Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy régi ismerős

Hosszú évek teltek el azóta, hogy először láttam meg Atit.
Emlékszem, épp a tizedik évfolyam első napján a meleg tanteremben ültünk és mindenki azt tudakolta a másiktól, hogy ki lehet az új fiú.
Előttem ült le és várt, míg elkezdődik az első óra. Én hátulról titokban néha - néha rá pillantottam. Enyhén hosszú , szőkésbarna haja göndörödve ért véget a tarkóján.
Kellemes látványt nyújtott, habár ha jobban belegondolok, nem sok fiúval találkoztam az elmúlt egy évben, ugyanis divattervező suliba járok és itt nagyon kevés a fiú. Eddig is csak egy fiú osztálytársam volt, de Vele nem beszéltem szinte egyáltalán.

Időközben sok idő eltelt. Volt egy hosszabb ideig tartó kapcsolatom, de szakítottunk, ami nagyon megviselt engem. Hetekig csak árnyéka voltam önmagamnak. Csak dolgozni jártam, de amikor egy kicsit is rosszabbul éreztem magam, kivettem a szabadnapomat.
Tudtam, hogy ez így nem mehet sokáig, de nem akartam a jövőre gondolni.
Barátaim aggódtak miattam. Egyáltalán nem jártam el szórakozni. Alig bírtak rávenni arra is, hogy nagy ritkán találkozzunk egy kicsit és beszélgessünk.

Egy hideg őszi estén kedvetlenül keltem ki az ágyból. Ugyanis reggel feküdtem le, mert egy pályázatot állítottam össze.
Az emeleti hálószobámból kinéztem az ablakon. Sötét volt, így csak a lámpák fényének a látókörébe láttam bele.
A hó épp most kezdett el szállingózni. Apró pelyhekben hullott le a betonra.

Kezdtem egy kicsit szomjas lenni.
Lementem a konyhába, hogy igyak egy kicsit. Lent a kevés fény miatt szinte alig láttam valamit. Csak a közeli lámpa világított be haloványan. Az asztalnál egy alak ült. Éreztem, hogy engem figyel.
- Ki van ott? - kérdeztem. Próbáltam határozott hangot erőltetni, de nem igazán sikerült.
- Nem akartalak megijeszteni… - mondta.
Férfi hang volt és valahonnét nagyon ismerős, habár sokat kellett gondolkoznom, míg eszembe jutott a hozzá tartozó arc is.
- Te vagy itt Ati? - kérdeztem.
- Igen - válaszolta halkan.
- Mit keresel itt?
- A barátaid nagyon aggódnak. És én is… Azt mondják, hogy nem is igazán tartod velük a kapcsolatot. És hogy túlságosan bezárkóztál…
- Csak egy kis magányra vágyom.
De amint kimondtam eme szavakat, máris tudtam, hogy hazugság. Nem számítottam arra, hogy oly sok idő után Ati felkeres, pont akkor, amikor legnagyobb szükségem van egy férfi ölelésére.
- Hetek óta?
- Már jobban vagyok, csak egy kiadós alvásra volt szükségem. Most már haza engedlek - mondtam halkan.
- Hát nem veszed észre? - suttogta Ati.
- Mit? - kérdeztem halkan.
- Egész végig Te rád vártam. Mindvégig. Mióta megismertelek.
- Jaj, de hát…
- Kérlek, hagyj mondjam el - szólt határozottan. Szerettem, ahogy ilyen férfiasan viselkedett.
- Emlékszel, mikor angol órán mindig melléd ültem és a segítségedet kértem?
- Igen.
- Nem ok nélkül tettem. Tudod, én már nagyon régóta várok arra a pillanatra, hogy elmondjak Neked valamit… Egész végig…
- Ati… - suttogtam.
Hallottam, hogy halkan felém közeledik.
- Andi…

Éreztem, amint végig simítja a karomat és átölel. Egész közelről hallottam halk lélegzetvételét. Majd pedig bekövetkezett az, amire több mint hét évet kellett várnom. Ajkait lágyan ajkaimhoz érintette. Szokatlan bizsergés futott végig egész testemen, de amint ez befejeződött a tarkómnál, Ati keze járta be ugyanazt az utat
sokkal intenzívebben. Erősen átkarolta a derekamat, majd magához szorított. Kezei lejjebb csúsztak és ráemelt a konyhapultra. Most nagyjából egy szintmagasságban
voltunk. A lámpa fényénél láttam, hogy levágatta haját és befestette feketére. Még jobban állt neki, mint az előző. Komolyabbá tette. Majd a szemébe néztem, úgy izzott, mint a parázs.
Éreztem, hogy nem csak kezével, hanem tekintetével is szeretne betelni velem. Megsimítottam arcát és megcsókoltam.
Láttam, ahogy elmosolyodik, de nem törődtem vele. Érinteni akartam minden egyes porcikáját.

Ő bal kezét lágyan a melleimre helyezte, míg a másikat felső combomra. Lágyan cirógatni kezdte jobb mellemet, majd körkörösen beljebb haladva a bimbót is megérintette. Éreztem, ahogy egyre jobban és erősebben masszírozza mellbimbóimat. Majd hirtelen elvette kezét és ajkamról letévedvén enyhe csókot nyomott rá. Ujjaival segítvén kiszabadította mellemet a hálóingből és nyelvvel folytatta tovább bimbóm izgatását.
Én eközben a az arcát simogattam, de sejtettem, hogy nem erre vágyik a legjobban.
Kezem ingjének gombjait keresgélte. Lassan kigomboltam és leemeltem róla.
Ő eközben áttért a másik mellemre és most azt kényeztette. Egyre hevesebben nyalta.
Én pedig egyre gyorsabban vettem a levegőt. Mintha egy magas lépcsőt másztam volna meg, úgy kapkodtam az oxigént.

Én is adni szerettem volna neki, ezért kezemmel lejjebb és lejjebb vándoroltam. Nadrágján keresztül éreztem, hogy férfiassága kezd keménnyé válni. Levettem róla az övet és kiléptettem a nadrágból. Már csak egy vékony boxer volt raja. Kezemet újra kincséhez emeltem. Körbe markoltam és húzogatni kezdtem. Gyorsabban és gyorsabban vette a levegőt, majd hirtelen a szemembe nézett és szorosan magához húzott.
Hevesen megcsókolt. Soha életemben nem csókolt meg így férfi. Ily szenvedélyesen.
Minden egyes szuszogásából és kezei mozdulatából tudtam, hogy szeretné levenni rólam hálóingemet.

Segítettem neki, majd két lábamat dereka köré csavarta és óvatosan felmentünk a szobámba. Könnyen megtalálta, mert a lépcsővel szemközti ajtó volt.
Óvatosan letett az ágyra és megcsókolt. Kezével végig simította testemet, majd nyelvével egyre lejjebb haladt. Egyszerű, csipke nélküli bugyimat lesegítette rólam
A Vénusz dombomnál megállt és lágy csókot lehelt rá. Mivel nem szeretem ott lent a szőrt, ezért mindig gondosan ügyelek arra, hogy sima és ápolt legyen.
Rám nézett és látszott rajta, neki is tetszik, amit lát.
Apró csókokkal egyre lejjebb haladt és óvatosan megpuszilta a csiklómat.
Hihetetlen boldogság járta át a testemet. Egyre jobban kívántam, hogy ne csak nyelvvel, hanem legféltettebb kincsével is belém hatoljon.
Nem akartam, hogy egyedül éljem át a gyönyörűséget, így felültem és megcsókoltam. Óvatosan a hátára a fordítottam és lágyan megérintem a péniszét. Amint ajkaimmal elhagytam ajkait, láttam, hogy egyre jobban liheg, miközben én a férfiasságát simogatom. Ajkaimmal lejjebb haladtam és alig érezhetően megcsókoltam legbecsesebb testrészét. Hangosabb lélegzetvételéből sejtettem, hogy ennél többre vágyik és én sem ellenkeztem. Pénisze tövét megfogtam és számba irányítottam.

Óvatosan szopogatni kezdtem, hogy meg ne sértsem a fogaimmal. Majd a legbecsesebb kincsét egészében becézgetni kezdtem ajkaimmal. Egyre szaporább szuszogásaiból tudtam, hogy most már hamarosan egymáséi leszünk.
Hirtelen megérintett és felhúzott az arcához.
- Van nálad óvszer?
- Gyógyszert szedek - suttogtam halkan.
Ő megcsókolt és a hátamra fordított. Lábaimat széjjelhúzta és rám hajolt.
Éreztem kemény péniszét a hüvelyemnél, de még várt. Átkaroltam és szorosan magamhoz húztam. Közben éreztem, hogy szép lassan belém hatol. Aztán gyorsabban diktálta a tempót. Egyre hangosabban szuszogtunk. Én halkan nyögdécseltem is. Egy hangosabb nyögést hallatott Ati, majd pár pillanatra rá én is megadtam magam és együtt szálltunk a boldogságban…

Ennél intenzívebb és szenvedélyesebb szeretkezésben eddig még soha nem volt részem. És tudtam, hogy ezentúl többször fog ilyen tüzes szerelmeskedésben részem lenni.

Miután visszatértünk a jelenbe, Ati mellém feküdt és átkarolt. Megpuszilt a homlokomon és rám mosolygott. Viszonoztam én is a mosolyát, majd kezemet mellkasára helyeztem.
Hasonló történetek
26063
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
25080
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
L. Sec ·
Nekem épp hogy a fogalmazás nem tetszett. (bevallom a felénél meg is untam emiatt) Erőltetett, éppen ezért sok helyen hibásak a képek. Pl.: a lámpa látókörében (?), max hatóköre van, mert szerintem egy lámpa nem lát. Nekem az volt az érzésem, mintha nagyon gondolkoztál volna rajta, hogyan írj valami mást az egyszerűbb kifejezés helyett. Pedig ha nem jön magától a "líraiság", hagyhattad volna, így talán életszerűbb lett volna.

Azt írtad, életed legszenvedélyesebb szeretkezése volt. Ez nekem nem jött át....

domesztosz ·
hmm..számomra furcsa a szitu: egy idegen a konyhámban éjszaka, akivel pár szó után nekiállok szeretkezni. a fogalmazás sem nagyon tetszik, túl sok az egyszerű mondat. valahogy kevésnek érzem az egészet. :flushed: a sexleírás sem tetszik. elég furcsa, h feltezs egy érfi egy nőt akonyhapultra, és le kell térdelnie ahhoz, h a mellét kényeztethesse...szerintem, ha letérdel, mást kényeztethet..és ha ebben a pozícióban van, elég nehezen éri el a nő a férfi férfiasságát...vay én látom rosszul?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: