Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy jó barát

Suli után indultam haza fele, amikor is az iskolába berohant egy kicsi, vajszínű, ragacsos, koszos németjuhász-keverék szőrgombóc. Valahonnan elszökött és csak kóborolt. Nagyon aranyos volt, egy osztálytársam el is akarta vinni magával, hogy ne rohangáljon, de kiugrott a kezéből, és egy autó elütötte. A kutyus kikászálódott az autó alól, és a lábát húzva leült a járdára. Apukám az utcában volt, így szóltam neki, beraktuk a kutyust az autóba, és elvittük az állatkórházba. Megröntgenezték, szerencsére semmije nem tört el, a sebeit ellátták. Jött a kérdés, mi legyen vele. Mivel az előző kutyánkat el kellett altatni, ezért magunkhoz fogadtuk. Misinek neveztem el egy ismerősünk hatalmas német juhásza után.

Teltek múltak az évek, Misi egyre jobban a szívünkhöz nőtt, igazi családtag volt. Kedvessége, mérhetetlen szeretete utánozhatatlan volt. Sokat fogócskáztam vele, azt szerette a legjobban, ha az autó körül kergetőzünk. Még a cicákat is szerette, sőt egy árván maradt kiscicát különösen szeretett, és vigyázott rá. Ám jött a baj. 6 évesen egyik nap hirtelen elment a látása, és neki futott mindennek. Először azt gondoltuk, hogy valami a szemével van, ám amikor elvittük kivizsgáltatni, kiderült a szörnyű hír. Misi leukémiás. Tudtuk, hogy nem sok esélyünk van a kórral szemben, de mégis próbáltunk küzdeni. Bent tartottuk a házban, ha elment a látása, mellette voltunk, apu még a földön is aludt vele éjjel. Vittük szteroid injekciókra, hol jobb volt a helyzet hol rosszabb. Végül fel kellett adnunk a harcot… Soha nem gondoltam, hogy a legjobb barátomtól 6 év után ilyen szörnyű módon kell elválnom. Amikor iskolába indultam reggel, még utoljára megöleltem, mert tudtam, hogy mire haza jövök ő már nem lesz. Haza érve a kutyusom már örök álmát aludta. Amíg még a kapuban álltam, jött felém egy kóborló retriver, és úgy gondolom, hogy ez volt a jel, hogy Misi már a kutya mennyországba ért. A kutyus nálunk töltötte az éjszakát, majd megtaláltuk a gazdáját.

Mérhetetlen szomorúság fogott el Misi hiányától. Tudtam, ilyen jó barát, ilyen hűséges kutyám nem lesz többé. Ám mivel kertes házunk van, szükség van egy őrző kutyára. Apu egy ordas németjuhász kiskutyát nézett ki, és el is ment érte. Ő lett az új kutyánk: Gonzó. Kis korában sokat aludt, meg evett, meg rosszalkodott. Most másfél éves, és szörnyen kajla. Nagy, erős és bátor, a maga kajla módján megmutatja a szeretetét is. De ahogy az emberek, úgy a kutyák is, nincs 2 egyforma. Misi a család szeretetével nyűgözött le minket, Gonzó pedig a hatalmas erejével.
Hasonló történetek
26063
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
29938
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: