Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy könnyű kis futóviszony

János egyetemista korában tagja volt egy bulizós társaságnak. Elég képlékeny volt az összetétele, mindig megjelentek új arcok, míg mások eltűntek. Az időpontok is elég esetlegesek voltak, ebből következett, hogy nem ritkán csak azért nem jelent meg valaki, mert nem értesült róla. Még az is előfordult, hogy a házigazda sem tudott a dologról, meglepődve látta, hogy egymásután jönnek az emberek. Két dolog volt csak biztos. A hely – Pali ósdi kúriája a város szélén - és a „kemény mag” – az a néhány ember, akiktől a kezdeményezés kiindult, és akik szinte mindig ott voltak. János is ehhez a törzsgárdához tartozott. A társaság általában több szekcióra oszlott. Egy részük piálni jött, mások viszont inkább csak beszélgetni. Voltak, akik táncolni akartak. És végül akadtak, akik csajozni illetve pasizni szerettek volna.
Ezek között persze nem voltak éles határok. János is a pillanatnyi hangulata szerint csapódott ide vagy oda. Nem régen szakítottak Tündével, akivel majdnem egy évig együtt jártak. Most élvezte a szabadságot, csak alkalmi kapcsolatokat létesített.

Ezen az estén csábító és egyben könnyű prédának ígérkezett Ági. Szőke, kék szemű volt, bőre viszont így kora ősszel barna. Élénk, értelmesen csillogó szemei ellentmondtak „szőkeségének”. Nimfomániásnak tartották. Nem volt állandó kapcsolata, a hírek szerint elég nagy forgalmat bonyolított le. Pár hónapja járogatott közéjük bulizni. Bár János már felfigyelt rá, Tünde miatt nem kerültek közelebbi kapcsolatba.

A fiú természetesen ahhoz a csoporthoz csatlakozott, amelyben Ági is ott volt. Jó társalgó lévén, hamar feltudta kelteni a körülötte lévők érdeklődését. Gyorsan elérte, hogy a lány szinte már csak rá figyelt. Némi furfanggal sikerült leválasztania őt a társaságról. Félrevonulva, meghitt hangulatban beszélgettek, nevetgéltek. Végül a fiú megfogta a kezét és a szemébe nézve elhívta az egyik hátsó szobába. A lány komoly arccal bólintott és szó nélkül követte.
Bezárták az ajtót és némi – szinte jelképes - csókolódzás után gyorsan levetkőztek, majd az ágyra telepedtek. János megcsodálta a lány gyönyörű testét. Formás mellei megrezdültek minden mozdulatától. Dereka karcsú, hasa lapos, feneke kerek volt. Punciját finom szőr borította.
- Ezek szerint természetes szőke. – nyugtázta magában.

A lány szemébe nézett és megdöbbent. Szomorúság és kiszolgáltatottság tükröződött a tekintetében. János sokáig dermedten meredt rá.
- Mi van? Nem dugunk? – szólalt meg végül a lány agresszíven.
- De, máris – a fiú nem akarta szóba hozni az iménti felfedezését. Simogatni kezdte a haját, hogy egy kis időt nyerjen. Mibe csöppent? Felszed egy könnyű kis csajt, és erre tessék! Nem tudott úgy tenni, mintha nem vett volna észre semmit.
- Szép szemed van – nyögte ki nagy nehezen, mivel még mindig a szemével volt elfoglalva.
- Te figyelj! Nem kell ez a duma! Kefélni akarsz és kész! – a lány hangja szinte nyers volt, de közben idegesen megremegett.
- De nekem Te kellesz! – ahogy kimondta ébredt rá a fiú, hogy igazat mond, tényleg nem csak a testét akarja, nagyon megérintette a tekintete.
- Ne szórakozz velem! – suttogta a lány. Szemében könny csillant meg.

János átölelte és gyengéden magához szorította. Ági nem viszonozta az ölelést, karjai erőtlenül lógtak teste mellett. A fiú finom csókokkal felszárította a könnyeket, homlokát, arcát puszilgatta. Érezte, hogy a lány kezei végre a hátára fonódnak. Hosszan csókolóztak. Hanyatt fektette és forró csókokat nyomott bőrére. A fülétől indulva végig haladt nyakán, kulcscsontján és melleihez érkezett. Kezébe fogta a lágy halmokat, a meredező bimbókat nyalogatta és finoman szopogatta. Ági mélyeket sóhajtott. Úgy érezte mellei közvetlen kapcsolatban vannak ágyékával, az is bizseregni kezdett. Közben egy kéz hasát és combját simogatta. A fiú szétválasztotta a lány lábait, szemérmét csodálta. A göndör szőke szőrszálak közül nedvesen csillogva türemkedtek ki a kisajkak. Élvezettel beszívta az izgató punci szagot. Éppen csak hozzáérve puszilgatni kezdte, majd finoman nyalogatta. Gyengéden széthúzta szirmait, feltárult a gyönyörű kehely. Felül már előbújt rejtekéből duzzadt csiklója, lent a nyílásból nedvei szivárogtak. A lány csípője megrándult, amikor a fiú lassan a résbe nyalt.

Ez most más volt. A férfiak persze mindig próbálták felizgatni, de az csak eszköz volt a cél érdekében. Most érezte, hogy a fiúnak az a fontos, hogy örömet szerezzen neki. Boldogan nyögdécselt a bejáratát kényeztető nyelv érintéseitől. Hangos feljajdult, amikor a nyelv lassan a csiklójára csúszott. Először törzsét cirógatta, majd továbbhaladt a védtelenül ágaskodó kemény végére és körözni kezdett rajta. Bár már minden porcikája az orgazmusért remegett, mégis azt szerette volna, hogy soha se érjen véget ez a fantasztikus élvezet. A testében szétáradó kéj csak fokozódott, amikor az ujjakat is megérezte G-pontján. Alteste heves mozgásba lendült. Elemi erővel futottak végig a gyönyör hullámai ágyékában. Mit sem törődve azzal, hogy mások is meghallhatják, teljes önkívületben sikoltozott.

A fiú karjai között éledezett. Szeretett volna most már párjának is örömet szerezni. Felült, majd ráhajolt a békésen nyugvó péniszre és puszikat lehelt rá. Az pillanatok alatt újra meredezni kezdett. Visszahúzta róla a bőrt és körbenyalta. A fiú hangosan felnyögött. Ági a vágytól lüktető makkot szájába véve finoman szopta. János egyre szaporább zihálása jelezte, hogy közeleg a csúcsponthoz.
Váratlanul a fiú felült, hanyatt fektette Ágit és egy határozott mozdulattal tövig az ágyékába hatolt. A lány –, aki nem remélte, hogy még neki is jut az élvezetekből, - meglepetten felkiáltott. Lucskos puncija mohón szorongatta a benne mozgó rudat. Azt is nagyon szerette, ha ujjazzák, de az azért mégse volt ehhez fogható. A méretes pénisz egyszerre kényeztette a hüvelye teljes felületét. A lényeg mégis inkább az volt, hogy most érezte igazán, hogy eggyé válnak. Szélsebesen száguldott a beteljesülés felé. Az orgazmus hihetetlen erővel vette ismét birtokba a testét. Hörgött, csípője vonaglott, hüvelyében erős görcsök futottak végig. Csak valahonnan távolról hallotta, hogy a fiú kiáltásai is csatlakoznak az övéihez. Boldogan fogadta magába kedvese magját. A közösen átélt gyönyör tetőzte be együtt létüket.

- Köszönöm ezt az estét, még soha se volt ennyire jó – mondta a lány halkan, lehajtott fejjel. Ekkor már öltözködtek. A fiú félbehagyta a nadrágja felhúzását, ujjával Ági álla alá nyúlt, és felemelte a fejét.
- Mondtam, hogy Te kellesz! Nem egy numera, nem egy kellemes este, hanem Te! - forrón megcsókolta. A lány megnyugodva szorította magához szerelmét.

Figyelmen kívül hagyva az őket fogadó hamiskás mosolyokat, egymást átkarolva mentek vissza a társaságba. Ők már tudták azt, amit a többiek még nem: bár tényleg csak egy kanyarra mentek el, de egymásra találtak.
Hasonló történetek
18037
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
26042
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
redcherry ·
ehh ez mind szép és jó de kutyából nem lesz szalonna...
jaj szegény leányzó mindenki megb*sza de senki se szereti? ahh édes lányom erről te tehetsz ne csodálkoz azon hogy kurvának néznek ha kurvaként viselkedsz.
Zsuzsa0107 ·
Sok igazság van abban amit írtál, de ne felejsd el, hogy rablóból lasz a legjobb pandúr míg kurvából a legodaadóbb feleség. Ráadásul úgy vettem észre, hogy a felsősök körében ez most újból státusz szimbólum lett. Már mint a skalp gyüjtés. Tisztelet a kivételnek. Szerintem nem volt rossz.
Mirrmurrka ·
:DDDDDDDDDDDDDDdd

Azért én megnézném, hogy az a bizonyos odaadó feleség kinek adja még oda magát míg apu húzza az igát.
:DDDDDDD

probatbikol ·
Bár gyakran találkozni a kurva kifejezés általatok használt értelmezésésvel, én azt gondolom, hogy ez a szó nem ezt jelenti. Kurva az aki érdekből - anyagi, mujnkahelyi stb - létesít szekszuális kapcsolatot.
Aki viszont szerelemből/szeretetből, az élvezet kedvéért - vagy csak azért, hogy aznap ne kelljen egyedül lennie - fekszik le valakaivel, az nem kurva.
Azt lehet ledérnek, könnyű vérűnek .... nevezni,
A kurvaság szerinten nem a kapcsoltok számától függ és nem is attól, hogy milyen könnyen létesít valaki nemi kapcsolatot.
Csak azért tartom fontosnak ezt leszögezni, mert akiről ezt a történetet írtam NEM kurva. Bántónak érzem ezt a kifejezést.
Szivacs ·
:) Oly kedvesek szavaid :) de a megközelítés módját rádbízom:)
Mirrmurrka ·
Ahh bocs, nem úgy gondoltam. Nézd el nekem, nátha miatti idegkimerültség. Eléggé érfelvágós hangulatom van. Mi az hogy én beteg vagyok???
Pláne, hogy ennyire!!!
Szivacs ·
Fogyassz sok fokhagymát cicamica. (persze orálisan:)

Corvin ·
Szivi Macsek,
Ez mar majdnem ugy hangzik koztetek, mint egy kis konnyu futo v-iszony..:)
Mirrmurrka ·
közöm nincs a macskajajhoz, bár ajánlottak megfázás ellen házi pálinkát - rögvest hanyatlott is az állapotom.
A kutyabajra térjünk vissza hét végén, addigra tán-tán rendbe jövök.
Fokhagyma jöhet, minden mennyiségben- csak adj tippet szájszag ellen is... :DDD
Szivacs ·
Fokhagyma szászag nélkül!? Akkor mégiscsak kúp formájában nyomd fel magadnak :) Vagy kérj segítséget, lesz jelentkezô bôven.
Mirrmurrka ·
kösz. inkább önállóan oldanám meg. :)))

szokták volt mondani h a partnerrel is etessem meg de az már úgy bloáááá....
lehet hagyományosabb KÚRa módszerekkel kén próbálkoznom???
:D

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: