Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy meleg srác mindennapjai

A sorozat megtörtént események alapján íródik.

15 éves voltam, amikor először kezdett foglalkoztatni a téma. Épp a neten keresgéltem, amikor megláttam egy videót, ahol két férfi szenvedélyesen szeretkezik. Akkor kezdődött el valami. Attól a naptól kezdve egyre több ilyen videót néztem és elkezdtem szextörténeteket is olvasni. Figyelmem rövidesen csak erre a témára terelődött, de még mindig heteroként éltem, s mindenki így is ismert. Ez így is volt egészen 17 éves koromig.
Minden egy buliban kezdődött. Volt bennem némi alkohol és az este folyamán még többet ittam. Ennek hatására elég gátlástalan lettem, s elkezdtem magam rázni a táncparketten. Ezt észrevette egy srác, nevezzük Daninak, s szép óvatosan, de betolt az egyik szobába. Én először azt sem tudom mi van velem, mire egyszer csak lesmárolt. Én köpni nyelni nem tudtam, de annyira jó volt, hogy visszacsókoltam, s órási csókcsatába kezdtünk, miközben a többiek kint buliztak. Szép lassan a póló és a nadrág is lekerült rólunk, így már csak egy szál fehérneműben feküdtünk az ágyon. Én szép lassan elkezdtem csókolgatni a felső testét, de ő ennél céltudatosabb volt. Letolta a gatyáját és a faszához irányított. Sosem szoptam még le senkit, vagyis egyszer majdnem, de akkor megzavartak. Szóval elég gyakorlatlan voltam a dologban, de ott annyira fel voltam izgulva, hogy nem is érdekelt semmi. Megfogtam hát a faszát és elkezdtem verni és nyalogatni körbe-körbe, de megunta és ráhúzott a makkjára úgy, hogy teljesen eltűnt a számban a méretes fallosza. Nem volt mese, szopnom kellett, hisz már nyilvánvalóvá vált számomra, hogy itt én leszek passzív fél.
Már vagy 5 perce szoptam, amikor egyszer csak leállított. Látszott rajta, hogy élvezte, hisz nagyon gyorsan vette a levegőt. Elkezdett kutakodni a nadrágja zsebében. Valahogy éreztem, hogy mire készül, de én erre még nem voltam kész, akármennyire is élveztem akkor minden percét a dolognak. Próbáltam kérlelni, de nem tágított. Előbújt belőle az állat. Megfordított kutya pózba, felhúzott a farkákra egy óvszert, majd valami hideg zselés anyaggal bekente az ánuszomat, s elkezdett tágítani először egy, majd kettő, végül pedig három ujjával, de mindezt csak rövid ideig, mert pár perc múlva már éreztem, hogy valami sokkal nagyobb próbál befurakodni a seggembe, mint az ujja(i).
Fájt, piszkosul fájt, hisz addig még senki sem volt a seggemben, s nem is igazán voltam benne sohasem biztos, hogy ezt akarom. Hát most már mindegy. Már jó pár perce dughatott, amikor éreztem, hogy a szorító érzés kezd alábbhagyni. Valószínű ez köszönhető annak is, hogy jó párszor ki és be tette tövig a farkát, s a seggem már kénytelen volt hozzászokni a dologhoz. Viszont, ami ezután jött, az még szerintem őt is meglepte. Őrült tempóban kezdett el dugni, s amikor az egyiket megelégelte, jött a másik. Dugtunk kutya, lovagló és misszionáriusban is. Egy kis kurvának éreztem magam, akit csak úgy megkaphatott, de igazából nem volt más lehetőségem. Ha csak egy kicsit is ellenkezni akartam, rögtön erőszakosabb lett. Gondoltam, hát legyen. Most már úgyis fel lettem avatva, akkor legalább élvezzük. Viszont azt nem gondoltam volna, hogy több, mint fél óráig bírja bennem. Egy idő után már élveztem is, de pont mire igazán megszokhattam volna, már egyre szaporábban vette a levegőt. S éreztem, hogy közel van már a véghez, és amior ez eljött, kihúzta a farkát a seggemből, lehúzta az óvszert, s minden spermát az arcomra lőtt. Az egész arcomat beterítette az ondója, amit le kellett nyalnom, s az utolsó cseppig eltüntettem.
Ekkor tudatosult bennem, hogy mi is történik. Gyakorlatilag egy random idegen srác szopatott le, s kúrta meg a seggemet. Ki lettem használva, s az estének még itt nem volt vége.
Közölte, hogy több haverja is szemet vetett rám, és ha nem fekszem le mindegyikkel, akkor mindenkinek elmondja, hogy mocskos kis buzi vagyok.


Ha van rá igény, akkor szívesen folytatom a történetet, ezzel s a később női ruhás énemmel is. Véleményezzétek alul, köszi:)
Hozzászólások
cumtoass ·
Szia :)
Hát ahogy olvasom, ez eléggé különös állapot lehetett, mert te szíveskedtél neki és ő meg mellé meg is zsarolt. :/
Végül oszt, hogy sikerült?
Le kellett feküdnöd a többi pasival is ?

CRonaldo ·
Oda vagyok a történedetért! Ügyes vagy.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: