Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy nem mindennapi szombat este (igaz történet)

Az az este magáért beszélt! Pedig nem történt kettejük között semmi.
A fiú átkarolta a lány derekát, aki vele szemben állva lejtett táncot. Táncában tükröződött az erotika angyalának buja, gyönyörködtető mosolya. Úgy néztek egymásra újra és újra, hogy a benti levegő piciny lángja hatalmas tűzzé kerekedett. Így még nem láttam két ember egymás iránti érzelmeit a "színpadon táncolva macska-egér játékot" játszani. Azokban a lángoló szemekben és azokban a csókra éhes, forrón mosolygó ajkakban minden szóban meg nem fogalmazható vallomás lezajlott. Csak álltak egymással szemben, némán. És mint a kiéhezett, vad, tüzes vérfarkasok: kínozták, tépték egymás lelkét. De sem a fiú, sem a lány nem tett semmit, nem tehetett. Csak nézték egymást az éjszakai buli fényében azt remélve, talán egyszer egymáséi lehetnek. A lány inkább félve menekült a fiú öleléseibe, akárhányszor elgyengült.
A sors keze festette meg játékos könnyedséggel azt a festményt, mely az öröm és a bánat, a félelem és a visszafogott bátorság keveredését ábrázolta. Mert mit is jelent a bánat? A bánat egy nagy óceán. S az öröm? Az óceán kis gyöngye. A fájdalmat megelőző, percekig tartó érzés. A fájdalom és a szerelem nem tér el egymástól, mert mindkettő lehet lángoló, csapongó és mély. A lány nem volt biztos abban, mit is szeretne igazán, a fiú pedig félt megmutatni vagy megmutattatni. Ám a fiúban rejtőző pokoli tűz ördögi alakra formálva próbálta megégetni a kedvességgel, szeretettel megáldott angyalt, a lányt.
Hasonló történetek
15363
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
29935
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mephisto Petrov ·
Figyi Aaliyah, irjál csak nyugodtan, ne légy félős... én már a kisregényem 133. oldalát irom immáron egyéve mert nem nagyon megy... amúgy azt 180-ra próbálom irni... irjad nyugodtan, én szurkolok neked, babe :wink:
Mária de la Cruz ·
Szia, bocsika, hogy belekotyogok...köszi, hogy most válaszoltál a szerzőnek, így felhívtad a figyelmet erre az írásra, ami akkor elkerülte..a másik dolog, hogy hasonló cipőben járok, mint Te. Szóval, kemény fába vágtad a fejszéd,... nagyon nehéz valamit befejezni, ha az embernek nincs módja és ideje, na meg azonos hangulata, úgyhogy szerintem ne erőltesd a dolgot , meg az utolsó méterek a futásban is a legnehezebbek, majd ha jön magától akkor érdemes.
Kívánom, hogy minél előbb érd el a kitűzött célod.:)
No0oB ·
HA létezik nő itt, akibe tudnék szerelmes lenni, az te vagy :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Megint igazad van (ilyet kb. havonta egyszer rmondok nőneműnek): engem is fölháborít, hogy egy teljesen szép érzést vagy tajtékos indulatot nem tudok visszaadni már novellában sem, mert mire a felét megírom, az érzés elmúlik. Onnantól meg nyögvenyelős szar. Ekkor szoktam rá a lírára és a kommentezésre.

Mária de la Cruz ·
kedves Szerző, jó és időszerű történet. Nekem nagyon lejött és bejött.Megmondom öszintén, nekem a Ponyvaregény ugrott be róla és az azért nem semmi, ha azzal húzok párhuzamot.Mélyérzésü ember vagy, aki észrevette a szépet. Gratulálok..:)

Aaliyah ·
Hát az tény, hogy befejezni valamit nem egyszerű, ugyanis a regényem 40. oldalánál megakadtam, egyszerűen nincs ihlet. De köszönöm a pozitív illetve a negatív kritikát is.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: