Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy rémtett,amely lázba hoz

Az egész történetem egy templomban kezdődött, ahol a jó lakott és a nyugalom. Élt egy szerzetes aki lelkét felajánlotta, de nem volt méltó-e szent cselekedetre, célra. Kiűzték a világból a gonosz tettei miatt, szent embereket áldozott fel Istennek és Jézusnak, azt gondolta megváltó vagy hasonló... Nem volt józan ember, gondolkodása szörnyű volt mindenki számára. Tettei eleinte nem derültek ki, titokban tartotta (ezt senki nem gondolta róla).
Első áldozata: Szomszéd városból érkezett egy szent ember, kinek neve egyenlő volt Istennel, tettei híresek voltak, betegeket gyógyított, árvákat örökbe fogadott. Megismerte azt az embert ki gyilkosa lett, szerette, mint fele barátját, adott ételéből, italából neki.

Teltek a hónapok egyre furcsább lett ez az őrült szerzetes kinek neve Zsolt barát volt. Kijárt a mezőkre hajtani az állatokat, de egyre fogytak, azt gondolták járvány pusztít... De rájöttek, hogy valami állat pusztítja őket. Mit sem sejtve vettek új állatokat, hívtak orvost a beteghez. Egyre kevesebb lett, hát megkérdezték Zsolt barátot tud-e valamit az esetről, de hallgatott. Másnap is kivitte az állatokat, délben a harangozás idejében, e szent barát ki másik városból érkezett neve József, elhatározta visz ki barátjának élelmet.

Ám olyan dolgot látott, amit nem kellett volna. Zsolt testvér a marhát, amit József hozott valaha, nyersen felzabálta. A barát megijedt ezt látva, segítségért szaladt volna, de Zsolt elkapta és őt kiszívta. Olyan volt, mint egy vámpír, de tudjuk, az este támad és nem eszi meg áldozatát. Ennek a neve más, ami új mindenkinek, csak az tudja, aki látott ilyet.

Ez az állítólagos szent ember haza vitte az állatokat a monostorba, hallgatott a tettéről, többieknek nem tűnt fel, hogy eltűnt József testvér, csak másnap, amikor reggelihez igyekeztek. Kérdezték egymást, hogy hová lett. Az egyik barát felszólalt, mintha úgy emlékezett volna, délben elment ebédet vinni Zsoltnak. Megkérdezték tőle, hogy nem-e látta és azt mondta:
- Elhozta nekem az ebédet, megvárta, míg jóllakom és sietve távozott, mondva van valami dolgom. Összepakolta a batyucskát, amibe hozta, és el is tűnt a szemem elöl 10 perc alatt.

Nem volt más választásuk a barátoknak, hát elhitték, mert szent ember nem hazudhat, gondolták. Ebéd után keresték minden merre, lenéztek a mezőre. Rossz dolgokat találtak a bokrokban, ennél szörnyűbb dolgokat soha nem láttak. Állati tetem darabok a bokrok alatt, sőt rajtuk is volt pár darab. De most jön a legrosszabb, találtak egy emberi kéz darabot, ami még eleven, friss volt. Tudták miről van szó, Zsolt barát hazudott, ő a gyilkos. De miért tette, nem tudták megmondani. Gyilkos él közöttük és féltek, megint lecsap. Titokban tartották, de féltek nagyon. Messziről kerülték, sejtette, mi van. Készen áll rá, hogy újabb áldozatot hozzon...
Hasonló történetek
29935
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
18042
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sailura ·
A történet maga érdekes, csak kissé átszerkesztik a hangulatát azok a sorok, amik,(lehet nem önszántadból írtad így) de rímelnek.
am. lex ennek folytatása? :blush:

Fradnay ·
Rengeteg benne a szóismétlés s a sorok, elég sűrűn rímelnek, így elveszti a félelemkeltési képességét. Ha ezeket a hibákat, korrigálod, király lesz. Addig viszont csak középszintű. :sleeping:

idling ·
sztem próbálkozz inkább a versírásal... nem akarlak megsérteni, de tényleg elég sok a rím! de ez nem baj hisz pont ezért találták fel a vers műfaját.... meg érdekes nyelvezetet használsz... de amúgy jó a sztori csak kicsit gyorsan történnek az események... meg ne használj nagyon kicsavart mondatokat, mert nehezen érthetővé válik az egész történet... de kezdetnek nem is olyan rossz

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: