Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

egy szeretkezés

Este volt. Vége volt a filmnek-nem volt egy nagy durranás-és felmentünk a galériára lefeküdni.
Én másnap reggel mentem dolgozni, Feri délután... ő ráért:)
Már a film alatt éreztem hogy megkívánt. Feküdtünk a lenti ágyon egymáshoz simulva. Felhúzta a szoknyámat, és simogatni kezdte a combom. Finoman, ahogy szeretem az ujjai hegyével. "Enyhén" lettem libabőrös, majd haladt felfelé. Már a csípőmet kényeztette
majd a fenekem. Néha keze elkalandozott a bugyimon egészen a katlanom bejáratáig, ami akkor már nedves volt az izgalomtól.
Én próbáltam minél jobban nekinyomni a fenekem és érzetem, ahogy fokozatosan keményedik. A film végéig ebben maradtunk.
Felmentünk. Bebújtunk az ágyba, egy csókot nyomtunk egymás szájára ahogy minden este tesszük és jóéjt kívántunk. Egymáshoz simulva vártuk az álmot, ami még igencsak váratott magára.

Mivel felfokozta vágyaimat, elkezdtem csókolni. Éreztem, hogy nagyon jól esik neki. Teljesen ki akarta nyitni a száját de nem engedtem neki. Puhán ajkaim közé zártam és nyelvemmel végig cirógattam mind a két felét ennek a mézédes gyümölcsnek. Már nyakát csókoltam majd a kulcscsontját, végig a mellkasát és a hasát. Elidőztem a köldökénél - tudom ezt nagyon szereti. Körbevezettem rajta nyelvem hegyét, majd egyenes vonalban haladtam lefelé, de még nem értem hozzá meredező férfiasságához.
Jobb combja belső felét kezdtem csókolni, a másikat pedig bal kezemmel simogatni. Szabad kezem ez idő alatt finoman izmos felső testén kezdett vándorolni.
Nagyon szeretem a testét, mert nem kidolgozott izom van rajta, hanem a fizikai munkától megerősödött férfi ideálom.

Mikor éreztem, hogy már eléggé felizgattam, elkezdtem nyelvemmel fel-le nyalogatni a már merev péniszt. Meg-meg szívtam hegyét, hogy a lehető legmerevebb állapotot elérje. Mikor ez bekövetkezett a makkja köré csavartam nyakláncom és elkezdtem játszani vele. A nyelvemmel táncoltattam rajta, amitől teljesen begerjedt...
Lábaimat combja köré csavartam és mozogni kezdtem rajta miközben szám még mindig a farkára volt tapadva. Ekkor már nem bírta idegekkel és elkezdte a hátamat simogatni.
Lehúztam a bugyimat, majd átvetettem lábam csípőjén, hogy felé kerüljek lovagló pozícióban, de még nem engedtem, hogy belém hatoljon. Csak köröztem felette. Erősen megmarkoltam szerszámja tövét, amitől úgy állt, mint a cölöp így nem kellett fognom ahhoz hogy bele tudjak ülni. Elkezdtem mozogni rajta majd hirtelen belesüllyedtem, hogy az egész kelyhem betelítse. Pont belém illik...

Ekkor megfeszült a teste de még nem ment el-soha nem engedi, hogy én ne menjek el előtte. . .
Felemeltem csípőmet jelezve ezzel, hogy ő következik. Vette a lapot, és elkezdte egyre gyorsabban dobálni a csípőjét. Közben felhajolt és melleimet kezdte csókolni, bár akkor még rajtam volt a hálóingem.
Hátrahajoltam-most már együtt mozogtunk és áthúztam fejem felett a kis ruhadarabot. Most már szabadon jártak kebleim az ütemes mozgásra. Mikor éreztem, hogy közeledik a csúcs egy kis suttogással jeleztem, hogy ne hagyja abba amitől még jobban felizgattam. Szaporább lett, melleimet csókolta. Az együttes orgazmus hatalmas gyönyörében szánk egymásra tapadt. Imádom mikor együtt élvezünk
Testem ráhanyatlott az övére, és magához szorított. Így lüktettünk együtt.
Összebújtunk, és egymás karjaiban aludtunk el.
Imádom ezt a manust:)
Hozzászólások
További hozzászólások »
wind-storm ·
Mármint abba, hogy felvilágosít.

Hétköznapi nő ·
Szerintem is nagyon lehúzzák az amúgy is átlagos szex-leírást a hibák, mert túl sok, és folyton megkaszt az olvasásban.
Én sem értem, Dreamer, ilyet ki akarna másolni?
Legyünk jóhiszeműek. Ő írta, csak nem lett az igazi.

Kedves Tormor! Ha segítségre van szükséged, kiálts! Azt hiszem vagyunk itt páran, akik önként felajánlják, hogy lektorálnak, ha kéred.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: