Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy rég várt kaland

Munka után, mint mindig, Xénia most is a buszmegállóba ment. A busz csak 20 perc után indult, ő addig nézelődött. Nézelődött és keresgélt, mint mindig, ha ide kijön. A buszokat leste, hátha meglátja, akit keres. De nem látta. Magában már eldöntötte: abba kell hagynia a folyamatos várakozást, túl kell lépnie rajta. Ez egyszer nem sikerült az, amit igazán akart. De igazán nem is reménykedett benne, bár mindig a lehetetlennek tűnő dolgok a legjobbak!...
Egyszer csak egy busz ért be. Különösebben nem foglalkozott vele, de néha érdeklődve oda-oda pillantott. Egyszer csak a sofőr intett. Xénia először meglepődve, majd mosolyogva elindult a busz felé. És igen:Ő volt az!A kedvenc buszsofőrje:Dani. Már hónapok óta nem látta, de sokszor ábrándozott róla. Erre itt van. Mosolyogva lépett fel a buszra:
- Jó estét kívánok!
- Szia szépségem! Mi a helyzet?
Xénia hosszú szőke hajával, formás idomaival, gyönyörű kék szemeivel valóban szép látvány nyújtott.
- Nincs semmi különös. Régen láttalak.
- Én is téged. Hazafele?
- Igen,végre. Éppen itt az ideje.
- Nem akarod, hogy hazavigyelek?-Mondta széles mosollyal a sofőr.
- Gyanús vagy te nekem... Semmi hátsó szándék?
- Hát... Éppenséggel akár lehetne is valami.
- Valami? És mi?
- Szállj le a következő buszmegállónál, majd elmegyek oda érted és majd meglátod!
- Rendben. De biztos jössz?
- Igen. Ott találkozunk.

Xénia felszállt a buszra, és a következő megállóig csak Dani járt a fejében. Nem tudta elhinni, hogy valóban jönni fog érte! És ha igen, akkor lehet, hogy... Á, nem. Az nem lehet.
De leszállt. Várt. Legalább 10 perce volt már a megállóban, míg végül megunta és lassan visszaindult. Ekkor azonban mögötte egy autó állt meg. Egy pillanatra megfagyott benne a vér, de néhány pillanat múlva, már az autóban ült, kedvenc sofőrje mellett. Elindultak. Sötét volt. Izgatóan sötét. Egy darabig csak utaztak, minden féléről társalogva, de egyszer csak a sofőr letért az útról és egy erdőbe vezető ösvényen vezetett tovább. Megállt. Xénia eközben egyre sűrűbben vette a levegőt, elképzelte, ami most fog történni.
- Hát itt vagyunk. Csak mi ketten, és senki nem zavar minket. - Mondta Dani.
- Hát igen. És most?- fitogtatta a helyzetet Xénia. Egyre jobban kívánta a férfit.
- Most? Szeretkezünk egyet. - Válaszolta nemes egyszerűséggel.
- Duma...
Erre Dani elkapta a kezét, magához húzta és szenvedélyesen megcsókolta. A lány már teljesen benedvesedett, és a férfi valószínűleg tudta ezt, mert egyre lejjebb vándorolt a keze.
- Levetkőzöl?

És a lány elkezdett vetkőzni. Még csak a pólóját vette le, de Dani rögtön nekiesett, levette a lány melltartóját, és elkezdte csókolgatni, és szívogatni a mellét. A lány felszisszent. A sofőr visszatért a szájához, majd teljesen levetkőztette a lányt, és végigsimított a lány testén, aki beleremegett az érintésbe. A teste forró volt, akár a tűz, a férfi pedig ezt a tüzet próbálta még jobban feléleszteni. Sikerrel... A lány is vetkőztetni kezdte a férfit. Kicsit mackós volt, de Xéniának ez nagyon tetszett. Gyönyörű barna szemébe nézett, újra megcsókolta, és elkezdte kezével simogatni, majd mikor a férfi legérzékenyebb pontjához ért, a férfi nem bírta tovább. elfektette a lányt az ülésen és ujjazni kezdte. Majd a csiklóját is izgatta.

A lány halkan nyögött. Nem bírta tovább... Magára húzta a férfit, akinek nem is kellett több, rögtön belehatolt. Forróság töltötte el mindkettejüket. Dani lassan mozogni kezdett benne, majd egyre gyorsult. A helyzet nem volt éppen a legkényelmesebb, de ezzel nem is foglalkoztak. Egyre nagyobb volt a gyönyör, egyre hangosabbak a sóhajok... A testek mintha eggyé olvadtak volna. Egyre csak feszültek az izmaik, Xénia melle egyre feszesebb volt, Dani ezt érezte is, de már nem bírták sokáig. A két test teljesen megfeszült és egyszerre jutottak el a csúcsra. Néhány percig még így pihentek, majd Dani fel akart öltözni, de Xénia magához húzta, és forrón megcsókolta. Felöltöztek és elindultak haza. Mintha nem ez lett volna az első alkalom. Teljesen felszabadultan beszélgettek, de Xénia szíve nagyon fájt. Amikor kiszállt az autóból, már nem csókolhatta meg a férfit.

Elköszönt. Még utoljára Dani hozzátette, hogy reméli lesz folytatás, de már kényelmesebb körülmények között. Xénia mosolyt erőltetett az arcára. Becsukta az ajtót és hazament. Egész éjjel róla álmodott. Még akkor sem tudta elhinni, hogy ez valóban megtörtént. Az utolsó csókra gondolt, és arra, hogy vajon lesz- e következő? Hiszen Danit otthon várja a családja...
De ez hamarosan kiderül.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mirdin ·
Hát igen...
a történet lehet hogy jóbb lenne ha nem csak arrol szona hogy a buszos a megállóban felszed egy csajt, majd meg...
némi érzelem vagy részletesség nem ártott volna. Egyébként lesz ez még jobb is.. remélem
Miss Sunshine ·
Ne haragudj, de bántja a szemem:
1. jóbb?? talán jobb
2. szona?? szólna
Ha ezek megvannak, akkor jöhetnek a kritikák.... :wink:

laci1952 ·
Ha a nevén nevezel valakit, akkor ne változtass, lány-Xénia.
:rage:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: