Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy kellemes strandolás

- Hová pakoljunk? – kérdeztem Ákost, a pénztártól a strand területére besétálva.


- Nézd csak! – mutatott a hátul levő termál medence irányába. – Ott van árnyék nekem és napos rész neked. És arra nyugis, nincsenek sokan.


Arrafelé vettük az irányt, és a strand hátsó sarkában lepakoltuk a cuccunkat. Nyugodtnak csak kis szépséghibával volt az, mert egy család: apu, anyu és két örökmozgó 7-8 év körüli gyerek volt letáborozva nem messze tőlünk. Gyerekek csivitelésétől eltekintve viszont tényleg csendes kis zugot találtunk. Apuka az illőnél kicsit jobban megnézett, amiért az asszony szemrehányó pillantásaival bűnhődött szinte azonnal. Én kis mosollyal nyugtáztam magamban az elismerő pillantást. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy nem hibáztatom. 26 évesen, 8 évnyi versenytáncos múlttal nincs miért szégyenkeznem az alakom miatt. Az arcomat is többször illették a bájos babaarc jelzővel.


A hatást csak fokozhatta a barátomtól kapott fürdőruha. Magamtól soha nem vettem volna ilyet fel, de ajándékot nem illik visszautasítani, pláne, ha kérik is, hogy abban menjek. Hát igen, egy szemérmetlenül vékony pántú tanga fürdőruhában feszengtem. Az összhatáson talán az aprócska háromszög alakú a felsőrészben levő pirinyó kebleim rontottak. Nem vagyok egy lapos deszka, de talán a félalmányi melleimhez hozzácsaphatta volna a természet a másik felét is a gyümölcsnek. Na mindegy, nem szoktam pörögni rajta, műttetni pedig biztos nem fogom. Eddigi párjaimnak jó volt így, a jelenleginek is, pedig nagy szexmániás, és hát az adottságaim miatt egy-két dologról le kell mondania.


Ákos 3 évvel fiatalabb nálam, de a szexualitás terén ő az érettebb.  Lassan fél éve vagyunk együtt, de ez a hat hónap alatt több orgazmusom volt, mit előtte hat éve összesen.  Más dimenziókba került a szex, nyitottabb lettem sok dologra, például…


- Elszaladok, csobbanok egyet kicsim. Jössz? – térített magamhoz az ábrándozásaimból Ákos.


- Nem most, köszi. – hebegtem összeszedve a gondolataimat.


Elpakolásztam és ledőltem a pléd napos oldalára. Még elkaptam pár lopott pillantást az apukától, azután hanyatt fekve, csukott szemmel élveztem a napsütést.


Nem nagyon tudtam ellazulni, mert kisebb csapat fiú táborozott le nem messze tőlünk, talán egy kicsit közelebb, mint a vágyakozó, 35 körüli apuka és cuki családja, csak a másik irányban. Egy-két egymás között váltott, szemtelen jelzővel tarkított mondatból megtudtam, hogy engem is észrevettek. Magamban mosolyogva, mintha nem hallottam volna, napoztam tovább.


- Ez jól esett. – huppant le mellém Ákos vizes testtel.


- Köszi, most tiszta víz lettem. – morogtam viccesen picit.


Kis játékos civódás után élveztük az édes semmittevést. Igyekeztem egyenletesen forgatni magam a napon, Ákos pedig az árnyékosabb részen, a telefonján nézegetett valamit.


Éppen hason fekve barnítottam a hátam és a fürdőruhának köszönhetően fenekem nagyobb részét, amikor kis kattanást hallottam.


- Ugye nem fotóztál le? – kérdeztem oda se nézve, bár tudtam a választ. Ez is az egyik mániája volt. Elég sok képet és videót készített már rólam ruhában és anélkül, különböző pózokban,sokféle tevékenység közben. Persze amint végignéztük párszor, a kérésemre duzzogva mindig ki is törölte. Egy fehérneműs kép maradhatott az engedélyemmel, de azon nem látszódik az arcom.


- Gyönyörű vagy kicsim. – hízelgett, és megint a fényképező hangját hallottam.


- Oké, de tudod a szabályt.


- Na de miért? Olyan szép vagy. Benned gyönyörködni kell. – nyafogott, mint egy gyerek.


- Két dolog. Nem vagyok olyan nagy szám és tudod, hogy mennyire gátlásos vagyok. Gyere inkább kend be a hátam! – zártam le a témát.


- Igenis úrnőm! – váltott erotikusan búgó hangra. Bolondos kis hülye.


- De ne csorgasd ráááááááá! – szóltam későn, mert a mondat végén már kis alakzatokat mintázott a felhevült hátamon a hűvös napkrémmel.


Persze egy pillanat alatt felmelegedett és már csak a finom érintésére koncentráltam, ahogy eldolgozta a hátamon. A hátamon, a karomon, hirtelen váltva már a vádlimon siklott a keze. Kis melegség járt át, ahogy a keze a combom felé haladt. Igyekeztem nem mutatni, de szinte biztos, hogy érezte a szaporább szuszogásom, ahogyan a keze be-bekalandozott a combom belső oldala felé.


Talán csak egy kicsit nyitottam szét a lábam, segítve, hogy a keze mindenhol elérjen. Amikor már egészen közel kalandozott a legérzékenyebb testrészem felé, minden átmenet nélkül a fenekemre siklott át a krémes tenyere. A plédet a számba gyömöszölve haraptam az anyagot. Kikészít.


Egészen megfeledkeztem magamról, hogy hol vagyunk. Úgy játszott a testemen, mint egy művész a hangszerén. Mindig tudja, hogy mikor hova kell nyúlni a legjobb „hangzás” eléréséhez. Ha nem lettünk volna nyilvános helyen, azt hiszem lett volna már „hangzás” a részemről.


- Jól vagy? – kérdezte álságos hangon.


- Persze. – igyekeztem szintén közömbös hangon válaszolni.


- Az jó, mindjárt kész vagy.


Mintha csak a lottószámokat sorolná. Megölöm. Pedig biztosan dudorodik a nadrágja, ahogy mellettem ül.


A keze meg közben a fenekemet kenegeti, gyúrja, néha eltévedve a combom felé, persze a legrövidebb úton, éppen csak érintve a völgy legalját. Ilyenkor haraptam a legnagyobbat a már nyálas pokrócba. Egy kéz maradt kényeztetni a popsim és a combom nagy részét, a másik a hátamat simogatja. Picit gyanús, a dolog.


- Ne, azt ne. – szólok, amikor érzem a kezét a felsőm megkötött masniját.


- Csak bekenem alatta is. – de már ki is oldozta és a meztelen hátamat kenegette mind a két kezével. Oldalam is kapott az UV védelemből, ujjai igyekeztek előre is befurakodni, főleg a kilapított melleimnél.


- Egy pillanatra ezt most kivesszük. – és abban a minutumban már ki is húzta az aprócska felsőrészt alólam.


- Ne csináld! – lapultam még jobban a földhöz. – Add vissza gyorsan, még meglát valaki. – fordítottam óvatosan a fejem Ákos felé.


- Nyugi, lazíts! – és egy hanyag mozdulattal a pléd másik végébe hajította.


Visszafeküdtem, mert újra a hátamat vette kezelésbe, de zavartan izgatott lettem. A kezeim következtek, szépen oldalra nyitotta és alaposan átkente.


- Olyan szép vagy. Imádom a hátad. De tudod mit? – kérdezte.


- Iiigeeen? – érdeklődtem gyanakodva.


- Fordulj meg!


- Bolond vagy? – kérdeztem.


- Nem. Komolyan. Gyere, gyönyörű vagy. Látni akarlak.


Kis gőzgépek zakatoltak bennem, egyre nagyobb forrósággal öntve el a testem. Egyik karomat megfogva finoman elkezdett a hátamra forgatni. Belül remegtem, de nem álltam ellent. A szabad kezemet a kis halmocskák elé raktam, amint a hátamra feküdtem. Belenéztem Ákos szemébe és szinte elolvadtam a benne látott izgatott imádattól.


- Csodálatos vagy. – suttogta és megfogta a mellemet takaró kezemet. Tartva a szemkontaktust, biztató mosollyal az arcán lassan elvette a kezem és mellém helyezte.


Ott feküdtem félmeztelenül egy városi strandon. Kezdtem teljesen elveszteni a fejem. Ákos az ujjbegyeivel a hasamtól végigcirógatva a melleimen körözött kicsit.


- Köszönöm szerelmem! – azzal a jobb mellbimbómba csípett játékosan. – Na, megyek fürdeni kicsit.


Döbbent tekintetemtől kísérve felkelt és lehajolt, felvette a felsőm és vitte magával.


- Ez nálam lesz a medencében, gyere érte, ha kinapoztad magad.


Azzal a 10 méterre levő termálvizes medencéhez sétált és beleereszkedett.


Kezemmel ismét eltakartam magam és hasra fordultam. Ahogy körbenéztem megállapítottam, hogy a kis cicik látványa valószínűleg hosszú időre beleégett az apuci és a kis suhancok agyába. Olyan 18 év körüli srácok nagyon lelkesen magyaráztak erre tekintgetve. Pislogtam még körbe, hogy kinek okoztam kellemes pillanatokat, de csak Ákos, a vízből alig kiemelkedő fején láttam kaján mosolyt. Észrevette, hogy nézem és a felsőmet, mint egy trófeát emelte ki a vízből.


Teljesen felhúzott ezzel a kis játékkal. Bátorságot gyűjtögetve felálltam, kezemet még mindig magam előtt tartottam. Srácok nem zavartatták magukat, leplezetlenül bámultak, csak szegény apuci tekintett lopva felém. Ákos áhitattal tartotta a szemkontaktust velem, kíváncsian várva, hogy mi lesz ebből.


Fürkészve a reakcióját leengedtem a kezem és fedetlen keblekkel elkezdtem lassan sétálni felé. Ahogy közeledtem egyre többen legeltették rajtam a tekintetüket, de nem érdekelt. Ákos mellett beereszkedtem a medencébe és a kezem a nyaka köré fonva hosszan megcsókoltam.


- Ezt akartad? – kérdeztem.


- Igen. Nagyon felizgatott. – lihegett.


- Komolyan? – huppantam mellé és a kezem a fürdősortjába siklott. Nem beszélt félre, kőkeményen állt. Kioldottam és kicsit lejjebb húztam a gatyáját. Mivel a termál medencében voltunk, a nem teljesen tiszta víz nem volt annyira átlátszó, így a nadrágból kibukkanó szerszáma nem látszódott kintről, csak, ha valaki nagyon tudta mit keres. A melleim már jobban kivehetőek voltak, bár én is nyakig merültem a vízben.


Hátradőlt, a kezét a medence szélére rakta és élvezte, ahogy lassú ütemes mozdulatokkal verni kezdtem a farkát. Éreztem, hogy kezdi elveszteni a fejét.


- Kérem szépen a felsőm! – duruzsoltam a fülébe, egy pillanatra se hagyva abba a kényeztetését.


- Nem még! – szorította erősebben a markában tartott ruhadarabot.


- És mikor fogod visszaadni? – kérdeztem, közben a sortot a bokájáig letoltam.


- Ülj bele!


- Itt? – hökkentem meg.


- Benned akarok lenni. – mondta ellentmondást nem tűrve.


Amikor otthon szeretkeztünk, általában teljesen elkényeztetett, nagyon gyengéd szerető Ákos, de néha elkapja a hév és olyankor szenvedélyes tud lenni. Szép apránként elcsattant egy-két obszcén szó is és ritkán a szerelmeskedéseinket megtörjük egy-egy mocskos keféléssel. Ha jól találja el a pillanatot, és általában sikerül neki, akkor annyira fel tud izgatni néhány jól megválasztott durva szóval, hogy bármire rávesz. Most is éreztem, hogy egyre nehezebben tudok uralkodni magamon.


- Puncidban akarok mozogni. – öntötte az olajat a tűzre. – Itt foglak megdugni. Gyere, ülj a farkamra. – hergelt és húzott maga felé.


Feltűnés nélkül körbepillantottam. A medence nem téglalap alakú volt, hanem felülnézetből a görög abc pszi betűjére, vagy ha úgy jobban tetszik, egy szigonyra hasonlított. Mi az egyik oldalsó ágában voltunk, rajtunk kívül egy középkorú férfi áztatta magát, teljesen magába feledkezve.


Óvatosan lovagló ülésben Ákos ölébe helyezkedtem, parányi tangát félrehúzva, a farkát a puncim bejáratához igazítottam. Élvezettel néztem, ahogy kívánja a testem. Lassú mozdulattal engedtem magamba a makkját és megálltam picit, de ő hirtelen megfogta a derekam és teljesen magába húzott, és lehúzva tartotta a testem. Magamról megfeledkezve hangosan felnyögtem, ahogy egészen felnyársalt, kizökkentve a meditációból az egyetlen társunkat a medence ezen részében. Lihegve kapaszkodtam a nyakába, nem is figyelve a külvilágra. Két kézzel megmarkolta a fenekem és lassan megemelt, egészen addig, hogy szinte kibújt a forró barlangomból, amit kitöltött eddig, de az utolsó pillanatban újra magára engedett.


Hullámokat szinte nem is keltve mozgatott, majd megőrültem egy durva behatolásért, kefélésért, de uralkodni kellett magunkon, amitől még jobban felizgultam. Ha ez nem lett volna elég még elkezdett beszélni.


- Élvezed?


- Igen. – sziszegtem.


- Láttam, hogy csorgatták a nyálukat a testedre.  Izgatott kis ribancom? – markolt erősebben a fenekembe, de ugyanolyan lassan mozgatott a farkán.


- Igen.


- Tuti a srácok megdugnának, nagyon nézegettek. De csak az én kis kurvám vagy.


- Tiéd vagyok. – remegtem már az izgalomtól. Nem érdekelt, hogy a kezével a bikini alsóm megkötőjénél babrál mind a két oldalt. Pillanat alatt ki is oldozta és a puncimat végigdörzsölve kihúzta.


- Ez nem kell. – és a parton pihenő felsőm mellé dobta.


Teljesen meztelenül, barátom ölében, farkával a puncimban ültem fényes nappal a strandon. Egészen elvesztettem a fejem, közeledett a katarzis, rátapadtam a szájára, átdugtam a nyelvem, nehogy végigsikoltozzam a tűzijátékot, a szájába nyögdécseltem miközben hatalmas orgazmus rázta folyamatosan a testem. Puncim össze-összeszorult párom duzzadt péniszén, éreztem a remegést rajta, teljesen befogadtam magamba és a kielégülésem csúcsán forró hullámokban spriccelte belém magját Ákos.


Kicsi pihegés után pirulva körülnéztem, elvörösödve vettem észre, hogy a férfi és a köztünk levő távolság a felére csökkent, szóval nyilván közelebbről kukkolta végig a műsort. Mindegy most már, csak gyorsan ki kellene menni. A feszítés lassan engedett a puncimban, Ákos kezdett lankadni, ideje lekászálódni óvatosan.


- Ideadod a rucim? – kérdeztem égő arccal Ákost.


- Nem még.


- Ne csináld, add ide! – kérleltem.


- Hirtelen ilyen szégyenlős lettél? – és a ruhámra tette a kezét. Megpróbáltam lefejteni, de esélytelen volt, viszont éreztem, hogy megint kezd megmerevedni bennem.


Jól esett volna még egy menet, de nem ilyen finomkodó, hanem most egy durva szexet kívánt a testem, de egy gyors mozdulattal leszálltam a már teljesen felálló dorongról.


- Ezt most miért? Nem kapod meg a ruhád. – fenyegetőzött.


- Ahogy gondolod. – és gyorsan felkaptam a medence aljáról a fürdőnadrágját. Felkaptam és kifelé vettem az irányt. Ákos döbbenten nézett utánam. Nem érdekelt a sok kéjenc tekintet, még a parton visszasétáltam páromhoz. A sortjában, fedetlen keblekkel leguggoltam mellé.


- De ugye te sem vagy szégyenlős. – mondtam mosolyogva, azzal a nadrágjában visszasétáltam a helyünkre, a vigyorgó srácok között.


Egy órát hagytam ázni a vízben, amikor megszántam egy törölközővel, amivel ki tudott jönni. Visszaöltözött mindenki a saját kis ruhájába, egy kis időt eltöltöttünk még a szabadban, utána mentünk haza. Otthon aztán megkaptam a „büntetésem”, de ez egy másik történet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Ügyesen leírtad, s csak néhány hangulati és érzelmi elemet hiányoltam az elején, amit a végére többé-kevésbé meg is kaptam. Néha túl visszafogott voltál, de ez szimpatikus, mert rám is szoktak ilyet mondani.

Reena ·
Köszönöm a kedves szavakat.
Ha nem is folytatás, de lehet lesz másik történet. Igaz még, csak az élmény van meg, meg is kellene írni. ;)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: