Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy lánnyal tudni kell bánni

Nem vagyok egy monogám alkat, és ezt elég kevés fiú tudja tolerálni. Nem igazán használnám a férfi szót, hiszen 18 éves létemre leginkább hű vagyok a saját korosztályomhoz, nincs apakomplexusom, hogy "férfiak" farkán töltsem az éjszakáimat. Sőt, tizenöt éves koromtól kezdve tényleg a szex az egyik kedvenc hobbim, páran még az iskola ribancának is tartanak. Őszintén; Miért akkora baj az, ha valaki szeret dugni? Mindenkinek meg vannak a maga igényei, a maga módján. Kinek ezek nagyobbak, kinek kisebbek. Én akkor vagyok teljesen kiegyensúlyozott és boldog, ha minél több pasival feküdhetek le, ennyi, tetszik az embereknek avagy sem. Elsős-másodikos koromban a gimnáziumban lefeküdtem a felsősök jó nagy részével, majd amint ők elballagtak, vagy a sűrűje "elhasználódott" bennem, újabb husikákat kerestem, bár néhány alsóbb évest is elkaptam néha. Fiatalabbaknál azért jóval válogatósabb vagyok, akkor ténylegesen legfőképpen a méretre megyek. 17 és vagy felette. Telt-múlt az idő és idén januárban úgy tűnik, tényleg egy fix pasit fogtam magam mellé. Eleinte vele is összejártam dugni néha-napján - rendkívül jó haverom volt, amolyan barátság extrákkal -, majd felvetette az ötletet és a hírem ellenére járni akart velem. Hazudhatnék és fényezhetném magamat, de mivel csupán a szín tiszta igaszságot írom le, így nem teszem. Nem vagyok modell alkat, bomba mellekkel és fenékkel. 166 centiméter, C-s mellek és némi fenék, amivel megáldott az ég, sőt még csak olyan hű de vékony sem vagyok, de ügyelek az alakomra. Felfoghatjuk úgy is, hogy egy relatíve "átlagos" leányzó vagyok. És így is velem akart lenni. Én az elején eléggé ódzkodtam, hiszem sosem volt ilyen tapasztalatom és őszintén szólva, nem is akartam lekötni magamat valaki mellett huzamosabb időre, így már két hét múlva elindultam néhány ismerősömhöz egy kellemes pár órára.

Az első ilyen alkalommal teljesen ki voltam éhezve. Átmentem Márkhoz, akivel szüzességem elvesztése után találkoztam pár nappal és az első találkozón megbaszott. Imádom a farkát, de tényleg. Hatalmas és vastag, egyszerűen jó minden egyes porcikámban érezni és megízlelni. Csakhát, hiába ábrándoztam egész odaúton a buszon arról, hogy milyen jó kis dugásban lesz részem, de mikor benyitottam a szobájába, csak annyit láttam, hogy nagyban egy másik kis csitri fekszik alatta és annak a sima punciját tömködi erősen a farokkal, amire most én vágytam.

 

- Elférek én is? - kiáltottam oda neki kis mosollyal, de még a kedvességem ellenére is az elején ijedten szétrepültek. Márk kihúzta a meredező faszát a lány lucskos nyílásából és egy takaróval igyekezett leplezni a férfiasságát, úgy pillogott rám.

- Istenem, halálra ijesztettél! Azt hittem anyám az! - Azért ennyire öreg nem vagyok. Na meg mi van akkor, ha egy húsz éves srácot rajtakap az anyja, amíg kefél egy lányt? Istenem, én is lefeküdtem már a bátyámmal, ez nem olyan nagy szám.

- Én. Azt hiszem most megyek - A kiscsajt, akit felszedett a haverom nem ismertem, ami különös, hiszen egy kis faluban éltünk. Eléggé deszka egyén volt, platina szőkére festett, derékig érő hajjal, de nagyon se feneke, se melle, talán mintha magasabb is lett  volna nálam. Nekem viszont nem volt kedvem egy másik srácra várni, úgyhogy mit sem foglalkozva a másik nőnemű egyénnel elkezdtem vetkőzni.

- Szerintem, maradhatnál - kapta el Márk a szőkeség karját. A naptól lebarnult arcán még csorgott az izzadság, amit a döngetés kifacsart belőle, de úgy tűnt tetszik neki az ötlet, hogy egyszerre két puncit baszhat meg. - Ez elég ó buli lesz.

- Engem nem zavar a csaj. - Még is csak egy másik lány, Márk meg elbír kettőnkkel is szerintem.  Azzal, amint megszabadultam minden egyes ruhadarabtól, a fehérneműt a legzvégére hagyva bevágódtam az ágyba és egyből rácuppantam a farkára, ami már úgy hiányzott. Igaz, ekkor nekem már bárkié jó lett volna, csak ne a pasimé legyen. Két hét csak egy fasszal nagyon unalmas tud lenni.

- Ah, ezaz, szopjál - nyögött fel a fiú és a hajamba markolva méginkább rányomott a férfiasságára, amit igyekeztem nyelni bőszen. - Várjunk. Neked most nem pasid van? - villant át benne a kérdés, de természetesen nem vette ki magát az ajkaim közül, hogy esetleg véletlenül tudjak válaszolni is. Nem is volt baj, inkább a kezemmel is besegítettem a szopásba és nyaltam, szivogattam és izlelgettem a falloszát.

- Én is akarok - Megszólalt a harmadik delikvens, aki eddig megszeppenve ült az ágy szélén azzal, bár kicsit félve odahajolt hozzám és az általam kimaradó részeket kezdte el kényeztetni. Nem igazán tudom elképzelni, ez milyen érzés lehet egy pasinak, de semmi esetre sem rossz, ha már két lány nyalakszik rajta. Magamon nem vettem észre sosem biszex hajlamokat, egy lány meztelen látványa sem indított bennem sosem érzéseket, így közöttünk sem volt egyéb kontaktus a mellettem lévővel.

- Rád fér már a fasz, igaz? - A fiú rám emelte kis vigyorral a szemét, majd kihúzza a nemiszervét a számból, a kető között egy nyálhidat képezve.

- Nem úgy tűnök? - ezzel csak egy kisebb kuncogást hallattam, majd leteperve a hátára döntöttem és fölé mástam, hogy végre beleülhessek a farkába. Ezzel egy időben, Mrs. Szőkeség, aki máig nem mutatkozott be nekem, punciját a fiú ajkaira nyomta egy kis nyalakodásért, amíg az én alsó tagom egyre inkább közeledett a csípőjéhez, amígnem az egész bement. Eufórikus érzés volt végre újra találkozni ezzel a csodával, ahogy feszített odabent és éreztem minden egyes lüktetését a benne lévő vérnek. Nem is kellett sok, de már teljes erővel és durván baszni kezdett, mint akit tíz évre megvontak a puncitól, de ezt bántam a legkevésbé. Erre volt szükségem, egy kő kemény és erőteljes löketre odalent, amit megadott. Ezek után - sajnálatomra -, kiszedte magát belőlem és a másik leányzóhoz fordult, akit eddig baszhatott és ismét az ő puncijában kezdett kutakodni, de hát ha már itt van, természetesen ő se maradjon ki a digi-dugiból, én pedig addig türelmetlenül vártam, hogy mikor kerülhetek sorra.

A jó kis menetünk közben viszont elkezdett csörögni a mobilom, majd mikor megnéztem a kijelzőt, megláttam, hogy Feri az. Az egyik osztálytársam, akit még múlt héten szoptam le a fiúmosdóban. Oh, azok az iskolai baszások! Hirtelen pár pillanatra visszaemlékeztem azokra a drága percekre, majd csak egyszerűen felvettem, mit sem törődve a nyögésekkel és lihegésekkel a hátam mögött.

- Szia. Lesz hétvégén egy buli, nincs kedved jönni? Nálam lenne - kezdi elhadarni hirtelen egyszuszra a mély hangú srác. Szinte láttam magam előtt, ahogyan kaján mosollyal a fekete hajzuhatagába túr. Mielőtt válaszolhattam volna erre, azért még tett egy megjegyzész: - Bár hallom, te most is egy elég kemény buliban lehetsz.

- Nekem mondod? Csak úgy itt ülök és nézem az előadást - panaszkodom. Igaz, én mentem bele ebbe a hármasba, de akkor még bele se gondoltam, hogy csak úgy megvonnak a fasztól, ami járna nekem.

- Mi a probléma? - szólalt meg közben Márk a hátam mögött, majd mire odafordultam, azt látttam, hogy ágaskodó pénisszel közeledett felém és a hátamra vágott. Mindeközben még a kezemben volt a telefon, de ez őt nem érdekelte és kíméletlenül bevágta a pinámba a farkát.

- Ah! - Hangjaim úgy törtek elő, mint egy rossz kurva.

- Zavarok? - hallottam a másik féltől a zavart hangot a kagylóban. - Felhívhatlak másko- - de félbeszakítottam.

- N... nem, deh-dehogy is. Ah, ez az, keményebben! - Minden szavamat halhatta Feri, miközben Márkó alatt vonaglottam. - Dehogy, uhm, tökéletesen hangzik. - Ferinek se kell bemutatnom magamat, pár pillanat múlva már teljesen normálisan kezelte a helyzetet. - Csak a pasid meg ne tudja, te kis farok-faló. - Farok-faló? Nem is hangzik olyan rosszul ez a becenév, sőt még illik is rám! Tetszett.

- Mutasd a segged - szólt közben Márkó, amit a fallosza kihúzása követett és annyit érztem, hogy a másik lyukba kezd el nyomulni.

- Ne aggódj, sok nagyfaszú pasi lesz ott - jegyezte meg. Persze, már a számon lett volna a kérdés.

- Okés. A francba Márkó! - kiáltottam nagyon nyögve, mikor teljesen benyomult a seggembe.

- Bocsi - jött a megjegyzés, de megfogva a csípőmet csak még durvábbra vette a tembót és eszeveszett baszásba kezdett. Tudta, hogy szeretem.

- Ah istenem - nyomtam a fejemet a párnába és jókislány módjára tartottam neki a fenekemet, hadd tömhesse meg az isteni farkával. Itt már csak a matracra letettem a telefont, gondolván hogy ügyesen kinyomtam, simán köszönés nélkül. Eszembe se jutott tágított puncival, később fenékkel és csak nyögdöstem alatta. Ezután már nem váltott párt, szerencsér, mekkorát is kapott volna. Sajnos, a fenekes behatolás után már nem igazán bírta sokáig. Éreztem, ahogy méginkább lüktetni kezd a pénisze, a levegőt egyre inkább kapkodta és a nyögéseinek sűrűsége, hangja is kezdte meghaladni az eddigiekét, így hát készültem, hogy végül magamnak kell majd kielégíteni tüzelő puncusomat. Be is igazolódtak a számításaim, hiszen tényleg hamar elsült a fenekemben, gumi nélkül. Úgy vagyok vele, hogy ott a tabletta, amit folyamatosan szedek, legyen nekem is egy kis örömöm, hogy szabadon élvezhetem mások farkát.

- Fuh. Jó volt a bukszusod, meg a segged is - vigyorodott el kélyesen a srác. - Jó volt újra baszni őket.

- Csak úgy viszont - kacsintottam rá. Kellett már ez aztán! De még mielőtt elhagyhatta volna a szobát zuhanyozni, a szeme láttára elégítettem ki magamat.
Hozzászólások
TakácsLiza ·
Nem is foglalkozom azzal, hogy ez most tényleg igaz-e vagy sem, csakis azzal, miként írtad le. Hát nagyon nem tetszett! Nekem ez az egész egy totális káosz, amit történetnek nevezel. Már az elején elkezdett idegesíteni...
Miért baj az, hogy ha valaki szeret dugni? Jogos a kérdés és nem is baj, ha valaki szereti a szexet, csak az a dolog másik oldala, hogy minden héten vagy akár minden este más pasival hemperegsz, miáltal jogosan hívhatnak ribancnak.
De aztán meg jött a teljesen hihetetlen történet azzal a Márkkal, ahol esküszöm a hajamat dobtam.
A történet címe alapján sokkal jobbra számítottam. E történet engem rendkívül taszít. Bocsi!

naiv1966 ·
Főleg a vége silány. Te sem próbáltad még az anális szexet, mert ha igen, akkor tudnád, hogy szárazon nem megy...
Egyetértek Liza hozzászólásával.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: