Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy fiu vágyainak beteljesülése 2

2.    Hogyan szedtem fel egy csajt!
Azt hittem sokkal nehezebb felszedni egy csajt de hál istennek és a szüleimnek, hogy elküldtek egy hittan táborba. Ez a történt a 17- dik szülinapom után játszódik.
Ott megismerkedtem egy lánnyal, akit Anikónak hívnak
A szerencsémnek köszönhetően egymás melletti szobákba kerültünk, hála a tervezőnek vagy a kivitelezőnek, de a falak nagyon vékonyak voltak és így tudtunk hallgatózni egymás után. Ha egy kicsit hangosabban beszélgettünk még egymás hangját is hallhattuk. Mivel én pap fia vagyok és ő meg pap lánya, így könnyen szót értettünk egymással. Sokat beszélgettünk a folyosón, és ha valamiben párt kellett választani, akkor egymást választottuk. Este 10-kor takarodó volt de mi még akkor nem szerettünk volna lefeküdni aludni így egymással beszélgettünk. a falon lévő szellőző alkalmasnak tűnt erre a célra. Egyik este egyszerre indultunk el fürödni. Ő bikinibe volt én alsónadrágba. Mivel nem volt külön fürdő a fiuknak és a lányoknak így ugyanoda mentünk be. Mindketten ugyanazt a fülkét néztük ki, de lovagiasságból átengedtem neki.
De a lovagiasságnak ára van. Pontosan a mellette lévő fülkébe mentem be zuhanyozni. A zuhany alatt is beszélgettünk mindenféléről. Akkor tudtam meg,  hogy nincsen pasija. Olyat kiabáltam volna örömömbe, hogy még Alaszkába is hallották volna, de nem lehetett hisz ott volt a mellettem lévő fülkébe. Mivel nagyon szégyenlős volt először én törölköztem meg, mert nem szerette volna, ha bikini nélkül látom. Persze én nagyon tudtam volna neki örülni, de ha nem akkor nem. Az egyik zuhanyfüggöny mögé álltam, úgy törölköztem meg. Akkor jött ő elő, amikor én behúztam a függönyt, ami mögött törölköztem. Miután hallotta hogy behúztam ő is elkezdett törölközni a fürdőkabinja előtt. A látvány, ami akkor a szemem elé tárult azt nem lehet szavakkal leírni.170 cm magas szőke kék szemű leányzó volt, akinek csupasz volt mindene, ahhoz képest hogy még csak nemrég múlt 17. A haja majdnem leért a fenekéig.
Olyan szexi volt, ahogy a rózsaszín törölközőjével törölgette magát, legszívesebben oda mentem volna és segítettem volna neki megtörölközni.
De 2 ok miatt nem mentem oda:
- az egyik az, hogy ő szégyenlős volt
- a másik pedig a lábam között álldogáló farkam volt.
Ezért így csak végignéztem, ahogy törölközik és mivel én már száraz voltam mindenütt el kellett foglalnom magam valamivel. mivel egy ilyen szép lány illegeti-billegeti előttem magát így hát kivertem rá a farkamat. Miután ő felöltözött bikinibe, előjöhettem. Megmostam a kezemet és bementünk a szobánkba, mindenki a sajátjába. Este beszélgettünk és akkor jöttem rá, hogy beleszerettem. Másnap ezt meg is mondtam neki, amire ő ezt válaszolta a csókolózás után:
„ Végre, hogy észrevetted te balga.”
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: