Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy kerti partin

Egy kerti partin vagyunk a mostani párommal. szexuálisan mindig is túlfűtött voltam és mivel mi még nem szeretkeztünk nem igazán számítottam arra, hogy aznap este mégis megtörténik.
Ahogy ment le a nap hatalmas vihar tört ki és mindenki a pici hétvégi házba húzódott, mi pedig az emeletre mentünk fel. Elkezdtünk hülyülni az egyik csajjal és kíváncsiak voltunk, mit szólnálak egy kis leszbizéshez.

Leültem egy kanapéra, a csaj az ölembe ült,(5 évvel vagyok idősebb nála és kb 25-30cm magasabb). A pasim mellettem ült, és leült mellé egyik haverunk is. Adtam a csajnak egy kis puszit a szájára, és figyeltem mit reagál a pasim, aki döbbenettől meg sem tudott szólalni egy ideig, de aztán viccelődve mondta, hogy folytassuk. Mi meg elkezdtünk smárolni a csajjal. Annak ellenére, hogy akkor csókolóztam először nővel, egészen beindított a dolog.

Tartottunk egy kis szünetet, mert észrevettünk hogy még jó pár fiú is figyel minket. Tekintetem a párom felé fordult, aki kerek szemekkel nézett minket és a mellette ülő ember is. Kis idő múlva röhögve csapták magukat arcon, mert azt hitték álmodnak. Mi meg Zs-vel folytattuk a csókolózást egészen addig, míg a vihar el nem ült. Aztán ZS felállt és azt mondta, hogy most már érti miért jók a nők.
Mikor kiment az erkélyre én követtem. A korlátra támaszkodva beszélgettünk tovább. Kijött a párom is és maga felé fordított, forrón megcsókolt.

Visszamentünk a kanapéra és iszogattunk kicsit. Mivel nagyivós hírében álltam odaraktak az asztalra egy fél literes pálinkát, hogy igyak belőle. A-val (ő a párom) sokat beszélgettünk és hamar elfogyott a pálinka és egy üveg félédes fehérborral folytattam. A. is eléggé ittas volt mikor újra kimentünk az erkélyre és már nálam is elfogyott az üvegből a bor fele.
Már sötétedett, rajtam egy farmer meg egy fekete bikini felső volt, rajta pedig csak egy rövidnadrág. Forrón ismét megcsókolt, aztán pedig ott a korlátnál folytatta ténykedését. Először a nyakamat csókolta aztán lehúzta a bikinimet és a bimbóimat kezdte majszolni. Mikor abbahagyta közölte, hogy nagyon beindítottam mikor a csajjal csókolóztam.

Elkezdte kigombolni a nadrágomat, ami hamar földet is ért és ki is bújtam belőle. Közben lent levők sorba hozták a székeket és nézték a műsort. A belenyúlt a bugyimba és előbb csak egy majd két ujjal ujjazott. Nem bírtam tartani magam, ezért visszamentünk a kanapéra.

Ott a lábam közé tolakodott és elkezdte nyalni a már nedves pinámat. Régen voltam már sráccal ezért kicsit zavarban voltam, de nem bírtam magammal és hagytam, hadd csinálja. Éreztem forró nyelvét, amint a csiklómat nyaldossa, majd szívja kicsit, aztán lassan lejjebb megy és a hüvelyembe hatol a nyelvével. Nem kellett volna sok, hogy elmenjek, de ekkor abbahagyta, mert megint voltak körülöttünk páran, akik nézték mit csinálunk.

Visszavettem a nadrágom és lementünk a sátramba. Ott folytattuk a dolgot.
Már automatikusan levettem a nadrágom és minden mást is. Hanyattfeküdtem, és magamra húztam A.-t, aki közben szintén megvált a ruháitól. Nem hatolt azonnal belém de én már remegtem annyira kívántam őt. Ahogy felém hajolt haja az arcomra hullott éreztem finom illatát.

Kezembe vettem az arcát és megcsókoltam, elnyújtott csók volt. Éreztem kemény farkát, és kezemmel fel-le húzogattam a bőrt rajta, elkezdett sóhajtozni és egy idő után megfogta a kezem, hogy hagyjam abba. A szemembe nézett, majd megcsókolt éreztem, hogy kicsit elmozdul, és hirtelen azt éreztem h a farka lassan belém, hatol egészem mélyre. Felnyögtem annyira jól esett, erre megkérdezte, hogy valami baj van erre egy csókkal feleltem. Lassan mozogni kezdett, éreztem, ahogy farka ki-be mozog bennem, közben folyamatosan csókolt és
simogatott. egyre mélyebben nyomta belém kemény farkát, és bár ittas is volt és kb. egy hónapja nem volt nővel nem ment el azonnal. Szorosan ölelt egyre gyorsabban mozgott, hangosan kezdtem el sóhajtozni ezért gyorsított még és hamar elmentem. Testem görcsbe rándult, és mikor elernyedtem, megint lassított, kért h üljek rá. Megtettem, farka ismét bélcsúszott és immár lovagló pózban folytattuk. Figyeltem, mit reagál és lassan emelgettem a fenekem majd kicsit gyorsítottam.

Észrevettem, hogy gyorsabban veszi a levegőt ezért megpróbáltam úgy helyezkedni, hogy jobban belém férjen. Minden porcikáját érezni akartam. Felült és átölelt, így folytattuk egy darabig közben folyamatosan simogatott és hol a nyakam a szám vagy a mellem csókolta. Kis idő múlva visszafeküdt és rám hagyta a dolgot, eljött az én időm. Játszani akartam velei kicsit de nem ment, mert közben én ismét a csúcs felé közeledtem.

Pár pillanat múlva bénultan dőltem rá, mert az orgazmus elért de olyan erővel h nem bírtam mozdulni, de kapcsolt azonnal, fenekét fel-le emelgetve dugott tovább és szinte egymással párhuzamosan én egy hangos sikollyal ő pedig egy rövid nyögéssel mentünk el. Lassú mozgással fejezte be, aztán újra vadul csókolt. Kis idő elteltével remegve szállta le róla és mellé feküdtem. Ő átölelt és hosszú csókkal köszönte meg...

Azóta több természetbeli helyen is csináltuk, de csak egyszer jutottunk el az ágyig...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hellraiser ·
Nekem tettszett de nem ártott volna még egyszer végigolvasni és egyszer még végiggondolni és letisztázni a történetet! Ettől eltekintve jó, pajzán főleg LÁNYTÓL!

D.S. ·
Zűrzavaros, nem tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: