Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy meleg élete 1 – A felismerés és a próbálkozás

Áron nem érti, hogy mi történik vele, hiszen már szinte minden haverjának volt már csaja, de neki nem, de nem is igazán vágyódik a lányok iránt. Miközben gondolkozik ennek okain, egyre inkább arra lesz figyelmes, hogy a lányok helyett a fiúkat nézi meg tüzetesebben és alkot róluk véleményt. Egyszerűen nem érti, hogy ez miért van így. Miért nem élhet „átlagos életet” úgy, mint a korosztályába tartozó többi fiú. Eltelik még 1 év, mire elkezdi sejteni a dolog okát, de megpróbálja erről minden gondolatát elterelni. De sikertelenül. Ahhoz viszont még el kell telnie egy kis időnek, hogy végre felfogja, és legalább önmagának beismerje, hogy Ő bizony meleg. Ezt a felismerést emésztgetnie kell magába is ezt az új helyzetet.

Ezt úgy próbálja felületesen kezelni, hogy megpróbál lányokhoz közeledni, de minden erőfeszítése sikertelenül zárul. Mind-e közben minden akarata ellenére beleszeret egy fiúba (legyen a neve Lajos és 1 évvel idősebb nála).. De ezt az érzést minden formába próbálja kiverni a fejéből. Szóval egyre jobban felfogja, hogy ezt a szerelmet nem fogja tudni kiverni a szívéből. Azaz már legalább magának bekell, hogy ismerje, hogy meleg, és hogy Ő már nem fog tudni ezen változtatni. Jöhet a következő „lépés”. Nem feltűnően, de elkezdi „csapni a szelet” annak a fiúnak, aki megtetszett Neki. Bár tudja, hogy nem lesz egyszerű dolga, hiszen nem kizárt sem az, hogy a kiszemelt srác nem is meleg, de az sem kizárt, hogy meleg, de Ő még nem meri ezt magának sem belátni. Először „csak” egy-két emailt vagy chat üzenetet küld a srácnak. A srác eleinte nem reagál rá. Ettől Áron szenved is elég rendesen.

Ezzel a folyamattal eltelik már vagy 2 hét mire végre Lajos is visszareagál a levelekre. Ezzel egyidejűleg végre elkezdenek egymással kölcsönösen levelezgetni. /Közben naponta látják egymást a suliba, de nem mutatnak semmit ki./ Ezt követőn még kb. 3 hétben „csak” írogatnak egymásnak, mire végre megbeszélnek egy randit. Az első randi nagyon rosszul sül el. 3 napig a randi után egyik sem meri keresni a másikat. Ekkor viszont egyikük (legyen ez Lajos) végre megtöri a csöndet és ír a másiknak (Áron), aki természetesen visszaír. Egy újabb randevút beszélnek meg. Egy héttel később újra találkoznak. Ez a randi már ugyan jobban sikerül, de egyikőjük sem mer rátérni a lényeges (érzelmes) kérdésekre. A randi végén megbeszélnek egy újabb randit, melyre 2 nappal később kerül sor. Sokáig még ezen sem kerülnek szóba az érzelmek. Eltelik már majd 1-1,5 óra a randiból, amikor Áron végre szóba meri hozni a lényegi kérdéseket is. Erre egészen a randi végéig Lajos nem reagál semmit, majd a végén búcsúzásul lesmárolja a fiút, aki természetesen hagyja is. Sőt visszacsókol. A következő napokban Áron újra hiába keresi a fiút, az semmire nem válaszol. A srác meg szenved ettől.

A harmadik randi után már bő 1 hét telik el, mire Lajos újra válaszol. Egy újabb randit beszélnek meg 3 nappal azutánra. Ettől persze Áron nagyon boldog. Eljön az újabb randi napja. Áron időbe megjelenik a megbeszélt helyen, de Lajos több mint félórát késik. Ez persze először rosszul esik a fiúnak, de amikor a másik srác egy szál vörös rózsával érkezik meg a randira, persze ezt látván minden rossz gondolat, ami először a kiskamasz eszébe villant, el is száll. Sőt legjobban azt érzi, hogy sosem volt még ennél boldog. Szót, szót követ, melyek során végre Lajos is „kiteríti a lapjait” a leendő párja előtt és elmondja Neki az érzéseit. Ezek után egy újabb randit beszélnek meg 2 nappal későbbre. Búcsúzásul megcsókolják egymást. Úgy érzik, hogy nagyon lassan és nagyon nehezen, de eltelik a 2 nap az újabb randevúig. Erre már mind a ketten készülnek. Áron vesz három szál vörös rózsából és két szál sárga rózsából álló virágcsokrot Lajosnak, aki viszont egy doboz bonbonnal jelenik meg a randin. Minden jól, vagyis a lehető legjobban alakul a fiatalok között. Ez egy csütörtöki napon történő találkozó. Megbeszélik, hogy másnap ugyanakkor és ugyanott találkoznak. Mind a ketten időbe érkeznek a megbeszélt helyre. Lajos megint nem üres kézzel érkezik. De most NEM kizárólag a pasijának hozta a Nála levőket. (Erre majd még visszatérek.)

A randin folyik minden a maga „medrében”, ahogy ez szokott. Már igencsak „régen” megkezdődött a randi, amikor egy nagyon kényes dolgot hoz fel Áron. Mégpedig azt, hogy nem kellene már tovább titkolni ezt a gyönyörű szerelmet, amit egymás iránt éreznek. Legalább otthon a családnak elkellene, végre mondani. Úgysem nagyon értik, hogy kitől kapta először a rózsát, majd a bonbont. És már nagyon nehezen tudja titkolni otthon a dolgot. Erre Lajos csak annyit mond, hogy valami hasonló jutott Neki is eszébe. De vajon melyiküknek van elég ereje arra, hogy tényleg felmerje a szülei előtt is vállalni a dolgot. Tehát szóval, Lajos erre is készült. Ezért van nála egy szatyor, amely egyébként egy 1 literes műanyag flakont rejt, melynek tartama boros Cola. (A bor természetesen házi bor.) A flakon tartamát a két kamasz elfogyasztja, majd hazamegy.

Azt tudják, hogy a randi helyszínétől szinte ugyanannyi idő mind a kettőjüknek mire hazaérkeznek. Lélekben egymás mellett vannak. Lajos, amikor elmondja, hogy Ő meleg, a szülei teljesen elfogadónak látszanak. Annyit mondanak, hogy nekik csak az a fontos, hogy Ő boldog legyen, tehát ezek után is ugyanúgy szeretik és támogatják, mint eddig tették amióta megszületett. Áronnál viszont más a szituáció. Az édesanyja (legyen Ági) elfogadja, de az édesapja (legyen Gyuszi) nem. Sőt! A „drága” faterja minden rohadéknak, agybetegnek stb. elhordja, és szinte kiakarja dobni otthonról az miatt, hogy bemerte vallani, hogy Ő meleg, de ezt a muterja nem engedi. Áron majd 1 évvel fiatalabb, mint a párja. A fiúnál még a fiatal kora miatt az sem jöhet szóba, hogy elköltözzön otthonról. (Ez igaz a párjára is.) A kiskamaszt az apja mindenáron beleakarja kényszeríteni a szakításba és abba, hogy Neki márpedig igenis egy lánnyal kell, hogy (szerelmi) kapcsolata legyen.

Másnap a fiúk ismét randiznak egymással. A randi fő témája természetesen a szülők reakciója és a saját kapcsolatuk. Szakítani egyik sem akar a másikkal, viszont igazán titkolni sem akarják a kapcsolatuk fenntartását. A következő 3 hétben ebből a két szerelmes kamasznak több vitája is lesz egymással. Végre úgy látszik, hogy találnak még kompromisszumos megoldást is. Áron el kell, hogy hitesse az Gyuszival, hogy mégis csak a lányokat szereti és van egy barátnője is. Az álbarátnő szerepét pedig Lajos unokanővére (legyen Csilla), fogja a „drága jó” faterja előtt eljátszani, míg persze a két fiú eközben végig együtt van. Ennek, hogy a fiának végre barátnője van, persze nagyon örül Gyuszi. Öröme azonban kb. 2 hónapig tart, amikor is az egyik kollegája (legyen Nándi), aki ismeri Áront, véletlenül meglátja a kamasz srácot csókolózni egy másik fiúval. Erről persze egyből tájékoztatja Gyuszit, aki eddigre már mindenkinek elmondta, hogy a fiának van egy barátnője. Gyuszit (persze) sokként éri, amit Nánditól hallott. Még aznap este számon akarja kérni fián, hogy hogyan képzeli azt, hogy Ő tűrni fogja a hazugságot. Meglepetésére, azonban amikor hazaér, nem csak a feleségét (Ágit), és a fiát (Áron) találja otthon, hanem az álbarátnő (Csilla) és a fia valódi párját (Lajos). El is kezdi számon kérni a fiát, de Ági leállítja, és odavágja Neki, hogy ebbe a hazugságba Te kényszerítetted bele a fiúnkat, az önzőségeddel. Ez még jobban meglepi a pasit, aki vissza is kérdez, hogy Ő végig tudott arról, hogy Áron és Csilla csak eljátsszák, hogy együtt vannak? Erre a nő annyit mond, hogy Én is csak ma tudtam meg. Teljesen véletlenül. Ezt már egyáltalán nem érti az apuka és vissza is kérdez, hogy Ezt hogy érted? Erre az anyuka (és a három kamasz) elmondja a következőket: Ma a vártnál előbb elengedtek minket a melóból, mely magával hozta azt, hogy előbb is értem haza. Már az ajtónál láttam, hogy egy pár számomra teljesen ismeretlen cipő van. Az étkező asztalunk ugye az étkező bejárata mögött van. – Egy ismeretlen fiú hangot hallok, aki azt mondta, hogy „Drágám Nekem lassan mennem kellene.” melyre a fiúnk reagált a következő képpen - kezdte Ági „Sajnos tudom édesem. De majd holnap ugye találkozunk, ahogy szoktunk?” – válaszoltam, vágott közbe Áron Erre az ismeretlen hang válaszolt, hogy - folytatta Ági „Természetesen!”, - vágott közbe Lajos majd Csilla hangját hallottam, aki csak annyit mondott, hogy - újra folytatta Ági „Ne aggódj unokatesó! Nem lesz semmi gond.” – vágott közbe Csilla, Ezzel léptem be. Mind a négyünkben megállt egy pillanatra az ütő. – fejezte be Ági. Ez már végképp, sokként éri Áron öregét.

Újra megpróbálja számon kérni a fián és immáron Csillán is azt, hogy miért játszottak olyan szerepet, amelyet valójában egyikük sem érez a másik iránt. De Ági megint közbe szól. Közben Áron elmondja az apjának, hogy Közte és Csilla között, valójában sose volt semmi és Ő végig együtt volt Lajossal. Ha tetszik Neki, ha nem, akkor is. Az örege el akarja zavarni Csillát és Lajost valamint ismét kiakarja dobni Áront is. Erre Lajos vág vissza, méghozzá úgy, hogy ha Gyuszi bá ezt Ön komolyan gondolja, akkor Áront bármikor szívesen látjuk Nálunk. A szüleimnek ugyanis vagyok annyira fontos, hogy nem csak Engem, fogadnak el még úgyis, hogy meleg vagyok, hanem még a Páromat is befogadnák, csakis azért, hogy engem boldognak lássanak, amelyre úgy látom, hogy Ön a saját fiával szemben sem képes. Erre már csak Ági reagál, még pedig így: Gondold bele magad a fiad helyébe. Nem egy lányba, hanem egy fiúba leszel szerelmes. El is kezdesz járni Vele, de szeretnéd a boldogságodat megosztani a szüleiddel, így elmondod Nekik. Az apád beleakar kényszeríteni egy olyan helyzetbe, amit Te nem akarsz. Engednél apád akaratának vagy továbbra is titokba együtt maradnál a szíved választottjával? Gondolkozz el ezen. A fiúnk nem fog az önzőséged miatt elköltözni itthonról. Ha tetszik Neked jó, ha nem tetszik az is jó. Tudod ugye hol az ajtó?! Ez aztán már nem csak Gyuszit, hanem Áront és a többieket is megdöbbentette. Eltelt pár perc, mire az első sokkból mindenki „magához tért”. Először Áron szólal meg. Köszönöm anyu! Nagyon szeretlek! Majd a férfi szólal meg. Hát….. Lehet, hogy…. Biztos vagy abban, amit mondtál Ágikám? Ezt követően következett Csilla. Tudja, Gyuszi bá, a felesége teljesen jól látja a szituáció súlyát. Végezetül Lajos is megszólalt. Továbbra is fenntartom, amit a felesége mondatai előtt mondtam. Vagyis inkább tolmácsoltam a szüleim szavait. A sokkoló mondatok után az „öregnek” be kellett lássa is, hogy maga ellen kezdi fordítani a feleségét és a saját fiát is. A férfi elnézést kér, és kér még pár napot, hogy fel tudja dolgozni a történteket és a most hallottakat.

Eltelik 2 hét, és az apuka arra kéri a fiát, hogy hívja el a párját magukhoz vasárnapra. Ezt egyfelől boldogan fogadja, másfelől pedig kicsit értetlenül áll az örege pártfordulásán. Végül csak belemegy. A hét utolsó napjára elhívja Lajost ebédre. Ez az ebéd nagyon jól sikerül. Sőt, Gyuszi mind a két kamasztól elnézést kér.

Az ebéd befejezése után nem sokkal azonban Lajosnak haza kell indulnia. Mivel Áronnak is kell még egy kicsit tanulnia, így „csak” a kapuig kíséri ki a párját, majd búcsúzásul megcsókolják egymást. Ezt Gyuszi és Ági is meglátják. Az apja semmit sem szól a látottakhoz, hiszen már elfogadta, hogy a fia nem egy lány iránt érez úgy, hanem egy fiú iránt.

Ugyan Áron és Lajos kapcsolata komolynak tűnt, de valójában nem volt az, hiszen Lajos egy mindenki előtt titkolt kapcsolatba bonyolódott bele egy idősebb (18 éves) sráccal (Ottó). Ahogy szokták mondani, hogy előbb-utóbb minden titokra fény derül, végül persze Lajos és Ottó is lebukik, ráadásul Áron előtt, mégpedig éppen csókolózás közben. A fiú rögtön számon kéri a „partnerét”, hogy ez mit jelentsen. Lajos elkezd védekezni, hogy ez „csak” egy véletlen csók volt, amit egyébként is Ottó kezdeményezett és Ő valójában nem is igazán akart. A másik srác (aki már ekkor nem volt teljesen józan), kisebb őszinteségi „rohamot kap” és elmondja, hogy már hónapok óta együtt vannak. Szóval a tinédzsernek rá kellett, hogy jöjjön, hogy a srác vele szembeni érzelmei valójában nem voltak igazak.

Az első csalódás nagyon gyorsan eléri, hiszen azzal szembesül, hogy akit Ő szeret, az Őt kihasználja. Ezek után több futó kapcsolata lesz, de mindegyik fiút max. 1 hónap után „elhajtja” magától. Magyarán megmondva Ő is megpróbálja azt csinálni a párjaival, amit Lajos csinált Ő vele.

Az élettörténetet hamarosan folytatom.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: