Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy hihetetlen történet 2.

Közel egy hétig rémes hangulat uralkodott közöttünk. Alig szóltunk egymáshoz, bár az életünk alapvetően nem változott meg. Mindenki végezte a dolgát, de valahogy lélektelenül. Mi sem beszélgettünk egymással, csak a napi dolgokról.


Anya is mindent elvégzett, de állandóan valami nagy szomorúság ült az egész lényén. Érezhetően nagy erőfeszítésébe került még a napi rutinfeladatok végzése is.


Szombaton megebédeltünk, szinte egy hang nélkül. Anya elmosogatott, majd szólt nekünk, hogy menjünk be a nappaliba. Azt hiszem, hogy egy zabszem sem fért volna a fenekünkbe, úgy be voltunk tojva.


A dohányzóasztal mellett ült, egy kis pohár itallal. Mi besomfordáltunk és leültünk vele szembe a kétszemélyes fotelba, egymás mellé. Nem néztünk egymásra, magunk elé meredve vártuk, hogy most mi lesz.


Anya kezdte: - Mi volt ez a múlt vasárnap? – kérdezte eléggé fojtott fenyegető hangon.


Nem mertünk ránézni. Vörös arccal néztünk magunk elé, láthatóan zavarodottan. Egy kis csend után újra kérdezte fenyegető hangon: - Mi volt ez???- Mi tovább feszengtünk a széken Teljes zavarban. Pali szólalt meg:


- Ugye nem akarsz minket elhagyni???!!! – Úgy hangzott, mint egy riadt segélykérő kiáltás.


A csendet szinte harapni lehetett. Lopva Anyura néztem. Az arca zavart tükrözött. Már nem az a szigorú arckifejezése volt, amitől mindig megijedtünk. Láthatóan gondolkozott.


- Ez a hülyeség, hogy jutott eszedbe? – kérdezte.


- Egész héten ez járt a fejünkben. - Szólaltam meg én is.


Újra csend telepedett közénk. Anya láthatólag zavarban volt. Kis idő után újra megszólalt:


- Eddig mindig meg tudtunk beszélni mindent. Elmondanátok nekem, hogy most mi történt?-


Mind a ketten felemeltük a fejünket és rá néztünk. Megint Pali szólalt meg:


- Anya, neked nem tűnt fel az, hogy egyikünk sem csajozik?


Láthatólag elgondolkozott.


- Azt hittem, még fiatalok vagytok hozzá! És különben is, mit jelent ez? Mi köze ennek a történtekhez?


- Igazán mindent tudni akarsz? – kérdeztem.


Anya hallgatásba burkolózott. – Attól tartok, hogy bármennyire is félek tőle, de igen. Tudni akarok mindent! Ez így nem mehet tovább. Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Eddig is voltak problémáink, mindig megoldottuk. Ez így nem mehet tovább!!! – Ismételte meg, szinte kiáltva.


Megint csend lett. Kis hallgatás után szólaltam meg:


- Már évek óta kezdődött. Tudod, hogy Palival nagyon egy húron pendülünk. Mindig ugyan azt a csajt szúrtuk ki magunknak. Végül is egyik sem érdekelt egyikünket sem. De mindig olyanok voltak, akik Rád hasonlítottak. Felfedeztük (nekünk is időre volt hozzá szükségünk), hogy a világ legcsodálatosabb nőjével élünk együtt. Nézegettünk pornó képeket, aktokat, de mindig azt állapítottuk meg, hogy Veled egyik sem vetekedhet. Pali felfedezte, hogy a fürdőszobába be lehet látni a kinti ablakon keresztül. Utána, ha tehettük, meglestünk fürdés közben. Utána nagyon gyorsan igyekeztünk visszafeküdni az ágyba. Türelmetlenül vártuk, hogy beköszönj, és megkapjuk a puszinkat. Ahogy kitetted a lábad, mind a ketten kivertük a farkunkat. Később felfedeztük, hogy milyen izgalmas bugyijaid vannak. Először azokat lopkodtuk el kicsit, és azt használtuk a maszturbációhoz. Nem tudtuk, hogy ez mit jelent. Utánanéztünk a NET-en, hogy csak mi vagyunk ilyen perverzek, vagy van más is, aki így érez. Számtalan történettel találkoztunk, ahol leírják, hogy szerelmesek Anyukájukba, sőt, szerelemben is élnek vele. Kipróbáltuk azt is, hogy egyikünk felvette a bugyidat és a másik azt simogatta. Az is jó volt.


- Na, itt álljunk meg, hagyjatok egy kis időt nekem, mert ezzel nem tudok most mit kezdeni!!!


Úgy hangzott, mint egy segélykiáltás a hangja. Szinte egyszerre szólaltunk meg:


- Nagyon szeretünk Anya… szerelemmel!!!-


Mint akit darázs csípett meg pattant fel, és kirohant a szobájába. Megint ijedten néztünk egymásra.


Pali rosszallóan ingatta a fejét.


- Talán nem kellett volna ennyit elmondani…-


- Most már mindegy….- sóhajtottam.


Anya szobájából fojtott zokogás hallatszott ki. Zavartan ültünk egymás mellett. Piros arccal rémülten, hogy mi lesz most. Zavartan morzsolgattuk a kezünket.


Talán öt perc telt el, vagy talán több. Egymásra néztünk, felálltunk és egyszerre indultunk Anya szobája felé. Az ajtó nyitva volt. Anya hason fekve az ágyon zokogott. Odasündörögtünk hozzá, és leültünk az ágy szélére. Biztosan érzékelte jelenlétünket, de nem tiltakozott. Egyszerre kezdtük simogatni a haját.


- Ne haragudj ránk Anya- szólalt meg Pali, majd odatartotta az asztalon hagyott kis italt tartalmazó poharat. Nekem fel sem tűnt, hogy magához vette.


Anya elfogadta és megitta. Szemei vörösek voltak, haja kicsit zilált, de így is nagyon gyönyörű volt.


Még kicsit hüppögött, de könnye már nem jött. Elővettem a pzs-t, és odaadtam neki. Pali szorgalmasan simogatta a haját.


- Anya! Nagyon szeretünk, mindent megtennénk, hogy boldog légy és ne sírj!-  szinte nyögtem a szavakat. –Te most nem szeretsz minket!?- kiáltottam fel fájdalmasan.


Csend lett. – Hiszen mindennél jobban szeretlek Benneteket, de ezt nem lehet, … nem szabad! – meg vagyok teljesen keveredve. – Olyan szépen éltünk eddig….    most hogyan tovább???   ... nem veszíthetlek el Titeket!!!-


Újra zokogni kezdett. Most láttuk először igazán tanácstalannak, elveszettnek a mi erős, mindig talpraesett Anyukánkat.


Pali felpattant, fogta az üres poharat és kiszaladt. Én simogattam a haját és próbáltam megpuszilni az arcát. Nem húzta el. A hátán is végigsimítottam. Pali visszajött, már tele pohárral. Anya kezébe adta.


Az szó nélkül kiitta. Mindketten simogatni kezdtük, hol a haját, hol a hátát.


Az ágy egy viszonylag két oldalról szabadon álló franciaágy volt. A szokásos felállásban húzódtunk mellé. Pali jobbról, és balról. Anya talán megszokásbál oldalról hanyatt feküdt és kitárta karjait. Mi odabújtunk hozzá.


- Nagyon szeretünk Anya, ne haragudj ránk- kérleltem. Ő nem szólt egy szót sem, de egyre kevesebbet hüppögött. Szorgalmasan simogattuk a haját, fejét, arcát. Kezünkkel töröltük le a szeméből még szivárgó könnyeket.


- Egyszerűen nem tudlak Benneteket nem szeretni- szólalt meg váratlanul és mind a kettőnknek megsimogatta a fejét.


Hozzábújtunk a hóna alatt. Egy vékony anyagú rövid nyári ruha volt rajta és alatta melltartó. Így ahogy magához húzott, a melltartóval találtam magam szemben. Ebben a pózban csak a hasát tudtuk simogatni. Azért én feljebb mentem és a nyakát simítottam végig, egészen a füle köré. Furcsa, nyögő hangot hallatott. Pali is felfedezte, hogy az arcát és a nyakát is el lehet így érni. Ki is használta. Anya megint vörösödni kezdett, és kapkodva vette a levegőt. A térdét kerestem a kezeimmel, hamar fel is fedeztem. Lassan indultam felfelé a combján, kezemmel felhúzva a ruhája szegélyét. Először teljes tenyérrel simítottam végig a combján, de a combtövénél időben megálltam és visszafelé indultam.


Pali még mindig az arcával, nyakával és a fülével volt elfoglalva. Átsimítottam a szomszéd combjára is, majd egy idő után két combja belsejét simogattam le-s fel. Vigyáztam, hogy ne érjek el a bugyijáig.


Néha éreztem, hogy erőteljesebben simítja a fejemet, de ez nekem nagyon jól esett. Pali kezét éreztem a magamé mellett, amikor a térdétől elindultunk felfelé azokon a csodálatos, sima, formás combjain. Most nem álltunk meg, és végig simítva a bugyit, feljebb is a ruha alatt simogattuk a hasát, ami feszes, és csodálatos volt. Lassan feljutottunk a melltartóig. Utána visszaindultunk, majd a köldökét átsimítva újra vissza. Anya egyre szaggatottabban vette a levegőt. Szinte egyszerre húzódtunk feljebb, hogy az arcához férjünk. Két oldalról puszilgattuk az arcát, szemét, homlokát, nyakát, fülét. Behunyt szemmel viselte. Pali félrehúzta kicsit az arcát, és a száját puszilgatta. Nem tiltakozott. Én visszafordítottam a fejét, hogy én is hozzáférjek a szájához is. Végignyaltam, mire kicsit elnyílt a szája. Megcsókoltam, és próbáltam a nyelvemet a szájába dugni. Érezhetően visszacsókolt.


Pali ezt látva maga felé fordította és szintén megcsókolta. Nyelvével a szájában járkált, mikor kezünk megint a melltartó felé indult, és nem álltunk meg, hanem az alját felnyomva kiszabadítottuk melleit.


Anya nyögött, ahogy egy időben ketten kezdtük el morzsolgatni kemény bimbóit. Pali csókolózott vele, míg én a mellbimbóját próbáltam számba venni a vékony ruhán keresztül. Sikerült. Kezemmel lefelé indultam és bugyiját elérve alá simítottam a kezem. Megint éreztem azt a puha, nedves sima, teljesen leborotvált punciját, amitől majdnem azonnal elmentem. Férfiasságom már majd szétvetette a nadrágomat, úgy feszült, hogy szinte fájt. Besimítottam redők közé. Anya érezhetően megmozdult, és kicsit széjjelebb mozdította lábait. Így már kicsit kényelmesebben férhettem hozzá a már nagyon vágyott szervéhez. Finoman végigsimítottam fentről lefelé, majd szinte automatikusan csúszott a kezem egyre beljebb. Kicsit beljebb csúsztattam két ujjamat, majd ugyan ezzel a mozdulattal indultam is vissza a vágaton felfelé, míg elértem a kemény kis gombját. Ekkor már nagyon nyögött. Kiszabadította a karját és maga mellé téve lábaim közé nyúlt. Érezhette a kemény férfiasságomat. Párszor megsimította, majd megállt. Nem értettem, de akkor láttam, hogy Pali is lejjebb húzódva igyekezett a fejével a lábai közé jutni. Próbálkozását siker koronázta. Láttam, ahogy félrehúzza a bugyi alját és eltűnik a feje Anya combjai közt, mire Ő behajlította lábait és még jobban szétnyitotta. Hallottam, amint cuppogó hangokkal kezdte nyalni Anya pináját. Gyorsan megszabadítottam magam a nadrágomtól, letolva az alsónadrágot is vele együtt. Megkönnyebbülés volt, hogy fájó tagom végre kinyújtózhatott. Anya keze gyorsan rátalált. Finoman fogta kőrbe és húzogatni kezdte, szinte kínzó lassúsággal. Pali visszafelé tolatott a gyönyörű lábak közül magával hozva a bugyiját. Így szabaddá vált a puncija és én tolattam a lábai közé, mert én is meg akartam ízlelni. Mikor odakerültem, finoman végignyaltam lentről felfelé. Két kezemmel kicsit széthúztam, és a vágatot nyalogattam végig. Anya reszketni kezdett, majd egy erősebb nyalás hatására görcsbe rándult, kicsit eltolta a fejem. Voltak ismereteink a női orgazmusról, de valójában még nem igazán tudtuk mi az. Csak reménykedni tudtam, hogy ez az. Hirtelen ellazult, egy nagyot sóhajtott. Kicsit megálltunk, majd folytattuk a simogatást. Közben Pali is megszabadult a nadrágjától és láthatóan keményen meredt előre férfiassága. Odafeküdt a lábai közé és megpróbálta beilleszteni a faszát, de Anya megfogta.


- Azt most nem lehet kisfiam. Nem szedek gyógyszert, és nem is készültem fel erre.


Felült és Pali faszát megfogta, majd az enyémet is. Palihoz odahajolt, és bekapta. Erre teljesen készen voltam. Az, hogy Anya szopja Pali faszát teljesen kikészített. Pali gyorsan elélvezett, Anya szájába, nagyot kiáltva. Anya ez után hozzám hajolt. Tövig bekapta. Földöntúli érzés lett úrrá rajtam. Nagyon gyorsan elmentem én is, a szájába. Kimerülten dőltünk le Anya mellé. Jól hozzábújtunk, átölelve őt.


- Úristen, mi lesz velük- sóhajtott Anya, de már nem sírt.
Előző részek
Hozzászólások
dion ·
Tettszett,várom a folytatást!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: