Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy személyi titkár kalandjai 2. rész

Bementünk a kisebbik szobába, az ajtót lábbal behajtottam, és óvatosan leraktam Évikét. Ledobtam a pólóm, felkapcsoltam az éjjeli lámpát, amely halvány, sejtelmes fénnyel világított, és melléfeküdtem. Eltörpült mellettem a kis teste, óvatosan bal kezemet a feje alá csúsztattam, jobb kezemmel pedig el kezdtem simogatni az arcát, miközben fölé hajoltam. Beletúrtam a hajába, puha, bársonyos volt, és hosszú, ez az egyik gyengém. Hatalmas tenyeremben elveszett a kis arca. Óvatosan cirógatni kezdtem, a szemöldök ívén haladtam végig, át az orron, körbe az ajkain, az arcán, a kis fülecskéket sem hagyva ki. Mindvégig néztük egymást. Emberek, ebbe a kék tekintetbe el lehet merülni, bele lehet veszni, csodálatos volt, gyönyörű. Éreztem, hogy mondanom kell valamit, de a torkom kiszáradt. Mintha kamasz lettem volna megint. Érdekes, még nem éreztem így, a nőket csak játékszernek tekintettem eddig, de ez a lány megbabonázott. Ez az éjszaka nem egy szokványos kefélés lesz, hanem több, biztos voltam benne.
- Mindig is tudtam hogy szép vagy, de hogy ennyire gyönyörű legyél, azt nem vettem észre. – remegő hangon, száraz torokkal alig bírtam kimondani. – Vak voltam eddig, bocsáss meg.
- Semmi gond –suttogta –Én sem tudtam, hogy ennyire jópofa és humoros vagy. Azt hittem, olyan öntelt vagy, mint ez itt kint.- bökött fejével a nappali felé.
- Hát drágám, a látszat néha csal.
Nem felelt, csak csodáltuk egymást.
- Most már biztosan tudom!- mondtam egy pár perc múlva.
- Mit tudsz? –kérdezte érdeklődően.
- Hogy csodaszép vagy! –és megcsókoltam. Összeolvadtunk, eggyé forrtunk, először csak gyengéden, utána egyre erőssebben csókoltuk egymást. A szája egyre követelőzőbb lett, egyre jobban harapott, én visszaharaptam, martuk egymást, és jó volt, nagyon jó. Szinte harcoltunk. Micsoda kis bestia, gondoltam.

Fölé hajolva az arcát kezdtem harapdálni, majd a fülét vettem célba. Óvatosan körbenyaltam a kis cimpáját, nyelvem körbejárta minden zegét-zugát, majd gyengéden bedugtam a nyelvem. Ezután a fültövénél kezdtem el ajkaimmal összecsípni a bőrét, és haladtam a nyaka felé. Apró harapásokkal, csókokkal ingereltem, kezemmel félresimítottam a haját, és ahol a pihék elkezdődnek, egyre határozottabban kezdtem harapdálni. Eközben jobb kezem nem tétlenkedett, az egész testét végigsimogattam, ügyelve, hogy a mellét és a punciját egyelőre elkerüljem. Lefelé simogattam a combját kívül, a belső hajlaton óvatosan érintve visszatértem, a fenekét megmarkoltam erősen, jól meggyúrtam, kemény mozdulatokkal, majd a hátán végighúztam a körmeimet. A nyakánál ismét simogattam, és beletúrtam a hajába, a tarkójánál összefogva, és egy kicsit erőssebben megszorítottam. Utána végig a kezeken, alkart és könyökhajlatot szinte csak ujjbeggyel érintve, mellet kikerülve a hasat is végigsimítottam, le a köldökig, és ismét a combok következtek.
A drágám már ívben volt megfeszülve, nyüszített csókjaimtól, harapásaimtól. Könyörgött:
- Érints meg máshol is!
- Mond ki hangosan, mit szeretnél!- néztem rá ártatlanul.
- Markold meg a melleimet!!- mondta halkan.
- És mást nem szeretnél még? –kérdeztem, még mndig a szemébe nézve. Láttam rajta a vágyat, szikrázott a szeme.
- Fogd meg a puncim, és dugjál már meg! –ezt már szinte kiáltotta. Égett a vágytól.
- Jó, de még egy kicsit játszom veled – feleltem. És folytattam a nyakának a kényeztetését. Teljesen ráborultam, oldalt harapdáltam, már majdnem a tarkójánál jártam, és egyre erőssebben használtam a fogam. Közben megfogtam a bal mellét. Megmarkoltam, erősen, keményen, két ujjammal a bimbót csavargattam.
Évike nyüszítve harapott a vállamra, görcsösen rángatózott a teste.
- Nem bírom, nem bírom!- suttogta a fülembe.
- Csak tarts kis, még most kezdtük el, hol van még a vége? –válaszoltam lihegve. Felizgatott, ahogy fel volt ajzva.

A kezem ismét simogató-körútra indult, de arra továbbra is ügyeltem, hogy a szemérmét elkerüljem. Köröztem körülötte, hasa alját cirógattam, le a combja külsején végig, majd a belső oldalt végighúztam körmeimet, fel, egészen a puha hajlatig, itt simogatva a nagyajkak mellett vissza a köldökéhez. Eközben a kulcscsontot érintve végigcsókoltam a nyakát, és elindultam az aranyos kis mell irányába. Először csak körbe-körbe haladva, apró csókokkal halmoztam el, majd egyre beljebb jutottam. A bimbót óvatosan a számba véve ízlelgettem, ajkaimmal megfeszítettem, gyengéden szívogattam, majd óvatosan megcsavartam.

Ez alatt ujjaim végre elindultak a nagyajkak felé. Először csak kívülről simogattam őket, majd a vágatba csúsztattam őket. Tocsogott a nedvességtől, rettenetesen fel volt izgulva. Óvatosan benedvesítettem az ujjaimat, és körkörös mozdulatokkal a húsos ajkakat síkosítottam. Amikor már kellően nedves volt minden, akkor nagyon lassan felfele húztam ujjaimat, és körbecirógattam a duzzadt csiklót. Mint egy nagy cseresznyemag, csak úgy ágaskodott a kehelyben. Amint az első kört megtettem, egy erőset szívtam a mellén, fogam közt tartva a bimbót. És elkezdődött…

Egyre erősödő nyüszítés mellett, mint az íj, feszült meg a teste, remegett minden porcikája. Körmeit a hátamba vájta, a vállamba harapott, és szorított, csak szorított. A combjait összeszorította, foglyul ejtve kezemet, amit nem tudtam volna kihúzni, de hát nem is akartam ilyet tenni. Lebilincselt kezemmel tovább simogattam a csiklóját, körkörös mozdulatokkal, gyengéden. Számmal sem eresztettem el a bimbót, azt én ejtettem rabságba. A drágám csak úgy dobálta magát, remegett, a nedvesség csak úgy ömlött belőle. Úgy játszottam, rajta, mint egy hangszeren, érzékeltem minden rezdülését, és élvezetem ezt a hatalmat. A kezeim közt volt, és azt tehettem vele, amit csak akartam.
- Hagyd abba, hagyd abba – zihálta elhaló hangon.
- Akkor engedd el a kezem – válaszoltam.
Szétnyitotta combjait, kihúztam a szó szerint csöpögő kezemet –ez benedvesedett, állapítottam meg. Gyöngéden fogtam karjaimban, magamhoz húztam, és simogatni kezdtem. Még percek múlva is apró remegés futott rajta végig, csókoltam a szemét, orrát, száját, halkan csitítgattam. Még soha nem éreztem ennyi szeretetet senki iránt, majd szétrobbantam a boldogságtól.

- Köszönöm.- rebegte, és elkezdte csókolgatni a mellkasomat. Apró kis kezével végigsimított a szőrrel borított izmokon, és célba vette a mellbimbómat. Ügyesen csinálja, nyugtáztam, ez nem is olyan rossz. Ahogy elindult lefele, megpróbáltam a pocakomat behúzni, de akkor kuncogva megszólalt:
- Nem kell szégyellned, engem kifejezetten izgat ez a kis poci. – és élvezettel simogatni kezdte. Apró kis szája egyre lejjebb haladt, és már a boxeremnél járt. A szöveten keresztül elkezdte simogatni, végig, teljes hosszában, majd le a heréket is megmarkolta. Önkéntelenül is megemeltem a fenekem, nagyon jól csinálta. Először kis, aztán egyre nagyobb folt jelent meg az alsómon, ahogy simogatta a farkam. Majd szétvetette az erő, egyre csak duzzadt, duzzadt, kőkemény volt, csak úgy dübörgött a vér az ereimben.
- Vegyük le, ne kenjük össze. - mondtam, és elkezdtem egyik oldalt letolni, míg a másik oldalon ő segített. Amikor letoltam teljesen, és lehúztam a bokámról, enyhén széttettem a lábam, és vártam a reakciót.
- Azt a...ez….ez….hatalmas – remegő hangon suttogta, és közben megpróbálta a hosszát megbecsülni. Kis kezével simogatta, próbálta átfogni de nem sikerült. A makkomat simogatta, amely akkora volt, mint egy nagy ringlószilva, tenyerével szétdörzsölte a gyönyörnedvet rajta, csak úgy csillogott. Haladt feljebb, az egyre vastagabb rudat markolva, végig, teljes hosszában, a tövénél erősen próbálta szorítani, amit halk sóhajjal kommentáltam.
- Már kint is láttam, hogy nagy, de ez van vagy 20 centi – mondta tátott szájjal, miközben hol rám, hol a dorongomra nézett.
- 25, kedvesem, és 6 centi az átmérője. – feleltem mosolyogva.
- Ezt, ha elmesélem a barátnőimnek, nem fogják elhinni- hitetlenkedett még mindig. Méregette, nézegette, gyönyörködött benne.
- Még soha nem láttam ennél szebbet – búgta – Ez vastagabb, mint a saját csuklóm – nézegette a kezét.
- Nem fog ez fájni? –kérdezte.
- Semmit sem fogok tenni, amivel fájdalmat okozhatnék. Te irányítasz. –mondtam elhaló hangon, mert közben nem hagyta abba a masszírozást, és én már fel voltam húzva, mint a rugó. Éreztem, hogy itt nagy égés lesz, fél perc és elmegyek.

Nem szólt semmit, csak lehajolt, és megnyalta a makkom. Először a tetejét, utána körbe, alul a nyeregrészt, majd a peremet. Hörögve vettem a levegőt, és a haját simogattam közben. Bevette a szájába, és elkezdte szopogatni. Rászívott, majd a nyelvével körözött belül, az ajkait végigcsúsztatva hol ki, hol behúzta. Legalább a felét bevette, isteni érzés volt. A kezével a maradék részt markolta, míg a másikkal a heréimet markolta. Hangos morgással jelezte, meg van elégedve azok nagyságával is. Csak az egyik fért a kezébe, pedig merevedéskor össze szoktak zsugorodni. Ahogy ezt a fura morgó hangot adta, érdekes remegést éreztem a farkamon, és ez valami csodálatos volt. Fel-le járt a feje, puha szőke haja ráborult a hasamra, nagyon élveztem a látványt, a kispárnát a fejem alá gyűrtem, és gyönyörködtem, miközben tarkóján a hajat összefogva simogattam a fejét. Csípőm apró rezdüléssekkel jelezte, hogy itt nemsokára jön a nagy bumm.
- Állj le, lassíts, mert elmegyek – lihegtem.
Megállt, felnézett, a nyáltól nedvesen csillogó arccal rám nézett, és közölte:
- Érezni akarom az ízed a számban.
Szakszerűen megszorította a makkom alját, jó erős szorítással, és úgy tartotta vagy tíz másodpercig. Ügyes húzás volt, egyből csökkent a feszültség, már nem akartam azonnal felrobbanni. Ráhajolt rudamra ismét, ezúttal a makk alatt végigharapdálta óvatosan, megpróbált minél nagyobb darabot keresztbe venni a szájába, utána a nyelvével simogatta fel és alá, majd a heréimet vette célba. Óvatosan csókolgatta őket, bekapta őket, gyömöszölgette, a nyelvével végig kényeztette a golyóimat. Még lejjebb haladt, a legérzékenyebb területre ért, a farkam és a végbelem közti gátrészt nyalogatta. Megakadt a lélegzetem is, annyira jó volt. A kezével óvatosan szétkente a nyálat, és erős mozdulatokkal masszírozni kezdte, míg a másik kezével a farkamon húzogatta. Hú, ez a kiscsaj profi, ámuldoztam magamban, miközben kapkodtam a levegőt.

A szívem majd kiugrott. Évike visszatért a makkomhoz, nagy lendülettel bekapta, és egyre gyorsuló ütemben kezdett szopni, jó bő nyállal, a kis keze a maradék részt simogatta, míg a másik kezével nem hagyta abba a gátrész masszírozását. Ekkor éreztem, hogy a gerincemtől megindul az ismerős érzés, de olyan elementáris erővel, mint még soha. Jött, mint egy gyorsvonat, éreztem, hogy felrobbanok, csípőm, combom megfeszült, a levegőt hörögve tudtam venni. Évike fejét két kézzel szorítottam, tarkóján megmarkoltam a haját, és el nem engedtem volna. Csípőmet óvatosan emelgetve és fejét tartva már nem ő szopott, hanem én dugtam a száját. Semmire sem tudtam gondolni. Üressé vált agyam csak egy parancs dübörgött: Tele kell élveznem ennek a nőnek a száját!
Évike megérezhette ezt, száját engedelmesen a legnagyobbra tátotta, hogy minél nagyobb részt be tudjon fogadni, a keze pedig úgy járt, mint a motolla.

Amikor az első adag kifröccsent belőlem, azt hittem, hogy elájulok. Megszűnt a világ, kiürültem, és zuhantam a Nirvánába, összezúzva, kiürülve. Olyan orgazmusom volt, mint azelőtt soha, és a spermám csak úgy áradt kifele, hatalmas sugarakban. Évike, amikor az első adagot megérezte a szájpadlásán, makkomat megszívta, nyelvével körbe-körbe táncolva elkezdte kiszívni belőlem az életerőt. Nagy kortyokba próbálta lenyelni, de a szája két oldalán patakokba folyt lefele. A gátrészt még erősebben nyomta, és szinte kipréselt belőlem minden cseppet. Én rázkódtam, remegtem, a nagylábujjam görcsökbe merevedett, a szememből a könny is kicsordult. Az egyik csuklómat meg kellett harapnom, hogy ne ordítsak egy hatalmasat, így csak nyüszítettem, hosszú ideig. Amikor az utolsó adag is kedvesem szájpadlására ürült, gyengéden el kezdett tisztogatni a nyelvével. Minden cseppjét felnyalta, és hatalmas szeretettel simogatta, dédelgette lankadó dorongomat.
Hozzám bújt, rám nézett:
Milyen voltam, drágám? –kérdezte.
Istennő vagy, fantasztikus volt – mondtam pihegve, majd szenvedélyesen megcsókoltam. Fura íze volt magamnak, de valahogy mégis izgató volt ez a csók.

Nagyon sokáig feküdtünk összebújva, karjaim közt ezzel az édes, pihe-puha mókuskával. Nem kellett beszélnünk, fejét a mellkasomon nyugtatva olyan békességben feküdtünk, mintha mindig is összetartoztunk volna. Nem tudom, hogy meddig feküdtünk így, 5 percig vagy 30-ig, nem tudom, de nem is volt lényeg.
Éreztem, hogy az erőm kezd visszatérni. Elkezdtem a hátát cirógatni, majd lejjebb haladva a feneke vonalán köröztem. Majd a hátára fordítottam, és lágy csókokkal kezdtem elborítani a testét, egyre lejjebb-lejjebb haladva.
- Na, mit akarsz? –kérdezte évődően.
- Ez még csak egy laza petting volt, kedvesem, szeretnélek igazán érezni. –válaszoltam mosolyogva.

Megadóan elengedte magát, azt tehettem vele, amit akartam. És én meg is tettem. Köldökétől kezdve óvatosan haladtam, apró csókokkal és harapásokkal, kis szívásokkal elértem a szemérmét. Most tudtam megfigyelni, hogy milyen szép puncija van. Aranyos kis dombocska, borotválva, apró kis szőrcsík az ajkak felett. Hmm, ez a kedvencem. Ezek a kis göndör szőke pihék, illatosak, puhák, beléjük fúrtam az orrom, és mélyen beszívtam az illatot. Számomra ettől jobb vágyfokozó nem is létezik, ez az ősi afrodiziákum megőrjít. Farkam is új életre kapott, mondhatni szagot fogott, és merevedni kezdett. A nagyajkak gyönyörűek voltak, mint egy csodálatos virágszirom. Nyelvemmel körbejártam ezeket a szirmokat, mint egy pajkos méhecske, majd egy határozott mozdulattal a résbe illesztettem, és végignyaltam.
- Hmmmfff.- volt a válasz.
Ujjaimmal széthúztam és széles nyelvcsapásokkal végigjártam az egészet. A csiklónál tettem két kört, szinte csak a hegyét használva, majd cikkcakkban haladva lefele, és megpróbáltam a rózsaszín vaginába minél mélyebbre hatolni, ameddig csak sikerül, utána vissza.
- Aaaaahhhh – tehát jó úton haladok.
Ezzel a koreográfiával lassú ütemben, de szorgalmasan dolgoztam, hol kettő, hol három kört téve a csikló körül. Kezdett megduzzadni, sötétpiros, majdnem bordó színű lett, és kidugta kis fejét. Ekkor taktikát változtattam.

A nyelvemmel csak a csiklót kényeztettem, hol csak alig érintve, hol erősen megnyalva, két ujjammal széthúztam, hogy jobban odaférjek. Ajkaim közé vettem a csiklót, gyengéden szívogattam, birizgáltam, csókolóztam vele. Jobb kezem mutatóujját pedig a vagina bejáratához illesztettem, néhányszor végighúztam, hogy elég nedves legyen, és egy határozott mozdulattal betoltam először csak félig, majd visszahúzva tövig.
Évike teste görcsbe rándult, kapkodta a levegőt, egyik kezével a hajamat markolászta, szinte szorította a puncijára, míg a másikkal a mellét markolászta. Fura hörgő hangokat adott, majdnem elájult. Az ujjammal elkezdtem dugni, egyre gyorsabb tempóban, és a hörgései ezzel együtt gyorsultak.

Középső ujjam is csatlakozott, így már ketten feszítették kedvesem hüvelyét. Lassítottam a tempón, óvatosan toltam, tövig hatoltam, majd lassan kihúztam. Ez a komótos tempó tetszhetett neki, mert csípőjével körözve felvette a ritmust, amikor betoltam dupla ujjamat, akkor szinte felnyársalta magát. Ajkaimmal közben megállás nélkül ingereltem a csiklóját, nyelvemmel be-besegítve. Hogy az élvezetet fokozzam, bal kezemet benedvesítettem kedvesem tocsogó levében, felnyúltam, és elkezdtem a mellét izgatni. Nem csináltam mást, csak a nedves ujjaimmal köröztem a bimbó körül.
-Uhh!- volt a reakció. –Ez nagyon jó, abba ne hagyd!

Hüvelye remegett, összeszorította ujjaimat, amelyeket lassan forgatni kezdtem bent, és a falát kezdtem el masszírozni. Ki-be húzogatva ujjbegyem minden négyzetcentimétert végigpásztázott. Lassan forgattam az ujjaimat, minden irányba, amire még erősebb hüvely-összehúzódás volt a válasz. Kerestem egy kisgombnyi területetet, amely keményebb, mint a többi. Tapasztalatból tudom, hogy ez a terület megőrjíti a nőket, gyengéd nyomásra nagyon jól reagál. Évikém már szinte dobálta magát az ágyon, és nagyon kapkodva szedte a levegőt.
- Aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh, aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh!
Hosszan, elnyújtottan nyögött, láthatóan nagyon élvezte, amit csinálok.
Egyszer csak éreztem valamit, mintha egy kis terület keményebb lenne, ez lesz az. A hüvely felső részén, a csikló alatti részén volt, öt-hat centi mélyen volt. Ujjam hegyével körkörösen el kezdtem masszírozni, nyelvemmel pedig gyors tempóra váltottam. Bal kezemmel pedig megcsavartam a bimbóját. Ismét jött az ismerős remegés. Kedvesem teste még jobban megfeszült, puncijából a nedvesség csak úgy patakzott, olyan íze volt, mint a legfinomabb méznek, teljesen begerjedtem tőle. Csípőjét dobálta, hüvelye egyfolytában remegett, egyre erősebben szorítva ujjaimat, csiklója is felvette a cseresznyemag méretet. Kezével majd kitépte a hajamat, úgy szorított. És testét elkezdte az orgazmus megrázni.
- Jajjjjj, ahhh, uuhhhhhhhh, segítséééééééééé….- végét már kiabálta Évikém, majd a kispárnát az arca elé kapva abba ordította gyönyörűségét. Hosszú percekig remegett, combjait összeszorítva fejem beszorult, de én nem hagytam abba.

Ujjaim tovább masszírozták az egyre keményebb területet, bár elég nehezen tudtam az ide-oda dobálózó testben bent tartanom őket. Hullámokban jöttek a remegések, köztük néhány perces, a végén már csak néhány másodperces szünetekben. Teste tiszta veríték volt, kezem tocsogott a gyönyörnedvében. Nem tudom meddig tartott, de legalább tíz-tizenöt perces folyamatos orgazmusa volt. Minden izma meg volt feszülve, teste ide-oda dobálta, csípőjét össze-vissza dobálta, próbált ujjaimtól és számtól szabadulni, de én rá voltam tapadva. A kispárna alól elfojtottan hallottam az artikulálatlan visításait, nyögéseit. A női orgazmus a legjobb ajzószer számomra, farkam kőkeményen, csatakészen állt, követelve a megérdemelt jutalmat.

Nagy nehezen kihúztam az ujjaimat, fejemet kiszabadítottam, és óvatosan kedvesem felé hajoltam. Lábait szétfeszítettem a görcsből, ránehezedtem, és a kispárnát elvettem a fejéről. Az orgazmustól eltorzult arca tiszta könny volt, és nem tudtam eldöntetni, hogy sírni vagy nevetni akar.
- Ilyet még életemben nem éltem át, mit csináltál velem?
- Hát, drágám, ez a technika saját szabadalom. Miért, nem volt jó?
- Dehogynem, legalább negyedórás, folyamatos orgazmusom volt. Azt hittem, szétszakadok.
- Ennek örülök. Szeretlek.
- Én is szeretlek. Vigyázz rám, jó!
- Csak intened kell, és abbahagyom, oké. Szólj, ha fáj.
Felhúztam lábait a vállamra, és makkomat a bejárathoz igazítottam. Némi félelmet láttam kedvesem szemében, megcsókoltam, és óvatosan elkezdtem betolni. Ilyen szűk puncit még életemben nem éreztem. Tűzforró volt, selymes, bársonyos, puha. Ahogy egyre mélyebbre hatoltam, a farkamat körbeölelte, és szorította, mint egy satu. Kedvesem lehunyt szemmel, arcán egyre jobban elterülő kéjjel fogadott magába.
- Még, még, gyere, toljad.

Már több mint a fele bent volt, de nem akartam elkapkodni. Óvatosan kihúztam, és elkezdtem a lassú mozgást. Valami fenséges érzés volt, azelőtt soha nem éreztem ilyet. Ez nem egy közönséges dugás volt, nem egy átlagos csaj az autóm hátsó ülésén, vagy a diszkó vécéjében. Ez volt életem legjobb szeretkezése. Kedvesem kinyitotta a szemét, és elmerültünk egymás tekintetében. A lassú ütemet felvéve csípőjével rá-rásegített, próbálta magát minél jobban felnyársalni dorongomra. A kéj egyre jobban kiült az arcára, egyfolytában mosolygott, szemét le-lecsukta, tekintete kezdett fátyolossá válni. Mindketten izzadtak voltunk, csatakos testünk tűzforró volt, de kit érdekelt, hiszen eggyé voltunk forrva. A külvilág teljesen megszűnt a számunkra, csak egymásra figyeltünk, a másik rezdülésére, és nem tudtunk betelni a másikkal.

Egyre jobban begyorsítottam, amikor az ismerős érzés kezdett feszíteni. Ajajj, nem mehetek még el, gondoltam. A tempón visszavettem egy kicsit, a légzésemre kezdtem koncentrálni, beszív, benntart, kifúj, szünet, megint beszív. Jó mélyen beszívni a levegőt, nem gyorsan lélegezni, hanem szépen, lassan. Oké, kezdek rendben lenni, erőm visszatért.
Leállok, óvatosan kihúzom magam belőle. Megfogom csípőjét, és ő már szinte sejti, hogy mit akarok, négykézláb áll, fejét lehajtja, csípőjét kidomborítja, enyhe terpesz. Meglepett, hogy nem is kellett mondanom, és megértette a kívánságom. Gyönyörű feneke volt, gömbölyű, kemény, jól megmarkoltam. Imádom a szép női fenekeket. Mögétérdelve megfogtam rudamat, és egy határozott mozdulattal behatoltam. Megmarkoltam a két félgömböt, és erős mozdulattal betoltam, ameddig éreztem, hogy elmehetek, majd lassan kihúztam. Makkom fényesen csillogott, majd szétcsattant, ismét az ajkak közé illesztetem, betoltam, kihúztam. Csaknem háromnegyedig betoltam, és kedvesem nem jelzett, csak kéjesen nyögdécselt.
- Ez az, ne kímélj, érezni akarlak teljesen!

Az ilyen felkérésnek nem lehet nemet mondani, úgyhogy a következő lökésnél teljesen betoltam. Azt az érzést nem tudom leírni, mennyei volt, csodálatos, érezni azt, hogy teljesen befogadják a farkam, körülöleli egy szoros, meleg hüvely, egyszerűen leírhatatlan. Éreztem, hogy Évikémbe beszorul a levegő, hüvelye össze-összerándul, és szinte magába szív. Megjött a következő orgazmus-hullám. Ha már így befogadott, akkor hajrá. Lassú, erős lökésekkel elkezdtem dugni. Keményen szorítottam a seggét, gyúrtam rajta a húst, és közben egyre erősebben löktem. Élveztem, hogy szeméremcsontom a seggének ütődik, amint tövig vágom bele. A tempó egyre gyorsult, mint egy dugattyú jártam benne, egyre nehezebb volt a légzésemet kontrollálni, hogy ne essek ki a ritmusból. Kedvesem ringó ellenmozgással segített, amikor kihúztam, akkor elhúzódott, amikor bedugtam, akkor hátratolta csípőjét, hogy minél mélyebbre hatolhassak.

A ritmus gyorsulásával már nem tudott ilyen szabályosan mozogni, csípőjét csak dobálta, remegett egyfolytában. A veríték patakokban folyt rajtam, a levegő forró volt, égette a torkom. Alányúltam a derekánál, kissé megemeltem a csípőjét, mert a gyorsuló tempónál már nem tudta tartani magát, és amikor behatoltam, akkor kezemmel rásegítve magamra húztam, szinte felnyársaltam. Ekkor jött a következő orgazmusa. Farkam hegyén éreztem, hogy a nagy lökéseknél valaminek nekiütközik, a makkomat valami nagyon erősen körbefonta, és szinte fejő mozdulatokkal magába szívja. A kis drágám a fejét a matracba fúrta, és csak sikított, sikított. Nem kegyelmeztem neki, addig folytattam a dugást, hogy szinte el volt ernyedve, nem bírta magát tartani a lábain. Az ágy folyamatosan kattogott, nekiütődött a falnak, de kit érdekelt. Az agyam kezdett megint kiürülni, nem tudtam másra gondolni, csak arra a kéjre, amit egyre jobban éreztem, ahogy gyűrűzött befele, egyre erősebben, és aminek a vége egy hatalmas orgazmus lesz.

Viszont azt is éreztem, nem mehetek úgy el, hogy ne láthassam az arcát. Lassan leálltam, kihúztam farkamat belőle, elengedtem a fenekét, szegénykém összecsuklott, nyögései elhalkultak. Izzadt teste csak remegett, zihálva vette a levegőt. Rám nézett, de nem tudott megszólalni. Én csak mosolyogtam, lefeküdtem a hátamra, és intettem. Felcsillant a szeme, mikor rájött, hogy mit akarok: a másik kedvenc pózomat, a lovaglást. Remegő lábát átvetette rajtam, felguggolt, és a kezével irányítva magába vezette a dorongot. Óvatosan ült bele, levegőt sem véve, lassan haladva lefele. Amikor a teljes hosszamat befogadta, megállt, és rám nézett. Komótos ütemben elkezdett a csípőjével körözni, miközben fel-le húzódott a rúdon. Nyolcasokat írt le, tekerte minden irányba. Én csak néztem őt, és elengedtem magam, már nem tudtam semmire sem figyelni, csak el akartam élvezni. Kedvesem egyik kézzel támaszkodott a combomon, másik kezével lenyúlt lába közé, és elkezdte magát simogatni. A nedvességgel nem volt hiány, végigsimította csiklóját, majd lejjebb haladva megsimította farkam tövét, utána vissza. Próbáltam csípőmet emelgetve segíteni, hogy minél jobban behatoljak belé. De Évikém nem gyorsított, ugyanabban az ütemben körözött, lassan beleülve és kihúzva. Majd megőrültem, egyre jobban feszített a vágy, szét akartam robbanni.

Megfogtam derekát, és próbáltam minél jobban farkamra húzni. Kedvesem csak nem akart gyorsulni, csak csiklóján gyorsult fel a keze, egyre jobban körözött rajta, és közben egyfolytában nézett. Istenem, de gyönyörű szeme van, állapítottam meg, el vagyok veszve, éreztem, ez a tekintet megbabonázott. Próbáltam mosolyt erőltetni az arcomra, de a közeledő kéjtől nem tudom, hogy sikerült-e. Évikém tekintete is egyre homályosabb lett, éreztem az ismerős belső lüktetést, megindult a remegés, hüvelye is egyre jobban szorított. Ekkor kezdett el begyorsulni, egyre gyorsabb és gyorsabb köröket leírni, fel-le vetette magát, és én próbáltam alulról a ritmust felvenni. Semmi sem jöhetett közbe, éreztem hogy hatalmas orgazmus közeledik, egyre nagyobb löketekkel, szinte hullámokban tört rám. Testem megfeszült, és a megváltó magömlést vártam. Drágám ezalatt úgy dolgozott a csiklóján, mint a motolla, kaotikus táncot lejtett rajtam az orgazmustól rázkódva. Szorítottam a derekát, és megérkezett az első löket. A világ elsötétült, összezsugorodott heréim kétségbeesve szabadultak meg terhüktől, lüktetve pumpáltam spermámat kedvesembe. Minden izmom megfeszült, és úgy remegtem, mint a kocsonya, miközben a szintén orgazmust átélő drágám hüvelye magába szívott.

Amikor egy hatalmas lökéssel az utolsó adagot is kilövelltem, Évikém előrebukott, és mellkasomra feküdt. Hosszú percekig csak kapkodtuk a levegőt, hallgattuk egymás szívverését. Én átkaroltam, simogattam, csókolgattam, becézgettem, miközben lankadó farkam lassan kihúztam belőle.

Mocskosak voltunk, izzadtak, kócosak, de csodálatosan éreztem magam. Olyan volt, mintha ezer éve együttlennénk. Soha, de soha nem éreztem így. Tudtam, hogy megtaláltam az igazit. Csak azt nem tudtam, hogy ő hogy érez.
Felemelte a fejét, és hosszú percekig néztük egymást. Meg kellene szólalnom, de nem ment. Majd lassan, rekedten ennyit tudtam kinyögni:
- Szeretlek! Kellesz nekem!
Azzal a gyönyörű kék szemével csak nézett rám, és én a választ kerestem benne. Hallgatott. Még csak nem is mosolygott. Egy kétség kezdett el bujkálni bennem, mi van, ha én nem kellek neki? Végigpergett előttem, hogy milyen nőket ismertem eddig. Hát Évikém lába nyomába sem érhetnek. Ilyen nővel nem találkozik az ember mindennap. És három éve ott volt az orrom előtt, együtt dolgoztunk. Milyen marha is voltam, vak marha, fejem verhetem a falba. Ha most kinevet, ha nemet mond, akkor végem van, összeomlok.
Mosolyra görbült a szája, és csak ennyit mondott huncutul:
- Én is. Nekem is.
Megcsókolt, hosszan, édesen, a világ legfinomabb csókjával.

Legördült rólam, mellém bújt, fejét mellkasomra tette, átkaroltam, és egy lepedővel betakaróztunk. Kit érdekelt, hogy izzadtak és csatakosak vagyunk, amikor így össze voltunk bújva. Kedvesem szinte rögtön elaludt, nekem nehezen jött álom a szememre. Figyeltem az aranyos szuszogását, beszívtam illatát, óvón karoltam, és arra gondoltam, valószínűleg egy új fejezet nyílt az életemben. Ezt a nőt meg kell tartanom, ez nem egy egyéjszakás kósza röpte volt. Lassan elálmosodtam, és úgy aludtam, mint akit agyonvertek.

Folyt.köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
harcikutya ·
Köszönöm a dicséreteket, nagyon jó érzés ezeket olvasnom. Nem gondoltam, hogy ilyen sikere lesz. Azt hittem, hogy senkinek sem fog tetszeni, mert hogy túl hosszú, és unalmasnak fogjátok tartani. De nem tudtam rövidebben megírni, mert ahhoz, hogy a történetem kerek, egész és érthető legyen, az egész sztorit le kellett írnom, az elejétől a végéig.

Amúgy ez tényleg az első írásom, még soha nem csináltam ilyet, de tényleg.

Elnézést kérek mindnekitől, hogy ilyen soká rakom fel a folytatást, de sajnos kórházban voltam néhány hetet, de már itthon vagyok, és most töltöttem fel a következő részt, úgyhogy hamarosan megismerhetitek a további kalandjaimat.

ferencz810122 ·
Szuper ez a történet, várom a folytatását!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: