Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy érdekes nap

A fenébe, késésben vagyok… pedig fontos értekezleten kell részt vennem ma. Egy gyors zuhany és némi sminkelés  után rohanok dolgozni.  A forgalom kegyes volt csak egy kicsit késtem el. Remélem, senki nem vette észre. 
Robi a főnököm hívat.  Iszonyat jó pasi, magas, sportos, barna hajú, zöld szemű, megnyerő és udvarias.  A legtöbb nő oda van az ilyen pasikért. Bemegyek hozzá és átbeszéljük a tárgyalás anyagát. Nagyon fontos lenne megnyerni ezt. Sok munkám van benne, sok minden forog kockán….
Sötét színű öltöny van rajta, világoskék inggel és sötétkék nyakkendővel. Eszméletlen dögös. Igazi nagymenő vállalkozó.
Annyira lehengerlő volt a tárgyaláson is, hogy esélye sem maradt a partnerünknek. Sikerült. Megnyertük. Meghívott vacsorázni, hogy megünnepeljük a győzelmünket. Egy menő helyre vitt, ahol még sose voltam. Kicsit feszélyezett  ez a helyzet, hiszen még sose voltunk együtt sehol a munkahelyen kívül. Sokat beszélgettünk és boroztunk. Az egyik kedvenc ruhámat vettem fel. Egy fekete miniszoknyát és egy királykék mélyen dekoltált blúzt, persze egy fekete tűsarkúval. Az este során többször észrevettem, hogy elkalandozik a tekintete, de figyelmen kívül hagytam a dolgot. Persze tetszett a gondolat, hogy vonzónak lát. Meglepődtem, de elkezdtem vágyni erre a férfira. A pillantása időnként teljesen felperzselt. Egyre többször jutott eszembe a vacsora alatt, hogy milyen szerető lehet. A bor megtette hatását, ellazultam… és kívánom őt. Indulás előtt még elmentem a mosdóba, ahol megszabadultam a bugyimtól.  Nem tudom honnan jött az ötlet, de megszabadultam a gátlásaimtól. Mire számítottam? Ki tudja…. A vacsora végeztével indulni készültünk. Tökéletes úriember volt végig. Mentünk a lifthez, ahol találkozott néhány ismerősével, de csak köszöntek egymásnak. Kezét a derekamra téve vezetett be a lift belső sarkába. Jól esett ahogy hozzámért. Teljesen behúzódtunk, mert többen is beszálltak és a kezéhez simult a fenekem.  A szikra végigjárta a testem, ahogy összeértünk. Vágyom rá. Nagyon. Magához húzott és a fülembe súgta, hogy maradjak csendbe. Teljesen meglepődtem és bólintottam. A keze elkezdett ingerelni. Simogatta a fenekemet, a combomat és végül megérintett, ott. Hirtelen szétnéztem a liftben, de senki nem figyelt minket. Kedélyesen társalogtak egymással. Szerencsére sokan voltak bent és nem láthatták mit művel velem, és akkor megéreztem, ahogy a puncim izgatja. Egy pillanattal később már belém is dugta az ujját és úgy mozgatta hogy még a lélegzetem is elállt. A bortól mámorosan és egy hihetetlen ötlettől vezérelve bugyi nélkül állok egy tömött liftben, ahol egy álompasi ujjaz. Próbáltam visszafolytani a nyögésemet, de nagyon jól csinálta. Finoman megcsókolta a nyakamat és még egy ujját belém csúsztatta. Tetszik, hogy ilyen nedves vagy, lehelte szinte hang nélkül a fülembe. Kívánlak.
A lift csilingelve megállt és ő visszahúzódott. Kinyíltak az ajtók és kiszállt mindenki. Csalódott voltam, ahogy kihúzta az ujjait. Remegő testem a folytatást várta. Ránéztem és az izzó tekintete nem engedte el az enyémet. Kívántam és ő is engem. Elvitt magához és én szó nélkül követtem. Férfiassága előtüremkedett.  Alig vártam, hogy mi fog történni.
Mihelyt beléptünk a házába és az ajtó becsukódott, váratlan hevességgel nyomott a falnak. Szája a számra tapadt hogy levegőt is alig kaptam. Nyelvünk összegabajodott. Ágyékát nekem nyomta, szinte nekiszögezett a falnak. Vadul, hevesen csókolt és a keze már gombolta is a blúzomat. Meg akarlak dugni – mondta – de előbb …. de már nem tudta befejezni a mondatát. Letérdeltem és szuper gyorsasággal szabadítottam ki a farkát a gatyájából. Olyan intenzíven kezdtem szopni, hogy még magamat is megleptem vele. Hallottam őt, a nyögései mindent elárultak. Ő is nagyon élvezi és ez még jobban beindított. Pörgött a nyelvem a farka körül és egyre mélyebben szoptam. Óvatosan, de azért erősen szorítottam a számmal és szoptam a kemény és nagy farkát. Végig nyaltam minden oldalról, eljátszottam a makkjával és újra szopni kezdtem. Még nedvesebb lettem és annyira jól esett, ahogy izgattam a puncim közben. Hallom hogy egyre gyorsabban szedi a levegőt és közeledik a csúcsra. Próbált kihúzódni a számból, de erre erősebben szorítottam az ajkaimmal és nem hagytam neki. Csípőjét megbillentve élvezett a számba, amit készségesen nyeltem le. Minden cseppjét akartam. Beindított ez a férfi és nagyon vágytam rá, hogy megízlelhessem. Jó íze van…
Azt hiszem én következek – mondta egy hihetetlenül szexi mosollyal. Feltett a legközelebbi komódra és a combomat kezdte csókolgatni és haladt egyre beljebb. Mielőtt a nyelve lecsapott volna a csiklómra még rálehelt és borzongás futott végig a testemen. Nagyon jól csinálja. Nyelve kitartóan körözött a puncimon. Nyalt és szívott. Eszemet vesztve nyögdécseltem. Apró köröket rajzolt a nyelvével és a csípőm is felvette ritmusát. Mikor az ujját belém dugta felnyögtem. Másik kezével a mellemet markolta és a bimbómmal játszott. Húzogatta, csavarta, az őrületbe kergetve vele. Az ujja és a nyelve fáradhatatlanul dolgozott rajtam és az öröm kezdett kivirágozni bennem. Éreztem, ahogy egyre közelebb kerülök hozzá. A testem megfeszül és kiáltva élvezek. Még az orgazmusom utóhatásait élvezem, amikor belém dugja a farkát és hihetetlen tempóval kezd dugni.  Hirtelen lelassít és lassan visszahúzódik belőlem, majd ismét tövig dugja belém. Újra és újra. Lassan kihúzza és erősen visszacsapódik belém. Minden centijét belém vágja amit kéjes nyögéssel fogadok. Élvezem.
-    A lábaddal karold át a derekam.
Gondolkodás nélkül teszem amit mond és már a levegőben is vagyok. Bevitt a nappaliba a szőnyegre. Közben végig bennem volt. Nem engedtük el egymást egy pillanatra sem.
-    Nagyon szexi vagy ebben a szoknyában. Legszívesebben már a tárgyalóban megdugtalak volna, de most a seggedet akarom. Fordulj meg!
Annyira parancsoló és ellentmondást nem tűrő a hangja, ugyanakkor pedig csábító is. A seggemet, jaj ne, azt még soha senki…. kérlek ne lihegem. Hirtelen elkerekedik a szeme. Nincs hozzászokva, hogy nemet mondjanak neki. 
-    Fordulj! – utasít
Ellenállásomat semmibe véve fordít meg. Négykézláb térdelek és ő belém döfi a farkát. Istenem de jó érzés. Szóval nem akarod a seggedet – mondja kellemes csábító hangon és hirtelen nagyot csap a popsimra. Váratlanul ért a dolog és felvisítok, de mennyire jól esett… sajog a fenekem, lüktet és mégis élvezem, hogy lehet ez? Teljesen beindított. Egyre gyorsabb tempót diktál és érzem, ahogy megint közeledek a csúcsra. Nem kell sok idő és robbanok körülötte ismét. Élvezek. Annyira mámorító. Erre vágytam egész vacsora alatt. Kihúzódik belőlem és a melleim közé teszi úgy mozog még egy kicsit és egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne kényeztessem közben a nyelvemmel is. Végig nyalok a makkján, ahogy mozog. Hirtelen megmerevedik és ekkor gyorsan bekapom a farkát. Ebben e pillanatban élvez. Meleg édes nedüvel tölti meg a számat. Úr isten, még több mint először, alig tudom nyelni.
-    Már nagyon kívántalak – jött egy kedves mondat. Most pedig menjünk fürödni, ja és holnap is ezt a szoknyát vedd fel.
A fürdő, a zuhanyzó, hatalmas. Együtt megyünk tusolni és ahogy kenegetem magam látom, hogy kezd ágaskodni neki.
Hűha hosszú lesz az éjszakánk… gondoltam…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Kellemes kis történet, s meggyőzően írtad le. Különösen a liftes jelenet - pedig csak apróság - sikerült egyszerűre és találóra. Tetszett.

Pavlov ·
Lábával átkarolja? Neeeee...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: