Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy falu titkai -1. rész

Kora hajnalban egy vonattal érkeztem meg a történetem helyszínére. Az állomás kihalt volt sehol egy lélek. Fél 8 volt, mikor a sebes vonat megállt az aprócska falu állomásán. Nyár vége felé járt az idő, de még mindig a nyárt jellemző fülledt meleg volt már ilyen tájt korán reggel. Leszálltam a vonatról és akkor kicsit meglepődtem, hogy csak én szálltam le. De meglepetségem hamar elillant, hisz ezen faluba nem nagyon volt látogatottság. Ekkor tűnt fel a távolban jövetelem célja az én Annám. Épp akkor ért ki az állomásra. Anna nálam 4 évvel idősebb gyönyörű testtel, igéző szemmel megáldott 24 éves lány volt. Mihelyst megláttam, elállt a lélegzetem. Barna hajában egy lepke alakú hajdísz ékeskedett, gyönyörű kebleit és felsőtestét egy jól kivágott mély dekoltázsú piros blúz takarta, míg feszes fenekét egy fehér farmer. Mindezt a látványt, ami lélegzetelállító volt, egy magas sarkú tette még csodálatosabbá. Nem tipikusan falusi öltözet, de mint az sejtettem, és mint később bebizonyosodott értem öltözött így ki.




Kapcsolatunk harmadik hónapjában jártunk ezen a napon, és ekkor látogattam meg elsőnek saját lakásában. Ugyanis tudni kell Annáról, hogy szülei tehetős földművesek és alig 1 éve vettek neki egy házat az ő falujuktól nem messze, épp itt érkezésem helyszínén. Ahogy leszálltam a vonatról odasiettem az én Annámhoz, akivel semmit se szólva heves csókolózásba kezdtünk, semmit nem törődve az álló vonatból minket bámulókkal.




Miután elhaladt a vonat, mi is útnak indultunk Anna lakása felé. Szűk utcákon haladtunk kb. 10 percig csak mert közel lakot az állomáshoz. Majd megérkezve a kapuhoz még huncut tettel megcsókolt, hadd lássa mindenki, aki az ablakból figyel, megérkezett az új, sok pletyka alapját hozó barátja. Ezután pedig eltűntünk az udvaron.




Beérve már a lakás ajtaját nyitotta, mikor elöntött a vágy, a szenvedély lehet a ruhája vagy az illata a parfümének vagy a tudat, hogy ketten vagyunk nála, de nem bírtam tovább magammal. Nadrágomban férfiasságom majd kiszakította a farmerom. Ahogy beléptünk a házba egyből egymásnak estünk. A bejárati ajtó egy szobával volt szembe, ahol álltunk egy üvegablakos folyosó, ami szintén egy másik szobával végződik a végén. Nem gondolkodva a folyosón lévő fotelba löktem szerelmem. Akinek forró csókok közepette elkezdtem levenni blúzát.




Ekkor tárult elém csodás formás melle, amit nem takart melltartó. Vadul, állati ösztöntől vezérelve neki estem. A feszes mellét nyalogattam, bekaptam ajkaimmal és szopogattam. Hangos nyögések dicsérték munkám. Anna hasonlóan beindult, így vadságomba nem voltam egyedül. Felült a fotelból és elkezdte kibontani a farmerom. Majd miután sikerrel járt, előkapta a boxerem alól a merev férfiasságom. Ami nem volt hatalmas, mint pl. négereknek, de a maga átlagos 22 centijével és még inkább vastagságával (amit meg nem tudok mondani mennyi), mindig óriási örömöt szerzett neki és nagyátlagba a lányoknak.
Tehát ahogy kivette a boxerból egyből elkezdte verni bájos kis kezeivel. Majd a szopásra kiéhezett lány vadul nyalogatta le-fel és bekapta a makkját, majd vadul elkezdte szívni. Ahogy szájával munkálkodott, és feje ütemesen mozgott, gyönyörű mellei úgy libegtek a levegőben. Őrjítő látvány volt.




Nem sok idő telt el, alig 3 perc, munkája gyümölcse megérkezett, és torkába lövellve tört utat a férfiasságomból. Az extázis olyan nagy volt nálam, hogy becsuktam a szemem egy pillanatra, mire viszont kinyitottam egy ismerős tekintett figyelt szembe velem a folyosó ablak kinti udvar felőli oldaláról. Kata volt, Anna legjobb barátnője, aki szintén ebbe a falucskában lakik, és gyakorta látogatja meg barátnőmet oly annyira, hogy még kulcsa is van a kapuhoz.
A megdöbbenéstől falfehér lettem, hiszen Kata tekintetéből kiolvastam nem épp most toppant be, sőt valószínű, hogy Anna ténykedését is végignézte. Nem törődve, hogy farkam még mindig Anna szájában, aki bőszen nyeli a termelt mennyiséget nemiszervemből, csak álltam és vártam mi fog történni, Kata hogy fog reagálni, hogy észre vettem, hogy figyel, elmegy, vagy tán bejön a lakásba?




Folyt. köv.

Hozzászólások
További hozzászólások »
hörcsög00 ·
Ez borzalmas volt nyelvtanilag,tartalmilag,szövegszerkezetileg is... szörnyű.Nem tetszett.22 cm? Nem véletlenül 44? Azaz átlagos, nem tudtad?! Lehet a bokádra tekerve hordod....hihi.

D.S. ·
Nagyon nem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: