Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy kellemes délután

Átölellek, miközben te egyre szorosabban vonsz magadhoz a hévtől. Mind kettőnk teste szinte remeg a vágytól, annyira kívánjuk egymást. Benyúlok az inged alá, simogatom a hátadat, aztán elkezdem kigombolni az ingedet. Közben a nyakam csókolgatod, a szám, a fenekemet markolászod, cirógatod, simogatod. Leveszem az inged, végig simítok mellkasodon, hasadon. Erre te felkapsz, és felteszel az asztalra, vadul csókolsz, a combom belső felét simogatod. Átkarolom a derekad a lábammal, utoljára még belecsókolsz a nyakamba, leveszed a pólómat, a melleimet kezded el simogatni, puszilgatod, aztán kikapcsolod a melltartómat, és kezedbe veszed őket. Nyalogatod, finoman bekapod a bimbóimat. Nagy sóhajjal nyugtázom. Kezem levándorol nadrágodra, megérzem merev férfiasságodat, végig simítok rajta, mire te könyörgően nézel rám, erre elkezdem kikapcsolni az öved, kigombolom a nadrágod, lehúzom a slicced, lecsúszik a nadrágod. Gyorsan lehúzom rólad az alsónadrágodat is. És így előttem áll méretes péniszed. Több sem kell nekem, úgyhogy bekapom és kényeztetlek.

Szívogatom, nyalogatom, szopogatom, amíg egyszer csak megállítasz, megfogod a kezem és elindulunk be a hálószobádba. Ott gyorsan lekapod rólam is a nadrágomat, a fekete csipkés franciámat, és beleveted magad a puncimba. Nyalogatod, szívogatod a csiklóm, először egy majd két újjal ujjazol. Látod, hogy nem sok kell ahhoz, hogy elélvezzek, így abba hagyod, felém hajolsz, megcsókolsz, mélyen a szemembe nézel, és belém hatolsz. Isteni érzés, ahogy a kemény lüktető farkad bennem feszít. Először lassan, majd egyre gyorsabban és keményebben dugod meg a puncim. Nyögök és nyögök, élvezem, látod a kéjt az arcomon. Leállítalak, és pózt cserélünk, most már te vagy alul, és diktálom a tempót, én vagyok a főnök az úr.

Élvezem, ahogy föl-le csúszkálhatok kemény farkadon, kezeid a melleimre teszem, és gyorsítok a tempón. Mire elfog az első gyönyör, te megvárod, míg kiélvezem minden porcikámmal, aztán megint pózt váltunk még egy kicsit nyalogatod ezután a puncim, aztán belém tolod férfiasságod, négy kéz láb vagyok, így előre nyúlsz és izgatod a csiklóm egyik kezeddel, a másikkal a derekam fogod. Nem kell sok és szólsz, hogy mindjárt elélvezel, ezért gyorsan a számba veszem farkadat, így minden egyes cseppje a spermádnak a számban köt ki és lenyelem. Utána még szopogatom a farkadat, míg újra készen nem áll egy új körre, most már mindent bele adunk. Átülsz egy székre, úgy ülök az öledbe és lovagollak, meg aztán felállsz velem az öledben, és neki nyomsz a falnak, egy ideig így csináljuk hevesen, végül hanyatt döntesz az ágyon, és nagyon gyors tempóban úgy kefélsz, míg mind ketten egyszerre el nem élvezünk.

Ezután elmegyünk, lezuhanyozunk, vissza, felöltözöm és elindulok haza, mert már kezd későre járni.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: