Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy kis nosztalgia

Elég korán elvesztettem a szüzességemet, és nagyon sok kapcsolatom volt, de egyiket sem bántam meg, hiszen mindegyik partneremet szerettem. Élveztem, és a mai napig élvezem a szexet.

Volt egy nagyon nagy szerelmem, akire még így 14 év távlatából is nagyon jól emlékszem. Alig voltam 17 éves, ő pedig 19. Akkora megtiszteltetés ért engem, hogy én vehettem el a szüzességét. Sajnos ezt akkor nem tudtam, amikor először együtt voltunk, de szerencsére simán ment minden. Olyannyira, hogy létezni nem tudtunk egymás érintése nélkül. Amikor megtudtam, hogy én voltam az első lány az életében elhatároztam, hogy mindenbe beavatom, ami számunkra jó.

Megtanítottam neki, hogyan nyalja a puncimat, hogy a legtökéletesebb élvezetet nyújtsa, és sokszor a számba vettem kéjrúdját, kérve, hogy éreztesse velem mikor a legjobb neki. Rengeteget maszturbáltunk egymás előtt, hogy lássuk hol tudjuk a legtöbb gyönyört okozni egymásnak. Emlékszem, nagyon szeretett a melleimmel játszani. Harapdálta, nyalogatta, dörzsölgette, szívogatta. Az őrületbe tudott kergetni vele. Többet időzött ott, mint a puncimnál.

Eleinte nem szívesen nyalt, de mivel látta, hogy mekkora gyönyöröket tud vele okozni, mégis rájött, hogy érdemes megszeretnie. Sokszor kentük be csokival, tejszínhabbal, de előfordult, hogy pezsgőt folyattunk bele, és azt lefetyelte ki.

Elég méretes pénisze volt, eleinte nagyon gyorsan elsült, de megtanultam hogyan lehet visszatartani az élvezetét, és ő is megtanulta kontrollálni érzéseit.

Rengeteg helyen szeretkeztünk. Patakparton, éjszaka a játszótéren, autóban, kertben.
Nagyon sok pózt kipróbáltunk. Legjobban hátulról szeretett közeledni. Soha nem engedte meg, hogy a számba élvezhessek, pedig ez nagy örömet okozott volna, hiszen ízig-vérig az övé akartam lenni. Előfordult, hogy izgalmamban könyörögtem is neki egy pár cseppért, de hajthatatlan maradt.

Ennek ellenére egy hónap múlva tökéletesen összeillettünk a szex terén, és ez lett a vesztünk. Állandóan magam mellett akartam tudni, szinte magam mellé láncoltam. Túlságosan szex-orientált lettem, és mivel mégsem volt akkora tapasztalatom, mint ahogy én képzeltem, egy idő után megunt engem.

Utoljára egy hatalmasat szeretkeztünk, és minden szavammal, érintésemmel tudatni akartam vele, hogy számomra ő az igazi és egyetlen férfi, akit életemben szerettem. Amikor mind a ketten pihegve feküdtünk egymás mellett belém bújt a kisördög. Egyszerűen sértve éreztem magam, hogy a csodálatos férfi nem engedi kéjnedvét a számba. Apró csókokkal öntöttem el pénisze makkját, majd a nyelvemmel körbe-körbe nyalogattam, közben a golyóit morzsolgattam. Kis idő után éreztem, hogy merevedik. Ekkor tövig bekaptam, torkomra eresztettem, és erőteljesen szopogatni kezdtem. A hatás nem maradt el, már el akarta rántani a fejemet, de én nem hagytam abba. Minél erősebben akart volna elhúzni a kéjrúdjától én annál makacsabbul ragaszkodtam hozzá. Végül megadta magát, és hatalmasat élvezett a számba. Szegény nagyon zavarba jött, de tudtam, hogy csodálatosan érezte magát. Talán abban reménykedtem, hogy mégsem fogjuk elhagyni egymást, de sajnos nem így lett. Hogyan is gondolhattam komolyan, hogy evvel a tettemmel magam mellett tarthatom?

Fiú ismerőseim a szakításunk után azt hitték, hogy végre velük fogok foglalkozni, hiszen tudták, hogy nem sokáig bírom ki egyedül, de tévedtek. Nagyon sokáig nem volt szeretőm, szerelmem.

Mostanság a gyermekeim apja, az én életem párja emlékeztet egy 19 éves kamaszra, de immár 7 éve nem tudunk egymásra unni! És remélem, hogy ez életünk végéig így is marad.

És ami nagyon tetszik: A legtöbb szeretkezésünket orális játék után hagyjuk abba!
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
hát, ez nagyjából annyira érdekfeszítő, mintha leírtad volna, hányféleképpen szoktál lyukasztani a bkv-n. Szemből közelíted meg a rudat, hátulról, arrébb taszítva egy kisnyugdíjast...

Vegytiszta időpocsékolás.

Suzanne ·
Hát igen, egy kicsit izgultam és belecsúszott egy-két hiba, pedig átolvastam. Mindenesetre megnyugtatok mindenkit, nem fogok többet írni. Tényleg nincs érzékem hozzá :frowning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: