Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy rutin vizsgálat...

Amit tudni kell rólam, hogy egy 19 éves lány vagyok, arcra azt mondják elég szép, modell sajnos nem leszek az alakomból kifolyólag, de imádnak a pasik, fekete hosszú hajam van. Ezt csak azért írtam le, hogy legyen valami vizuális elképzelésetek rólam. Ezelőtt még sosem írtam, így hát várom a kritikákat, és szívesen tanulok belőlük. De azért gondoltam ezt megosztom veletek.

Már nagyon régóta készültem menni nőorvoshoz, semmi panaszom nem volt, de édesanyám ragaszkodott hozzá, hogy váltsak dokit, és én rendes kislányhoz méltóan eleget tettem a kérésének. Egy nap rá is szántam magam a dologra, nagyon sokan voltak a váróteremben, mire odaértem, mégis fordult a fejemben hogy hátat fordítok az egésznek. De végül bementem és leültem.
Ahogy ott vártam, elkezdtem töprengeni azon, hogy milyen is lesz az új doki, és hogy hogy is nézhet ki. Hallottakból annyit tudtam, hogy elég fiatal és közvetlen, kíváncsivá váltam.
Talán 1 óra várakozás után szólítottak is, így hát bementem a rendelőbe. Ott a nővérke megkért, hogy fáradjak át a vizsgálóba. Picit feszülten, de mélylevegőt véve beléptem, és meglepetésemre egy oltárian helyes pasas ült az asztal mögött. Alig léphette át a 30-at, kopasz, körszakállas elég nagydarab magas pasi. Rögtön jobban éreztem magam, éreztem hogy szemeim felcsillannak. Megkért, hogy üljek le, és válaszoljak pár rutin kérdésre, én úgyis tettem, habár már 2 válasz közt elkalandoztak a gondolataim, ahogy a tekintetem a kezére esett, és belegondoltam, hogy nemsokára meg is vizsgál. Talán észre vette, hogy nem oda figyelek, ahová kéne, nem tudom.

Mikor már minden kérdésére válaszoltam, felszólított, hogy legyek szíves levetkőzni. És én voltam oly szíves, nagyonis!
Levetkőztem, és felültem a székre, ő leült elém és pont olyan magasságban, mint ahogy szoktak. Mindenre jó rálátása volt. Hiába tudtam, hogy neki ez nagyon rutinos, és hogy úgy nézz bele a nőkbe, olyan megszokással, mintha tükörbe nézne, de engem mégis elkezdett izgatni a dolog, de féltem tőle hogy a buja fantáziám miatt elkezdek nedvesedni és észreveszi mi a szitu. Így hát próbáltam állítani a gondolataimon.
Nem olyan nagy sikerrel, gondol én, mivel mikor belém nyúlt, csak egy kaján önelégült mosolyt láttam az arcán. És még őrjítőbb lett tőle, de én úgy tettem, mintha semmi sem történt volna.

Mikor kihúzta belőlem az ujjait, azt hittem már vége is, és mehetek de erre rámnézett:
- Még maradj, nem végeztünk. Azt hiszem, van egy kis problémád, amit orvosolni kellene. Csinálunk egy belső ultrahangot - és visszatért az a pajzán mosoly az arcára.
Nem tudtam mire véljem ezt az egészet, de hát ott maradtam, és vártam mi lesz tovább. Láttam, ahogy hátra megy a rendelőbe, és a kis flakonból kinyom az ujjaira a gélből. Majd elém lépett, és újra belém nyúlt.
- És az ultrahanggal mi lesz? - kérdezetem, elég meglepődve.
- Most zajlik - hangzott a válasz. - Nem ezt akartad? Letagadhatod, de ő itt lent mást mondott - erre ahelyett, hogy kihúzta volna az ujjait, el kezdte egyre mélyebbre nyomni, és hevesebben ujjazni. Belőlem egy sóhaj tört ki, ami méginkább felbátorította. Soha senki nem izgatott fel annyira, mint ő, lehet, hogy a helyzet is közrejátszott, de éreztem, ahogy a nedveim nagyon, de nagyon előkívánkoznak.
- Nagyon szép lány vagy, tudod? De egyben egy rosszkislány, szabad így nézni az orvosodra? Majd felfaltál a szemeiddel... Nagyon izgatóan tudsz nézni, és annak következménye van, ha felizgatod a doktor bácsit...
- Igen? És milyen? - tört ki belőlem, többre nem is lettem volna képes, annyira felvolt forrva a vérem, és olyan közel álltam az orgazmushoz. Erre még erőteljesebben kezdett ujjazni, majd hirtelen megállt, kihúzta belőlem az ujjait, mire éreztem, ahogy folyik belőlem a sok nedv. Széthúzta a puncim és belenyalt. Leírhatatlan érzés volt érezni forró nyelvét a nedves puncimon. Áttért a csiklómra, változó tempóban nyalta és szívta, éreztem, már nem bírom sokáig. Majd újra belém nyomta az ujjait, de a nyelve rá volt még mindég tapadva a csiklómra. Nekem sem kellett több, és testem összerándult és egy óriásit élveztem. Csak szuszogtam, és levegő után kapkodtam a székben, mikor ő felállt. Fehér orvosi nadrágján keresztül lehetett látni, ha a farka már nem bír magával, és jutalomra vár.
- Most akkor azt hiszem én következem - hangzott el a szájából, és már gombolta is ki a nadrágját, s vette elő közepes méretű, de nagyon vastag farkát. Nem kellett kétszer kérnie, és már a kezemben fogtam az előnedvektől csúszós farkát, húztam rajta párat, majd hozzá hajoltam, és megérintettem a nyelvem hegyével a makkot. A dokiból egy mély sóhaj jött elő, s majd rámnézett.
- Kapd már be, és szopjad ribi.

Eleget téve kérésének, előbb körbe nyaltam a makkját, majd végig nyaltam a farka hosszán. Miközben egyik kezemmel a golyóit markolásztam. Ő csak nyögdécselt, és ösztönösen mozgatta csípőjét. Bekaptam a farkát, már amennyire tudtam és elkezdtem szopni, nagyon finom volt, és éreztem, hogy minden szívás és szopás után mindég egyre keményebb. Nagyon izgatott a dolog. Felnéztem:
- Bazd a szám, kérlek!
Nem kellett kétszer kérni rá, elkezdte kúrni a számat, farkát egyre mélyebben nyomta le a torkomon. Egyszer csak megrándult a teste, és éreztem, ahogy a forró sperma tölti meg a számat. Lenyeltem az utolsó cseppig, még megtisztítottam a farkát a nyelvemmel, s majd felültem vissza a székre.

- Nem hittem volna, hogy ma így végződik a rendelés - mondta felém nézve, miközben gombolta be nadrágját.
- Én sem, hogy érdemes ennyit várni a váróban - és egymásra nézve elnevettük magunkat, s majd átnyújtott egy törlőt. Rendbe szettem magam, fölöltöztem és elindultam az ajtó felé. Persze előtte megegyeztünk, hogy kettőnk közt marad a dolog. És abban is, hogy egy hét múlva kontrollra kell visszajönnöm, s hogy igyekezzek az utolsó betegek közt lenni.

Legyen folyt? :) Rajtatok múlik... puszi :)
Hozzászólások
További hozzászólások »
tomek33 ·
Igen bátor lehet ez a doki!!!!! de tény, a mai csajok sokkal korábban és jobban érettek mint anno.
Viszont tetszik a szitu! :) annak ellenére hogy tuti kamu az egész!
De ennek ellenére szívesen olvasnám a folytatást! :)

singo ·
szuper fojtassad nagyon jóóóóó

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: