Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy régi történet

Volt egy kislány, a kamaszkor kezdetén. Örült, hogy egyedül van, örült a szíve, hogy nem bántja senki. Nem foglalkoztatták a fiuk, csak az álmainak élt, nem akart szerelmes lenni, hiszen mindig csak szenvedett. De nem hagyták, hogy élhesse megszokott nyugalmas életét, mivel volt egy srác, tetszett neki a lány és elérte hogy közel kerüljenek egymáshoz, barátok lettek.

A lány beengedte a barátai közé, megbízott benne, de a lelke mélyén tudta, hogy mire megy ki a játék, de ő olyat látott a srácban, amit álmaiban szeretett volna, kicsit szentimentális volt, romantikus, de egyszerűen álmai férfiét. Igaz, talán soha nem jött volna rá, hogy mit érez, ha nincs egy másik férfi, aki felébreszti a srácban elég látványosan a féltékenységet, amit nem is rejt véka alá. A férfi a lányt csak ki akarja használni, s mikor rájött, hogy nem lesz ez olyan egyszerű fogta és dobta a lányt

A lány nem értette, hogy mi történik vele, a fiúhoz fordult, aki vigasztalta, s egy idő után már tényleg nem rejtette véka alá a vonzalmát, a lány pedig nem értette, hogy mi történik vele, hiszen akit eddig barátként szeretett, hirtelen férfivá érett a szemében. Kezdte ő is érezni a vonzalmat, az érzései megváltoztak, szerelmes lett. Bár ő ezt még akkor nem tudta, csak annyit érzékelt, hogy van egy srác, aki jelent neki valamit. Megbeszélték, hogy megpróbálják együtt, de a srác meggondolta magát, magyarázat nélkül ott hagyta a lányt, aki nem tudta, hogy miért is kell szenvednie.

Később se magyarázta meg neki senki, a szenvedése okát, még akkor sem, amikor másodszorra ültették fel. Annyira meggyűlölte a srácot, hogy többé nem akart vele beszélni, igaz ez nehéz dolognak bizonyult, mivel minden nap találkoztak, látták egymást, de a lány megtartotta a kellő távolságot tőle. Fél éven keresztül nem is beszéltek, míg egyszer a lány beteg lett, lázában a srác nevét emlegette, de ezért el is átkozta magát, hiszen gyűlölni akarta őt. Aznap a lány kapott egy sms-t, amit a srác írt, nem volt hosszú, csak egy pár sor, jobbulást kívánt; de a lánynak maga volt a megváltás, hiszen tudta, hogy gondolt rá. Megpróbált békülni, de egy idő után feladta, tudta, hogy semmi jó nem származik abból, ha újra közel engedi magához. Így továbbra sem beszéltek egymással.

Egy idő után elkezdett járni a srác a lány egyik barátnőjével, jól kijöttek, de a lány még mindig jó távol tartotta magától a srácot. Nem akarta, hogy lássák rajta az érzéseit, hiszen amikor a srác a barátnőjével csókolózott mindig az ő szemébe nézett, ami elég felkavaró volt a kislány számára. De közben is csak egy-két szót váltottak, csak akkor, ha muszáj volt. A lányt bántotta ugyan a dolog, de nem akart változtatni a helyzeten, hiszen később is látta a srácot udvarolni más lánynak, de így is voltak pillanatok, amikor a két szempár találkozott, még ha akaratlanul is.

A lány azt érezte, hogy őt akarja bántani ezzel a srác, hiszen minden pillantás, ami köztük történt jó tanulság volt arra, hogy tetszenek egymásnak. Próbáltak mind a ketten közönyösek maradni, s ez mindig is sikerült. Míg nem a lány szeretett volna táncolni, s nem volt párja, mert mindenkit lefoglaltak már maguknak, ezért kénytelen volt a srácot megkérdezni, hogy nem akarna e vele táncolni. Azt várta, hogy majd úgy is nemet fog mondani, de igennel felelt. Akkor még nem tudta a lány, hogy ez lesz élete egyik legrosszabb döntése. A távolság, ami volt köztük egyszerre csak megszűnt, kénytelen kelletlen közel kerültek egymáshoz. Ha táncolni akart a lány, közel kellett engednie a srácot, amit nem akart, hiszen ha az érzései újra életre kellenek nem lesz megállás soha, s ezt érezte. Mi be is igazolódott, bolond volt és naiv, újra hitt az álmoknak, pedig a szíve mélyén tudta, hogy csak szenvedés vár rá, s igaza lett.

A harmadik alkalommal a srác pokolian mély sebet ütött a lányon, s többé nem volt helye a lány szívében az álmodozásnak, éberen járt, s talán mélyén nagyon mélyen bosszút forralt. A srácnak voltak barátai, az egyiknek megtetszett a lány, a srác megadta a számát, s a lány kapva kapott az alkalmon, tudta, nem szép, amit tesz, de a bosszú hajtotta. El kezdtek randizni, s a lány megismerte a srác barátját, annyira, hogy tudta nem érdemli meg a szenvedést, ezért szakítani akart a baráttal, de az mindig visszahízelegte magát. Közben a srác is mesterkedett, mindent mondott a lányról a háta mögött, s ez okozta egy kapcsolat végét, igaz barátként váltak el. Nem beszéltek sűrűn, csak ha összetalálkoztak.

Később a srác megkereste a lányt, s elhordta mindennek, a lány meg nem értette az okát, de megfogatta, hogy többet nem lesz olyan naiv, hogy megbékül újra, soha többet nem akar hallani a srácról és annak barátairól, ha találkoznak, akkor is átnéz rajtuk, hisz nem érdemelte meg azt, amit kapott: évekig tartó szenvedést és egyetlen egy boldog percet sem. Úgy gondolta ez lesz a megoldás. De útjába került egy férfi, aki kedves volt, s mindent elmondott neki. A férfi látta rajta a szenvedést, próbálta megváltoztatni a helyzetet, nem szerette látni a lányon a szenvedést.

Az első csók után pedig rájött arra, hogy nem lánnyal van dolga már, hanem egy felnőtt nővel, aki kamaszkorát végig szenvedte egy olyan szerelem miatt, ami csak fájdalmat okozott. Akkor megfogadta, hogy ő sohasem bántja, hanem végre boldoggá teszi, ha lehet egy életen át…
Hasonló történetek
25029
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
15292
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Péter1985 ·
A történetről: kicsit vontatott és gyorsan történik minden. Ha ez valóban megtörtént akkr a lánynak, már a második csalódás után végleg meg kellett volna szakítani minden kapcsolatot. Én személy szerint sose adok 2.-ik esélyt. A bizalom egy olyan dolog, amit csak 1x lehet eljátszani és nem lehet visszaszerezni. Örök tanulság.

Tűzmadár ·
Minden jó, ha jó a vége. Lényeg, hogy kiírtad magadból, most már jöhet a gyógyulás.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: