Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy téli gyönyör története

Forróság... Éreztem, ahogy süti a talpam a kandallóban lobogó tűz. Bár nem a legkellemesebb érzés, azért a hóban eltöltött két óra után teljesen elfogadhatónak találtam és egy nagy nyújtózással nyugtáztam a lábamban újraéledő bizsergést. Fejjel lefelé észrevettem, ahogy Kedvesem tesz-vesz a konyhában. Pár percig nem szóltam semmit, csak követtem Őt a tekintetemmel. Még mindig gyönyörűnek látom, pedig már túl van a harmincon, és persze a 3 éves fiunkon. Megőrizte fiatalos, kecses alakját és vállig érő, fekete haját. Visszagondoltam első találkozásunkra mikor megjelenésével teljesen rabul ejtett és mikor sikerült összekötni az életünket.
Mikor idáig jutottam gondolataim ösvényén, akkor hirtelen felnézett, majd felém fordult és megkérdezte, hogy Marci merre van (Ő a fiunk)...
- Haj – sóhajtottam magamban –, úgy látszik azért erős még az anyai aggódás benne. Marci már 3 órája fenn alszik az emeleten és ezt ő is tudja. Nem baj. Biztosítottam, hogy megyek és megnézem megvan-e még a Marcink.
Kényelmes tempóban felkeltem a kanapéból, és bevettem a lépcsőfordulót (kis csigalépcső visz az emeletre). Megálltam a gyerekszoba előtt és halkan, nehogy felébredjen, kinyitottam az ajtót. Csak hogy meglepődjetek, igen, még mindig ott aludt.
Visszatértem Kedvesemhez és egy gyengéd puszi kíséretében a fülébe súgtam, hogy rosszalkodni támadt kedvem. Láttam, ahogy kis szája felveszi azt az pajkos mosolyt, amit már oly régóta nem volt szerencsém látni (Marcira rengeteget kell figyelni és nem jut idő… köhöm... mindenre).

Gondoltam, ha már ilyen jól alakulnak a dolgok, akkor toldjuk meg még egy kis jóval. Lassan, gyengéden masszírozni kezdtem a vállait, miközben kis puszikat adtam a füleire és a nyakára. Erősen tartottam magam, hogy ne siessem el a dolgokat, legyen most ő az első.
Csókjaimmal áttértem a vállára, miközben kezem a derekát és a pociját kezdte simogatni, majd pár perc elteltével, sóhajait nyugtázva, új irányt vettem és elkormányoztam magam a mellei felé. Mivel a ruha elég zavaró, ezektől gyorsan megszabadítottam, legalábbis felül, majd óvatosan megharapdáltam az egyik mellbimbóját, mivel tudtam, hogy ez az őrületbe kergeti. Meg kell hagyni ő sem volt rest. Ténykedésem közben, gyengéden simogatni kezdett legbecsesebb részemen, míg másik kezével a hátam karmolászta, ami az én közismert gyenge pontom. Tekintve a magunk mögött hagyott évek tapasztalatát, gyorsan felhúztuk egymás vágyát, nem mintha erre szükség lett és bár igen erős volt a kezdeti elhatározásom, ennél a pontnál már nem tudtam magam visszafogni és bedöntve a kanapóra, a dolgok közepébe csaptunk.

Gyors ruhadobálás közepette egymásnak estünk, szenvedélyes csókcsatában összeforrva. Kézzel a megfelelő helyre irányítottam magam, és egy gyengéd mozdulattal becsúsztam Kedvesembe. Amint behatoltam éreztem, ahogy körbeveszi a meleg a szerszámom, majd halk sóhajjal nyugtáztam a szorítást, amit elég sokáig gyakorolt, hogy nekem nagyobb élvezetet okozhasson. Gyors mozgásba kezdtem, miközben csípőmmel apró köröket téve fokoztam a dörzsölődésünket. Fejem vállára hajtottam, és befúrtam az orrom a nyakához, mert érezni szerettem volna bőre illatát. Éreztem, ahogy magához szorít, majd elkezdett nyögdécselni. Kb. két perc szeretkezés után végigkarmolta a hátam, jelezve, hogy közel jár, és engem is vadabb tempóra ösztökélt. A hatalmas vágtában rámtört az érzés, hogy közel a vég, pont mikor Kedvesem teljesen rámszorult. Itt már nem volt esélyem. Megrándultam, egyetlen lökettel kiadva magamból a felgyülemlett heteket, majd erőtlenül ráborultam a mellkasára.

Zsongott a fejem, éreztem a lábamban is a bizsergést, a gondolataim mintha lefagytak volna. Nem volt akkor más számomra csak ő és én és tudtam, hogy ebben a momentumban senki és semmi nem zavarhat minket. Ismét átéltem a pillanatot, ahol egyesek szerint a férfi megláthatja istent, és úgy éreztem, megfejtettem eme gondolat okát. Szorosan magamhoz ölelve, kettőnk szívének zakatolását hallgatva álomba elszenderültem...
Hasonló történetek
25030
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
29418
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Gothicman ·
Előre bocsánat az elírásokért:P
Sajnos csak későn vettem észre őket.

Jó és rossz kritikát egyaránt várok!:)
Köszi.
geminigirl ·
Szia!

Pontoztalak még reggel, mert nagyon kevésnek tartottam az akkori 3 körüli átlagot.
8-8-8-at adtam, megmondom miért:

Maga a történet igazából átlagos, adott egy pár, otthon, családi élet közben, semmi extra, hétköznapi pillanatkép, de én szeretem az ilyeneket.
Az volt kicsit fura, hogy a gyerek már 3 órája alszik. :D
De az is lehet, hogy szerencsés szülők. :)

A fogalmazás azért 8, mert sok helyesírási hiba meg elütés nincs ugyan benne, de néhány - számomra - fura kifejezés igen:
"süti a talpam a tűz", "elkormányoztam magam", "felhúztuk egymás vágyát", "gyors ruhadobálás", "álomba elszenderültem".
Isten megtalálásával kapcsolatban nem nyilatkoznék. :)

A szex része nem rossz, pont annyira "rutinból" megy, amennyire egy gyerekes párnál ez megszokott, semmi extra, de jó ez így, amolyan hétköznapi, talált szex. :)

Összességében nem rossz, a hangulata tetszett.

üdv,
Gem




Gothicman ·
Köszi:)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: