Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy forró nyári délután

A történet egy forró nyári délutánon játszódik, rekkenő hőség van a házon kívül, az aszfalt felett remeg a levegő, csak a lakásban lehet elviselni ezt az időt. Az utcákon egy lélek sincs, vasárnap lévén mindenki, aki megteheti, a strandon, vagy légkondicionált helyen keres menedéket a forróság elől.
Ránézek az órára, még 10 perc… Az ágy már készen, pezsgő a hűtőben, egy kis harapnivaló is előkészítve, reggel borotválkoztam, tehát minden készen van a fogadásodra. A másodpercek csigalassúsággal telnek, elmondhatatlanul várom, hogy meglássalak, a gyönyörű alakod, az ajkadon megcsillanó napfényt, azt, amit a szemedben látok, amikor Rám nézel, ahogy ölelésre nyitod a karjaidat és megcsókolsz… Már a csókodtól elbódulok, tombolni kezd bennem a tesztoszteron, vágyom Rád, vágyom hogy egyek legyünk, hogy együtt legyünk. Azt, hogy belecsókoljak a nyakadba, a kezem pedig a tested legrejtettebb zugain induljon el felfedezőútjára, hogy lassan lejjebb haladjak nyelvemmel, csókokkal borítva minden jól ismert érzékeny pontodat…

Az ábrándozást a csengő kellemetlen berregő hangja szakítja félbe, a pulzusom máris emelkedik, tudom, hogy megérkezett, akit bár csak egy napja láttam, de mégis, mintha egy örökkévalóság választott volna el attól a pillanattól. Őrülten keresem a kulcscsomót, persze ilyenkor nincs meg… Nem akarlak megváratni, de önző is vagyok. Nem akarom megváratni magam, hogy meglássam azt, akit szeretek, aki az életem értelme. Végre megvan a kulcs, persze már elsőre is láthattam volna, a szokott helyén volt… Ilyenkor az ember nem képes tisztán látni…

Amikor a kapu felé haladva meglátlak, még gyorsabban kezd dobogni a szívem… Az a ruha van rajtad, ami az egyik kedvencem, rövid kék szoknya és kivágott, bár nem kihívó kék top, mely kiemeli a gyönyörű melleid. Remegő kézzel nyitom ki a kaput, szükségem van az ölelésedre, arra hogy hozzám simulj. És megtörténik, amire annyira vártam, a szemedbe nézek, látom benne a gyengédséget, a tüzet, a szerelmet, egyikünk sem bírja tovább, egymás karjaiba omlunk és megszűnik a külvilág, csak Te létezel és semmi más, elveszek a csókjaidban és tudom, hogy Te is így érzel.

Nem tétovázunk, mindketten tudjuk mire vágyunk, magam után húzlak az előszobában lévő hűvösbe. A házba belépve egymásnak esünk, kósza kezemmel érzem, hogy – talán a hirtelen hidegtől, vagy az izgatottságtól – a mellbimbóid megkeményedtek, érzékenyek lettek a legkisebb érintésre is. Ezt kihasználva a falatnyi felsőd alá nyúlva kényeztetni kezdelek, először csak megfogva a tökéletes melleidet, majd a bimbón körözgetek az ujjaimmal, miközben szinte faljuk egymást. Hirtelen ráébredek, hogy még az előszobában vagyunk, azt amit elkezdtünk, jobb lenne a hálóban folytatni. Bármilyen nehéz is, elszakadok az ajkaidtól és magam után húzlak, rádöntelek az ágyra és gyengéden Rád fekszek, és ott folytatjuk ahol az előbb abbahagytuk, ajkaink találkoznak egy végtelennek tűnő csókban, azonban amikor a nadrágból kiszabadulni akaró férfiasságom az öledhez ér, sürgetően felnyögsz, és tudom mit érzel, ezt szeretném én is. Azonban még húzom a pillanatot, addig amíg lehet, addig amikor már egyikünk se bírja tovább az önmegtartóztatást. A csók közben gyengéden simogatom a nyakad, majd melled halmait, kissé lejjebb haladva pedig benyúlva a szoknyád alá, lassan végigsimítva combodon, majd öleden, érzem, hogy –ha eddig a nyögésekből, a tested reakcióiból nem derült volna ki- nem csak én izgultam fel kettőnk közül. Lassan elkezdem masszírozni a szeméremajkaidat, mire a tested megfeszül, az ajkamba harapsz, és nem mintha eddig lett volna, de innen már végképp –tudom, hogy nincs visszaút.

Felülsz és látom a szemedben a tüzet, azt, amit annyira szeretek benned ilyenkor. Szinte letéped a pólómat, majd a hátamra lökve apró csókokkal és harapásokkal borítod a testem. Próbállak megcsókolni, megsimítani a tested, de nem engeded, tudom, hogy boldoggá akarsz tenni, hogy ez itt most Rólam szól. Próbálok ellenkezni, én is örömet akarok szerezni Neked, olyat, amilyet még soha nem éreztél, de amikor a már a hasamat csókolod végig, megtörik az ellenállásom, Rád bízom magam. Lassan lehúzod a rövidnadrágom és látom a szemeidben és a bujkáló mosolyodban, hogy jól döntöttem, amikor nem húztam alsót… Lassan végigsimítasz férfiasságomon, majd a tövétől a hegye felé végignyalsz rajta. Átfut rajtam a remegés, egyszerűen szét akarok robbanni az érintésedtől, pedig ez még semmi, ahhoz képest, ami ezután jön. Először még csak a makkot nyalod körbe, egyik kezeddel falloszom tövét fogva, másikkal pedig a heréimet simogatva, majd ütemesen kezded a bőrt fel-le húzogatni, majd a szemembe nézel és lassan, de mélyen befogadod a férfiasságomat, amilyen mélyen csak tudod. Tudod, hogy ezt mennyire szeretem, és Te most nekem akarsz örömet okozni.

A légzésem már olyan, mint 5 km futás után, kapkodom a levegőt, elvesztem a fejem, élvezem az érzést, a látványt, azt, ahogy a száddal kényeztetsz. Nem bírom tovább, akarlak, minden egyes sejtemmel, lassan felkelek, hátradöntelek az ágyon, most én vagyok az, aki irányít. Lehúzom a felsődet, előbukkannak a melleid, melyet azonnal csókokkal borítok, először a bimbó körül körözgetek a nyelvemmel, egyre kisebb köröket leírva, majd bekapom, és úgy körözök rajta, megszívom, talán kicsit bele is harapok. Ezt Te először apró sóhajokkal, majd egyre nagyobb nyögésekkel díjazod, melyek óriási hatással vannak rám. Lejjebb haladok, és türelmetlenül lehúzom rólad a szoknyát. A melleidtől lefelé haladva a nyelvemmel végighaladok a hasadon, majd öledet kihagyva a belső combodat csókolgatom, de ezt már nem bírod, nyögéseid és tested mozgása jelzi a növekvő türelmetlenségedet, de ekkor már én sem bírom, és lehúzom rólad a fehér falatnyi tangát, melyet már átitattak a kéjnedveid. Először a szeméremajkaidat csókolom, majd rátérek a csiklódra, de már nem bírod kordában tartani a tested, dobálod magad az ágyon, Rám nézel a gyönyörű szemeiddel és látom a kérést, látom, hogy egyre gondolunk ebben a pillanatban.

Én sem bírom türtőztetni magam, így feljebb csúszok és a kőkemény férfiasságommal először körözök a puncid körül, majd lassan, lassan de mélyen belédhatolok.
Ezt az érzést lehetetlen leírni, megfogalmazni, még csak a közelében sem lehet járni a valóságnak holmi szavakkal… Az érzést, amikor két test, két lélek egyesül, akik ennyire szeretik egymást, akik osztoznak egymással mindenben. Az érzés, ami elborít, amikor ebben a pillanatban egymás szemébe nézünk. Az érzés, ahogy a szívem, amit odaadtam Neki, és a szíve, ami az én mellkasomban dobog, egyesül, egyszerűen hihetetlen. A szeretkezés és a szex között ez a különbség. Az, aki nem tapasztalta nem érti. Aki viszont egyszer megtapasztalta, újra és újra át akarja élni, ha azonban elveszti azt, akivel ezt az érzést megoszthatja, egész életében mindenkiben azt fogja keresni, akivel még legalább egyszer átélheti.

Lassú mozdulatokkal mozgok benned, lábadat összekulcsolod a hátam mögött, így még intenzívebbé téve az érzést mindkettőnk számára… Kezeid átölelnek és az én kezeim is simogatnak, miközben mozog a testem, miközben csókokkal borítjuk egymást. Egyre gyorsuló ütemben haladunk a beteljesülés felé, azonban nem akarom, hogy ilyen gyorsan vége legyen, azt akarom, hogy örökké tartson. Lassan a hátamra fordulok, benned maradva, és már tudod, hogy mit szeretnék. Lassan elkezdesz lovagolni rajtam, majd hátradőlsz és érzed, ahogy a férfiasságom még mélyebben beléd hatol és teljesen kitölt. Egyre gyorsuló ütemben mozogsz rajtam, élvezem az érzést és nem tudok betelni a látvánnyal, a tökéletes sportos alakoddal, az izmos comboddal, a tökéletes fenekeddel és a lapos hasaddal, a feszes cicijeiddel. Fenekedbe markolok, tudom, hogy mennyire szereted ezt, és nem is kell csalódnom, apró remegések futnak végig a testeden, és a mellkasomra borulsz. Már mindketten zihálunk, az forró időnek köszönhetően ömlik rajtunk a víz és már mindketten alig várjuk a beteljesülés pillanatát. Érzem, hogy nem bírom már sokáig, egyre nagyobb feszülés jelzi, hogy hamarosan kitörök. Tudom, hogy nincs visszaút, érzem a mindent elsöprő érzést, a forró spermám pedig kitör a férfiasságomból, és ebben a pillanatban egy sikoly hagyja el a szád, érzed, ahogy elmegyek benned, és ez átszakítja a gátat, az élvezés gátját. Mindketten önkívületben élvezzük az örömet, élvezzük, hogy örömet tudtunk szerezni a másiknak. Miután csendesül kicsit az érzés, egymásra nézünk, és szinte egyszerre mondjuk ki, amire gondolunk – Szeretlek.

A mellkasomra borulsz, mindketten élvezzük a kielégültség érzését. Még benned vagyok, szeretem ezt az érzést, azt hogy ilyenkor is érezlek. Megcsókollak, majd kihúzom a férfiasságomat, lassan mellém fekszel, és a vállamra hajtod a fejed, kimerülten elalszol rajtam, bennem még az iménti események képei futnak és a gondolat – hogy hogyan lehetek ennyire szerencsés, hogy lehetek ekkora mázlista, hogy találkoztunk, hogy szeretlek, és hogy viszont szeretsz. Egyenletesen lélegzel, megsimítalak, tudom, hogy neked mennyire jó, hogy így mennyire biztonságban érzed magad. Azt, amit most érzek, lehetetlen szavakba önteni. De ezzel az érzéssel alszom el.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

KbeginnerM ·
Hello!
Ez az első történetem, ráadásul este 10kor álltam neki, 1 lendülettel írva meg, egyszeri átolvasás után már küldtem is be. Kérlek legyetek erre tekintettel :) Eddig csak olvasó voltam, azonban hirtelen felindulásból döntöttem úgy, hogy megpróbálkozom az írással is. Utólag már bánom, hogy nem később küldtem be, többszöri átolvasás után, jópár dolog van amin változtatnék, szóismétlések, összetett mondatok jobb elrendezése, stb.
Minden kritikát örömmel fogadok.
KM

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: