Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy negyedszázad után……

Enciék a szomszédban laktak. A szüleink összejártak, amióta csak az eszemet tudom. Gyakorlatilag úgy nőttünk fel, mint a testvérek. Egy suliba is jártunk általánosban. Volt egy öccse is, Ferike. /Enci 2, Ferike kb. 3 évvel volt fiatalabb nálam./
Már cseperedtünk, - talán ő hatodikos, én nyolcadikos lehettem, - amikor valami megmozdult közöttünk. Észrevettem, hogy sokszor úgy néz rám, mintha nagyon mondani akarna valamit, de nem meri. Ezt akkor mutatkozott meg leginkább, amikor épp közös nyaraláson volt együtt a két család, valami vállalati SZOT üdülőben.
Több hasonló korú gyerekkel is összebarátkoztunk, voltunk vagy tízen, amolyan kisebb bandává verődtünk össze pár nap alatt. Kedvelt játékunk lett a hunyózás estefelé, amikor már sötétedett. Úgy alakult, hogy egyszer Encivel együtt bújtunk el, jó messzire, valami melléképület mögé. /Szerintem ő akkor szándékosan futott utánam./
Már kissé nőiesedett a teste, - igaz még aprócska mellei voltak, - de a fürdőruha azért már szépen megmutatta.
Közösen kandikáltunk ki a fal mellől, összeért a testünk. Én ekkor váratlan elhatározásra jutottam, hátulról átkaroltam a derekánál, majd egy apró puszit adtam a nyakára. Nem tiltakozott, ezért folytattam. Éreztem, hogy tetszik neki, és közben megfogtam a melleit a pólóján keresztül. Hagyta egy jó ideig, majd szembe fordult velem, és ügyetlenül szájon csókolt. Bátortalan volt, mert mindketten akkor csináltuk először. Szorosan átöleltem, és a farkam áll, mint cövek.
A kezem aztán lejjebb, a bugyijába csúszott. Csupasz kis szeméremdombja volt, de a csiklója és mindene ott lent már alaposan benedvesedett. Simogattam, és éreztem, hogy jó neki. Gyorsítottam a tempón, és immár két ujjal simogattam tovább. Talán, ha egy perc telt el, apró görcsbe rándult többször a teste. Akkor élvezett el életében először. Miután kissé kipihegte magát, én is lehúztam a gatyám, és a kezét a farkamra tettem, majd együtt húzogatni kezdtük, miközben a melleit morzsoltam. Ráérzett, hogy mit kell csinálni, hagytam, hogy önállóan tegye, és pár perc múlva egy jókora sugárban élveztem el. Kuncogtunk a félhomályban a messzire kispriccelő geci látványán. Szerencsére volt egy csap pár méterre, így ott le tudtam mosni magam. Azután esténként rendszeresen “eltűntünk” a bújócska keretei közt, és megismételtük a dolgot. Valószínű a felszaporodott hormonok hatására, úgy 4 nap múlva megjött neki a vérzése, életében először….
Tudta, hogy ez mit jelent, mert az anyja korábban már felvilágosította.
Ősszel én már középiskolába mentem, kissé elszakadtunk egymástól. Több lett a tanulnivaló, a térre is kevesebbet jártam le. Egyszer tavasszal valamiért átmentem hozzájuk, akkor a fürdőszobájukban megismételtük a dolgot.
Ő aztán másik középsuliba ment 8-ik után, így aztán volt, hogy egy hónapig se nagyon láttuk egymást. Harmadik gimis lehettem, amikor el is költöztek mellőlünk. Leérettségiztem és Pestre mentem egyetemre. Ő Szegeden tanult tovább középiskola után, gyógymasszőrként.
Aztán valahová a Dunántúlra költözött, és nemigen hallottam felőle. (Ne feledjük a 80’-s éveket éltük, akkor nem volt ez a modern kommunikáció!)
Egyszer váratlanul Ferikével futottam össze pár évvel a rendszerváltás után a Király utcában, és egy kávé mellett elmesélte, hogy Enci kiment Új-Zélandra, már úgy vagy öt éve. A szülők is, ő is Pestre költöztek jó tíz éve.

A munkám mellett régóta biztosítási ügynökként is dolgozom, mellékállásban. Évekkel ezelőtt kötöttem egy életbiztosítási szerződést egy Gabriella nevű hölggyel, akiről később, a beszélgetéseink során kiderült: közös ismerősünk van: Enci. Elmesélte, hogy ő, Enci és Marcsi voltak a legjobb barátnők a középiskolában, úgy nevezték őket: “az örök hármas”. /Természetesen a mi kis közös gyerekkori huncutságainkról sohasem meséltem Gabinak.../

Aztán a minap felhív Gabi: “Te Laci, képzeld Enci hazatelepült!  A szülei már öregek, és honvágya is lett. Felhívott, hogy lejön Pestről, és kedden együtt ebédelünk a Margarétában, fél egykor. Nem szóltam neki Rólad, gyere oda, lepd meg!”
Dobogni kezdett a szívem. Kb. huszonöt éve nem láttam...vajon ő megismer-e? Lemondtam minden kedd délutáni programot, és már alig vártam azt a napot. Kicsíptem magam és vettem két csokor virágot.
Csodásan finom meleg őszi nap volt. Fél egy előtt már ott voltam a vendéglő körül. Az autók takarásából figyeltem, ahogy a két nő megérkezik. Enci hihetetlen bomba jó alakkal rendelkezett, így a negyvenes évei közepén is, jó 10-12 évet letagadhatott volna. Csinos, és igen drága minőségi ruha volt rajta, egy vajszínű kosztüm. Bár én nem értek a divathoz, de a ruhán látszott, hogy ez nem afféle gagyi “kínais”.
Gabi - valószínű taktikusan - úgy ültette le Encit, hogy ne lássa, ahogy megérkezem.
Óvatosan odalopóztam, letettem a virágokat egy üres székre és hátulról befogtam Enci szemét.
“- Na ki vagyok??”
“- ÚÚÚristen, Gubai Laci!!!!”
Azonnal felpattant, és rögtön összevillant a szemünk. Puszit akartam adni, egy szabályos szájcsók lett belőle pár másodpercig, mire mindkettőnknek leesett, hogy ezt azért itt most mégse.
Átadtam a virágokat, aztán mindhárman zsebkendőt kerestünk, mert bőgtünk rendesen. A pincér alig tudta felvenni a rendelést.
Megebédeltünk, és beszélgetni kezdtünk. Aztán Gabit felhívta valaki az óvodából, mert a gyereke rosszul lett. Gyorsan elbúcsúzott tőlünk és távozott, mi pedig maradtunk. Vég nélküli beszélgetés kezdődött. Az asztal fölött önkéntelenül megfogtuk egymás kezét, úgy beszélgettünk. Észre se vettük, de fél hét lett. Hűvösebbre fordult, és Enci fázni kezdett.
Meghívott Marcsihoz, - mert nála lakott immár második napja - hogy ott folytassuk a beszélgetést. Elvittem a címre kocsival. Mikor bementünk, csak akkor derült ki, hogy Marcsi, - aki területi képviselőként dolgozik - reggel elutazott üzleti útra és csak másnap este jön haza.
Enci otthonosan mozgott a lakásban, előbb kávét főzött, majd valami kis szendvics vacsit is összeütött. Közben kibontottunk egy üveg rozét, ő már azt ivott a vendéglőben is.
Kaja után még oldottabb lett a hangulat, egymás mellé ültünk a kanapén. Átfogtam a vállát.
Ekkor kezdte el mesélni, hogy mennyire félresikerültek a kapcsolatai és valójában mennyire magányosan élt. Én sem tudtam sokkal vidámabb dolgokról beszámolni. Néhány könnycsepp jutott mindkettőnk a szemébe…

Aztán egyszer mélyen a szemembe nézett: “Tudod Laci, hogy mindig azt szerettem volna, hogy Te legyél a férjem!?? Minden férfiben Téged kerestelek valahol.”
Beleborzongtam. Ugyanis évek óta, minden sikertelen kapcsolatom után nekem is ilyen gondolatok jártak a fejemben. Most végre elmondhattam neki.
Belekezdtem, de már nem tudtam végigmondani. A mutatóujját a számra tette, majd közelebb hajolt. Csókolózni kezdtünk. Szép lassan, érzékien. Ekkor fogtam meg a mellét először felnőttként.
Csinos, feszes volt, és valódi.
- Emlékszel, anno ott a faház mögött? Ott fogtam meg először a melled.
- Igen, hogyne. Napokig csináltuk. És akkor jött meg először….
Szép lassan bontottuk le egymásról a ruhát. Közben a szánk egymáson volt. Mintha nem is akarnánk elengedni a másikat.
- Zuhanyozzunk le! - súgta. És bugyi-melltartóban a fürdőszoba felé vette az irányt.
Talán titkon mindig is erre az estére vágytam. Hogy együtt töltsük az éjszakát. Úgy állt a farkam, mint egy karó, a heréimben egy furcsa, feszülő érzés volt. Kamaszkorom óta nem éreztem ilyet.
A zuhany után törülközőbe csavart testtel jött ki, intett, hogy menjek én is. Villámgyorsan, de alaposan megfürödtem, majd mentem a hálószobába. A franciaágy vetve volt, de Enci ott állt mellette. Amint beléptem, akkor elengedte a törülközőt, elővillant a teste. Csodásan szép mellei voltak, fazonra nyírt apró fekete szőr volt a punciján. A bőre feszessége a korát messze meghazudtolta, idomait egy harmincas évei elején járó nő is irigyelné.
Rólam is lehullott a kis törülköző. Láttam, hogy ő is “szemügyre vesz”. Odamentem hozzá, lágyan átkaroltam, majd ledöntöttem az ágyra. Csókolózni kezdtünk, miközben a kezemmel a melleit markolásztam, majd a csiklóját simogattam. Iszonyatosan nedves volt. Lassan, nagyon lassan végigpuszilgattam testét, a mellbimbóival játszva egy ideig. Aztán a fejem beért a lábai közé. Csodálatos látvány tárult elém. A puncija nagyon szép és fiatalos volt. Óvatosan nyaltam bele. Csodásan finom íze volt. Azonnal felszisszent a gyönyörtől és lassan mozgatni kezdte a csípőjét. Óvatosan, minden másodpercet kiélvezve hosszú percekig nyaltam. Közben nyelvem bele-bele dugdostam a hüvelyébe. Éreztem, ahogy egyre keményedik a csiklója, ahogy közeledik az orgazmus felé. Hirtelen tört elő Enciből a kéjérzés, hörgő hangot adott, a fejét csapkodta jobbra-balra. Majd 4-5 hullámban megismételte, közben a hajamat húzta, egyre belenyomva a fejemet a puncijába.
Néhány percig is eltartott ez a sorozat. Utána óvatosan felcsúsztam mellé. A fejét a mellkasomra hajtotta, ott pihegett. A szíve hevesen vert. Aztán ő indult el lefelé. Óvatosan vette kezelésbe a farkam. Lassan körbenyalogatta, bekapta a makkot, szívogatta az előnedvet. Nagyon rég voltam már nővel, éreztem, hogy rengeteg anyag gyűlt fel odalent. Nem akartam a szájába lőni mindent elsőre, így óvatosan jeleztem neki, hogy lassítson. Újra csókolózni kezdtünk és misszionárius pózba kerültünk. Behatoltam a puncijába. Csodás feszes hüvelye volt. Szép lassan mozogtam, ezt az első alkalmat nem szabad elkapkodni. Folyamatosan csókolóztunk, miközben gyorsítottam a tempón. Elengedte a számat, megszorított és ekkor élvezett el. Abban a pillanatban én is. Olyan érzés volt, mint amikor a (reklám)filmeken trükkfelvétellel leállítják az időt. Megszűnt létezni a külvilág. Sohasem éreztem ilyet még. Talán 3-4 adagban spricceltem belé. Pár másodperc szünet, de utána még két adag jött ki.
Pihegve fordultunk le egymásról, de azonnal összebújtunk. Szótlanul is éreztük, hogy mindketten évtizedek óta ezt az estét, ezt az szeretkezést vártuk.
A farkam állt továbbra is, mintha mi sem történt volna. Hatalmas tócsa mutatta a lepedőn, hogy tényleg gigantikus mennyiség volt bennem.
Kissé megtörülköztünk, és vagy 5 perc pihenő után újrakezdtük. Most 69-ben. Ő még sosem csinált ilyet. Érzetem a hüvelyéből az arcomra kifolyó gecit. Lassan, óvatosan fogtunk hozzá. De mindhiába, újra nagyon begerjedtünk. Pár rándulás, és már élveztünk is. A geci szájába spiccelt. Ez kissé meglepte, de azonnal lenyelte. Már nem emlékszem már hány löket volt, ő is egy újabb orgazmushullámot élt át.
Kis pihegés után megmosdottunk, ittuk egy kortyot. És újrakezdtük. Most hátulról, kutya pózban.
Egész éjjel csináltuk, mindenféle pózt kipróbáltunk, rövidebb-hosszabb szünetekkel. Mintha az elmúlt évtizedek összes menetét pótolni akarnánk. Kb. hajnali fél4-kor hagytuk abba. Szinte beájultunk a kimerültségtől.
Délelőtt 11-kor ébredtem fel. Ő a mellemre borulva aludt.
- Szia Édes! - köszöntöttem, puszit adva a homlokára.
- Szia Drágám! - ébredezett.
Nagy izomláz közepette keltünk ki, és fürödtünk meg. Reggelinek nem volt értelme, pizzát hozattunk.
Délután leheveredtünk, - de ruhástól(!) - és a kanapén beszélgettünk. Mesélte, hogy kétszer is volt terhes, de mindkétszer elvetélt. És így aztán a 45. év táján már “lejárt az órája”....
Kérdeztem a terveiről: egyelőre nem tudja mihez kezd majd, az az egy biztos, hogy a szüleivel lesz Pesten. Van egy kis megtakarított pénze, így nem kell azonnal munkát keresnie.
Engem is faggatott terveimről. Nem sok előremutatót tudtam mondani….
Aztán egy közös kérdést tettünk fel egymásnak: mi legyen kettőnkkel?
A válasz egyértelmű volt: soha nem hagyjuk el egymást.
Este már nálam aludt, miután Marcsi megjött úgy este hat óra felé.

Pár hét múlva összeköltöztünk.
És ez a fenti csodás este épp 6 hónapja volt. Ő pedig most épp ennyi idős terhes a kisfiunkkal. Nagyon boldogok vagyunk, hisz mindketten elkönyveltük már a találkozás előtt, hogy nem lesz utódunk.
Az az éjszaka azonban mindent megváltoztatott.
Örökre.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Bánkbán ·
Nem mondanám hogy rossz, az itteni felhozatalhoz képest, de a jótol messze van.Unalmas is, és rengeteg a szóismétlés benne.Nem olvastam végig.Parasztos az egész.
FaTerka ·
Nyilván Katona József nagybecsű művét a Bánk Bánt nem éri el. Inkább akkor a Toldihoz hasonlítanád, nem??! /"Apád paraszt volt, Te is az maradtál!"....ha már irodalom....
És ebben a hozzászólásban nincs szóismétlés...:)) :japanese_ogre: :japanese_ogre: :japanese_ogre:

spontanszex ·
Mintha elsietnéd az egészet. A lényeges vagy épp a történetedet izgalmassá tevő dolgokon szinte átsiklasz. Tessék jobban kidolgozni, mert amúgy jól írnál:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: