Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy kis testgyakorlás 1.

Írta: sassman
Fordította: Pavlov



------------------



Meztelenül ébredtem az edzőterem padlóján, néhány gyűrött törölközőn és ruhadarabon. A fejem lüktetett, a mellbimbóim érzékenyek voltak, és amikor megmozdultam, nedvességet éreztem a puncimból a combomra csorogni.



Velem szemben egy forgószékben a vezető edző aludt Superman-ruhában.



Megpróbáltam felidézni, hogy kerültem ide. A termet csillogó apróságok díszítették. A padlón négy-öt teli óvszer feküdt, csomagolásuk a kuka köré volt szórva.



A Macskanő-jelmezem szét volt szaggatva. Ahogy a hátamra fordultam, megnyilallt a fenekem. Ettől minden eszembe jutott...



****



Az utóbbi években felszedtem pár kilót - a tévé előtt töltött óra, a rengeteg mogyoróvaj és csoki fagyi megtette a hatását. Úgyhogy a saját érdekemben azt javasolták a barátnőim, hogy járjak edzeni egy kicsit. Egy texasi kisvárosban éltem, pár kilométerre volt a lakásomtól egy edzőterem. Tiszta volt, jó nagy, sok fiatal anyuka járt oda, pár meleg srác és néhány szteroidon nevelkedett izomagy.



A kezdeti idegességem hamar elpárolgott, megkedveltem az intenzív edzést, és reggelenként, illetve esténként keményen nyomtam. Külsőleg is változtam: amúgy is szőke hajamat még világosabbra színeztem, és beszereztem pár merészebb ruhadarabot.



Az önbizalmam megnőtt, és a tükrökből észrevettem, hogy a pasik edzés közben jól megbámulnak. Páran még azt is mondták, hogy úgy nézek ki, mint az a hollywoodi színésznő, Charlize Theron. De azt már nem merték mondani, hogy én egy kissé alacsonyabb és cicisebb vagyok. De ettől mind-mind egyre jobban, egyre szabadabbnak és dögösebbnek éreztem magam.



Nyolc hétnyi kemény edzés és szénhidrátszegény étrend után végre leadtam a fölösleges kilókat, de a folyamatos erőfeszítéstől fájdalom alakult ki a fenekemben.



Az egyik estén megint teljesen átázott az edzőruhám. A testem verítékben úszott egészen a fenekemig. Negyven percnyi lépcsőgépezés után lelassítottam a gépet, kiszedtem a fülemből a zenét, és leszálltam, hogy nyújtsak egy kicsit. A hajam csurom víz volt. Este fél tízre járt már az idő, az edzőterem majdnem teljesen üres volt. Egy matracra álltam, és óvatosan lehajoltam, hogy megérintsem a lábujjaimat. A nyilallás hirtelen úgy a fenekembe hasított, hogy könny szökött ki a szememből.
- Auu! - jajdultam fel.
Felkeltem, egy törölközővel letöröltem az arcomat, a karomat és a pólómról az izzadság nagyját. De a fenekem még mindig fájt. Odanyúltam, és végigsimítottam rajta.
- Au!
Már a simogatás is jót tett neki, csökkent a lüktetés.



Az egyik fali hajszárítóhoz mentem. Kissé elhúztam az edzőruhát a testemtől, és egy kis meleg levegőt engedtem a popsimra.



Micsoda megkönnyebbülés!



Hirtelen egy ajtó nyílt ki mellettem, és az egyik vezető edző lépett ki rajta. Gyorsan elkaptam a kezem, a pasi pedig meglepett arccal fordult el és idegesen köhintett:
- Hát... ööö... elnézést... Én... Nem akartalak megzavarni...



Magas, vékony, szemüveges, rövid hajú férfi volt, úgy huszonnégy éves. Az edzőterem-hálózat fekete ruháját viselte. Én is zavarban voltam, de igyekeztem oldani a feszültséget. Leolvastam a névtábláját:
- Sajnálom,... Dan - mosolyogtam rá. - Volt egy kis...  fájdalmam...
Őszinteségem megnyugtatta.
- Sajnálom, hogy zavarba hoztalak.
Végre egymás szemébe néztünk.
- Ez egy gyakori probléma... - mondta Dan kedvesen.
- Tényleg? - kérdeztem.
- Ha akarod... Segíthetek rajta.
- Hát jó - bólintottam idegesen.
A pasi elviharzott az irodájába, és egy kis krémes tubussal tért vissza.
- Ez egy orvosi krém - adta át nekem. - Szteroidos, elég erős... Szóval csak keveset használj belőle... Csak kend be vele.. szóval kenjél egy kicsit a fájós helyre lefekvés előtt, és másnapra elmúlik majd - mosolygott barátságosan.
- Ez nagyon kedves tőled - vettem át hálásan. - Nagyon köszönöm!



A pasi visszavonult irodájába, én pedig kimenekültem az öltözőbe a krémmel. Lezuhanyoztam, bekentem magam. A fájdalom máris csökkent. Felöltöztem, és hazamentem.



Azon az éjjel, miközben meztelenül feküdtem az ágyban a könyvem fölött, többször eszembe jutott a pasi meglepett arca, és az egész fura szitu. Lejjebb vettem az éjjeliszekrényen a lámpa fényét, kinyitottam a fiókot, kivettem belőle a kedvenc dildómat és maszturbáltam. A régi szerelmeimre gondoltam közben, néha egy-egy mostanában látott jóképű pasira. De volt, hogy magamat képzeltem el egy-egy őrült kavargásban egy csomó jó pasival. Egyenruhában!



Lassan keféltem magam a lila dildóval. Egyre jobban beindultam, képzeletben pasik hatoltak a puncimba, a fenekembe és a számba. Aztán félredobtam a dildót és a csiklómat simogattam, így értem a csúcsra. Orgazmus közben a csípőm összerándult, zihálva kapkodtam a levegőt.



Aznap éjjel nagyon jót aludtam. Reggelre a fenekem egyáltalán nem fájt. Vidáman mentem a reggeli edzésre. Dan a lépcsőgépeknél volt, vidáman intett.
- Mi újság...? - kérdezte.
- Már sokkal jobban vagyok - nevettem. - És a nevem Lindy.
- Jól van... Lindy. Örülök, hogy segíthettem. Ha esetleg bármikor... - mosolygott ragyogó arccal.
Furán éreztem magam. Kíváncsi lettem, hogy került ez a jó fej pasi ebbe az edzőterembe. Annyira udvarias volt, és szemüvege mögött valamiféle erotika rejtőzött.



Pár nap múlva újra beszéltünk. Az egyik esti edzés után megint tapasztaltam a popsifájdalmat. A szobabiciklin edzettem, a másik teremben pedig néhány pasi súlyzózott.



Dan mögém lépett, láttam a tükörben. Jól végigmérte a fenekemet, miközben én valami funkzenére izzadtam a biciklin.
- Szia! - mondta, miközben én még pedáloztam. - Hogy vagy?
Kiszedtem a fülhallgatókat.
- Hát - lihegtem - az az igazság, hogy megint fáj egy kicsit.
- Szerintem túl magas ezen az ülés - mondta Dan, és leyúlt, hogy megigazítsa. Én felemelkedtem, és ő pár kattanásnyit lejjebb engedte az ülést.
- Lehet, hogy ez okozta a fájdalmat. Így majd biztosan jó lesz, próbáld csak ki!
Máris jobb volt. A pasi mosolygott egyet, és visszament az irodájába.



Izzadtam a biciklin még vagy tíz percig, de aztán újra belémnyilallt a fájdalom. Leszálltam a gépről, és bekopogtam az irodába.
- Tessék! - hallottam, úgyhogy benyitottam. - Ó! Szia! - állt fel Dan az asztal mögül. Kis, ablak nélküli iroda volt egy szekrénnyel és néhány székkel. A szürke falakon motivációs poszterek lógtak.
- Miben segíthetek? - érdeklődött a pasi.
- Ezt úgy mondtad, mint egy orvos... - nevettem el magam.
- Ami azt illeti, az akartam lenni - válaszolta. - És még most is.. Két évig jártam az orvosira, de amikor szakítottam a barátnőmmel, kissé szétestem, és itt kötöttem ki. Egy évig tartott, míg túltettem magam rajta. De sikerült! - mosolygott szomorúan. Máris szimpatikus volt!
- Ezt sajnálattal hallom, doktor úr - vigasztaltam.
- Szóval hogy vagy? - kérdezte aggódva. - Hogy van a... hátsó részed?
- Hát az igazat megvallva megint fáj - mondtam.
- Akkor jobb lenne, ha megvizsgálnám - mondta óvatosan. - Szabad?
- Itt?! - néztem egy nagyot. De ő már előttem is állt:
- Csak dőlj az asztalnak.



Ez egy kicsit váratlanul ért, de hát végülis orvosnak készült. És egy ingyen vizsgálat a mai világban mindig jól jön. Az asztalnak dőltem, és a pasi mögém lépett.
- Hajolj egy kicsit előrébb - térdelt le a szőnyegre. - És told le a... szóval a...
Letoltam a popsimról a nadrágot. A pasi közvetlen közelről bámulta a fenekemet.



- Ezt alaposan meg kell vizsgálnom - mondta halkan. Meleg ujjaival lehámozta rólam rózsaszín bugyimat. Finoman megmarkolta és széthúzta a fenekemet.
- Jól van, Lindy - mondta nyugodtan. - Azt hiszem, tudok segíteni. Meghúztad az egyik izmodat, ki kell lazítani.



Felkelt és elővett az asztalfiókjából egy kis üveget. Tényleg olyan orvososan mosolygott rám. Én csak vártam az asztalra dőlve. A pasi mögém lépett és letérdelt.
- Széthúznád nekem?
Szót fogadtam, széttártam neki a fenekemet. Hallottam, hogy kibontja az üveget.
- Bekenem egy kis aloéval – mondta.



Kezdtem beindulni. Ott állt mögöttem ez a jó pasi, és a legintimebb testnyílásomat készült bekenni. Éreztem, hogy a puncim kezd felforrósodni. De mielőtt bármit mondhattam volna, az ujjai már a popsimat kenegették. Biztos látta, hogy pár centivel lejjebb éhesen tátonganak az ajkacskáim, de szigorúan csak a fájós izmomat simogatta.
- Így jó is lesz - csodálta meg a munkáját. - Kész is vagyunk! - mondta ártatlanul.



Kegyetlenül be voltam indulva! A szájam kiszáradt, levegőt is alig kaptam.
Vonakodva segítettem neki, hogy felöltöztessen. Aztán visszatette a krémet a fiókba.



Ekkor láttam meg a jelet: a pasi merevedését, a jó nagy, merev farkát a fekete edzőruhában. Tudtam, hogy el fogok vörösödni, de azért kimondtam:
- Szeretném meghálálni!



Míg ő a fiókot csukta be, én eléálltam. Megfogtam nadrágját keresztül a merev farkát.
- Lindy! - lepődött meg, de azért nem tiltakozott.
- Szeretném meghálálni - húztam végig a kezem a merevedésén. - Méghozzá így...
- Aha... - nyögte Dan. Teljesen az uralmam alá került.
- Kellemes érzés, doktor úr? - incselkedtem vele.
- Aha... - ismételte.
- Na és ez? - húztam le a farkát szinte vízszintes helyzetbe.
- Lindy! - nyögött fel újra.
- Tetszett a seggem, Dan? - kérdeztem.
- Én csak... segíteni akartam... - akadozott a hangja, és becsukta a szemét.



Tovább simogattam a nadrágon keresztül a farkát, amitől ő mélyen felnyögött. Kicsit lelassítottam, aztán újra begyorsítottam.



- Lindy! - nyögte, és éreztem, hogy megrándul. Magas teste megremegett egy párszor, és valami nedvességet éreztem a kezemnél.



Máris elélvezett? Csak pár percig tartott az egész! Pedig már épp le akartam szopni, de így már késő.
- Sajnálom! - nyögte kínos arckifejezéssel.
- Semmi baj - mondtam lágyan.
- Az van... - vett egy nagy levegőt -, hogy mióta hat hónapja othagyott a csajom, nem szexeltem senkivel. Úgyhogy... egy kicsit kijöttem a gyakorlatból.
- Nyugi - mondtam. - Egy ideje én sem szexeltem senkivel, úgyhogy megértem a dolgot.



Kopogást hallottunk, és mielőtt Dan megszólalhatott volna, belépett Ralph, az edzőterem vezetője.
- Nahát, sziasztok! Nem gondoltam, hogy van itt benn valaki! - mondta Ralph. - Csak a medenceszerződést keresem.



Dan lefagyott.
- Dan csak egy edzési tervben segített nekem - mondtam, és felkaptam az asztaláról egy dossziét. - Köszi, Dan! Holnap találkozunk! - és amilyen csak könnyedén és ártatlanul csak tudtam, kisétáltam a szobából.



Még csak nem is zuhanyoztam. Csak összeszedtem a cuccomat, és hazamentem. Ahogy hazaértem, az előszobában ledobtam a táskámat, letoltam izzadt edzőruhámat és rózsaszín bugyimat, és hanyattvágtam magam a díványon, széttártam a lábamat. Két ujjamat betoltam a nedves puncimba, és megkönnyebbültem sóhajtottam fel.



Örült módjára ujjaztam és simogattam magam. Jó lett volna elővenni a dildómat is, de azt már nem volt erőm kivárni.



Rózsaszín topomba markoltam, és letéptem magamról. Benyúltam fehér melltartóm alá, megcirógattam mellbimbóimat. Egész testem vadul lüktetett. A fenekem pedig éhezett. Bal kezemmel finoman ujjaztam magam, miközben jobbommal a csiklómat simogattam. A szenvedély teljesen elvette az eszemet.
- Ahhh! - nyomtam mélyen ujjamat a fenekembe. - Ohhh!



Jobb kezemmel a puncimból egy kis nedvet kentem a csiklómra.
- Bassz meg, Dan! - tört ki belőlem, és magam elé képzeltem a pasit, ahogy a fenekemet nézi. Tudtam, hogy megkívánt engem, és azt is, hogy én is megkívántam őt. A puncimból csöpögött a nedv.
- Basszus... - nyögtem, és testem megremegett. Csípőm felemelkedett a díványról, hátam megfeszült, és hatalmasat élveztem. A hasam remegett, melleim fel-le mozogtak.



Meztelenül ziháltam a sötétben, és felnevettem. Ez nagyon jó volt!



Pihentem még egy kicsit, aztán lezuhanyoztam. A párás tükörben láttam, menyire élénken csillog a szemem. Megfordult a fejemben, hogy vajon Dan is rám gondol most? Vajon kiveri magának? Vajon maga elé képzeli a fenekemet? Vajon mekkorát élvez ettől?



Az ágyban újra maszturbáltam. Ezúttal a fenekembe toltam a kis vibrátoromat, és megint elélveztem. Nem is gondoltam, hogy a fenekem izgatása ekkora hatással lesz rám. Mint egy olcsó ribancra.



Izzadtan, meztelenül aludtam el.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Összeszedve egy nagy pdf-ben szívesen elküldöm a sztorit...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: