Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy sötét rejtett szobában


Feje lehanyatlani látszott. Sötét a terem. A csend fönnakadt a levegőben. Oktondi volt. Kis buta. Nem értette... mért nem értette? Megérhette volna. Nagyobb is lehetett volna. Szebb is lehetett volna. Okosabb meg pláne lehetett volna. Nem vagyok bolond. Nem. Ezt hinnétek rólam? Mért is lennék az? Elmesélem, miért is vagyok itt... hogy hol? Hát itt. Nem érted? És még én vagyok bolond. Te nem tudod, hol van az az itt. Pedig nagyon szép hely. Úgy bizony. Nem látja senki, ha olyat csinálsz. Tudod. Olyan rossz dolgokat. Olyan nagyon csúnya dolgokat. És én szeretek itt lenni.
Ő nem szeretett. Soha nem szerette, ha itt vagyok. Azt mondta, megijesztem, ha ide jövök... Még egyszer régen elhoztam őt is. Ide be. Azóta sem fogta be a száját. Pedig mondtam neki, hogy idegesít ha állandóan jártatja. Én nem vagyok bolond. Csak kicsit gyenge idegzetű. Hát...olyan gyönyörű nyaka volt. Nekem meg még gyönyörűbb éles késem. Elkezdett sikoltozni. Azt végképpen nem szeretem. Csak rá akartam ijeszteni, hogy ne beszéljen annyit. De ő csak síkoltott, és torkaszakattából üvöltött. Nem bírtam.

Gyors voltam és...végleg elhallgatott. ELHALLGATHATOTT VOLNA! De még akkor is hallottam, és beszélt, és beszélt. Össze-vissza. Értelmetlen, rikácsoló fennhangon. Idebent, a szobámban. Mért csinálod ezt? Hagyd már abba! Mért nem fogod már be? Egyedül akarok lenni!
Idebent. Érzed? Érted? Idebent. Neked is van szobád. Sőt nekem több is van. Mindegyikben van valami szép. Valami rejtett. Sötét. Őt nem akartam beengedni. Csak befurakodott. Azóta is bent van. Csak beszél és beszél... Nem hagyja abba. Már sohasem fogja abbahagyni.
Beletörődtem. Tényleg bolond vagyok? Meglehet. De egy bolond nem tudna ilyen precízen elrejtőzni. Egy ilyen patyolatfehér szobában lenni. Én kaptam. Személyre szabottan, kipárnázva. De bennem jobb szoba van. Csak ők ezt nem tudják. Milyen frappáns gondolatokat szövögetek. Hát lehetek én bolond?
Csak nem értem, hogy azt a fehér blúzt mért kellett NEKI annyira összevéreznie... gyönyörű fehér volt... fehérebb, mint ez a szoba... de sötétebb az enyémnél...
Hasonló történetek
29907
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
20905
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Fatima al Muszaffah ·
Hello!!Egy megbolondult gyilkosròl szòl,igaz?minden esetre,ijesztö,ahogy az elmeàllapotàt ecseteled.arra gondolok,hogy ijesztö,ahogyan a szereplö önmagàt làtja.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: