kortársaihoz képesti vélt vagy valóságos lemaradását.  Mire a lakását elhagytam mindent amire kiváncsi volt megnézett, kipróbált, megkóstolt és magába fogadott.  A palacba zárt szellem elszabadult és az elkövetkező években a szeretkezés minden árnyalatát a legfinomabb részletekig kiélveztük.

***
És a magyarázat az előző részhez …. annak aki még nem fejtette meg:
Marika másnap nem jött dolgozni. … mert elment levágatni és befestetni a haját.

Amiről sem én sem munkatársaink nem tudtak, Marika egy neves öntevékeny szinházi körben tanult már évek óta és a társulat egyik legtehetségesebb tagja volt.  Ezt számtalan szerepben és megannyi vidéki túrán bizonyította csak éppen nekünk fogalmunk sem volt róla.

Amikor felmentem a lakására, egy nekem koreografált darabot játszott el, a saját hugának a szerepét aki természetesen nem létezett.  Szinészi képességeire jellemző, hogy a hangját éppúgy mint mozgását és viselkedés jellemzőit úgy tudta megváltoztatni, hogy a több éves együtt dolgozás ellenére sem ismertem fel.  Az egyetlen ami elárulhatta volna az a szokatlanul nagy csiklója volt, ezért nem engedett a puncijához nyúlni. Ez az árúlkodó jel ugyan ott volt amikor behatoltam, de addigra már annyira fel voltam izgatva, hogy elkerülte a figyelmemet, és Marika azért harapott az ajkamba mert előző nap is ezt tette amikor a szüzességét elvettem.  Csak akkor a fájdalom most pedig “megtorlás” inditotta a harapást.

***
Őszinte csodálattal adóztam szinészi tehetségének és talán mondanom sem kell hogy rettenetesen szégyeltem magam amiért a “huga el tudott csábítani”.  A tanulság pedig az ajkamba haraptatott, egy szeretőt soha sem szabad megcsalni.

Ahogy megszemélyesítette saját nemlétezö hugát azzal felébresztette bennem a kétséget a tegnapi élmény valódiságával szemben.  Testünk egybefonódva éreztük egymás szívverését és valahogy Ö az engem gyötrö bizonytalanságot megérezte. Hátamra fordított, fölém hajolt, miközben egyik combját beemelte az enyéim közé. Nedves punciját a combomhoz nyomta, saját combjával pedig a nyugvó kígyó menekülési útját zárta el.  Nagyon belsöséges volt a két összefonódott test helyzete, mintha egy kölcsönös védelmi szövetséget alkotott volna.

"Kérdezz és én öszintén válaszolok" törte meg a csendet. "Látom a szemedben ami mögötte zajklik, de tudom, hogy félsz a kérdés erejétöl. Ne aggodj, minket most semmi nem tud elszakítani egymástól" és ennek bizonyítására szenvedélyesen megcsókolt.

"Ha tényleg érzed ami bennem motoszkál, akkor kérdés nélkül is tudod, hogy mire várok választ" próbáltam kibújni a meglehetösen kényelmetlen heyzetböl.

"Tényleg tudom és megmondok mindent de úgy szeretném, hogy bennem legyél, mert nagyon kívánom a meghittséget, arról nem is beszélve, hogy ismét benedvesedtem a böröd érintésétöl" ezzel teljesen rámemelte magát és az idöközben megmerevedett vesszömet becsúsztatta magába. Heves csókolózás következett, majd amikor levegöhöz jutottunk megszólalt.
"Hetedikbe jártam amikor az irodalom tanárnö javasolta, hogy vegyek részt egy amatör szinjátszó körbe, mert szerinte jó érzékem és szép kiejtésem volt. Anyám beleegyezett és a tanárnö elvitt magával egy budapesti szinház alagsorába. Amikor bementünk ideges félelem uralkodott el rajtam. Vagy talán várakozással teli izgalom? Mi voltunk egyike a korán érkezettnek ami arra jó volt, hogy kevés ismeretlennel kellett egyidöben találkoznom. Azután elkezdtek szállingózni a többiek is és mire a kör vezetöje megérkezett már voltunk vagy harmincan. Mint kiderült nem csak én voltam új, de a legfiatalabb igen. Tanárnöm bemutatott és hamarosan megkezdödött a társasági munka. Egy közelgö elöadásra készültek, amiben nekem csak valami csekély statiszta szerep jutott.  Na ezt nem is bántam, mert így volt idöm beleilleszkedni a társulatba".

Kis szünetet tartott, ami arra kellett, hogy ne veszitsem el a rugalmasságomat. Mélyen beletolta nyelvét a számba, körül nyalta a szájpadlásomat, miközben néhányszor megszorította és kilazította hüvely izmait amitöl merevedésem megélénkült.

"Hamar megkedveltek a társaim, és a rendezö is látott valamit bennem mert keztem szerepeket kapni. Szerettem odajárni és néhány igazi barátság is kezdett kialakulni körülöttem. Ezek egyike a rendezö felesége, Irénke volt aki korai harmincas lehetett, de nagyon jó fej volt és noha a korkülömbség alapján anyám lehetett volna, mint azonos korú barátnöt kezelt. Néhány hónap alatt annyira összebarátkoztunk, hogy már feljártam a lakásukra is, ahol idönként közismert filmszinészekkel is találkoztam.  Nagyon kedvesek voltak, mindenkinek volt egy bíztató szava vagy néhány jó tanácsa. Volt aki kolleginának szólitott, ami rendkívül imponált nekem."

Újabb mélynyelves csók és hüvelyi belsö masszázs következett, majd folytatta: "Közeledett a tizennegyedik születésnapom, és Ircsiék meglepetés bulit szerveztek részemre. A tanárnömet is meghívták, nameg anyámat, de az utóbbi köszönettel visszautasította a kedves meghívást engem viszont elengedett. A buli szombat este szinház után volt, a szülinapom két nappal korábban amit anyuval és a szomszéd asszonnyal egy torta mellett otthon letudtunk. Az iskola évnek már vége volt, tehát rengeteg idöm volt a bulira készülni."

Kezdett a hangulata elkomorodni, és félö volt, hogy nem kívánt irányba fordul a délután ezért átfogtam a derekát és egy csípödobással magam alá fordítottam. Csókba folytottam a szavait és amikor elszakadtam ajkáról elindultam a nyelvemmel a Vágyak Völgye felé. Hálás morajlással nyugtázta ötletemet és szélesre tárta combjait. Belefúrtam a nyelvemet ahol az imént még farkam vitézkedett. Marika egy mélyet sóhajtott, majd a legszelidebb hangon suttogta "jutttass el a csúcsra, nagyon kívánlak" majd lehunyta szemeit és átadta magát a pillanat varázsának.  Nyelvem végigfutott minden idegszál végzödésén megannyi apró rándulásra késztetve a széttárt combjait, majd ahol szemérem ajkai összefutnak jó hosszan elidöztem. Rátapasztottam a számat és ajkaim közé becuppantottam az egész punciját és nyelvem hegyével végigrajzoltam a körvonalakat. A lány felszisszent és kissé felhomorított. Ezzel a megduzzadt csiklóját az orromnak nyomta, ami azonnali reflexet váltott ki belöle.  Megértettem, hogy oda kell összpontosítani a tevékenységem föcsapását és rányomultam a nyelvemmel miközben két ujjamnak adtam át a behatolás lehetöségét. Eröteljes szorítás fogadta a betolakodókat.
Csiklója teljes méretüvé merevedett, ami megkönnyitette a tökéletes élvezethez vezetö folyamatot. Néhányszori körrülnyalást követöen az egészet eltüntettem a számba és addig ki sem engedtem, míg a lány el nem kezdett vonaglani. Már majdnem a csúcson volt amikor megrándult, feldobta farát mint egy szilaj paripa, hördül néhányat és csak annyi idöt hagyott nekem ami arra volt elegendö, hogy ujjaimat felváltsam a petrencés rúddal, amikor sikoltozva élvezni kezdett. Rágyorsítottam, hogy beérjem, de mire nekem megindult az orgazmusom, addigra Ö már lefelé gördült a csúcsról. Mohon rátapadt a számra és eröteljesen szopta a nyelvemet amikor telelöttem a magtárát.

Lihegve-pihegva feküdtünk egymás mellett. Nemcsak a zacskóm de a szám is ki volt száradva. Az Övé is. "hozok inni" mondta és lenyúlt az ágy mellé a pongyoláért. "Maradj meztelenül" kértem, "szeretnék még  gyönyörködni a csupasz testedben".

Elmosolyodott, elengedte a pongyolát, ami lazán visszahullt az ágy mellett a padlóra. Felállt, pajkosan rámkacintott, majd ringó csípövel elindult a konyha felê. Elégedetten néztem utána, ez a gyöngyszem már az enyém.

Hát igen, egy unalmas ködös öszi nap másnapja is tartogathat örökre emlékezetes élményeket.


...... folyt köv .....
Előző részek
Hozzászólások
Manka02 ·
Mert mindenkiben benne van a homosexualitás magja. Csak ki kell csíráztatni. Nagyon életszagú a történet, akár igaz is lehet. Persze mint "irodalmi mű" azért hagy némi javítani valót, de ezen a web lapon nem mindenki készül a Kossuth Dij elnyerésére.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: