Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy kis testgyakorlás 3.

Írta: sassman
Fordította: Pavlov




------------------




A következő héten Dan és én amikor csak tudtunk, keféltünk. A masszázsszobában, vagy akár az irodájában. Kockázatos volt és nagyon izgató; általában gyorsan lezavartuk, de mindig, mindig nagyon tüzes volt. Egyszer még a mozgássérült vécében is csináltuk. Dan elmondta, mennyire teszik neki a testem: a vonalaim, a mellem, a csípőm és a fenekem. Amikor azt kérdeztem tőle, mi izgatja fel a legjobban, azt mondta, az, ha széttárhatja a fenekem, és ha érezheti a farkával, ahogy egyre jobban felforrósodok. Egyszer a kocsim mögött is dugtunk egy mélygarázsban. Dan lerántotta rólam az edzőruhám, és nyalni kezdte a fenekem. Nyelve egészen felcsúszott a segglyukamba, ettől én is lenyúltam, és a csiklómat simogattam. Nagyon élveztem, ahogy a szeretőm felkészíti a fenekemet a kemény menetre. Az éjszaka meleg volt, dugtunk, mint a nyulak, izzadtan a sötétben. Nemsokára a fenekembe élvezett, sokkal keményebben, mint eddig. Utána leguggoltam, és kiengedtem krémjét a betonra, a sperma a szemei előtt csepegett ki a fenekemből. A pasi teljesen készen volt ettől. Mintha egy olcsó kurva lettem volna. Jó érzés volt tudnom, hogy csak szólnom kell, és máris a fenekembe tolja a nyelvét, ujját vagy vastag farkát. Sőt, sokszor még csak szólnom sem kellett! Ekkorra már éreztem, hogy az emberek az edzőteremben bizonyára gyanítanak valamit. A személyzet, sőt a törzsvendégek közül is páran a szokásosnál is szélesebb mosolyt villantottak rám. Valószínűleg pletykáltak már rólunk. Hadd pletykáljanak, gondoltam. Boldog vagyok! Le vannak szarva! Akkor kezdtek igazán elvadulni a dolgok, amikor a vágyainkról kezdtünk beszélgetni. Dan meglepődött egy kicsit, amikor bevallottam neki, hogy szeretném, ha egyszerre egy csomó férfi megkefélne. Elmeséltem neki, hogy a főiskolán egyszer leszoptam két pasit, és mindkettőjük gecijét le is nyeltem. De most inkább arra vágytam, hogy folyamatosan basszanak.
Láttam, hogy ettől Dank farka keményen ágaskodni kezd. Öt perccel később hatalmasat élvezett a seggembe, úgyhogy az egója valószínűleg elfogadta különös vágyamat. Az egyik este az edzőterem álarcosbált szervezett. Úgy döntöttem, hogy Macskanőnek öltözöm.Idomaimat fekete műszálas edzőruhába és topba csomagoltam. Egy online boltból szereztem egy hosszú szárú, fekete, csillogó, műanyag kesztyűt és egy fekete macskaálarcot. Otthon, a tükör előtt felpróbáltam a cuccot: kegyetlenül izgatóan mutattam benne. Alaposan végigmértem magam. A fehérnemű nagyon kidudorodott alóla, és sután nézett ki. Felvettem a ruhát fehérnemű nélkül, és így már egyszerűen kegyetlenül jól néztem ki benne. A fenekem és a hasam jó feszes volt, a mellbimbóim viszont élénken dudorodtak az anyag alatt. Hátat fordítottam a tükörnek, előrehajoltam és visszanéztem: remekül mutatott a fenekem. Leültem a tükör előtt, benyúltam a fekete ruhába, és a csiklómat simogattam a műanyag kesztyűs kezemmel. Kissé idegen érzés volt, de egész kellemes.
Még egyszer végigmértem ruházatomat és maszkomat a tükörben. Nagyon jól mutattam benne. Készen álltam a nagy kalandra. Szombaton lezuhanyoztam, pihentem egy kicsit, aztán taxival mentem az edzőterembe. Ruhámat könnyű kabát takarta, s a táskámban vittem még néhány kelléket magammal. Az edzőterem már tele volt partiacokkal. Mindenki az várta, hogy valamilyen ürüggyel letámadhasson valakit. A személyzet és a vendégek teljesen lazán keveredtek össze.
Szerintem mindenki tudta, hogy mi várható. A lányok pasikra, vagy éppen szintén lányokra vadásztak. A pasik meg akarták kapni a kiszemeltjeiket az alkohol és az emelkedett hangulat segítségével. Az öltözőben felvettem az álarcot is. A többi lány szexi senoritának, nővérkének, rendőrnek, pincérnőnek, titkárnőnek vagy egyszerűen csak kurvának öltözött. A többi lánnyal együtt mentem ki a tánctérre. Egy kissé csalódásképpen érintett, hogy jól kieszelt ruhám nem is volt annyira kihívó, mint a többieké. De aztán odajött hozzám Dan Supermannek öltözve, és hozott egy koktélt.
- Kurva jól nézel ki! - kiáltotta a fülembe, hogy túlharsogja a zenét.
Táncolni kezdtünk, a pasi hozzámhajolt, és megcsókolt.
- Kit választanál? - nézett körül a teremben. Én is alaposan körülnéztem.
- Az "orvost" választanám, a "cowboyt" és a "Fenegyereket" - mosolyogtam.
- Nos a "Fenegyerek" meleg, de a többi még bejöhet - vigyorgott Dan.
Mostmár leesett, hogy mit akar. Belemarkoltam Superman-nadrágjába.
- Előbb Supermant! - szorítottam meg a farkát játékosan.
Retro zenékre táncoltunk, aztán új dance számok következtek, mint a Justice vagy a Daft Punk.
Ittunk és táncoltunk. Aztán megint ittunk és táncoltunk. Más párokba botlottunk. A pasik a nők fenekét méregették a maszk biztonsága mögött. A lányok a pasik fenekét nézték, és hogy milyen jól táncolnak (ez mindig elárulja, hogy az illető milyen jó az ágyban).
- Nagyon hálás vagyok - mondtam Dannek őszintén. - Olyan sokat segítettél.
- Az biztos - mosolygott a pasi.
- Na gyere! - fogtam meg a kezét, és a zsúfolt táncteremből a női vécébe vezettem.
Úgy látszik, ez másoknak is eszébe jutott, mert több pár is smárolt már hevesen a fülkékben. Az "építőmunkás" fején még ott volt a sisak, de a nadrágja a csizmájára volt tolva, úgy dugta hátulról "Marie Antoinette"-et. Egy "Bill Clinton"-maszkos férfit hevesen szopott a "Csodanő".
Megcsókoltam Dant, de mindketten sokkal jobban be voltunk indulva ennél. Letérdeltem elé, lerántottam Superman-nadrágját, és kiszabadítottam gyönyörű farkát. Pont a szemem elé ugrott. Rábuktam, és hosszan, mélyen beszívtam.
- Óóóó... - nyögte a pasi, és izmos teste megremegett.
A termet nyögések töltötték meg. Újabb párok surrantak be; fél szemmel mindenki a másikban gyönyörködött.
De én gondoskodtam róla, hogy kitűnjek a többi közül:
- Bassz meg, Superman! - mondtam kissé túl hangosan. Felálltam, és hátat fordítottam a pasinak. Erre néhányan felkapták erre a fejüket.
Dan letolta a szűk kis Macskanő-nadrágomat. Előrehajoltam, és széttártam a popsimat. Mindenki engem nézett, de nem érdekelt. A puncim máris csöpögött.
Dan mögém helyezkedett, nedves nyílásomba mártotta a farkát, és lassan tologatni kezdte belém.
- Ez nagyon jó! - kiáltottam. - Keményebben, Superman!
Hátranéztem, és láttam, hogy "Bill Clinton" a "Csodanő" arcára élvez. A nő nevetve fogadta a fehér folyadékot. Négy  spricc is érkezett a maszkjára. Aztán rögtön felém fordultak, és figyelték, hogyan kapom meg a magamét.
Dan keményen kefélt, golyói a combomnak ütődtek. Jól meg kellett támaszkodnom a falon, hogy bírjam a menetet.
De azt akartam, hogy mindenki engem nézzen.
- Bassz seggbe! - kiáltottam hátra. Dan kihúzta a puncimból a farkát, és a segglyukamhoz dörzsölte. Szétkente a lyuk körül a puncinedvemet, amitől még jobban beindultam.
Mostmár minden nő és férfi minket figyelt. Dan széthúzta a fenekemet, és a lyukamba nyomta a makkját.
Nagyon jó érzés volt! Nagyot sóhajtottam, mire Dan határozottan belém hatolt.
Az emberek hangosat füttyentettek, voltak, akik tapsoltak is. Összeszorítottam a fogam, és hagytam, hogy Dan keményen kefélje a fenekemet.
- Hajrá, Superman! - poénkodott egy pasi.
- Hajrá, Macskanő! - nevetett erre egy nő.
- Pakold tele a kofferét! - mondta valaki mellettem.
- Kibaszott jó csaj... - hallottam egy férfitől.
- Az biztos... - mondták mások. Mindenki azt áradozta, mennyire izgató vagyok.
A spontán kialakult orgia középpontjában álltam Dannel. Éreztem a felém kinyúló rengeteg vágyat. Úgy keféltünk, mint az állatok. Vadul, szenvedélyesen és ösztönösen adtam át a seggemet a szeretőm farkának egy teremnyi vadidegen szeme láttára.
Dan hevesen pakolta "a kofferomat", és végül begyorsított. Hátranyomtam a csípőm, hogy bírjam az iramot.
- Uhhhh... - nyögött fel a pasi, és a fenekembe markolt. Éreztem belém áramlani erős, forró spermáját.
- Hűha! - kiáltotta egy nő. - Ez izgató volt!
Dan rámdőlt hátulról, és nyakoncsókolt. Körülöttünk többen is elismerően mormogtak és tapsoltak. Dan kihúzta belőlem a farkát, én visszavettem fekete, csillogó nadrágomat, remélve, hogy bennem marad a sperma.
Megint megcsókoltuk egymást, de a maszk még mindig rajtam volt. Dan megfogta a kezem.
Furcsa érzés volt, hogy bár vadidegenek látták a legintimebb testrészeimet, a kilétem még mindig titokban tudott maradni. De azért volt egy olyan érzésem, hogy pár srác felismert a popsimról.
- Ez szép volt! - mondta az "építőmunkás."
Kimentünk a táncolókhoz, és belevetettük magunkat a buliba. Úgy táncoltam, mint diákkoromban; tele voltam energiával. Az a sok edzés ezen a téren is megtette hatását. A DJ szexi számokat nyomott: Prince-t, Marvin Gaye-t, aztán simulósat, például Madonnától az Erotic-ot.
Nagyon beindult a buli, a tömeg vadul rázta az ütemet, kezek csápoltak a levegőben. Minden kedvezőnek tűnt ahhoz, hogy valóra váltsuk a kívánságomat. Dan tudta, hogy mit akarok, de a biztonság kedvéért még egyszer megkérdezte egy csók után:
- Biztos, hogy ezt akarod?
- Most vagy soha! - mosolyogtam idegesen, és megcsókoltam.
Dan kézenfogott, és elindultunk az irodájába. Jópáran követtek. Szemük előtt ott táncolt a fekete anyagba csomagolt fenekem.
Halkan nevetgélve mentünk le az edzőterembe, aztán Dan kicsiny irodájába. Egy rakás furcsa, maszkos ember: az "építőmunkás", a "nővérke", "Bill Clinton", "Superman" és a "Macskanő".
A szívem a torkomban lüktetett. Féltem és izgultam. De már nem gondolhattam meg magam. Mihelyst becsukták mögöttünk az ajtót, kimondtam:
- Baszni akarok!
Ez tényleg én voltam?
Gondolkodás nélkül toltam le az edzőruhámat, és az asztalra dőltem, feltártam a már megdugott, vöröslő popsimat. Dan kihúzta a fiókot és az asztalra dobott egy marék óvszert. Letolta a nadrágját feltérdelt elém az asztalra, és az arcomba nyomta spermás farkát. A "sebész" letolta zöld nadrágját, és felnyitott egy óvszert. Belekapaszkodtam az asztal szélébe, éreztem, hogy a pasi mögém helyezkedik. Miközben nedves pinámba hatolt, a számba engedtem Dan farkát.
- Basszatok! - nyögtem tele szájjal.
A "sebész" a csípőmbe markolt.
- Kurva jó segged van! - nyögte, és fürgén baszni kezdett.
A "nővérke" végighúzta körmeit a pasi golyóin és a fenekén, amitől a pasi összerándult, és még keményebben baszott.
Az "építőmunkás" és "Bill Clinton" letolták a nadrágjukat, és elkezdték verni a farkukat.
A "nővérke" feljebb húzta fekete topomat és szabaddá tette lüktető melleimet. Finoman végigsimított a hátamon, miközben partnere hátulról kúrt. A nő finoman összecsippentette a mellbimbóimat.
- Uhh! - nyögtem fel. Egyszerre két erős fasz tombolt bennem! Két férfi akart belém élvezni!
A "nővérke" lenyúlt, és összecsippentette a csiklómat, miközben a pasik vadul tolták belém a farkukat. Annyira be voltam indulva, úgy éreztem, mostmár bármikor elélvezhetek.
Kiengedtem a számból Dan farkát, hogy sürgessem őket egy kicsit.
- Ez az! Igen! Igen! - nyögdécseltem.
A "sebész" szélesre tárta a fenekemet.
- Ez az! - kiáltotta a "nővérke". Ledobta kék műtősruháját, és vadul maszturbálni kezdett.
Éreztem, hogy mindenki a fenekemet nézi. Megremegtem, és éreztem, hogy kibuggyan belőlem Dan gecije.
Ez már túl sok volt a "sebésznek". Kihúzta farkát a puncimból, kicsit előrébb tolt az asztalon, és megemelte a fenekemet. Farka a segglyukamnál ágaskodott. A pasi felkapta a síkosítót az asztalról, és körbenyomta vele a fenekemet.
És aztán belémhatolt!
- Uhhhh... Bassszus... - nyögtem fel, de ő nem törődött velem, keményen kefélte a fenekemet.
Megragadtam Dan farkát és vadul szoptam, de közben a "sebész" erős kefélésétől nyögdécseltem. A farka cuppogva mozgott spermás fenekemben. Kis orgiánk vad, állatias hangjai betöltötték az irodát. Mindenkin úrrá lett a szenvedély.
- Áááááá! - kiáltotta a sebész. Tövig mártotta farkát a fenekembe, és elélvezett. Igyekezett összes gecijét a fenekemben feszülő gumiba engedni.
Kimerülten húzta ki a farkát a testemből, és a padlóra dobta a teli óvszert. Letérdelt a "nővérke" puncijához, aki épp a csiklóját simogatta.
"Bill Clinton" lépett elém, hosszú farkán már óvszer feszült. Volt a szerszámban egy kis balirányú kanyarulat. A pasi átölelte a combomat, és egy kicsit megcsodálta a fenekemet.
- Kurva jó vagy! - jelentette ki délies akcentussal. - A segged annyira...
Hát beszélni már nem nagyon tudott, de szerencsére kefélni igen! Apránként, egy kis síkosítóval meglocsolva a fenekembe tolta a farkát, még a derekam alá is lenyúlt és felhúzott a farkára.
Ösztönösen hátranyúltam, amikor megéreztem, hogy túl mélyre jutott. A golyói a puncimhoz értek.
Dan farka erre szép adag spermát lüktetett a számba. Lökései lassultak, kiélvezte forró ajkaimat. Kihúzta a farkát, és az utolsó cseppeket a hajamba és a Macskanő-álarcra engedte.
Az "építőmunkás" térdelt a helyére, és felkínálta nekem hatalmas szerszámát. Úgy vettem a számba lüktető makkját, mint egy igazi profi kurva, mire a pasi hálásan felnyögött. A makkja az egész számat betöltötte! Nyelvemmel végigsimítottam a nyílását, ajkaimmal a makk tövére szorítottam. A pasi előrenyúlt, és belemarkolt feszülő melleimbe.
A "nővérke" vadul megremegett, ágyékát a "sebész" arcába nyomta, így élvezett el.
- Ahhh... Uhhh... Uhhh... - nyögdécselte önkéntelenül. A "sebész" pedig boldogan élvezte a nő orgazmusát.
"Bill Clinton" nagyon jól dolgozott az ujjaival a csiklómon, egyre közelebb kerültem az elélvezéshez. Tökéletesen időzített. Amikor a testem felforrósodott, ő egy kicsit gyorsabbra kapcsolt a fenekemben.
Felnyögtem, de nem tudtam megszólalni, mert a szájam tele volt az "építőmunkás" farkával. Jó erősen szoptam hát, de közben éreztem, hogy "Bill Clinton" az orgazmusig keféli a seggemet. Egyre gyorsabban simogatta a csiklómat, én meg hangos nyögésekkel bíztattam.
A végén kiengedtem a számból az "építőmunkás" farkát, és felkiáltottam:
- Ez az!
Az "építőmunkás" vágta, hogy mennyire be vagyok indulva, tövig a számba tolta a farkát, golyói az államon landoltak. Élvezettel sikoltottam szájamban a farokkal.
A testem vadul remegett. A mellem lüktetett. A csípőmet hátranyomtam. Az élvezet hulláma végigszántott a testemen.
"Bill Clinton" felnyögött, és spriccelő farkát mélyen felnyomta a seggembe. Éreztem, hogy hatalmasat élvezek, és hogy közben csöpög rólam az izzadság.
- Kirááály! - kiáltotta "Bill Clinton", és a farka kicsúszott a seggemből. Hátralépett, és az "építőmunkás" vette át a helyét, aki próbált felhúzni egy óvszert, de a vékony gumi szétszakadt. A pasi felpróbált egy másikat, az végre ráment.
Én közben az asztalba kapaszkodtam, még mindig lihegtem az élvezettől. Igaz, hogy már hárman kúrtak seggbe ma este, de ennek a pasinak a farka még így is ijesztően nagynak ígérkezett. A férfi széthúzta a fenekemet, és még nyomott síkosítót a már amúgy is csúszós fenekembe.
A fenekemhez illesztette a farkát, és belémnyomta a makkot. Azt hittem, elájulok, dee azért kibírtam.
Ekkor kinyílt az ajtó, belépett egy újabb pár, a "cowboy" és a "tehenészlány". Úgy látszik, itt gyorsan terjendek a hírek.
Az újonnan érkezők ámultan nézték egy darabig, ahogy az "építőmunkás" könyörtelenül keféli a testemet. Aztán a "cowboy" a falnak döntötte a csaját, és hátulról beléhatolt.
Dan letérdelt elém, felemelte a maszkomat, hogy ellenőrizze, minden rendben van-e.
- Ez nagyon jó - nyögtem, miközben  miközben az "építőmunkás" elélvezett: a nagy makkú fasz a seggemben megkeményedett, és jól érezhetően belém ürítette forró nedvét. Biztos kiszakadt az óvszer. Amikor a pasas kihúzta a farkát, a gumi szakadtan lógott, a sperma a szőnyegre csurgott.
- Ez igen! - nevetett az "építőmunkás", és megcsókolta a fenekemet. - Köszönöm! - mondta, és felvette a nadrágját meg az övét. A sisakja meg egész végig a fején volt.
Fáradtan keltem fel az asztalról. Meztelen voltam, és teljesen szétbasztak. Az "építőmunkás" elment, de Dan ott volt, és segített.
A rengeteg kefélés, táncolás és az ital sokat kivett belőlem. Fáradtan figyeltem, ahogy a "cowboy" elélvezteti a "tehenészlányt".
Aztán a "cowboy" odakínálta nekem a farkát.
Még egy?
Megfordultam, és letérdeltem a szőnyegre. A pasi a seggembe hatolt. Dan vadul verte előttem a farkát, a golyóit a "tehenészlány" szopta.
A "cowboy" alaposan megbaszott, de az "építőmunkás" után ez már csak levezetésnek tűnt. A végén, amikor a fenekembe élvezett, meglóbálta kalapját, amin mindannyian jót derültünk. Amikor kihúzta a farkát, fáradtan az oldalamra dőltem, és még félálomban láttam, ahogy Dan hatalmas adagot spriccel a "tehenészlány" arcára, de aztán boldogan behunytam a szemem.
Tudtam már, mi kell nekem. Az, hogy vadidegenek jól megbasszanak, úgy, hogy mindezt én irányítom. A mai estén ezt rendesen kiélvezhettem. És Dan közben végig ott volt velem és vigyázott rám.
Elalvás előtt még belém villant, hogy érdemes lesz új edzőtermet keresnem.

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Összeszedve egy nagy pdf-ben szívesen elküldöm a sztorit...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: