Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy házibuliban

Egy házibuliban voltunk a barátommal, élveztük az estét. A legjobb barátnőm, talán az egyetlen,  és az új pasija szembeült velünk az asztalnál. Még vannak páran, de ahogy elkezdtünk iszogatni olyan volt, mintha már csak a két pár létezett volna. Leginkább mi, Izával. Mindig volt egy kis szexuális feszültség köztünk Izával, így amint elkezdtünk táncolni, hamar egymás ritmusára találtunk. Csak mozogtunk a zene ritmusára és közeledtünk egymás felé. A környezet egyre homályosabb lett és mintha valahonnan messziről hallottuk a barátja hangját
-    Istenem, milyen szerencsések vagyunk.
De mi már összeszorított csípővel táncoltunk, lába az én lábaim között, az enyém pedig az ő combjai között. A zene egyre gyorsabb és ütemesebb lett. Kényelmes volt ez a 10 centis magasság különbség. Pont illettünk egymáshoz.  A melleim az mellei aljának feszült, ahogy az arcunk egyre közeledett egymás felé. Halkan kapkodta a levegőt. A zene gyorsulásával a mozgásunk is irányítottabb lett. Lábam a két lába között megtalálta a megfelelő ritmust és elakadt a lélegzete, még mielőtt elhallgatott a zene belenyögött a nyakamba. Felemelte az arcát és megcsókolt. Először óvatosan, majd szenvedélyesen, vadul, ahogy csak ő tudta. Haraptam és szívtam ajkait. Amikor külön váltunk láttam színtelen ajkai megteltek vérrel és megduzzadtak. Szőke hajával, mintha egy bukott angyal nézett volna le rám. Az én égővörös térdig érő ruhám felcsúszott, selyme csak csúszkált a meztelen combunk között. Egyre inkább akadály képezve ölelésünkben. Fekete hajamat átvetve a vállam felett Iza elkezdte csókolni, harapdálni a nyakamat és lejjebb. Végig kiemelkedő kulcscsontomat, végül az ujjaival már a ruha spagettipántjával játszadozott. Kérdően nézett, de én csak megráztam a fejem.
-    Nagy a közönség. -  Hangom bágyadt volt és erőlködnöm kellett értelmes szavak kinyögéséhez.
-    Ezen könnyen segíthetünk. – Mosolyodott el magabiztosan, de a hangja mélyebb volta szokásosnál.
Megfogta a kezem és a szobája felé vezetett. A két férfi mint a marionett bábuk keltek fel helyükről és követtek minket. Megbabonázva nézték kerek csípőnket, és siető lépéseinket.
A szobába érve elengedtem a kezét és végigsimítottam a hátát, pontosan izmos gerince mentén egészen a tarkójáig, ahol beletúrva a hosszú hajába magam felé fordítottam. Egész testén, izmain érződött a több éves tornász múlt. Nem volt olyan hely a testén, ahol nem izmok finom játékát éreztem a bőr alatt. Az nőiesen kerek idomaim az ő teljes ellentéte volt, mégis neki ez tetszett. A kerek fenék és keskeny derék után a nagy melleimen jártak a kezei . Mindkettőnk a másik alakjával akart rendelkezni, ennek megfelelően olyan féltőn mégis birtoklón siklottak kezeink mintha a saját érintésünket élveznénk.
Lassan elkezdtem kigombolni fehér ingjét, megszabadítva pici, feszes melleit a takarásból. Melltartót nem viselt, nem volt szüksége rá. Hetyke mellbimbói úgy hívták ajkaimat, akár ha haza hívnának. Nyelvemmel körözve indultam útra a bimbó udvarán, Iza szétnyíló ajkakkal várta, hogy eljussak az ágaskodóhoz. Finom megcsókoltam, majd meg is haraptam bal bimbóját, közben az ujjaimmal a másikat csíptem össze. Hangos sóhaj kísérte ténykedésemet. Halk reccsenést hallottam és éreztem, hogy a könnyű anyagú ruhám megindul rajtam, de nagy melleimen meg akadtak. Iza türelmetlenül rángatta le végül róluk. A ruha alatt fekete pánt nélküli csipkés melltartót viseltem. Nekem muszáj volt, de nem úgy tűnt, mintha bánná. Francia manikűrös ujjaival  végigsimított a csipke szélén hátrafelé és kikapcsolta az előlkapcsos fehérneműt. Szomorúan hullott a szakadt ruhám és a fehér blúz mellé ez is. Végül megtalálta a szája az én mellbimbóimat is, de már én is kezdtem türelmetlen lenni, erősen megragadtam karját felrántottam már félig térdelő pozíciójából és erősen megcsókoltam. Ezúttal senki nem óvatoskodott. Nyelvünk vad táncba, birkózásba kezdett , fogaink összekoccantak nagy rohamunkban. Mikor elváltunk karmolások díszítették mindkettőnk hátát és vér ízét éreztem a számban. Ez a kis fájdalom mintha még jobban felizgatott volna minket, a lendület az ágyra taszított minket és tekintetemet immár a felettem fekvő gyönyörű lányra emeltem.
Egy pillanatra eszembe jutott a gondolat, hogy mit is csinálunk és ki látja,egyáltalán hol vannak a fiúk.  Amint megéreztem , hogy Iza a tangámba nyúl ,kiszállt fejemből minden épeszű dolog. Tenyerét arra a dombra helyezte, amely után nem sokkal jön a mélység. Hosszú ujjai beértek a nagyajkaim közé,de a póz nem tett lehetővé semmi izgalmasabbat,pedig már nagyon vágytam rá. Segítségként letoltam átnedvesedett bugyimat , ami immár inkább akadály volt és végre hozzáfért nedves árkomhoz. Nagyajkaim és klitoriszom megduzzadva várták az ujjakat, nyelvet, farkat, bármit , ami végül eljuttathatott a csúcsra. A drága barátnőm nyelve mély nyelvcsapásokkal kóstolta izgalmam nedvét és bár nem volt tapasztalt lányok kielégítésében mégis annyira jól csinálta, mintha profi lenne. Fejem hátracsuklott a párnára, mikor beleharapott a duzzadó szeméremajkaimba. Szívta a kisajkakat és már amikor épp könyörögni kezdtem volna, körkörös mozdulatokkal nyalta a csiklómat. Egyre ütemesebben és én egyre hangosabban sikkangattam. Sose tudtam jól visszafogni örömömet. Lenézve láttam egy hosszú, szőke hajú lány arcát, aki nyalt,szinte kicsókolta a kéjt belőlem és még egyszer élveztem, mert csodálatos volt a látvány és amit csinált. Sok férfi a számat nem tudta olyan élvezettel és értelemmel csókolni, mint ahogy ő akkor lent dolgozott. Kaptam egy-egy rövid puszit a cicijeimre és máris a számon volt a sor. Éreztem a saját ízemet és ahogy fölém térdelt éreztem, hogy ő is élvezte,amit csinált.
De nem ezekhez a lágy/lány mozdulatokhoz szoktunk, egyikünk se. Mintha megérezték volna , hogy ők járnak a fejünkben, megérkeztek a fiúk. Türelmetlenül néztünk rájuk, hogy még mindig ruhában vannak. Rögtön vett ék az adást és vetkőzni kezdtek. Ezalatt segítettem  Izának is levenni az átázott nadrágot és bugyit. Mindegyikre ráfért egy alapos mosás. Furcsa büszkeséget éreztem magamban, hogy mindezt én okoztam,pedig még hozza sem értem igazán.
De egymás szemlélésének véget vetett a két férfi megérkezése.

Folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szexapuka26 ·
Elmegy.

kardigan ·
Elsőre nem rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: