Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy fárasztó nap vége

Fárasztó nap áll mögöttem. A fürdőben gyertyák égnek és kellemes levendulaillatot áraszt a víz. Végignyúlok a kádban, a fejem megtámasztom a kád szélén, hogy a víz nyakig ellepjen. Lábamat kinyújtom és keresztbeteszem. A szemem csukva. Élvezem a csendet és a levendula nyugtató hatását. Hagyom, hogy cikázó gondolataim lenyugodjanak. Egy kép villan elém, és mosolyra húzom szám. Az előző este jut eszembe. Az édes kínok, amiket egymásnak okoztunk. Ahogy cirógattál, ahogy csókoltad a fülem, a nyakam és a hátam. Szinte újra átélem, ahogy a nyelveddel izgatod csiklóm miközben ujjaid ki- be járnak hüvelyembe. Már az emléktől felizgulok. Kezem végigsiklik testemen. A fülemtől le egészen a belső combomig és vissza. Aztán a melleim cirógatom, míg kemények nem lesznek. Végigcirógatom a hasam és a belső combom. Finoman cirógatom nedves puncim. Felhúzom a lábam, hogy könnyebben hozzáférhessek forró ágyékomhoz. Egyik kezemmel a nyakam és a melleim cirógatom. A másikkal a csiklóm izgatom.

A szemem még mindig csukva és elképzelem, hogy mindezt te csinálod. Széthúzom a nagyajkaim, és becsúsztatom először az egyik ujjam, aztán a másikat is. Tenyeremmel dörzsölöm finoman tovább vágyam égő pontját, miközben ujjaim ki- be húzogatom. Érzem, hogy a kívánt hatás nem marad el, és már nincs messze az orgazmus. Eközben halkan kattan a zár és belépsz az ajtón. Csend honol a lakásban. Lepakolsz és látod, hogy már voltam itthon. Azt gondolod biztos elmentem bringázni. A fürdő felé veszed az irányt nem tudván, hogy mi zajlik odabent. Mikor az ajtóhoz érsz, meghallod sóhajaim és a kiszűrődő gyertyafényt.

Halkan kinyitod az ajtót és bejössz. Az ajtófélfának támaszkodsz és nézel. Egyik kezem még mindig a melleimmel játszik, míg a másik ágyékomat forrósítja. A szemem csukva van, így nem is sejtem, hogy nézőközönséget kaptam. Te csak nézed, ahogy kényeztetem magam, és halkan megszabadulsz a ruháidtól. Hátam ívben megfeszül, miközben kezem egyre gyorsabban jár. Nehezen, de türtőzteted magad, nehogy megzavarj. Figyeled, ahogy a mellem egyre gyorsabban süllyed és emelkedik. Végül ismét ívbe feszül a testem, és kéjes sóhajok közepette átélem az orgazmust. Kezem kicsusszan hüvelyemből, de még cirógatja egy kicsit a puncim. Most már nem türtőzteted magad tovább, és megcsókolsz. Kezed a mellem simogatja. Majd végigsiklik a hasamon, és a puncim simogató kezemet cirógatod. Értem a célzást, és elhúzom a kezem. Így most te is cirógathatod. Csókod egyre követelőzőbb lesz. Kiemelsz a kádból, és magad elé állítasz. Közben a hátam cirógatod. Én pedig élvezem a kezed cirógatását, és ahogy a vízcseppek végiggurulnak a hátamon. Hozzád simulok, átölöllek, és a hajadba túrok, ágyékom hozzád dörzsölöm. Te otthagyod ajkam, a fülemet, és a nyakamat csókolod. Kezed pedig bebarangolja a már jól ismert tájat.

Végigsimítod a mellem, le a hasamig, míg meg nem találod nedves pontom. Finoman izgatod. Érzed, hogy egyre jobban kívánlak. Felkapsz, beviszel a hálóba, és az ágyra fektetsz, miközben forrón csókolsz. Magamra húzlak, hogy érezhessem a tested. De te nem maradsz így sokáig. Elindulsz bebarangolni a testem. A fülemmel kezded. Végighaladsz a nyakamon, majd a mellemnél egy kicsit elidőzöl. Felváltva kapod be és szívod meg a kemény bimbókat. Majd őket is magukra hagyod, és egyre lejjebb haladsz. Végül eléred a pontot, ahova tartottál. Nyelved finoman megérinti csiklóm, aztán játszani kezd vele. Ívbe feszül a hátam az édes kíntól, és mély levegőt veszek. Felhúzod mindkét térdem, hogy jobban hozzáférhess nedves puncimhoz. Mint a mézet úgy nyalod édes nedűmet. Ujjad lassan eltűnik hüvelyemben. Először csak az egyik, aztán már kettő. Összhangban a nyelveddel jár ki- be. Szabad kezed a hasam cirógatja. Egyik kezemmel a hajadba túrok, a másikkal a mellem simogatom. Nyelved egyre gyorsabban pörög. És élvezed, ahogy a testem válaszol.

Sóhajaim egyre hangosabbak. Lassan fenekem is bekapcsolod az édes kínzásba. Felváltva járnak ujjaid hol ide, hol oda. Nyelved még mindig csiklómat izgatja. Ívben megfeszül a hátam, és egyre hangosabban nyögdécselek. De te nem hagyod abba, kínzol tovább. Remegés fut végig testemen, és kéjes sikoly kíséretében elérem az orgazmust. Ujjad kicsusszan belőlem, de nyelved még lassan nyalogat. Légzésem lassul, feljössz és megcsókolsz. Puncim izét érzem ajkadon, de nem zavar. Hátadra fordítalak, és szádat elhagyva füledet csókolom. Majd végig csókolom a nyakad, és lassan haladok lefelé. Futólag nyelvemmel megérintem duzzadó férfiasságod. Belső combod simogatom és csókolom, ahol érem.

Finoman megnyalom először az egyik aztán a másik golyód, majd játékosan a számba veszem. Kezem közben a belső combod és a hasad cirógatja. Sóhajodból tudom, hogy elértem a célom. Nyelvem végigfut péniszeden a tövétől a hegyéig és vissza. Megfogom a tövénél, és nyelvemmel incselkedek vele, mintha nyalóka lenne. Majd lágy csókot lehelek a hegyére, végül bekapom, és szívni kezdem. Szabad kezemmel végigsimítok a mellemen, a hasamon végül a csiklóm izgatom. Vágyadat cuppanó hangjaim fokozzák. Érzem, hogy már nincs messze a vég. Egy utolsó cuppanással elindulok felfelé. Csókkal borítom tested, végigcsókolom a nyakad, a füled, és végül elérek a szádhoz. Vadul csókollak, miközben kezem péniszed markolja. Lassan magamba vezetem, és mozgatni kezdem a csípőm. Kezed a hátam simogatja, és a fenekembe markolsz. Felegyenesedem, és vágtába kezdek. Kezed a csípőmet fogja, és kérlelsz, hogy ne hagyjam abba. A hangod rekedtsége fokozza vágyam, és érzem, hogy ismét jön egy orgazmus. Kezedet fenekemre vezetem. Mellemet simogatom, miközben vágyunk egyre gyorsabb tempót diktál. Megremegsz, és hörögve éled át az orgazmust, és nem sokkal később én is követlek. Megcsókollak, és hozzád simulva pihegek. Te simogatsz, ahol érsz. Én pedig ölelő karodba simulok, és szorosan ölellek. És lassan elszenderedünk.

Folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
... és a mi a józan logikát illeti:

Csak azt nem értem, hogyha a kádban fetrengve fogalmad sincs a pasid érkezéséről, miért vezeted fel, hogy mit művel az előszobában, mielőtt benyit? Sőőt, még arról is hiteles tájékoztatást nyújtasz, hogy téged néz (amit nem látsz), vetkőzik (amit nem hallasz) és állatira türtőzteti magát (amit meg nem közölt senki se).

Szóval nagy varázslótanonc lehetsz, ha ilyen jó a tudatalatti megfigyelőkéd. Főleg maszturbálás közben....

Áruld el, hogy csinálod???

:smile: :smile:
csokicsibe ·
Kedves dstella!

Tájékoztatás képpen ez egy elképzelt történet! Nem vagyok varázslótanonc! Szimpla közlésként irtam le hogy közben mi törénik az előszobában illetve mit is érez ő!

Azért köszi a kritikát! Majd figyelek erre is legközelebb!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: