Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

egy kapcsolat történései 1

Andrissal mindketten a harmincas évek elején jártunk mikor megismerkedtünk. Előtte több kapcsolatom, szexuális kapcsolatom is volt. Kétszer éreztem előtte, hogy igazán szerelmes vagyok. A szex terén sem volt soha problémám.. mondhatni jó pasikat fogtam ki mindig.
Mikor találkoztam vele egy házibulin, először nem éreztem semmi extázist. Bemutattak minket közös ismerőseink, pár szót beszélgettünk, de semmi maradandót nem hagyott az emlékezetemben. Mikor másodjára találkoztunk, hasonló körülmények között, már minden máshogy alakult. Mindketten kicsit alkohol hatása alatt álltunk. Sokkal felszabadultabban viselkedtünk, nevetgéltünk, lökdösődtünk. Mikor először érintette meg a fenekem „véletlen” bizsergés szaladt át a testemen. Nagyon jól esett. Pedig nem tett semmilyen simogató mozdulatot, nem húzta végig a tenyerét rajta, egyszerűen csak hozzáért. Kicsit zavarba jöttem, Ő elnézést kért, de láttam a szemén, hogy nem gyakorol túl nagy bűnbánatot… majd hozzátette a bocsánatkéréséhez, hogy Ő mindig is a fenekekre bukott. Nagyon örültem a szavainak, mindig is büszke voltam a kemény, gömbölyű hátsómra. Vert a szívem, mint ha valami díjat kaptam volna, amiért jól csináltam valamit. Pedig még csak nem is azt mondta, hogy az én fenekem szép, mégis mint valami bakfis elégedetten, kitörő örömmel fogadtam „dicséretét”.

A másnap délutánra megbeszélt randiig csak arra a pillanatra tudtam gondolni, amikor hozzám ért, illetve arra, amikor búcsúzólag megpuszilt a számon.
Egy fagyizóban találkoztunk, ismét megkaptam a puszimat, sétáltunk egyet. Egyszer csak rám nézett és azt mondta éhes, addigra én is pokolian megéheztem. Mivel nem voltunk túl messze a lakásomtól, felajánlottam, hogy menjük oda, összeütök valamit.
Sütés-főzés mellett ismét jókat nevettünk, egyikünk sem egy házitündér. A keze olykor-olykor felfedező útra tévedt. Eleinte csak a hátamat simogatta, majd a keze egyre lejjebb csúszott. Már rendesen simogatta fenekem, nem csak futólag. Egy-egy helyen megpihentette a kezét, mikor elvette a helyén fázott. Visszatettem a kezét arra helyre. Ránéztem, végre megcsókolt. Az álamra tette először az ajkat, majd szépen lassan milliket haladva az alsó ajkamat nedvesítette be. A lágy, lassú mozdulatok után hevesen csókolt meg. Teljesen magához húzott, közben kezével tovább simogatta a testem.

Vacsi közben egyszer csak azon kezdtem el töprengeni, mit is csinálok? Első randin még soha nem feküdtem le senkivel. Csak az járt az eszembe, hogy ribanc leszek. Mert leszek, megtesszük, efelől nem volt kétségem. Evés közben hol a kezemet simogatta, hol a combomon járt a keze, néha már úgy éreztem túl messze fog eljutni a keze, de még nem nyúlt úgy hozzám, mindig visszatáncolt a tenyerével, addig soha nem nyúlt fel a combom belső oldalán. A vacsora elpusztítása után eszembe jutott, hogy van még egy kis maradék, az anyukámtól kapott sütikből. Felálltam, hogy a hűtőhöz menjek. Kinyitottam az ajtaját, mikor éreztem,. Hogy ott van mögöttem. Hátulról megfogta mindkét kezével a csípőm és magához húzott, a fenekemet a péniszéhez szorította. Tett egy kis körkörös mozdulatot a csípőjével, közben előrébb dőlt Ő is és a nyakam kezdte el csókolgatni, eközben a fülembe durmolta, hogy nem kér sütit. Erre magamtól is rájöttem.

Megfordított, megfogta az egyik kezem és bevezetett a hálóba. A két zárt ajtó közül nem volt nehéz rájönni melyik vezet a fürdőbe, és melyik oda, ahová vinni akar. Mikor már bent voltunk, újra magához vont, csókja egyre mélyebbek és követelőbbek voltak, a kezeink közben felfedezték egymás testét. Miközben elkezdte kigombolni az ingemet, a nyakam és a vállam kényeztetését nem hagyta abba. A gombok kigombolásával ő is egyre lejjebb haladt, már ott térdepelt előttem miközben a nadrágomat húzta le róla, majd kiléptetett belőle, és az ágy szélég nyomott, leültem, előttem térdepelt továbbra is. Megemelte a csípőm, majd lehúzta a bugyim. Elkezdte nyaldosni a puncim. Először kívülről puszilgatta, nyalta, majd nyelve behatolt a csiklómhoz. Egyre mélyebben nyaldosott. Kezével elkezdte dörzsölni ugyanazt a helyet, felválta használta a nyelvét és a két ujját. Nem telt el sok idő, míg elkezdett hánykolódni a fejem a párnán a nyelve mozgásának ütemében. A tarkójához, a hajába fúrtam mind két kezem és egyre jobban nyögdécseltem, miközben szaporán szedtem a levegőt. Iszonyú jó érzés volt végre elévezni. Nem sok csiklóorgazmusom volt eddig, pár elvileg könnyebben elérhető. Nekem még sem ment. Most viszont teljes egészében átéltem. Eltartott pár pillanatig, míg újra visszatértem a valóságba. Andris közben gyengéden simogatta a combomat. Majd mikor látta, hogy újra koncentrálok a hasamat kezdte el puszilgatni, és egyre feljebb haladt, a csókok közepette mindketten felmásztunk teljesen az ágyra.

Kicsit felemelkedett levette magáról a pólót. A nadrágjához nyúltam, kigomboltam, majd lassan elkezdtem lehúzni a cipzárt, miközben a farkát simogattam már elég kemény volt, a csókok, simogatások, az én nyögéseim megtették hatásukat. Lekerült róla a nadrág, közben elkezdett megfordítani, és húzott magára. Nem értettem, mikor láttam, hogy fordul, azt hittem azt szeretné én is elégítsem ki orálisan elsőször. De felfelé húzott, elég bénán nézhettünk ki, mikor rápillantottam kérdően. Elmosolyodott. „ülj rá kicsim..” mondta hát lovagló pózba vágtam magunkat, miközben az alsógatya még rajta volt. A fenekemet vette kezelésbe, és lassan elkezdett ringatózni. Nagyon fura bizsergés fogott el. Vágytam már rá, hogy bennem legyen, de nem akartam hogy abbamaradjon ez a fajta érintkezésünk. A pamuttal való találkozás, a dudorodó keménysége, nagyon jól esett a fenekemet közben magához nyomta párszor, ilyenkor még inkább az őrület szélén éreztem magam.

Hirtelen megpaskolta párszor a fenekem. Szépen, gyengéden. Mégis volt benne valami kis erőszakosság, sürgetés, ahogy mozgatott magán az arca egyre jobban eltorzult a vágytól, már nem tudott mit kezdeni feltörő vágyaival. Megemelt, lehúztam róla a gatyát, és ráültem a farkára, mikor már magamba fogadtam teljesen elkezdetem, diktálni az ütemet, gondoltam itt az én időm, hogy magamhoz ragadjam az irányítást. Nem így történt, továbbra is fogta a csípőm, fenekem és irányította a mozgásomat. Már az orgazmus határán voltam, mikor pózt váltott, ő került felülre. A két kezem a fejem fölé tette leszorította csukóm és egy nagyobb lökésekkel nyomott az ágyba. Nem tudtam mozdulni a lábaim ugyan szabadok voltak, de azokat teljesen felhúztam, és a derekát fogtam közre, nem bírtam megmozdítani, féltem, hogy akkor már nem lesz olyan jó.. a kezemet, ha akartam volna sem tudom arrébb tenni, úgy szorította, a fejét a nyakam mellé fúrta a párnába , olyan feszesen, hogy a fejemet sem tudtam mozdítani a nyakától. Ilyen pózban értek egyre mélyebb lökései, a nyögéseim már átjárták az egész szobát.. mire elélveztem. Fantasztikus élmény volt. Az egyik legnagyobb orgazmusom, amit átéltem akár az elődeit veszem figyelembe, akár az együtt töltött éjjeleket.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Yogobella ·
Mag a megfogalmazás nem rossz, de a történések...érdekesek!!! :grinning:
A pláne poén, h már csak azért elolvastam, hogy a (2.) véleményt értsem! :innocent:

phoenix91 ·
Örülök, hogy tetszett nektek! :grinning: :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: