Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy tökéletes este

Egy hosszú,  fárasztó nap után újra miénk a Travis-ház. Csak én meg Gina...  Egy hónappal ezelőtt  csak álom volt mindez ,amit most átélek...  Itt van velem,  és senki nem veheti el tőlem. Ahogy meglátom egyből rajta ragad a szemem...  Bűvöletes,  ma is mint mindig... De nem minden nap végződik így ahogy ez fog. Előre megterveztem, az esti romantikát  ma feldobom kissé,  hogy ne legyen monoton,  biztos Gina is örülni fog,  főleg hogy nem tud semmiről... Fel megyünk  a szobába. Heves smárolásba kezdünk. Nyelveink csatája vadabb,  élénkebb  mint máskor...  Átjárom  a száját...  Hiányzott az íze. Gyengéd, szenvedélyes harapásokkal  illetem  ajkait,  amit halk nyöszörgéssel nyugtáz. Ennek hatására mégjobban levadulok,  és megszabadítom csinos kis fekete topjától, amely csipkés volta miatt alapból elég sokat sejttet  formás kebleiből. Ennek hatására ő is leveszi a fehér -  fekete kockás inget rólam. Megszabadítom a szintén fekete melltartójától. Az elém táruló látványtól szűkké válik a gatya, Gina ezt észre veszi,  de csak mosolyog. Megszabadít  a fogságból. Óvatosan oldja ki az övem, közben felsőteste  az enyémhez  ér,  ettől végig fut rajtam a hideg.  Nem akarom elsietni,  hogy minél izgalmasabbá és jobbá tegyem ezt az együttlétet,  bár valójában már rég benne lehetnék. Mivel egy szál boxerben  hagy,  én is megszabadítom szürke,  szoros cicagatyájától. Elém  tárul az elöl félig átlátszó, csipkés tanga... Itt már alig bírom ezért úgy döntök meg kell szakítani kicsit a dolgot.
-Bekötöm most a szemed a pólómmal,  de mindjárt jövök  valami extrával.  Na pillanat,  addig szívd csak magadba a Ray-illatot.
-Rendben,  de siess drágám,  teljesen kikészítesz,  nagyon akarlak már! - válaszolta a feltüzelt  Gina.
Megérkezek,  kezemben egy dobozka csokipudinggal,  és pár szem eperrel. Egy epret bele mártok  a pudingba  és a szájához teszem.
-Kóstold  meg,  finom. - szólok kedves szelíd hangon a gyönyörű,  kiszolgáltatott állapotban lévő lányhoz.
-Hmm,  Ray,  ez tényleg fincsi egyél te is.
Odahajolok  hozzá  és megharapom  az eper kilógó részét, majd az ujjammal  letolom  a tangáját  és rá kenek  egy kis csokipudingot.
-Ne siess! - büntet  a lány,  és fel húzza a bugyit.
Én nevetni kezdek majd felvilágosítom:
-Most pudingos  lett a kis csipkés tangád.
Nevetni kezd ő is,  és most ő maga veszi le. Én elkapom a falatnyi csipkés anyagot,  belecsomagolok egy epret és az orra alatt logatom...
-Milyen illata van?
-Puncis  eper! - válaszol,  mire mindkettőnkből kitör  a nevetés.
-Na együk meg. - eldobom  a bugyit és szájába adom az epret,  én újból bekapom  a kilógó részét. Újabb adag pudingot kenek  a borotvált puncijára  és jó mélyen belenyalok. A lány most már kiszabaditja a szemeit a pólóm takarásából,  és megszabadit  a boxeremtől,  hímtagomat kezdi markolászni.
-Finom vagy. - mondom neki, mohón falva  pudingos  punciját.
-Én is meg akarlak kóstolni. - jelenti ki,  és érzem hogy már izzik a vágytól.
Egymást orálisan kényeztetve folytatjuk. Már érzem hogy nem bírom soká ezért leállítom a lányt, folytatom barlangja kényeztetését,  közben kezeim melleire  tévednek,  markolászom őket.  Egyre jobban akarom őt....  Egyszer csak teste megrendül és mély sóhajjal  erősíti meg gyanúmat :elélvezett. Újra csókolózni kezdünk  de már nagyon vadul.
-Ne húzd már az időt,  Ray,  akarlak! - súgja a fülembe.
Felemelkedek, kemény farkammal  simogatni kezdem a bejáratát... Tudom hogy ezzel kikészítem,  mégis hergelem,  azt akarom hogy maximálisan akarjon. Gina megunja  a játékot,  nem bír ellenállni,  hirtelen megfordítja a dolgokat,  felülkerekedik és lovagolni kezd rajtam...  Ahogy rám ereszkedik  belőlem is felszakad  egy mély sóhaj. Megmarkolom  a csodálatos fenekét és attól emelgetem  magamon. Egy idő után lassul,  látom hogy kifárad,  ezért megint fordulunk,  felülre kerülök, de már nem kell sok... Melleit csokolgatom,  érzem hogy megrendül ,  az egész teste megfeszül. Én is érzem h végem van... a csodás melleire  élvezek.
-Ray,  te aztán kitettél  magadért. - mondja fáradt hangon Gina,  amint erőt nyer a megszólalásra.
Válaszként csak átkarolom  és édes puszit adok a homlokára.
Hozzászólások
Andreas69 ·
Elsőnek jó, de kellene valami, amitől más lesz, mint a többi írás, ami itt van az oldalon. Adtam egy zöldet...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: