Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy romantikus este...

Szombat este van. Esténként, mint minden átlagos ember, én is a fürdőszobába vettem az irányt. Megeresztettem a fürdővizet, és sok-sok habot tettem bele, mert így szeretem. Levetkőztem, majd beleálltam a kádba és a tükörben vizsgálgattam magam. Megállapítottam, hogy holnaptól diétázni fogok. De most nem ez volt a legnagyobb gondom, csak egy kis relaxra vágytam, a jó meleg vízben. Így is tettem. Minden porcikámat ellazítottam, olyannyira, hogy talán egy kicsit el is szundikáltam. Csak arra riadtam fel, hogy valaki kopog a fürdőszoba ajtaján.

Felültem a kádba. Válaszomat meg sem várva belépett Ő. Mint mindig most is remekül nézett ki. Barna haja, jól harmonizált a gesztenyebarna szemeivel, amibe ha belenéztem rögtön elolvadtam. Levette a fürdőköpenyét, és beleült a kádba velem szembe. Pár percig csak néztük egymást. Majd egyszer csak közelebb hajolt és megcsókolt. Ez a csók most sokkal másabb volt, mint a megszokott.. Valahogy sokkal érzékibb, szerelmesebb, de én ennek csak örülni tudtam. Átöleltük egymást. Így maradtunk egy kis ideig. Szerettem, mikor szorosan átölel, mert akkor biztonságba éreztem magam mellette. Ám most hirtelen, mintha villámcsapás érte volna, felállt és kiszállt a kádból. Kérdőn néztem rá. Ő észrevette, újra megcsókolt, majd megfogta a derekam, fölemelt és bevitt a hálószobába. Meglepetésemre, gyertya és pezsgő várt.

Gyöngéden lefektetett az ágyra és fölém hajolt. Csókolóztunk, talán ez volt a leghosszabb csók, amit valaha is adtunk egymásnak. Annyira belemerültem az érzésbe, hogy észre sem vettem, hogy már a nyakamat csókolja. Én eközben már a hátat és a tarkóját simogattam. Ő lassan és finoman haladt egyre lejjebb és lejjebb. A melleimet is elhalmozta a csókjaival, amit én egyre jobban élveztem, sőt… nagyon is. De nem csak a szájával ügyeskedett, a kezét is használta. Érzékien kezdte simogatni a combomat, az ágyékomat. Én ez időre már eléggé felizgultam, és ahogy észrevettem Ő sem volt ez alól kivétel. Mikor már mindketten úgy éreztük, hogy készen állunk és vágyainknak már nem tudunk parancsolni, óvatosan belém hatolt. Lassan mozogtunk, mint ha csak azt akarnánk, hogy ez az éjszaka soha ne érjen végett. Közben pedig csókoltuk, simogattuk egymást.

Mikor éreztük, hogy nem sok kell a csúcsig, egy kicsit gyorsítottunk a tempón. Pár perc múlva mindketten elértük azt az érzést, amire vágytunk. Még ezután is hosszan csókolóztunk és ölelkeztünk, nem bírtunk egymással betelni. Miután egy kicsit pihentünk, fölkelt az ágyból és odahozta a pezsgőt. Ittunk belőle, és forrón, kipirosodott arccal egymásra néztünk, és szinte egyszerre mondtuk ki azt a bizonyos bűvös szót: ”Szeretlek!”
Hozzászólások
További hozzászólások »
nyuszi ·
Tényleg egy kicsit rövid!Nekem nem ez a stilusom, de ettöl függetlenül tetszik,mert ha belegondolok, hogy ezt milyen jó végig élni az csodálatos!
nuccifülke ·
köxönöm !! :) és igen valóban csodálatos ezt átélni :) :heart_eyes:

bota93 ·
10%

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: