Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy meleg prosti naploja 1. rész

Roland vagyok, 28 éves. Egy Debrecen melletti, kis faluban nőttem fel, a nagyszüleim gondozásában. Nem is kell mondanom, hogy gyerekkorom szigora, az egész életemet befolyásolta.
Nagyon nagy megfelelési kényszerrel éltem mindennapjaim, csak ezzel az volta baj, hogy nem a saját magaméra, hanem mindig a máséra.  Nyolcadikos koromra, már tudatosult bennem a másságom. Nem is tagaddtam, nem is titkoltam. Nem hencegtem vele, csak , ha valaki megkérdezte, hogy te meleg vagy- e, akkor énn válaszoltam, hogy igen. A szüzességem elvesztése, a 14. születésnapom előtt egy nappal történt.
Hideg, borzalmas téli este volt. A szomszédasszony egyedül élt, így időm nagy rászét nála töltöttem. Egyszer azt mondja nekem: Te, holnap lesz a születésnapod, igyunk egyet az egészségedre. Nem vagyok semmi rossznak az elrontója, el kezdtünk iszogatni, majd egyszer megérkezett a fia. Roma származású, nem túl magas, akkora lehet, mint én, viszont gyönyörű, kidolgozott testtel, ami nem igazán látszott a vastag, téli kabát alatt, míg le nem vette...
Elkezdtünk beszélgetni.
Te, tényleg homokos vagy?- kérdezte
Azt hiszem, igen, de ha ez téged zavar, akkor már megyek is- mondtam én.
Nem, dehogy zavar, nem is akarlak bántani ez miatt, nem tehetsz róla, és nem is te vagy benne sem az első, sem pedig az utolsó. Maradj nyugodtan, beszélgessünk..
Beszélgettünk, az idő szaladt, meg is feledkeztünk róla, míg az anyja, meg nem szólalt.
Neked, nem kéne már haza fele menned, a feleséged, meg a gyerekeid már biztos várnak.
Megyek, már, csak semmi kedvem, nagyon hideg van kint- jött a válasz, de azzal a lendülettel már öltözött is.
Közben én is elkezdtem az öltözködést, elbúcsúztam, majd elindultam haza. A kapuhoz érve, hallom:
-Roli, van kedved folytatni a beszélgetést nálunk, van otthon még egy kis házi pálesz, megiszogatjuk, aztán haza hozlak, vagy, ha van kedved aludhatsz nálunk is, van hely, amugy se szólnak papádék, ha nálunk vagy, hiszen csak az utca másik végán lakunk. Talán, az alkohol hatására, talán a vágytól, amit éreztem, ez iránt a pasi iránt, nem tudom, de belementem. Elindultunk feléjük, majd megálltunk, mert neki pisilni kellett... Háttal állt nekem, így nem láttam mit rejt a nadrágja. Viszont a tudat, hogy álmaim pasija, a szerelmem, itt áll előttem, s közben a farka kint.... beleborzongtam. Mire ő: Fázol?  - Csak egy kicsit, válaszoltam. Erre ő levette a kabátjaát és ram adta. A parfüm illata, amit akkor ereztem, soha nem felejtem el. - Kérlek, csókolj meg! Szaladt ki a számon, nem törödve a következményekkel... Mit szeretnél?!- kérdezett vissza, szinte dühösen, majd közelebb hajolt, már azt hittem megcsókol, de a csók helyett egy nagy pofont kaptam. Nagyon rosszul esett, de nem érdekelt. Majd megfogott a karomnál fogva, es behúzott a szemközti erdőbe. Ott még kaptam tőle rendesen. Majd elkezdtem sírni. Nem jajgattam, csak halkan, nem akartam, hogy kiderüljön, mi történik. Látva, hogy sírok, befejezte az ütlegelést, miközben ütött, folyamatosan szidott, elhordott mindennek, csak jónak nem... A nagy siránkozásom közepette csak azt vettem észre, hogy a szája a számon van. Csókolj, ribanc! - förmedt rám. Nem mertem ellenkezni, tudván, hogy milyen erős. Csókoltam, minden tudásomat bele adtam, majd mikor közölte vetkőzzek le, azt hittem elájulok, mire feleszméltem a kábulatomból már ott álltunk mind a ketten, meztelenül, a téli éjszaka kellős közepén, a fél méteres hóban. Nem számít, majd térdre kényszeritett, a vastag, hosszu, körülbelül tizennyolc centis pénisz az ajkaim előtt, elöször csak egy lágy puszid adtam a hegyére, majd kéjcseppeket megizlelve bátrabban kezdtem játszani férfiasségéval, amit ő nagyon élvezett, ahogy a hangok, a sóhajok hagyták el a száját, en egyre erősebben, hevesebben kényeztettem őt. Hevesen kezdett el lüktetni, majd felszólított, hogy álljak fel, és hajoljak előre, támaszkodjak a fának. Megtettem. A lábam remegett, mint a kocsonya, soha nem éreztem még ezelőtt ilyet. Majd a golyokkal teli hímvessző belém nyomult, minden -féle sikosító, izgatás nélkül. Azt hittem, hogy kiszakadtam, de nem engedett el, csak nyomta ás nyomta, közben elkezdte megint a szidást... Szereted a faszt, mégis félsz tőle?! Te csak egy kis buzi kurva vagy, nem más, most megkapod, amit a buzik érdemelnek.... ahhhh... uhhh... de jóóóó, ez kibaszott jóóó, jobb a segged, mint a feleségem picsája, de jó vagy te kis .. te kis... ahhh... ahhhh ...ahhh ….
Térdepelj le, nyissd kii a szád! - erre az isteni nedü, amire úgy vágytam, teli spriccelte a számat, amit persze befogott, hogy ki ne köpjem, -Nyeld le a gecimet! - Könnyeimmel küszködve nyeltem le az ondóját, majd fel álltam és felöltöztem. Nem szóltunk egymáshoz, míg ki nem értünk az erdőböl. Ahogy kiértünk, csak annyit mondott: Bocsáss meg, felejtsük el, ami történt, nem tudom mi történt velem. Mire én: Rendben van, semmi baj. Most menj haza, a feleséged már vár.
Ezzel az utunk ketté vált. Egész úton, azon gondolkodtam, hogy miért voltam ilyen nyomorék, miért sírtam, mikor élveznem kellett volna.. haza érve, egyenesen a szobámba, majd az ágyamba mentem, lefüdtem, de az agyam csak járt, mint egy gép, meredező férfiasségom pedig könyörgött a kielégüléséert, így hát elkezdtem magam kényeztetni, közben az elhangzott vádak, rágalmak, sóhajok voltak a fülemben, majd a gyönyörtöl elélveztem elég hamar, a hasam beboritotta a sperma, majd letörölgettem magam, és álomra hajtottam a fejem.



folyt. köv
Hozzászólások
További hozzászólások »
Gaybitch ·
Remelem fogja folytatni, mert engem is erdekel a folytatasa..

Jocika88 ·
Sziasztok, igen, lesz folytatas... hamarosan... :grinning: :grinning: :grinning: köszönöm az erdeklödest
83FaNa04 ·
Nem tudom, hogy mit értesz a "hamarosan" kifejezés alatt, de már a történet megjelenése óta 790 nap, de még nem jelent meg a folytatás...... Pedig szívesen olvasnám jómagam is.

CRonaldo ·
Nagyon tetszet a történeted. Kérlek mesélj még!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: