Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy este a vízesés alatt

Mindig tanul újat az ember – tartja a mondás. És mennyire igaz.
Még mindig Karesszal vagyok együtt, és még mindig harmonikus és kiegyensúlyozott mind az érzelmi, mind a szexuális életünk. Legutóbbi kalandunk egy, általunk rendszeresen látogatott fesztiválon esett meg. Már jó ideje nem voltunk együtt. Közbejött a havibajom, utána pedig fontos döntésre jutottunk, és azok kötötték le a mindennapjainkat, így este örültünk, hogy legalább aludhattunk pár órácskát. De Karesz megígérte, a fesztivál egy hetében mindenért kárpótol.

Első este sajnos eléggé kiütötte magát, hisz első este mindig a lazításé és a totális kikapcsolódásé, ebben mindkettőnknek megegyezik a véleménye. Én nem voltam valami jó formában, így elég hamar elmentem aludni. Hogy ő vajon mikor fekhetett be mellém a sátorba, rejtély. A másnap reggel korán indult, hisz a sátor hamar melegszik a napfényben. Reggeli zuhanyzás, kávé, miegymás, viszont a sörözés már déltájban elkezdődött, így estére már én is jó hangulatban mulattam a barátokkal, de most se tudtam felvenni a versenyt annyi pasival, és jóval hamarabb mentem aludni, mint ők. Szerettem volna, ha Karesz is velem jön, de megcsókolt és a fülembe súgta, hogy maximum egy óra múlva jön utánam.

Bemásztam a sátorba, összeszedtem a cuccaimat, elmentem zuhanyozni majd meztelenül lefeküdtem aludni. Akármilyen fáradt voltam – és a fáradtságomra az alkohol csak rákontrázott – nem tudtam aludni. Folyamatosan azon járt az agyam, hogy hamarosan ismét átélem a legjobb dolgot a földön. Izgatta a fantáziám, hogy mi fog történni. Tudtam, jobb lesz, mint az átlagos, hisz az alkohol mindkettőnkből kihozza a rejtett vágyakat. Annyira belemerültem a gondolataimba, hogy semmire se figyeltem, és mire felocsúdtam észrevettem, hogy simogatom magam.

Végigsimítottam a mellem, és éreztem, hogy a bimbóim kőkemények. Pár percig játszadoztam velük, miközben a várható dolgok jártak a fejemben, majd szép lassan elindultam lefelé. Kezem végigsimított nagyajkaimon, mire felsóhajtottam. Ujjaim szép lassan bentebb nyomultak. Mikor hozzáértem a csiklómhoz, nem bírtam tovább és felnyögtem. Éreztem, hogy teljesen nedves vagyok.

Éppen magamba akartam hatolni, mikor lépéseket hallottam a sátor előtt, majd valaki elkezdte felfelé húzni a cipzárt. Tudtam, hogy Karesz az, így alvást színleltem. Megkérdezte, hogy ébren vagyok-e, és mivel nem kapott választ, leöltözött, bebújt mellém a takaró alá, és elkezdett csókolgatni. Eljátszottam, hogy kissé magamhoz térek, mire ő azonnal kitakart és megcsókolta a mellemet. Elkezdte szívni és harapdálni a mellbimbómat, amire már tényleg végképp extázisba jöttem. Széttettem a lábam és kértem, hogy nyaljon ki, amit ő készségesen teljesített is. Először kis, finom csókokat lehelt a combom belső felére, majd végignyalt a nagyajkaimon. Mivel látta, hogy máris totál be vagyok indulva nem teketóriázott, hanem kezelésbe vette a csiklómat. Lassan végigszántott rajta a nyelvével, majd rátapasztotta a száját és elkezdte szép lassan, egyre erősebben szívni, nekem pedig megjelentek a csillagok a sátorban a gyönyörtől. Majd elkezdett játszani a nyelvével, miközben éreztem, hogy néhány pajkos ujj és belémfurakodna, mikor megállítottam és suttogva mondtam, hogy:

- Szeretném, ha a farkad lenne bennem az „első”.
Azonnal meg is fordultam, négykézláb álltam és nedvtől csillogó puncival, kéjesen vártam, hogy belémhatoljon. Mind a ketten szeretjük ezt a pózt, mert így jó mélyen és vadul meg tud dugni.
Mögém térdelt, és tövig nyomta belém a farkát. Felszisszentem, hiszen nem voltam tág, de egy másodperc múlva már el is múlt a fájdalom és elkezdtem mozogni. Éreztem, hogy kemény, eres szerszáma hüvelyem minden négyzetmilliméterét kitölti és izgatja. Elkezdett ő is mozogni. Lassan, de erőteljes mozdulatokkal lökte belém a faszát, ami minden egyes behatolásnál tövig belémjött és heréi puncimnak csapódtak. Ezt folytatta egy jó ideig, majd tövig belémnyomta a farkát, magához szorított, ráfeküdt a hátamra és kezével elkezdte izgatni a csiklómat. Éreztem, hogy már nincs sok hátra, így kértem, hogy engedjen el. Megfordultam, és a farkát a számba vettem. Még mindig kőkemény volt, és az erek egyre inkább lüktettek rajta.

Először megszívtam a makkját majd tövig bevettem a számba miközben a nyelvemmel cirógattam. Elengedtem, egy csókot leheltem rá, majd kézzel izgattam tovább miközben nyelvem szorgosan körözött a heréin. Végignyaltam őket majd visszatértem a szerszámához. Szépen lassan kezdtem el nyalni, fentről le majd vissza. Minden oldalán, minden részletét érezni akartam a nyelvemmel, ő pedig elégedett nyögésekkel jutalmazta munkám. Ismét a számba vettem, és mialatt a makkját izgattam, a kezemmel elkezdtem szép lassan fel-le simogatni. Hallottam, hogy hangja egyre mélyebbről jön, és egyre szaggatottabbá válik. Tudtam, hogy itt az idő, és nyelvemmel őrült táncba kezdtem a faszán, miközben szívtam és az egyik kezemmel a heréit simogattam. Munkámnak meg is lett a gyümölcse.

Hirtelen belemarkolt a hajamba és farkát tövig nyomta a számban. Éreztem, hogy a forró sperma kilövell belőle és betölti a számat, amit készségesen le is nyeltem, de az újabb hullámokkal újabb adagok jöttek és tűntek el torkom mélyén. Szinte végtelen tengernek tűnő mennyiség jött ki belőle, hiszen már rég élvezett el. Élvezettem szívtam ki belőle az utolsó cseppet is, majd szépen végignyalogattam, amire ő össze-összerándult. Mikor abbahagytam pajzánul mosolyogva felnéztem rá, de ő csak annyit mondott:
- Fordulj meg!

Hanyattfeküdtem, széttettem a lábaimat és vártam a gyönyört, ami két ujj formájában érkezett meg. Belémnyomta majd szép lassan elkezdte ki-be húzogatni őket. Nagyon élveztem, és alig vártam, hogy én is elélvezzek. Néha meg-megállt és elkezdte az ujjait mozgatni, ami még kellemesebb volt, mint eddig. Majd ismét belémnyomta, és a szemembe nézett, ami szinte könyörgött a befejezésért. Ő elmosolyodott és rákapcsolt. Ujjait őrületes tempóban húzta ki és tolta be, mire érezni kezdtem azt a semmivel se összekeverhető érzést az ágyékomban. Ám hirtelen megállt, ujjait megfordította bennem, behajlította őket, és csak pici mozdulatokkal, de fürgén masszírozta velük a hüvelyem.

Éreztem, hogy itt a vég, de valahogy mégis más volt, mint eddig. Azok az ujjak valami új érzés indítottak el. De nem volt időm ezen gondolkodni, mert egyszercsak ott volt a vég. Agyamban és ágyékomban mintha bomba robbant volna, hangosan nyögni kezdtem, az összes izmom elernyedt majd megfeszült, és éreztem, hogy nem vagyok ura a testemnek. Szinte vonaglottam és éreztem, hogy forró lé spriccel ki a puncimból, amit Karesz még tetőzött azzal, hogy ujjával párszor megsimította a csiklómat. Ilyet még soha nem éltem át. Testem minden porcikája izzott, izmaim begörcsöltek, hangom szinte elhalt én pedig úgy éreztem magam, mint aki a mennyországban van.

Hüvelyem görcsösen összehúzódott, testem önálló életre kelt, a forró lé pedig úgy ömlött belőlem, mint aki meg szeretné teremteni a sátrában a Niagara kicsinyített mását. Majd a gyönyör szép lassan enyhülni kezdett és úgy tértem magamhoz, mint akit fejbe vertek. Karesz szép lassan kihúzta az ujjait és odanyújtotta a számhoz, amiket készségesen nyaltam le. Felültem, és láttam, hogy a mellkasa csillog a nedvemtől, így azt is végignyaltam szép lassan és finoman. Majd a fülébe súgtam, hogy köszönöm és megcsókoltam.

Gyorsan rendbe szedtem magam a zuhanyzóban, és mentem vissza aludni. A sátor előtt ott volt kiterítve az egyik pokróc, és mielőtt megkérdezhettem volna, hogy miért, Karesz már mondta is a választ:
- Nem gondolod, hogy egy totálisan eláztatott takaróval alszok – mondta – majd odabújok hozzád. Úgyis mindig ficánkolsz, hátha éjszaka megint beindítod az agyam, és ismét megduglak – súgta mosolyogva. Megcsókoltam, bemásztunk a sátorba, jó közel bújtam hozzá és elalvás előtt azért fohászkodtam, hogy ma éjjel is legyek mozgolódós kedvemben :)

Azóta eltelt két hét és még egyszer sikerült átélnem ezt a csodát. Mindenkinek azt mondom, hogy próbálkozzon, mert megéri! Most hétvégén pedig lagziba megyek, amiből mindig valami jó sül ki – csakhogy egy régebbi történetemre utaljak ;)
Hasonló történetek
22483
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
25030
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
zeneszerző ·
vannak benne jó ötletek, de elrontottad a fogalmazással. Szerintem

Soldier Of Hate ·
Szerintem a fogalmazással nincs is olyan nagy baj, eltekintve persze néhány szóismétléstől.
A végét nem értem: mi az hogy próbálkozzunk mi is?
Lady S ·
Talán azt, hogy próbáld meg te is átélni?????????

Jamilah ·
Hááát...tudomásom szerint az alkohol csökkenti a szexuális teljesítményt, nem pedig rásegít... Szóval nem ártott volna először utánanézni a dolognak...szerintem
:angry:
Lady S ·
Szokásomhoz híven nem kitalált a sztori. Az én kedves Kareszom pedig tényleg ilyen alkohol hatására. Sokkal hamarabb beindul, és mivel így nehezebben megy el, sokkal tovább is bírja. Szóval nem kötelező elhinni, mint ahogy ezen az oldalon semmit sem, én tudom hogy így van, és kész. :stuck_out_tongue_winking_eye:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: