Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy swinger parti emlékére

- Te marha, nem erről volt szó - így kezdődött a beszélgetés.
A feladatom mindössze annyi volt, hogy az este folyamán egy  - két alkalommal meg kellett szólítanom, mosolyognom kellett rá, beszélgetnem kellett vele jelezve, hogy vonzó számomra. Első látásra nem tűnt nehéz feladatnak, úgy gondoltam élvezni is fogom ezt a kis színjátékot, talán még valami kellemesben is részem lehet.
Nehezen tudtam felmérni, hogy sokan vannak - e vagy kevesen és nem azért mert tök hülye vagyok, hanem azért mert ez volt az első alkalom amikor elmentem egy swinger klubban. Elképzelésem sem volt, hogy fogom érezni magam, de arra gondoltam valahogy majd lesz. Annyit már tudtam ezekről a helyekről, hogy semmi nem kötelező. Legrosszabb esetben majd tátom a számat egy kis ideig, kukkolok, nézelődöm, majd ha úgy adódik, egyszerűen lelépek.
Elég vegyes társaság fogadott, húsz év körüliektől egészen ötvenesekig minden féle embert találtam. Egy részük meztelen volt, mások, hozzám hasonlóan, valamivel öltözöttebbek. Nem vagyok egy kifejezetten szégyenlős típus, ráadásul az alkatom sem ad okot a szégyenkezésre, bár soha nem gyúrtam, de valamiért furának éreztem teljesen meztelenül császkálni ennyi idegen előtt. A megbeszélt időpont előtt érkeztem és a bárban, egy félre eső sarokban ültem le, ahonnan jól láthattam a ki - be járkáló embereket. A mellettem lévő asztalnál egy duci harmincas nő és két, negyvenes éveik végéhez közeledő  pasi üldögéltek. A beszélgetés nagy részét akaratlanul is hallottam és megértettem, hogy az egyik pasi a nő párja, a másikat nemrég ismerhették meg. Kíváncsi voltam hogy zajlik egy ilyen ismerkedő duma ezért figyelni kezdtem őket. " Szép a cicid, tetszik, hogy borotválod a puncidat...izgik a teltkarcsú nők....imádom ha mackós pasik kényeztetnek...stb., stb. ". Röhögnöm kellett. Arra gondoltam elég suttyó duma. Egy nyálcsorgató, kiéhezett öregedő faszi, egy kispőcs férj és egy baszatlan, a koránál tíz évvel többet mutató csaj, mindennek nevezhető volt csak izgatónak nem, beszélgetése. A szép cicik valójában lapos, pocakig lelógó csecsek voltak, a teltkarcsú nő egy elhízott maca volt, a mackós pasi pedig egy hájas, fonnyadt farkú pacák. A következő gondolatom már az volt, hogy mi van ha az ismerősöm nője is hasonló, nekem meg jópofiznom kell, esetleg megjön a kedve egy kis hancurozáshóz is. Hirtelen el is döntöttem, hogy ebben az esetben eltűnök mint szamár a ködben. Kissé felvillanyozódtam amikor megláttam a belibegő szőke csajszit. Nem lehetett több 25 - nél. Kerek, feszes popó, elég nagy és főleg rugalmas cicik, szép arc...hmm...és ráadásul mosolyog is. Viszonozom a mosolyt, jelezve, hogy észrevettem. Megbizsergette az egómat a mosolya, egy 25 éves csinibaba mosolygott. Azt jelenti 38 évesen még elég vonzó vagyok egy ilyen csajszi számára. Teljesen meztelen volt, a haja nedves, talán épp most zuhanyzott, valószínű túl volt már egy numerán. A pasija hasonló korú, atletikus alkat. Kedvem lett volna feltérképezni a helyet, de végül úgy döntöttem inkább megvárom a " cél személyeket " és majd utána nézek szét.
Még egy " teltkarcsú ", értsd kövér, nő és " macis " , hájas pasija kerültek a látószögemben. Lehuppantak az egyik asztal mellé. Rágyújtottam egy cigarettára és  ismét röhögnöm kellett, eszembe jutott egy vicc a kövér nőkről és a kövér pasikról, majd azon kezdtem tűnődni, hogy tulajdonképpen mi a szart keresek én itt. Jah persze,  jutott eszembe, egy szívességre kért meg egy haverom, akitől én is kértem egy szívességet és aki a maga során...na mindegy, a lényeg, hogy a haver arra kért beszéljek ezzel a pasival akinek a feleségét kell majd hülyíteni egy swinger partin. Mindenki tartozik valakinek, mindenki szivességet kér valakitől, végül pedig én vagyok az akinek meg kell dugnia egy hájas, nagyseggű macát. A pasassal egy belvárosi kávézóban találkoztunk, több mint egyhéttel korábban. Azt mondta már jó ideje szeretnének ellátogatni egy ilyen helyre, de attól tart, hogy ha az első alkalommal a neje úgy érzi majd, hogy nem elég vonzó, mivel egyetlen jó pasi sem próbálkozik, elmegy a kedve az egésztől és szarul fogja érezni magát. Nos, itt jövök én a képben. Tökéletesen  megfelelek a célnak, harmincas, jóképű, nagy farkú ( hmm...mondjuk ), ráadásul elvált pasi, aki nem kockáztat semmit. Én lennék hát az a jó pasi aki majd leveszi a lábáról a nyanyát és meggyőzi, hogy ő a legszuperebb csaj az egész föld kerekségen, esetleg addig dugja amíg kiugranak a szemei. " Jól szituált, vállalkozó, negyven körüli, művelt és nagyon szimpatikus, gyerektelen házaspár " - így jellemezte őket a haver. Nevetséges. Ez tanulság volt, már ami a szívességeket illeti.
Filozófiai eszme futtatásom hirtelen ért véget, mert észrevettem, hogy a " cél személyek " megérkeztek. Egész pontosan a pasit láttam meg, a feleségét már nem volt időm szemügyre venni, háttal állt nekem, majd leültek egy szabad asztalhoz. Kis ideig vártam még, vettem egy újabb italt és a stratégián gondolkodtam. Jó negyedóra elteltével, ami alatt kiszúrtam még egy csinos, harmincas nőt, elindultam a másik asztal fele. Elővettem a lehető legsármosabb mosolyomat és fehér fogaimat kivillantva mintegy köszönés gyanánt rámosolyogtam a kissé feszültnek tűnő párra. Hűha, ez nem is rossz. Ez volt a megállapításom. Kimondottan szépnek tűnt a csaj. Tettem egy gyors kőrt a bárban majd visszasomfordáltam hozzájuk, jelezve, hogy örülnék a társaságuknak. A fickó kihasználta az alkalmat és jelezte, hogy üljek le. Eszternek hívták a nőt és amint később kiderült, 39 éves volt, bár minden túlzás nélkül letagadhatott volna jó néhány évet. Világos barna haj, kék szemek, duzzadt ajkak, szép, nagyon nőies vonások és igazi teltkarcsú alkat. Gömbölyű formák, buja test, telt keblek, mindenhol épp annyi amennyi kell. Azon filóztam, vajon mi a fenéért hozza ez a félnótás fickó ezt a gyönyörű nőt egy ilyen helyre. Mit élvez abban, hogy néhány pasi végig megy rajta. Na mindegy, nem számít, nem azért vagyok itt, hogy pszichológiai tanulmányt írjak a swingerezők lelkivilágáról.
Minél tovább beszélgettem Eszterrel annál jobban tetszett, annál vonzóbbnak tűnt és nemcsak fizikailag hanem emberileg is. Persze tudom, hogy a swinger partik lényege nem az, hogy az ember órák hosszát dumáljon egy pohár ital mellett, de ez most sokkal érdekesebbnek tűnt mint a sok meztelen libát bámulni. A férje...jah persze, ő is ott volt...élvezte hogy a felesége kezdi jól érezni magát. Szerintem már el is képzelte amint előtte kefélem meg az asszonyt. Kissé mackós alkatú, hízásra hajlamos, enyhén kopaszodó, negyvenöt körüli pasas. Teljesen átengedte az irányítást nekem, hagyta, hogy dumáljam tele a felesége fejét, ő ezalatt csak vigyorgott és bólogatott mint valami félkegyelmű hülyegyerek. Azon csodálkoztam, hogy első alkalommal ez nem tűnt fel. Eszter viszont szemmel láthatóan jól érezte magát. Egyre inkább kezdtem arra a meggyözödésre jutni, hogy ez a fickó kb. annyira ismeri a feleségét mint én a térelhajlítás elméletét. Nagyszerű, majd ha szükséges, teszek róla, hogy az asszonykája igazán jól érezze magát. Úgy tűnik ebben a swinger partis dologban mégis csak van valami jó is.
Körbejártuk a helyet. Nem volt buta a csaj, hamar rájött, hogy én is először vagyok ilyen helyen, hiába próbáltam megjátszani a tapasztalt swingerezőt. Az egyik szobában két pasi dugott egy fiatal csajt, az ajtóból néhány pasi sóvárgó tekintettel nézte őket, arrább két középkorú pár kényeztette egymást, a folyosón egy  buta képű, meztelen maca díjazta hangos röfögéssel az őt kísérő két pasi idétlen vicceit. A zuhanyzók közelében néhány kigyúrt, arrogáns képű fiatal srác hangoskodva próbálta felülmúlni egymást két meztelen csontsovány tiniknek kinéző csaj társaságában. Bevallom így első látásra nem jött be  sem a hely, sem a hangulat, sem pedig a társaság. Kevés olyan nőt láttam és még kevesebb párt akiknek a társaságát el tudtam volna képzelni.
Ismét a bárban kötöttünk ki. Nagyon az volt az érzésem, hogy Eszter sem adna első díjat ennek a mai swinger élménynek, viszont a társaságomat szemmel láthatóan élvezte és egy idő után már nem lepődtem volna meg, ha miattam, csakis miattam hajlandó lesz továbblépni. A férje, akinek közben eszembe jutott a neve is, Alpárnak hívták, egyre türelmetlenebb volt. Azt hiszem ő tényleg swinger partit remélt ettől az estétől és kezdett kissé csalódott lenni, bár szerintem mindenképpen értékelnie kellett volna azt a kézzel fogható tényt, hogy a felesége jól érzi magát, ami elsősorban az ő ötletének és szervezésének, másodsorban pedig az én tevékeny hozzáállásomnak volt köszönhető. Mások is felfigyeltek Eszterre, több pasi is próbált szóba elegyedni vele, mitőbb egy pár csinos hölgy tagja is próbálkozott némi közeledéssel, de Eszter elegánsan és udvariasan utasította el őket. Egyetlen egyszer voltam kénytelen az  " agresszív hím " tekintetemet használnom amikor egy fiatal, bepiált pasi nem volt hajlandó tágítani.
Szóval, kellemesen alakult az este, már vagy három órája beszélgettünk Eszterrel a nemzetközi biztonsági problémákról, a terrorizmusról,  a gazdasági világ válságról, a Stephen King könyvekről, a dohányzás elleni tilalommal kapcsolatos aberrált intézkedésekről vagy a magyar turizmus fejlődéséről, amihez nagy sajnálatunkra Alpár nem igazán tudott hozzá szólni. Egész pontosan hozzászólt a témához, mondván, hogy a politika nem érdekli, a gazdasági válságot őt nem érinti, Stephen King - et nem ismeri, a feleségével ellentétben nem dohányzik és nincs ideje turistát játszani mivel vállalkozóként nagyon kevés a szabadideje. Elképzelhető, hogy mindez nem kifejezetten egy swinger partira jellemző este volt, de én nagyon élveztem és csak sajnálni tudtam Alpárt aki sóvárogva nézte azt a szöszit akire én is felfigyeltem a megérkezésem után. Teljes mértékben kisajátítottam magamnak Esztert, ami ellen egyáltalán nem volt ellenvetése. A szex, mint téma, azt hiszem az Alpár unszolására került terítékre, amolyan mellékes témaként.  Na nem mintha kifogásom lett volna ellene, pláne elnézve Eszter búja testét ,  de kissé zavart a férje jelenléte. Leginkább az a kérdés foglalkoztatott, hogy mit keres ez a nő, emellett a jellegtelen, jellemtelen pasi mellett. Mégsem szép dolog Alpárt kritizálnom, hiszen neki köszönhetem azt, hogy megismertem Esztert. Volt még néhány olyan dolog amit nagyon nem értettem ebben a swviger izében, pl. azt, hogy miért gerjed be egy pasi attól, hogy a feleségét idegen férfiak kefélik. Nagyon úgy tűnt, hogy az én " perverz " fantáziáim, mint pl. két csajjal bujálkodni egyszerre, eltörpülnek az igazi swinger kedvelők elképzelései mellett. Valószínű, hogy csak a " domináns hím " beszél belőlem, de nem tudom elképzelni, hogy a nejemet más pasi dugja.
Egy idő után kénytelenek voltunk engedni az Alpár egyre erősödő nyomásának és úgy döntöttünk a medencében folytatjuk ezt a kellemes beszélgetést. Talán igaza volt, eljöttünk egy swinger klubban és egész éjszaka a bárban csevegünk egy pohár pia mellett. Eszter a társaság többi részéhez képest eléggé túl volt öltözve. Tanga, melltartó és valami áttetsző kombiné szerű ruhadarab volt rajta. A medencéhez érve viszont kénytelen volt levetkőzni, elég furcsa látvány lett volna úgy fürdőzni. Szemtelenül bámultam meg a meztelen testét. Csodálatos volt. Feszes mellek, gömbölyű popsi, hosszú, formásan telt combok...Természetesen nem kerülte el a figyelmemet amint diszkréten végignéz rajtam. Talán a meztelenségünknek és főleg az Eszter meztelen testének a közelsége volt az oka annak, hogy egyre jobban felizgultam. Hozzá - hozzá értem a meztelen testéhez és, bevallom örültem amiért egyáltalán nem tűnt elutasítónak. A férje kifejezetten élvezte a látványt. Egy sötét sarokban megöleltem Esztert, megcsókoltam a nyakát. Nem húzódott el, hozzám simult és élvezte a simogatásomat. Már későre járt, egyre kevesebben voltak, eléggé megcsappant a létszám. A vendégek egy jó része már elment ami egyáltalán nem zavart. Az egyik folyosó végén találtunk egy üres szobát. Alpár kezdeményezett, simogatni kezdte a nejét. Eszter cumizott egy keveset a férjének, majd szinte teljesen nekem szentelt minden figyelmet. ismét teret nyert a férfi egóm, Alpár mellett, minden arroganciám ellenére is, akár görög istennek is érezhettem volna magam. A pocakosodó, közép termetű, kis farkú pasi véleményem szerint nem sok örömet nyújtott a feleségének. A neje cicijeit simogatta és minket nézve maszturbált. Nagyon izgatta amint a nejét kényeztetem, engem viszont határozottan zavart a jelenléte. Eszter viszont angyalian cumizott, majd a borotvált, finom punciját kínálta fel egy kis nyalakodásra. Elsőként, a férj jogán, Alpár hatolt dugta meg Esztert, ami egy kis erőlködés után sikerült is. Az erőlködés a  " büszkesége " nem kellő keménységének volt köszönhető, de kis simogatás után egész használhatóvá vált. Egy kis lökdösődés meg hangos szuszogás után elélvezett, meglepetésemre nagyon hamar. Egy pillanatig úgy éreztem mintha Eszter már várta volna ezt a pillanatot. A tekintetében, ahogyan rám nézett, felajzottság, vágyakozás és kéj volt. Még az sem zavarta, hogy két idősebb pasi és egy szintén középkorú nő az ajtóból néztek. Belehatoltam az elképesztően forró és szűk puncijában. Lassan mozogtam, szinte millimétereket haladva előre. Behunyt szemmel, félig nyitott ajkakkal élvezte a " betolakodást ". Fokozatosan gyorsítottam az ütemen és élvezettel követtem az előre  - hátra himbálódzó melleit. Gyönyörű nő volt és elképesztően izgató. Teljesen megfeledkeztem a férjéről aki mellettünk állva lankadó férfiasságát markolászta és néha - néha a felesége melleit simogatta...véleményem szerint teljesen eredménytelenül. Egyre határozottabb mozdulatokkal dugtam Esztert, aki halkan lihegett, mintha kissé visszafogta volna magát. Maximális eltökéltséggel és ambícióval azon voltam, hogy az eddigi lehető legemlékezetesebb szex élményt nyújtsam a nőnek és bár néhány alkalommal nagyon kellett koncentrálnom, azt hiszem végül is sikerült zsibbadtra kefélnem Esztert. Hangosan lihegett és sikongott, a teste összerándult amint az orgazmus hullámai végig söpörtek rajta. Izzadtan, ködös tekintettel nézett rám, mintha nem akarná elhinni, hogy ekkora orgazmusa volt. Hatalmasat élveztem, még a lábaimból is kiment az erő. Lihegve csókoltam meg és egyáltalán nem lepett meg ahogyan viszonozta. A legcsodálatosabb és legszuperebb nő volt akivel valaha ágyba kerültem.
Eszter egyáltalán nem sietett haza. A gyors zuhanyzás után a bárban kortyolgattuk a sörünket. Kevesen voltak már, alig páran lézengtek a bárban. Esztert még a meztelensége sem zavarta. Alpár is elégedettnek tűnt, pláne amikor arra a kérdésre, hogy tetszett - e az első swinger élmény, a felesége mosolyogva válaszolta, hogy nagyon tetszett. Ismét nyugtáztam magamban, hogy ennek a pasinak fogalma nincs mit gondol vagy mit érez a felesége. Fogadni mertem volna, hogy Eszternek ez lesz az első és egyben az utolsó swinger partija.
A második felvonás valamivel lágyabb, inkább szeretkezősebb volt, de egyikünk sem igényelte a kezdeti " rohamot ". Alpár nagyon nehezen jött formába és csak egy félkemény erekciót sikerült produkálni. Így be kellet érnie egy gyenge cumizással a felesége részéről. Én viszont ismét kiélveztem a nő gyönyörű puncijának a szorítását.
Kellemes nyári reggel előzte meg a szokásos déli kánikulát. Egy belvárosi kávézó járdára kirakott asztalánál ültünk. Bár hárman voltunk a pincér csak két kávét hozott ki. Eszter és én kávéztunk, Alpár komornak tűnt, elutasítóan viselkedett és úgy tűnt nem tudja kellőképpen értékelni a kellemes reggelt. Három hónappal a swinger parti után voltunk. Eszter bejelentette a férjének, hogy szeretné ha elválnának, majd hozzám költözött. A férje tudta nélkül találkoztunk Eszterrel, már a swinger partit követő hétvégén. Az Alpár kérésére jött létre ez a hármas randi, azt mondta szeretne beszélni a feleségével, de Eszter csakis az én jelenlétemben volt hajlandó találkozni vele. Jó kedvem volt, akárcsak Eszternek, még a néhány nappal korábbi - " te marha, nem erről volt szó " - havertól származó dühös kijelentés sem tudta elrontani a kedvemet, pedig a haver egyáltalán nem tűnt jókedvűnek, mitöbb dühösnek látszott amiért szerinte " lenyúltam " az Alpár feleségét.
Igazam volt, Eszternek akárcsak nekem az volt az első és egyben az utolsó swinger partink, de azt hiszem ez életünk végéig emlékezetes marad.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Elmentél "egy swinger klubban", az még rendben is lenne, de megtanulhattál volna írni is.

Rodrigez ·
Oké, rossz helyesírás engem is zavar,de ennél sokkal rosszabb történetek mentek el a zöld irányába. Engem lekötött, nem éreztem elpazarolt időnek, hogy elolvastam. Részemről zöld.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: