Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy különös délután

Szemeimet kinyitva homlokom még a korábbinál is erőteljesebben verejtékezni kezdett.
Fekete, most függöny szerepet játszó tincseim kuszán lógtak előre szemembe, most észleltem csak, hogy ülök, fejem pedig előre billenve pihen. Mindkét bokám iszonyatosan sajgott, jobb bokám keresztezte a balt. Hátam görnyedt volt, s gerincem nem érezte így jól magát. Kezeimet meleg kezek szorították. S testemen, ruhámon keresztül is éreztem egy másik test melegét, és egy másik szív lüktetését. Testem egy másik testre görnyedve pihent. Ujjaim segítségével próbáltam volna kiszedni tincseimet szememből, hogy láthassam, hol vagyok.

Ám ekkor a meleg kéz jobban megragadta a már induló csuklómat, a másik kezével pedig elengedte, hogy mellemet ellökje sajátjáétól, majd kezével félresöpörte hajamat, hogy rápillanthassak, vagy talán azért, hogy ő énrám. Egy sűrű, összevont szemöldökkel és lila karikákkal keretezett, mélyen fürkésző szempárt pillantottam meg. Szája résnyire nyílt, sötét, csíkszerű ajkai fénylettek. Hirtelen felállt, ellépett mellőlem, és magamra hagyott. Egy homályos szoba közepén ültem, a szoba négy sarkában két-két gyertya, alattam bordó színű szőnyeg, s ami rendkívül meglepett, hogy a falakat hatalmas, eltérő méretű, s legkülönbözőbb formájú tükrök borították. Előttem egy bronzszínű, egy deciméter átmérőjű cső, mely egészen a szürke plafonig nyúlt. A csőhöz volt rögzítve egy rövid, de annál vastagabb vaslánc, s arra pedig két bokám.

Bár csak egy combig érő köntöst viseltem, tél ellenére sem fáztam, a szobában igen csak meleg volt. Fehér lábaim erős kontrasztot alkottak fekete köntösömmel, s a bokámmal, melyen a megszáradt fekete vér újra felvöröslött, ahogy most mozogni kezdtem. Újabb fájdalom hullám, fogaimat összeszorítottam, tűrtem, és vártam, hogy visszatérjen, a különös férfi. Kétségkívül ismerős volt az arca, de egyetlen korábbi emlékképemhez sem tudtam kötni, akárhogy is gondolkoztam. Talán ebben az állapotban egyébként sem ment volna. Álomszerű volt minden, ami körbevett, minden, amit éreztem. A tükrökben egy fekete hajú szépséget láthattam, ilyen mohóságot korábban sosem vettem észre magamon, mint most, amikor a tükrökbe nézhettem. Fenekemet hátfájásom ellenére is kipucsítottam, mert ölem benedvesedett a tükörben látottaktól. Lábamba mintha kés szúródott volna, s abban a pillanatban tért vissza a férfi. Tekintete dühös volt, és sóvár, legalább annyira sóvár, mint a lányé a tükörben. Tekintetünk összefonódott, s ő lassan közeledett. Kezét nem láthattam, háta mögött rejtegette. Letérdelt hozzám, háta mögül egy bögrét vett elő, ami ránézésre, csordultig töltött forró csokoládét tartalmazott. Csodáltam figyelmességét, lekötött bokáim ellenére, ő azonban szigorú arcot vágott, ajkait összepréselte.

- Már régen nem ittál semmit. Itt volna az ideje – mondta hűvösen. Ezek után kezembe nyomta a bögrét, kezeimet pedig erőszakkal szám felé irányította, kinyitottam a számat, nyakamat teljesen hátralökte, és leöntötte a forró csokoládét torkomon. Leforrázta az egész torkomat, nyelvem eleje maradt ép. Ordítani akartam, de nem jött ki hang a torkomon. Ahogy észrevette próbálkozásom, pofon csapott, s erővel eldobta a bögrét, mely darabokra tört. Ujjai égtek arcomon, de mégsem haragudtam rá. Különös volt, ijesztő volt, de nem volt taszító.

S ahogyan rám nézett, abból tudtam, hogy ő is valami ilyesmit érez, amikor rámtekint.
Átlépte testemet, megfordult, kulcsot vett elő, hogy feloldja a vasláncok lakatát. Kezem ügyében semmi sem volt, az egész szoba üres volt, a darabokra tört bögrét, a bronzcsövet és a gyertyákat leszámítva. A férfi egyszerű öltözéket viselt, kék farmernadrágot, sötét bő pulóverrel. Haja enyémhez hasonlóan fekete volt, ujjnyi hosszúságú. A lakatot gyorsan kinyitotta, felém fordult, tekintete combomra irányult. Azt akartam érintse meg. Annak ellenére, hogy nem volt semmi kilátás arra, hogy bármi számomra kedvezőt tesz velem, annak ellenére mégis ezt akartam. Mert így kell lennie. Ez az én álmom.

Bár most már elhúzhattam volna lábaimat, felállhattam volna, elfuthattam volna, amiért egy idegen ilyesmit merészel velem tenni, mégsem akartam tőle eltávolodni. Sőt, közeledtem volna hozzá, szorosan összepréselt combomon egyre inkább éreztem a belsőm melegét.
Arcát fürkészve vártam, mikor teszi már meg azt, amire vágyom. Ezután szemembe nézett, mintha csak hallotta volna gondolataimat. Megfogta a kezeimet, s felállított magához.

Mélyen nézett ki hatalmas szempillái mögül, csillogó szemtükrében láthattam újra saját sóvárgó szemeimet is. Hirtelen erősen rácsapott a fenekemre, s nem bírtam tovább várni, beleharaptam, előttem kínálkozó, éhes, kéjt rég nem látott mivoltából sorvadt ajkaiba, ő ugyanabban a pillanatban ellökött magától, s ajkain apró vércsík jelent meg. Megfordított, szembe a csővel, s testem egésze érintkezett vele, ő maga pedig a hátam mögé állt, szorosan mellém, éreztem, hogy valami kész lenne a befogadtatásra. Ujjait hegyét végighúzta combom külső részén, minek hatására kénytelen voltam közrefogni a csövet combjaimmal. Alkalmazkodott hozzám, közelebb ért, hajamat félresimította, úgy hogy gyönyörű fehér nyakamat magam is megcsodáltam a tükörben.

Nyelve hegyével érintette meg ezen érzékeny testrészemet, s ajkával gyengéden csatlakozott hozzá, miközben combjaimat egyre erősebben karmolta körmeivel, s én egyre erősebben nyomtam ölem a csőhöz. Gyengéd nyolcasokat írt le nyelve hegyével, s egyre nagyobb felületével érte nyakam egészét, mire én halk nyögésekkel válaszoltam neki. Nyakam egésze mégsem úszott, mert ajkai apró cuppanásaival felitta azt, mit mohó nyelve otthagyott. Égtem. Nem bírtam tovább, megfordultam, izmos nyelvével rögtön találkozott az enyém, s táncuk közben lehúztam testét a földre, szememet kinyitottam, s lehúztam forró testéről sötét pulóverét. Gyönyörű szép, kidolgozott mellizma volt, karjai talán munkától megedzettek. Keze gyengéden siklott fel s alá oldalamon, gerincemen, még jobban kívántam tőle. Ekkor ő letolta köntösöm pántját, hogy hozzáférjen a már-már gyémántkeménységű kincsemhez, én hátradőltem, fejemet hátrahajtottam, s hagytam, hogy nyelvével s kezével kényeztesse melleimet. Apró sóhajok törtek ki belőlem, s nem tett jót, hogy ilyen lassan haladt, mert eszeveszettül kívántam. Fájt, hogy nem ér oda.

Ekkor előrehajoltam, vadul megcsókoltam, hátralöktem, és kezdtem kigombolni nadrágját. Nyakam másik felét kezdte el szívogatni, mire a cipzárt is lehúztam, ami nem volt könnyű feladat, mert időközben jócskán megfeszült a nadrág testén. Megmaradt alsónadrágját segítségével már könnyen dobtam félre, s hozzáláttam egy gyönyörűség közelebbi megismeréséhez. Vonzó volt, akár csak a férfi, leheletnyi csókot hintettem rá, majd visszatértem vértől duzzadó ajkaihoz, s azok forrón találkozhattak enyéimmel.

Elindultam lefelé, nyakán, s mellein, közben gyengéden fújtam ki a levegőt. Köldökébe belenyaltam, mire megvonaglott, s kis mosolyt intéztem felé. Lejjebb mentem, végignyaltam legerősebb testrészét, s onnan a két leggyengébb cirógatására tértem. Nyelvem gyors volt, mit sóhajaival hálált meg, azonban égő belsőm nem hagyott alább. Többre vágytam. Körbefogtam ajkaimmal, s érezni akartam szám egészében duzzadó ereit, ám ekkor éreztem, hogy bökdös valaki, és hogy egy ismerős hang szólongat. Kinyitottam a szemem. Egy ágyban feküdtem, anya állt mellettem, kezében a könyvvel, s közölte, hogy már megint elaludtam a tanulás közben.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

kajada ·
Jól sikerült.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: