Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy szép tavaszi nap 2. rész

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Reggel, mikor felébredtem, madarak csicsergését hallottam az ablakon át. Nyújtóztam, és átnyúltam az ágyon, de csak az üres párnát tapogatta a kezem. Felültem, és magamra húztam a takarót. A konyha felől halk beszélgetést hallottam. Jóleső borzongás futott rajtam végig. Halkan mentem a konyhába, és halottam, hogy a két fiú rólam beszél. Mikor megláttak, mindketten rám mosolyogtak. Kávéztak, és engem is finom kávéval kínáltak. Ricky felállt és kihúzta nekem a széket, Georg pedig megterített.
- Ez csodálatos fiúk! - mondtam.
- Nem! Te vagy csodálatos! - mondták szinte egyszerre. Megreggeliztünk, és én elpakoltam. A két pasi már felöltözve toporgott az ajtóban. Elmegyünk vásárolni, te addig is pihenj, rendezkedj be. OK!
Elmentek, tusolás után kipakoltam a táskáimat. Épp a ruháimat raktam a szekrénybe, amikor megszólalt a kaputelefon.
- Ki az? - kérdeztem.
- Wendy vagyok - hallottam egy idegen nő hangját.
- Gyere fel! - és kinyitottam az ajtót.
Egy csinos fiatal szőke lány személyében megismertem Wendyt. Mosolyogva kezet nyújtott, bemutatkoztunk egymásnak.
- Kávét? - kérdeztem.
- Nem köszi.
Kínos csendet végül Wendy törte meg. Rickyt kereste, nincs itthon.
Ismerősen mozgott a lakásban.
Ezt meg is jegyeztem neki, de erre ő csak mosolyogva válaszolta, hogy nem véletlenül.
Már többször járt itt.
Elképedtem. Nahát Ricky!
- Szóval összejöttetek? - kérdeztem.
- Hát nem is tudom - felelte.
- Igazából úgy történt... - kezdte mesélni, mikor megjöttek a fiúk. Ricky és Georg zavartan pillantottak egymásra. Gondolom nem számítottak erre.
Alig tudtam palástolni mosolyomat. Magamban jót derültem a zavarukon.
Aztán nem bírtam tovább, kitört belőlem a nevetés.
Erre senki nem számított. Mindenki felszabadultan felnevetett. A nappaliba tessékeltem a társaságot, és kérdőn néztem hol Rickyre, hol Georgra.
Végül Georg törte meg a csendet.
- Mona ez az én hibám. - kezdte, de Ricky leállította. Hagyd! Nem kell. És szépen mesélni kezdett egy görbe estéről, aminek az lett a vége, hogy Wendyt az ágyában találta.
Még egyszer találkoztak, de részéről semmi komoly szándék nem volt.
Georg elfoglaltságra hivatkozva elsietett. Biztatóan nézett barátjára. Ott maradtunk hárman a lakásban. - Hát! Ez szép! - Csaptam össze a kezeimet. Döbbent arckifejezésük láttán elnevettem magam. Zavartan néztek össze, majd rám.
- Nincs semmi baj! Én megértem, ha hiányod volt Édes. Ezt komolyan mondod? Igazán?
- Hát akkor én mennék is - szólalt meg Wendy.
- Nem mész sehova - mondtam neki kedvesen.
Tudjátok mit? Töltsük el közösen ezt a napot! - ajánlotta fel Ricky.
- Jó ötlet! Feleltük szinte egyszerre mindketten.
A konyhában elpakoltuk a vásárolt cuccot, és nekiláttunk a főzésnek.




Főzés közben nagyokat beszélgettünk, ismerkedtünk. Egész kedves, humoros lány volt Wendy. Ebéd után sétálni indultunk a közeli parkba. Nagyon csendes környéken lakott Ricky, egész délután jól szórakoztunk. Beültünk egy cukrászdába is, ahol isteni fagyi kelyhet ettünk.
Sajnos Wendynek mennie kellett, de megígérte, hogy találkozunk még.
Ami nem is váratott magára sokáig. A hetet végigdolgoztuk, és eljött a várva várt hétvége. Szép idő volt. Rickyvel elhatároztuk, hogy elmegyünk az usziba.
Szaunáztunk, úszkáltunk, egyszerűen csak élveztük a pihenést.
Aztán meglepetésként egy ismerős arcot láttam, Wendy volt az. Ott dolgozott, nagyon örültem a találkozásnak. Határozottan megkedveltem őt, és meghívtam másnapra, vacsorára. Örömmel fogadta el.
Nagy készülődéssel vártam az estét. Természetesen Rickynek nem árultam el, meglepinek szántam. A meglepetés nagyszerűen sikerült. Ricky teljesen odavolt mikor meglátta a vendéget. Huncutul rákacsintottam, és megcsókoltam Wendy előtt. Ő nem fordította el a fejét, hanem nézett bennünket és sejtelmesen mosolygott. Vacsora után a nappaliba vonultunk egy üveg finom pezsgővel. Iszogattunk, közben Ricky, a pezsgő hatásától egyre jobban felszabadultabban viselkedett. Simogatott, közben Wendyre nézett. Az ő combját is mintegy véletlenül végigsimította. Feszültem várta a reakciót, de Wendy és én csak egymásra mosolyogtunk, és a meglepett férfit behúztuk a hálóba, és hanyatt löktük a nagy franciaágyon.
Közösen vetkőztetni kezdtük, ami annyira tetszett neki, hogy a boxer, amit viselt, kezdett szűk lenni neki. Nézte, ahogy lassan lehúzzuk róla, és előbukkan ágaskodó farka. Mi lányok, Ricky két oldalán helyezkedtünk el, és simogattuk, becéztük ahol értük. Ez nagyon tetszett Rickynek. Láttam, ahogy Wendy keze Ricky combját simogatja, és láttam, ahogy szájával a combját puszilgatva araszol Ricky farka felé. Összenéztünk, és mintha kitalálta volna mit is akarok, megvárt. Ricky felemelte a fejét, mert ilyenben még nem volt része, hogy egyszerre két nő becézze nyelvével a farkát. Kétoldalt a tövétől kezdtük nyalni a szerszámát, és a makknál találkozó szánk csókba forrt össze. Ricky felsóhajtott, egyik kezével Wendy haját simogatta, a másikkal pedig az enyémet. Ez csodálatos suttogta. Hihetetlen. Ajkaink szétváltak és előbb én majd Wendy fogadta szájába a méretes farkat. Úgy láttam mindketten egyformán szeretünk szopni. Nem volt versengés, hogy ki kapja be, valahogy, egyformán osztoztunk Rickyn. Közben Ricky keze már mindkettőnk cicijét markolászta.




Hirtelen felült az ágyon. Vetkőztetni kezdett, majd minden ruhadarab után megcsókolt. Már teljesen meztelen voltam, Wendy felé fordultunk, akin még rajta volt a ruha. Gyorsan megszabadítottuk tőle, közben ugyanúgy csókolva, simogatva őt. Nagyon szép lány volt, nem volt vékony, de arányosan telt. Dús kebleivel Ricky keze játszott, miközben mohón szívogatta a bimbókat. Közben én Ricky farkát szoptam, nyaltam. Nyelvemmel köröztem egy kicsit a makkon, majd egyre mélyebbre engedtem be a számba. Ricky elengedte Wendyt és most magához húzott, teret adva ezáltal Wendynek a szopásra. Ricky most az én cicimmel foglalkozott. Nagyon jó érzés volt. Ricky közben hangosan felnyögött a kéjtől. Elmegyek óóóóó elmegyek! - kiáltotta. Nem hagytam magára Wendyt én is akartam a kéjnedvből. Számat én is odatartva kaptam rendesen az anyagból. Wendynek is jutott, és a gecis szánkkal összecsókolóztunk. Egymás szájából szívtuk ki a nyállal összekeveredett gecit. Nagyon jó volt. Ricky elégedetten dőlt hanyatt az ágyon, és magához húzta Wendyt. Elkezdte csókolgatni nyakát, közben kezével a lába közti területet vette célba. Wendy széttárta lábait és felfedte szép, borotvált pináját. Ricky szerette a borotvált puncikat. Megérezte annak nedvességét, és behajolt Wendy lába közé. Nyelvével körözött a csiklóján, miközben egyik ujját bedugta a hüvelybe. Wendy kéjesen sóhajtott fel. Csípőjét ritmikus mozgásba ringatta, nagyszerű volt látni. Nem bírtam tovább, az egyik kezemmel a cicimet markolásztam, a másikkal, pedig lenyúltam a szeméremdombhoz, és elkezdtem masztizni.




Wendy egyre gyorsabban kapkodta a levegőt, éreztem, hogy el fog menni. Wendyvel egymásra néztünk és szinte egyszerre mentünk el. Hatalmasat élveztünk. Ricky farka az élmények hatására újra éledni kezdett. Wendy nedveivel az ajkán, szájon csókolt, nagyon izgató volt, a kezével cicimet becézte, másikkal, pedig Wendyt simogatta. Wendyt dugta először. Ricky megfogta Wendyt és hasra, fordította. Mikor a hatalmas fasz belesüllyedt Wendy pinájába, kicsit irigyeltem, nagyon jó érzés volt. Ricky elkezdett mozogni benne. Wendy felemelkedett négykézlábra és hívott, hogy feküdjek elé. Tudtam, mit szeretne. Eléfeküdtem hát, és hagytam, hogy édes kis nyelve nyalja a puncimat. Kezeimmel melleimet markolásztam, Wendy pedig nyalta a csiklómat. Ricky csak bámult minket, ettől még jobban beindult. Csodálatos érzés volt. Wendy megremegett, és kicsit hangosan elélvezett. Nagyon szép látvány volt. Miután Wendy elélvezett, én kerültem sorra, Ricky belém vezette farkát. Én átkulcsoltam a hátát a lábammal, és élveztem, ahogy a farka szétfeszíti a pinámat.
Először csak lassan mozgott bennem, majd egyre gyorsított a tempón. Mialatt Ricky bennem volt, Wendy Ricky zacsiját szorongatta, masszírozta. Megpróbálta nyalogatni is, kisebb nagyobb sikerrel. Ricky kivette a puncimból a farkát és Wendy felé, fordította, Wendy mohón bekapta és szopta. Újra magamban éreztem a farkát, és gyorsítottam a tempón. Nem számított semmi és senki. Csak magamra tudtam figyelni már. Érezni akartam, ahogy Ricky belémélvez. Érezni akartam magamban, ahogy farka megrándul, míg belém ömlik drága gecije. Nem kellett sokáig várnom. Hatalmas lökéssel pumpálta belém kéjnedvét. Wendy erre várt, kihúzta belőlem Ricky farkát és elkezdte szopni, nyalni róla a maradékot. Utána pedig puncimhoz hajolva szinte rátapadt, mintha ki akarná szívni belőlem a gecit. Én hagytam magam, nagyon jó érzés volt. Kábultan, kissé fáradtan feküdtünk egy kis ideig. Aztán újra játszani kezdtünk egymással.




Most én voltam soron, hogy viszonozzam Wendynek a nyalást. Ő szívesen fogadta közeledésemet, és szétnyitotta lábait. Lassan, de határozottam, benyaltam neki, majd a kisajkai közt nyaltam. A csiklóját simogatta most már nyelvem, éreztem, élvezi. Ricky az ágy támlájának támaszkodva nézte, és gyönyörködött a szép testekben. Nyaltam Wendy punciját, és az ujjamat bedugtam neki, ettől felnyögött, és ívben meghajlott a teste. Óóóóóóóóóóóóóóó
ez nagyon jó, ne hagyd abba. Szorgosan dugtam az ujjammal, és nyaltam. Tudtam, örömet szerzek neki. Wendy megfogta a fejem, és eltolt magától. Nem értettem, miért teszi ezt. A hátamra fektetett, és 69 - s pózban folytattuk tovább. Isteni élmény volt. Míg élek nem felejtem el. Ricky nem bírt magával és kezével simogatta farkát. Mona Wendy, gyönyörűek vagytok.
Wendy hamarabb élvezett el, mint én. Egymás mellé feküdtünk és csókolóztunk. Ricky most mindkettőnket a hasunkra fordított, és kérte, helyezkedjünk el úgy, hogy a sarkunkra üljünk. Fura helyzet volt. Mivel jól benedvesítettük egymást, Rickynek már nem kellett ezzel foglalkoznia. Először az én popsimba dugta be lassan, csak kicsit mozgott bennem. Közben láttam, hogy Wendy fenekében van az ujja. Nagyon izgató volt. Élveztem, ahogy tövig nyomja fenekemben a farkát. Láttam Wendy is nézi, és tudtam ő is szeretné érezni. Ricky ütemesem dugta a seggemet, és Wendy seggét is Engem a farkával, Wendyt az ujjával. Aztán cserélt. Most Wendyn volt a sor. Őt dugta a farkával. Megint cserélt. Újra magamban éreztem a hatalmas faszt, ahogy kitölti a seggemet. Nem kellett sokáig várnom, az orgazmus hullámai előtörtek, és végigsöpörtek rajtam. Ricky kihúzta farkát a fenekemből, és Wendybe dugta. Hallottam, ahogy Wendy felnyögött a kéjtől. Őt is kitöltötte Ricky szerszáma. Wendy sem bírta sokáig, és hangosan elélvezett. Ricky kivette Wendyből a farkát. Egymás mellé térdeltünk az ágyon, és vártuk, ahogy Ricky kirázza farkából a forró gecit a szánkba.
Meg is kaptuk rendesen. Megint csókolózni kezdtünk és kentük szét egymás arcán a gecit.
Kimerülve egymás mellé feküdtünk, valaki betakart, és mély álomba zuhantam.




 

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
vira71 ·
nem baj:-)

Marokfegyver ·
Ez a Wendy tipikus karakter, sok hasonló szaladozhat a világban, nem lennék meglepődve, ha élő személyről mintázta volna a szerző. A novella egyébként nem egy nagy durr, többet ki lehetett volna hozni belőle, más szereplők ábrázolására (is) jobban ügyelve... Wendynek adok egy tetszett-et.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: