Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy örök szerelem kezdete

Fura helyzet volt az övéké. Nem is ismerték egymást igazán, csak flörtölgettek, de mindketten tudták, hogy valami különleges a másikban. Az első csóknál, a lány hasában pillangók röpködtek, lelkét egy hatalmas, félelmetes érzés kerítette hatalmába: „Ő az!” – érezte minden érintésénél.
Az első szeretkezésük őrjítő, ugyanakkor érzéki és szenvedélyes volt. Minden pillanatot a gyönyör és a kéj hálózott be. Feltűnés nélkül hagyták ott a társaságot, „átöltözünk” – mondák. Nem beszéltek meg előre semmit, de a lány már érezte, hogy belevág élete legnagyobb kalandjába. Csendben, kézen fogva haladtak a zajos városi utcán.

A fiú lakására mentek. A lépcsőn fölfele megérezték a szenvedély forró, hívogató dallamát. Egymásra néztek, mosolyogtak. Ledobálták a cipőjüket, majd a hálószoba felé vették az irányt. A lány kicsit szégyellős volt, zavarta vékonysága. A fiú kedvesen nézte, majd ágya szélére ültette. Még csak szemével vetkőztette. Számára a lány tökéletes volt, formás mellei nem voltak nagyok, feneke kerek és feszes volt. A fiú nézte, csak nézte, majd egyre jobban elhatalmasodott rajta a vágy. Lopva megcsókolta a lány ajkát, majd onnan szája a nyakára, és vállára vándorolt. Félre tolta a felső apró pántját, másik kezével a lány derekát cirógatta. Gyönyörűnek látta őt. Szeretett volna mielőbb örömet okozni neki.

Nem volt szükségük szavakra, pillantásokkal és csókokkal beszélgettek. A fiú barna szeme sóvárogva csillogott, tekintete lassan végigsétált a lány minden porcikáján. A lány pillanatnyi zavarát leküzdve lassan hátradőlt az ágyon, magához húzta kedvesét és már semmi nem számított. Levette a fiú pólóját, és végig simogatta a testét. Tökéletesnek látta, és tudta, mindig ilyenre vágyott. Lassan lekerültek róluk a ruhadarabok. A fiú óvatosan ráhajolt a lány törékeny testére, és óvatos, gyengéd simogatások között becsúsztatta egyik ujját a lány kelyhébe, szabad kezével a pici mellekkel játszadozott. Mosolyogva nyugtázta, hogy kedvese pihegve élvezi érintését. Ez a mosoly csak még jobban felizgatta a lányt. Az apró, hibátlan gyöngysor, amely nyugalmat és biztonságot árasztott. Érinteni akarta azt az ajkat. Óvatosan felhajolt, és szenvedélyes csókot nyomott rá. A fiú pedig kihúzta ujjait és lassan behatolt a lányba.

Egyre hevesebben mozogtak, közben csókolóztak, hol vadul, hol érzékien. A lány érezte, hogy összerándul arca, zsibbadt mindene, már hang sem jött ki a torkán, csak lélegzett egyre hevesebben. Egyszerre kívülről látta magát, csapzott barna haja a mellére omlott, s fölötte pihegett az egyetlen ember a számít. Elrepültek együtt a csillagok felé…
Hozzászólások
További hozzászólások »
KicCica ·
Látta az emlékeiben a fenekét, tudta milyen. Egyébként a bókos dologgal vitatkoznék. Egyszerűen nem akartam csöpögni. Csak az igazi tiszta érzelmek, túlzások nélkül, amelyek így szépek, egyszerűen. :)
Tűzmadár ·
Na... betoppant a kultúra... :sleeping:
BURGONYA ·
NE LEGYÉL OLYAN NAGYRA MAGADDAL BUZIKÁM!

OLVASHATSZ BÁRMENNYIT ATTÓL MÉG ISTEN NEM ADOTT NEKED KREATIVITÁST CSAK OKOSKODÁSRA VALÓ HAJLAMOT! :angry: :rage: :angry:
anonimusbaby ·
Szerintem Tuzmadarnak igaza van. TELJES MERTEKIG. :angry: :hushed: :smile: :angry:

Elementhale ·
Burgonyát meg kell szoknod :blush: mert ő harap, de olyanokat ír, amikre nem sokan képesek. Ja és a kritikájából kihagyod a trágárságot, akkor eléggé építő :blush:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: