Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy felejthetetlen este az unokahúgommal

Egy felejthetetlen este az unokahúgommal

Már évek óta járok az egyik unokahúgommal uszodába hétvégenként. Talán 7-edikesek lehettünk, mikor először elmentünk egyedül uszodába, majd ez rendszeres időtöltésünké vált. Nagyjából egyidősek vagyunk, néhány hónappal vagyok idősebb. A lehető legjobban ismerjük egymást, minden kis titkáról tudunk a másiknak. 16 éves korunkban már mindkettőnknek volt kapcsolata. Az unokahúgom, Barbi ekkor veszítette el a szüzességét egy nála 5 évvel idősebb pasival. Aztán egyszer faképnél hagyta a pasija és ő emiatt nagyon szomorú volt. Első igazi szerelme végetért.

Már régóta fantáziáltam kettőnkről, hiszen egy fantasztikusan kinéző lány lett belőle. Nem túl nagy mellekkel, de annál feszesebbekkel felszerelt sportos alkatú lány cseperedett belőle. A sok úszás megtette a hatását. A szokásos hétvégi úszásunkra elég szomorú állapotban jött el, hiszen a hét elején szakított vele a pasija. Nagyon mélabúsvolt, gondoltam elterel a figyelmét egy nagyon intenzív úszásedzéssel. A tervem sikerült, teljesen lefáradtunk. Mivel mi sokkal közelebb laktunk, mint ők, ezért aznap este nálunk aludt. Mikor haza értünk lefürödtünk, majd a szüleim egyik masszírozós DVD-je alapján jó alaposan megmasszíroztuk egymást. Ahogyan ott feküdt előttem a bikinijében az ágyon, már tudtam, hogy ma meglesz az unokahúgom.

Aznap este a szüleim felmentek pestre színházba, és ott is aludtak egy szállodában. Mienk volt az egész ház egy egész északára. Először ő masszírozott meg engem, ami jobb volt, mint akármilyen eddigi élményem a barátnőmmel. Teljesen ellazultam. Helyet cseréltünk és én masszíroztam a Barbit. Először bekentem az egész hátát testápolóval, majd lassan elkezdtem masszírozni. Én még ilyen hangot nőtől nem hallottam, mint amit a Barbi produkált. Olyan hangosan nyögdécselt, hogy teljesen felizgultam az unokahúgomra. Éreztem, hogy ő is így érez, mert minden keményebb gyúrásra a kezével benyúlt az egyik melle alá és markolászta, mintha izgatná magát. Egyre lejjebb masszíroztam, a vállaitól indultam és most a feszes popsiát simogattam, markolásztam. A hüvelykujjaimmal egyre beljebb masszíroztam a combjait, mígnem éreztem, hogy kényes területre értem, mert halkan felnyögött és a lélegzete is szaporább lett. Odébbálltam végül egykis talpmasszázzsal fejeztem be a masszírozást. A farkam már nagyon keményen állt és tudtam, hogy ezt már nem tudom elfedni.

Kértem a Barbit, hogy forduljon meg, mert szeretném kipróbálnia dekoltázs masszázst is, ahogyan a DVD-n láttam. Mikor megfordult megláttam, hogy teljesen lucskos a bugyija és úgy állnak a mellbimbói, hogy majdnem kibökték a vékony bikinifelsőt. Meglepő, de a farkam meredezése láttán csak annyit kérdezett: „Szabad ezt az unokatestvéreknek?”, erre azt feleltem, hogy ha kettőnk közt marad, akkor szabad.
Felült, levette a felsőjét és így a meztelen keblei hirtelen ott hevertek előttem. Most még szebbek voltak, mint vizes bikinifelsőn keresztül. A hátára fektettem, letérdeltem mellé és hosszan smároltunk. Leültem az ágyszélére, ő szembefordulva az ölembe ült és csókoltam, nyalogattam és harapdáltam az elém táruló mellbimbókat.

A puncijából kicsorgó nedv folyt végig a combomon és erre teljesen felizgultam, tudtam, hogy most kell lépnem. Elővettem a meredő farkamat, majd lassan beleült. Ilyen lucskos puncival még nem volt szerencsém találkozni, nagyon jó volt ahogyan a szűk punijában járt a faszom. Hanyattfeküdtem az ágyon, úgy lovagolt rajtam a Barbi és közben nagyokat nyögött. Csak úgy csattogott a nedves puncija. Előbb ő élvezett egy hatalmasat, majd leszállt rólam, a szájába vette az orgazmusra kész farkamat, majd mesteri szopással a csúcsra juttatott. Ilyen élvezésem még egyik barátnőmmel sem volt. Minden a mellein folyt le, a mutató ujját a gecibe mártotta, majd érzékien lenyalta azt az ujjáról majd megkönnyebbült nevetéssel felálltunk és elmentünk együtt fürödni. Másnap, mintha misem történt volna hazament, de egy örök élmény volt mindkettőnknek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
julka19 ·
Hát ez tényleg gáz volt!

tanczy ·
ilyen és ehhez hasonló történetekben az az érdekesség,hogy "pont nálunk alutt,pont elmentek a szülök pestre szinházba,stb"itt már bukott a történet mert lehet tudní,hogy kitalálcio,egy kamasz álmodozik. összességében nem lenne rossz ha egy kicsivel kevesebb pornot néznének a fiatalok. ( tisztelet a kivétel.)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: