Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy kalandos szombat este

Vonattal mentünk ki. Már egész sötét volt, és így persze még hangulatosabb lett az utunk. Egy ismeretlen lány mellé kerültem, de aranyos mosolya azonnal valamiféle bensőséges hangulatot teremtett közöttünk.
- Szia, hogy hívnak? - kezdeményeztem a beszélgetést.
- Szia, Dorka vagyok, és te? - válaszolta csengő hangon.
- Marci. Kit ismersz a társaságból? Hogy kerültél közénk?
- Hát nagyjából senkit sem. Rékának vagyok a volt osztálytársa és ő mondta, hogy lesz itt egy egész jó buli. Te gondolom, ismersz mindenkit?!
- Igen- igen, legtöbben régóta a barátaim. Bár ugye például téged sem ismertelek, eddig - mondtam mosolyogva. Egy kacajjal válaszolt és aztán ennyiben is maradtunk. Pár perccel később befutott a vonat a megállóba, és mi persze nagy ricsajt csapva, kicsit tülekedve hagytuk el a pirosra pingált kocsit. Kivételesen nem zavart annyira ez az összenyomott helyzet, hisz "véletlenül" Dorka mellé kerültem és már akkor be kellett vallanom magamnak, nagyon is jól érzem magam a közelségében. Egy röpke húsz perces séta következett, míg elértük a buli helyszínét, és ez a kis séta korántsem volt kellemesnek nevezhető, mert November derekán járva, nagyon nagy hideggel kellett szembenéznünk. Nagyrészt Dorka társaságában tettem meg az utat, és olybá tűnt, nem csak én szimpatizálok vele olyan nagyon.


Mikor megérkeztünk, nem telt sok időbe, míg felmelegedtünk, főleg hogy pár üveg pálinka és egyéb italok tömkelege is a segítségünkre volt átfázott testünk újra életre keltésében. Sosem szerettem az alkoholt, mert kikészül tőle a gyomrom, de most úgy éreztem nem fog ártani egy feles, főleg ha tényleg nagyon meg akarom ismerni Dorkát. Előkerült pár vízipipa is, és azt már sokkal hazaibb terepnek éreztem. Az emeleten, ahol a hálószobák voltak, egy kis beugró- szerűség tette nem mindennapivá a helyiséget. Pont akkora volt, hogy egy kis asztal és két szék elfért benne. Pár órával a buli kezdete után elfoglaltuk Dorkával ezt a helyet. Az asztalra vízipipa került, a kezünkbe meg egy- egy pohár, tele valami nagyon furcsa löttyel, amiből én inkább csak mértékkel kortyolgattam. Nevetgéltünk, csipkelődtünk, jól éreztük magunkat. Viszont a széke pont annyira volt messzire tőlem, hogy semmiféle testi kontaktus nem tudott létre jönni. Ez először nem zavart, de idővel egyre inkább idegesíteni kezdett. Láttam, ahogy húsos ajkai körbefonják a pipacsőnek a végét, arca kicsit összébb- húzódik és enyhe áhítattal, bódulatba merült fejjel szívja magába a kiáramló füstöt. Mondanom sem kell, nem sokáig tartott, míg mást képzeltem a szájába és ennek meg is lett az eredménye ott, övön alul. Kényelmes nadrágom hirtelen börtönné vált, és már- már csak kínok közt tudtam a helyén tartani férfiasságom.


Aztán hirtelen megjelent még egy lány, aki szintén oda akart ülni, és mivel Dorka egy nagyon kedves lány, azonnal átadta a helyét. Először bunkónak éreztem magam, hisz persze nekem kellett volna mindezt megtennem, de utána nagyon megköszöntem a szerencsémnek, hogy kivételesen modortalanul viselkedtem. Dorka, ahogy felállt, egy sokat ígérő mosollyal az ölembe ült. Vékony szoknya volt rajta, és mivel én még persze nem tudtam leküzdeni az ágaskodómmal folytatott harcom, ő egyenesen ráült és a farkam vitathatatlanul puncijához nyomódott. Csodás érzés volt.


A következő pár órában nem sok minden történt. Szokásos piálás, pár embernek hányás, aztán földön fetrengve sztorizgatás. Majd megjelent a házigazda lány, aki eddig az emeleten volt barátjával, hogy nem akarunk- e filmet nézni. Végül is jó ötletnek tűnt. Kihúztuk a kanapét, majd nagy harc után csak hárman terültünk el benne. A többiek a földön, vagy a másik kanapén, vagy egy fotelben várták a filmet. Mondanom sem kell, Dorka feküdt mellettem. A harmadik lány Réka volt, a barátnője, ő viszont elég messzire volt tőlünk, nem zavart. A lámpák leoltódtak, a film elkezdődött. Puszilgatni kezdtem az arcát, míg egyszer csak be nem fordult felém és csók lett a pusziból. A kezem persze a meleg takaró alatt azonnal útnak indult. Finom gömbölyű mellei voltak. Formásak, kézbeillők. Hosszan elidőztem a masszírozásukon, majd lentebb csúsztak kíváncsi ujjaim. Nem állított meg, csak egyre hevesebben csókolt. És végre beértem a lábai közé, a Kánaánba, minden gyönyör bölcsőjébe. Még egy cicanadrág utamat állta, de nem törődtem vele. Elég hajlékonynak bizonyult tulajdonosának kényeztetésére. Egyre nagyobb sóhajok törtek elő Dorkából, és hát tudván, hogy rajtunk kívül még jó páran vannak a szobában, nedves ajkaimmal fedtem le a hang forrását. Hirtelen ő is kutatni kezdett és nem telt sokba, hogy rámarkoljon szabadulni vágyó, lüktető farkamra. Sajnos nem tudott sokat kezdeni vele, hisz a nadrágnak maradnia kellett.


Kis idővel később, teljesen ok nélkül eltolta a kezem remegő lábai közül és mondván, kimegy cigizni, felállt, elsétált a tolóajtóig, majd kiment a kertbe. Nem tudtam mire vélni a dolgot. Tudtam, hogy jól esett neki, amit tettem, hogy kíván engem. És mégis lelép... Nem hagyhattam ennyiben a dolgot, már túlságosan ráhangolódtam az orgazmus mámorító másodperceire, nagyon meg akartam kapni. Felkaptam a kabátom, majd kimentem utána. Dideregve kerestem szememmel a sötétben, de nem láttam sehol. Útnak indultam, mindenképp beszélnem kellett vele. Lementem egy kőlépcsőn, ami a garázshoz vezetett. Ott állt a kis kabátjában és fújta ki a füstöt. Nem sokat láttam belőle, de pusztán alakja is bombázóként tetszett.
- Miért léptél le? - szegeztem neki azonnal a kérdést. Enyhe felháborodottság, de inkább csalódottság csengett mély hangomban.


- Csss!- suttogta, miközben mutatóujja az ajkamhoz nyomódott. Csillogó szeme mindent elárult. A vadságot, a tomboló tüzet, a vágyat, mi testét majd szétfeszíti. Nem türtőztethettem tovább magam, ahogy neki sem volt már rá több ereje. Ajkaim az övéinek ütköztek. Vadul nekilöktem a garázs falának. Háta tompán koppant a betonon és bár egy másodpercre különváltak éhező ajkaink, olyan energiával támadtunk újra egymásra, mintha csak azt a szempillantásnyi időt is százszorosan akarnánk bepótolni. Alsó ajka fogaim közé szorult, ráharaptam. Mosoly húzódott végig száján, keze pedig eszeveszett iramban kezdte nadrágomat kigombolni. Hideg volt, de nem éreztük. Nem sokkal később már a kezében lüktettem. Rámarkolt. Szépen, lassan csúszott térdre és bár nekem ez örökkévalóságnak tetszett, a következő percek kárpótoltak. Majdnem az egész farkam nedves szájába veszett. Egy- egy cuppogó hang, na meg az a fenomenális érzés jelezte, hogy milyen erősen is szívja addigra már kőkeményre merevedett péniszem. Nem tudtam ellenállni, dús hajába markoltam és úgy nyomtam neki minden körnél egyre bentebb és bentebb. Aztán hirtelen a herémre csúszott át lucskos nyelve és akkor éreztem, hogy nekem már nem kell sok. "De nem, ezt nem hagyhatom"- gondoltam. Nagy lélekjelenléttel, vállánál fogva felhúztam újdonsült vadmacskámat és lehúzva semmirekellő cicanadrágját, a  kis szoknyával együtt, majd a tangáját, lucskos puncijába merítettem a kezem. Sosem fogtam még ilyen nedves barlang bejáratát, és ez külön, még egy kis élvezettel szolgált. Egyre hevesebben masszíroztam csiklóját, egyre jobban szorított magához. Aztán egyszer csak:
- Nem bírom tovább, hatolj belém, könyörgöm! Érezni akarlak!


Hát nekem sem kellett több. Párat rántottam egy picit lekonyult péniszemen, majd benyomtam a nedves lyukba. Elképesztő érzés volt. Sosem voltam még lánnyal gumi nélkül és valószínűleg nem is leszek gyakran, de a pillanat hevében eszünkbe sem jutott óvszert keresni. Érezni akartuk a másikat. Egymás bőrét, egymás nedveit, mindent. Kezei pólóm alá túrtak és úgy szorítottak hozzá. Egyre erősebben, vérmesebben majd már a körmei nyomódtak kiizzadt bőrömnek. Én ajkát haraptam, de még így hallottam a foszlányait egy "Úr Isten"- nek. Már csak pár másodperc volt hátra. Teljesen együtt lüktetett a két test, és akkor megindult az orgazmus. Lábaim görcsbe rándultak, az egész testem megfeszült, az övével együtt. Ő körmét hátamba vájva húzta végig két kezét én pedig egy olyan erőset löktem még punciján, hogy mind a ketten beleremegtünk. Kitört belőlem az ondó és mikor kihúztam kivörösödött ágyékából a szerszámom, hosszú patakban folyt végig a lábán gyönyöröm bizonyítéka.


Még elszívtunk egy cigit, majd kézen fogva, kaján mosollyal az arcunkon ballagtunk vissza a házba. Reggel elkértem a telefonszámát.

Hozzászólások
További hozzászólások »
D.S. ·
Tetszett a kis történeted!

szepy ·
nem értem ki az a 8 akinek nem tetszett,és hogy mi nem tetszett nekik benne...kiíwáncsi lennék az ő írásaikra.na mind1.nekem nagyon bejött és ha számít walamit csak annyit mondhatok:hajrá!!így towább!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: