Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy gyilkos elméje

Annyira szép, annyira jó. Finom puha, az édes illata elárasztja az orrom. Nem éreztem még ilyet. A régebbiek, mások voltak. Kesernyésebbek. Most, mintha a Mennyben lennék. Ahogy hozzáér a kés, apró pici vágást ejtve rajta. Ahogy látom az első csepp vért felbuggyanni. Mélyebbre vágok, s mintha vajat szelnék. Hallom az éles sikolyait. Ő lesz az első remekművem. Pici szemei rám merednek. Egy szó hangzik el a szájából.

- Kérem ne! – óvatosan mondja, a fájdalom kiszűrődik a hangjából. Elmosolyodok. Biztatóan. Erre ő is bár kínnal teli, de mosolyra húzza pici puha ajkait. Azt hiszi megenyhült a szívem. Abbahagyom. Nézem, ahogy remegés fut végig testén. Picike kezét felémnyújtja. Apró kezét látván, az őrület lesz úrrá rajtam. Szemeim kidüllednek. Szám őrült vigyorba húzódik. A kicsi megrémül. Újra sikítozni kezd, erre én sátáni kacajba kezdek. Menekülni próbál. Apró kezeivel húzza magát a földön. Hagyom, hadd higgye, hogy elmenekülhet. Megpróbál felállni. Sikerül neki. Pici lábait egymás után szedve futni kezd. Nekem csak lépkednem kell. De 2 méternél közelebb nem megyek. Szeretek játszani. Most fogócskázni akar? Minden bizonnyal. Elmosolyodok újra. Ez a kedvenc játékom. Emlékek villannak a fejemben.

„Még fiatal koromból, ahogy édes drága húgom menekül előlem. Ő is ugyanígy sikított. Imádtam a hangját. Imádtam a testén ejtett vágásaimat. Eleinte nem félt tőlem. Csak játszottunk, de a vér megbolondított.”

Mind a mai napig, imádom a kis patakocskákban csordogáló vér látványát az emberi testen. De felnőttekhez nem nyúlok, azok erősebben küzdenek, velük nem lehet játszani. De ő, aki itt fut előttem. Ő minden percben csak a játékra gondol. Megérte várni rá.

„Mikor kint álltam a ház előtt. Figyeltem következő áldozatom, de megláttam őt. Olyan kicsi volt. Még zsenge hús. Éretlen, puha bőr. Gyönyörű szőke haja megrészegített. Első látásra beleszerettem. El kellett hoznom. Ő megadhatja nekem azt a kellemes érzést, hogy édes magas hangján sikolt fel az éjszakába.”

Ahogy fut előttem, virágos ruhácskája ide-oda ring rajta. Annyira szép látvány. A padlóra nézek. Picike vörös foltok. Vér. Jobban felnyitotta a sebet, amit vágtam rajta. Igen, ez tetszik nekem. A foltok lassan tócsába válnak.
- Ne menj tovább, ha életben akarsz maradni drágaságom! – kiáltom utána, némi gúnnyal a hangomban. Hirtelen megáll. Nem mozdul. Csak a fejét fordítja felém. Milyen csinos arc. Szinte fehér a bőre. Szőke, göndör haja, keretbe foglalja arcát. Szemhéján pici kék festék. Ajkai vörösen csillognak akár csak a vér. Porcelánbaba. Én festettem ki. Így sokkal élénkebben néz ki, s mégis egy babára hasonlít. Ajkai mozognak, de a fejemben csak saját vonzó képeimet látom. Végül mégiscsak hallgatom, hogy mit mond.
- … nem tettem semmi rosszat. Kérem bácsi, ne bántson. – apró könnycsepp folyik le arcán. Milyen megható. De így túlságosan életszerű. Most már nem vigyorgok. Bosszankodok. Miért nem néz ki úgy, mint egy baba? A könnyek, le kell törölnöm a könnyeit. Közelebb lépek hozzá.
- Nem foglak bántani, csak hadd töröljem, le a könnyeid, kérlek. – lehet, hogy a „kérlek” szó volt, de hatott. Újra mosolyogni látom. Mutatóujjamat felemelve, bőréhez érek. Megrázkódok. Nem, nem a félelemtől, hanem attól a selymes bőrtől, amit az ujjam alatt érzek. Feljebb viszem ujjam, s letörlöm a picike könnycseppet az arcáról. Most már kedvesen mosolyog, miközben még mindig csordogál a vére. De nyugodtabb. Ilyenkor olyan aranyosak. Végig simítok arcán. S ujjaimat beletúrom hajkoronájába. Olyan meleg, vanília illatú. Milyen finom. Felemelem a földről, s az ölembe ültetem. Ő csak mosolyog. Már nem fél. De én még ott vagyok. Nem tűnt el az ölni vágyásom. Simogatom illatos haját, s közben halkan beszélek hozzá.
- Nem lesz semmi baj, nem fog fájni, nem fogok semmit érezni. Olyan kis törékeny vagy s gyönyörű. Te vagy a legszebb kislány, akit valaha láttam. Mond, hogy hívnak s hány éves vagy? – kérdem tőle lágyan.
- Bácsi, engem Charlotte-nak hívnak. És… - pici kezét felemelve, mutatóujjával elkezdi számolni ujjait. – … és 3 éves vagyok – mutatja fel három ujját mosolyogva.
- Hogy te milyen ügyes vagy – bólintok. Kicsit erősebben húzom meg véletlenül a haját. Halk sikkantás hagyja el a torkát. Hirtelen meg is feledkeztem, hogy mit akartam csinálni, de ez a kis hang visszatérített a valóságba. Igen, én fel akartam vágni picike testét s elmerülni mennyei édes vérében. Ettől újra visszaköltözik az őrület a szemembe s a mosolyomba. A kislány kikerekedett szemekkel néz rám. Újra ellepte a félelem pici arcát. Felállok a székről, s visszatérek, oda ahonnan elindultunk. Ahol hagytam a késem. Újra a földre eresztem, de kezecskéjét nem engedem. Ő szaladni próbál, de én erősen tartom. S újra sikítozni kezd. Most már kezdem unni picit, ezt a játékot. Nem várok tovább, eleget vártam már erre a pillanatra. Meg fogom a még mindig vértől csillogó késem, s lassan közelíteni kezdek a nyakához. Ő a döbbenettől s a rémület miatt mozdulni nem bír. Lefagyott. Csak nézte a kést, s ajkait nyitogatta további hangok kiengedésére, de már nem jött ki torkán semmi. Csak halk könyörgés.
- Esküszöm, hogy élvezni fogom. – vigyoromat még szélesebbre húzom.
- Kérem… Neeee! – s egyetlen vágással elmetszem a torkát. A vér melegen folyik rá a kézfejemre. Elengedem, s az ujjaimat ajkaimhoz emelem. S lassan élvezettel lenyalogatom róla a vért. Édes, meleg, mintha cukorkát ennék. Részeggé tesz. Egyre jobban elhatalmasodik rajtam az őrület. Letérdelek pici teste mellé. Szemei üvegesen néznek rám. Gyönyörű kék szeméből kiveszett a fény. Ajkai kiáltásba fulladtak, de már csak csendben kiált. Ruhácskáján vérfoltok jelentek meg az iméntivágás miatt. Megfogom a kezét. Leteszem a földre, hogy kinyújtva legyen. S a késsel apró darabokra kezdem el vágni a testét. Olyannyira szép a látvány, hogy nem bírok betelni vele. Felüvöltök, akár egy farkas. S egy utolsó csapást mérek a szíve irányába. Kivágom. Felállok, s csak nézem a pici szívet, amint vértől elázva az utolsó lüktetéseket próbálja nyomni. A kést egyenesen bele a szív közepébe állítom. S nem mozdul többet. Vigyorom lehervad.
- Azt hittem, hogy szórakoztatóbb lesz – mondom szomorúsággal a hangomban. – Nem baj, a következő élvezetesebb lesz – s az őrült kacajom hallatán felkelek, még mindig a cellában vagyok, az ágyon fekszem és röhögök, még mindig.
- Micsoda remekmű lesz belőle. Alig várom már, hogy kiszabaduljak innét, s elkezdhessem. – nézek mosolyogva fel a plafonra. S újabb képek tölti be az elmémet.
Hasonló történetek
26045
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
29462
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Anita ·
Ha lehetne kérni, a legközelebbi áldozatod ne egy gyerek legyen (meg állat sem). Nekem a horror a vadászat izgalmáról, az ijesztgetésről, a menekülésről, a félelemről szól. Ezekből kellene többnek lenni, nem a trancsírozásnak.

szigorúan bizalmacska ·
Én nem fééééétem, csak dúdolgattam, hogy:

Egyszer volt, hol nem volt, egy icipici házikó,
Icipici házikóban, icipici ágyikó.
Ottan élt éldegélt, egy icipici lencsilány,
Icipici anyukával, túl az Óperencián.
Icipici lencsilányka, lencsibabát ringatott,
Anyuka is ezt csinálta s boldogságban éltek ott.
Amikor este lett, az icipici lányka félt,
Icipici anyukája mondott egy mesét.

Meeeeee:
icipicit sok lett a pici


Ha már a gyerek-nő-kiskutya szentháromságot kapja elő valaki és nem mosópor reklámozási céllal, akkor lehet azt ennél jobban is.
PL mikor Bateman a parkban átnyisszant egy csodálkozó gyerekfejet! Aztán csak annyit mond: hmm. Ez is meg volt.
Na jó, belátom, mikor beledugta a nőcibe a patkányt, és az belülről kezdte kirágni magát, az volt a csúcspont. DE! A gyerek se volt kutya. És még jobban is járt, mert a kutyát csak szimplán agyonrugdosta.
Meg az is, amikor a Kedvencek temetőjében a kamion laposra vasal egy öt évest. Igaz, abban a regényben a macska a leggexxxxibb, és nem is szeretem ezért Kinget. Egy macska SOHA se lehet annyira gexxi, hogy már drukkolj, mikor nyúzzák meg.
:D

Részemről még minimál borzongás se.
De hát, ez szubjektív ingerküszöb.

Heni88 ·
Ettől a hideg kiráz:S Nagyon nem tetszik. Nekem is van egy 3 éves kisfiam. Nem is tudtam végigolvasni mert a sírás kerülgetett. Annál a résznél akadtam meg amikor mondja a kislány, hogy 3 éves. Ennyi elég volt. Nem köszönöm. Az ilyen emberekkel ezt csinálnám: :angry: :laughing: :angry:

Nem az iróval van bajom :yum: , de ez nem horror, hanem valami pszihopata történet ami sajnos bármikor megtörténhet. Bárhol, bárkivel. De ettől még nem tettsződik nékem.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: