Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy szorakozohelyen történt...


Bulizós sportos testű srác vagyok, aki mindig tudja, mit akar. Az egyik ilyen helye sok haverral jól érezzük magunkat pia, csajok. Egyszer csak észreveszem, hogy valaki bámul odanézek és egy idősebb jó kiállású férfi. Gondoltam biztos ismer valahonnan, később a pultnál odajött és beszélgetni kezdtünk. Kiderült, hogy nem ismer, csak szimpatikus vagyok neki és fizetni akar egy italt itt már gyanús volt a simulékony modora de semmi több. Beszélgettünk, ittunk aztán megkérdezte rágyújtunk-e és igent mondtam. Ez megváltoztatta az életemet! Amikor kiértünk egyre inkább igyekezett a sötétben parkoló autó felé. A kocsi oldalának támaszkodva elszívtuk a cigit és gondoltam megyünk vissza dumálni, de nem így történt. Ahogy indultam vissza megfogta a vállam újra maga felé fordított erősen magához húzott és megcsókolt, rendes nyelves csók volt én meg persze tiltakoztam hogy, én nem csinálok ilyet, én nem vagyok meleg, de ő nem engedett el. Háttal nekinyomott az autónak, hogy ne tudjak hátrálni, de a csókkal így sem boldogult, túl nagy volt az ellenállás részemről. Akkor rám kiáltott, hogy na jól van, te akartad és ezzel a földre lökött a hátam a kocsinak a térdem a betonon, ő meg gombolja a sliccét. Húúú, hát minden átfutott az agyamon, de akkora kontrollt gyakorolt addigra felettem, hogy nem tudtam mi is történik. Beletúrt a hajamba és meghúzta ettől kiáltottam egyet így a szám kinyílt az ő farka meg már bent is volt és húzta a fejemet egyre közelebb a tövéhez én persze próbáltam ellenkezni de ő volt jobb helyzetben. Hosszú percek teltek el így én ott térdelek az ő farkával a számban ő meg csak mondja szopjál ribanc. Totál szétestem az addigi életem mindörökre le lett húzva...


És ő ezt biztos hogy megérezte mert amikor ez megfogalmazódott bennem kihúzta a farkát a számból felhúzott határozottan de már nem olyan durván mint az előbb, kilazította az övem és hassal a motorháztetőre fektetett. Én addigra nem is tudom hol jártam a testemtől vagy épp akkor tértem vissza!?


De a lényeg hogy onnantól kezdve már nem ellenkeztem bár mit is tett.


Lehúzta a nadrágom és az alsóm aztán kis nyalás csókolgatás után valami hideget éreztem, a síkosítót. Majd felállt és azt mondta ezt figyeld. Azzal megfogta a csípőm az egyik kezével és gyakorlatilag ellenállás nélkül tolta belém a farkát, ami nem volt túl nagy, de elsőre azért kicsi sem. Ő persze elégedetten nyögött, hú de jó szűk vagy bébi. Fájt, feszített, majd szét repedt a seggem, de ő csak nyomta és nyomta, a végén már attól féltem, hogy valaki meghallja a csattogást és odajön, de nem jött senki.


Ő pedig magabiztossága teljes tudatában egyre erősebben kúrta a seggem. Aztán újra beletúrt a hajamba az egyik kezével, a másikkal nyomta le a csípőm és azt mondta most beléd élvezek. Vissza lökött a motorháztetőre még egyet kettőt lökött a csípőjével és belém élvezett hangosan mintha mindenkinek el akarná mondani mi is történt itt most. Hörgött, hogy hú, ez isteni volt, de jó vagy és rám esett a nyakamat csókolgatta. Aztán egyszer csak felállt kihúzta a már lankadó farkát, nadrág fel és mondta, hogy száj le a kocsimról ribanc! Beült és ott hagyott. Én meg ott álltam, mint egy rakás szerencsétlenség a szám ragacsos a nyáltól a nadrágom lecsúszva a seggemből meg folyt ki a geci. Miután magamhoz tértem felöltöztem és gyalog mentem haza. Arra gondoltam a fickó most milyen elégedett lehet magával, és vajon meddig fog vissza gondolni arra, hogy én milyen örömökhöz juttattam. Ekkor újra felállt a farkam és ott azonnal rájöttem mi is a helyzet velem. Azóta így élek!


Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: