Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy forró nyári este

Nyár volt. Júliusi rekkenő hőség. Otthon ültem a szobában és eszembe jutott valaki. Egy lány, akit titkon imádtam, de sosem mertem hozzá közeledni. Arra gondoltam, hogy meglepem. Gyorsan lezuhanyoztam, felöltöztem. A hűtőbe volt egy külön-leges alkalmakra tartogatott borom. Gondoltam jól jön majd! Fogtam még két poharat is. Kimentem a kocsihoz, beraktam a csomagtartóba őket és elindultam. Út közbe nagyon izgatott voltam, hogy vajon otthon van –e és hogy rá –e.
Mikor megérkeztem becsengettem ő nyitott ajtót. Gyönyörű volt és csodálatos, mint mindig! Kérdeztem tőle, hogy nincs –e kedve kocsikázni egyet. Kérdezte, hogy hova mennénk? Mondtam neki, hogy meglepetés! Beleegyezett. Mondta, jön egy perc, csak lezuhanyozik, felkap valamit és mehetünk. Addig behívott magához hozott nekem üdítőt kapcsolt be zenét és elment. Egy húsz perc múlva elkészült és indulhattunk is. Beszálltunk a kocsiba és elindultunk. Hátamon a hideg futkosott, ahogy éreztem parfümje illatát a mosolya lenyűgöző volt olyan mesés! Nem messze a várostól tudtam egy szép kis tavacskát gondoltam, az jó hely lesz egy meghitt este eltöltéséhez.

Mikor megérkeztünk már nem volt annyira meleg a nap is lemenőbe volt, olyan hat-hét óra körül járhatott az idő. Kivettem a csomagtartóból a pokrócot, a bort és a poharakat. A plédet leterítettem egy fa árnyékába és elkezdtünk iszogatni közbe jókat, beszélgettünk és nevetgéltünk. Ahogy telt az idő úgy egyre inkább a nap is kezdett eltűnni és átvette helyét a hold és a csillagok. Addig beszélgettünk, míg teljesen besötétedett. Szerencsé-re a hold és a csillagok ragyogóan fénylettek és csillogtak a bársonyosan hullámzó tó vizén. Lefeküdtünk a pokrócra és elkezdtünk hullócsillagok és csillagképek után kutatni. Hullócsillagból láttunk egy csomót, de én mindegyiknél azt kívántam, hogy bár-csak együttlennénk, de nem mertem neki elmondani a kívánságom! Nem tudom, hogy miért nem. Talán féltem az elutasítástól.

Ahogy feküdtünk egymás mellett arra lettem figyelmes, hogy gyengéden lassan közeledik felém. Mikor teljesen mellém ért ránéztem és ő rám. Mélyen egymás szemébe néztünk majd gyengéden megcsókolt. Visszacsókoltam. Azt hittem, hogy álmodom, de nem! Valóságvolt, ami velem történt! Egy csodás álom, mely valóra vált! Teljesen elmerültünk a csókolózásba. Mire észbe kaptam már egymást, simogattuk. Elkezdtek lekerülni a ruhadarabok. Csókolgattam a nyakát, vállát és fokozatosan haladtam lejjebb. Gyönyörű mellei voltak. Feszes, formás és a mell bimbói, ahogy megkeményedtek az izgalomtól. Láttam rajta, hogy ég a vágytól és egyre többet akar. Lehúztam róla falat tangályát és elém tárult a meztelen puncija! Végignyaltam forró volt a kéjtől. Nem estem egyből neki, előbb teljesen felizgattam, elkezdtem a nyelvem hegyével írni a combjára majd egyre beljebb haladtam a már izzó puncija felé.

Ekkorra már én is felizgultam, a férfiasságom teljesen megkeményedett! A nedves puniját ujjaztam közbe a csiklóját, nyalogattam! Egyre jobban és hevesebben nyögött, mikor már majdnem elment megállított és felhúzott maga mellé. A hátamra fektetett és fokozatosan haladt lefele! Mikor a farkamhoz ért gyengén elkezdte verni és szopni! Isteni volt olyan csodálatos! Egyre hevesebb volt majd abbahagyta! Rám ült és elkezdett lovagolni rajtam! Gyorsabban és gyorsabban! Éreztem, ahogy feszül az izgalomtól és tudtam, hogy nemsoká elmegy! Nekem sem kellett sok hozzá. A szívem majd kiugrott a helyéről olyan hevesen vert. El sem mertem hinni, ami velem történik! Ahogy lovagolt éreztem, hogy teljesen megfeszül az egész teste és egy nagyot élvezett. Nekem sem kellett több én is teljesen elélveztem! Lefeküdtünk egymás mellé egymás karjaiba és az este további részét úgy töltöttük szótlanul nézve a másikat.

Kezdett hajnalodni a nap jött felfele és indultunk hazafele. Úton a kocsiba elmondta, hogy régóta vágyott erre csak nem merte elmondani nekem. Elmosolyodtam és én is, elmondtam neki, hogy mit érzek iránta! Jót nevettünk egymáson! Hazavittem nem akarta, hogy menjek ezért behívott magához, hogy töltsem ott a reggel. Lefeküdtünk az ágyra egymás mellé és nem kellett sok hozzá elaludt a karjaimban! Én néztem milyen csodásan, alszik, hogy milyen gyengéd és törékeny. Reggel megszöktem a karjaiból készítettem reggelit majd édes csókokkal keltettem álmából. Megreggeliztünk majd hazamentem. Ebből a kis kocsikázásból egy csodálatos kapcsolat lett, ami még ma is tart! A kívánságom és álmom valóra vált, azt a tópartot pedig még meglátogattuk egy párszor.
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Nicsak, nem működött a formázóparancs. Na sebaj, legközelebb gombokkal csinálom.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: