Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy estém

Sziasztok, én egy negyvenes éveiben járó, jelenleg szinglinő vagyok. Mások által szexisnek tartott, sportos testalkatomnak, és 90 C-s cicimnek köszönhetően voltak kapcsolataim, rövidebb, hosszabb, de most a munkám miatt nincs időm a pasikra.
Ma is sokáig dolgoztam, haza érve fáradtan kapcsoltam lágy zenét, és bontottam egy üveg finom, száraz, vörösbort. Ruháimból kibújva indultam zuhanyozni. A kellemes meleg víz lágyan cirógatta ernyedt testem. Végig folyt kemény mellemen, le a borotvál puncimon egészen a talpamig.
Zuhany után meztelen zuhantam kedvenc fotelembe. A halk muzsika és a bor megtette hatását, mert ülve elszundikáltam. Álmomban egy izmos, jóképű pasival sétáltam a tengerparton. Egy ugrás és már meztelenül feküdtünk a homokba egymást simogatva, csókolgatva. Ahogy keze bejárta testem, lettem egyre nedvesebb, de mikor belém hatolt volna hatalmas szerszámával hirtelen felébredtem. Szomorúan vettem tudomásul, hogy csak álom volt az egész.
Mikor aztán lenéztem láttam, hogy lábam között valami megcsillan. Felizgultam valóságban is. Kellemes borzongás futott végig rajtam. Láttam amint kebleimen keményedik a bimbó! Nem bírtam ki, hogy hozzá ne érjek. Két ujjammal dörzsöltem. Másik kezem hasamon lefél haladva elérte a puha résem, ami szinte azonnal szétnyílt, és láttatni engedte egy nagyobb csiklóm. Körözve rajta halk nyögések jöttek ki duzzadt ajkaim között. Néha megmártottam kelyhem nedvében az ujjam, hogy még jobban csússzon. Egyre erősebb izgattam vérrel telt szervem, mikor már alig bírtam magammal hüvelyembe dugtam egy, majd kettőt, végül három ujjam.
Először lassan, majd egyre gyorsuló mozdulatokkal járt kezem ki-be, majd mikor már nem bírtam testem megfeszült, és óriási orgazmust éltem át. Ahogy lucskos kezem kihúztam, csiklómon még végig húztam párszor, ami még pár kis orgazmust eredményezett.
Ezután kimerülten zuhantam ágyamba s egyből mély álomba szenderültem.
Néha így és ehhez hasonlóan telnek magányos estéim.
Hozzászólások
Szabi011 ·
Szivesen olvasnék még hasonló történeteket rólad
kisbakancs5@gmail.com

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: