Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy érdekes délután története

Szerelmemmel sokat fantáziáltunk arról, milyen lenne ha élénk és gazdag fantáziánk bevetnénk az ágyban is. Délelőttönként amikor dolgoztunk, folyamatosan izgattuk egymáast smsben, vagy az okostelefonok adta lehetőségek egyikén. Ilyenkor arról írtunk egymásnak, milyen lenne ha meglepném alvás közben több pasival, kikötném, és szexrabszolgát csinálnék belőle. Vagy elhívnánk egy ismeretlen férfit, akivel közösen egész hétvégén át őt használnánk kedvünk szerint, vagy mi lenne ha elutaznák üzlti útra és a barátaim 5-6an, letepernék és megfenyegetnék ha nem adja oda magát nekik, ellátják a baját...
Ilyenkor persze amint találkoztunk, hatalmasakat, órákon át tartó szerelmeskedésbe torkoltak az esték.
Egy nap eldöntöttem hogy belevágok a dolgokba. Megírtam neki egy izgalmas chatelés után, ma ne haza menyjen, hanem egy hotelba a 24es szobába, amit rögtön utánna letelefonáltam, majd még napközben ki is fizettem. Azt írtam neki, vetkőzzön alsóneműbe és várjon rám. Ne tudjátok meg milyen ideges lett... Ha meg merem tenni hogy más pasikat is hozok, kinyír, botrányt csinál :)
A következőt tettem. Vettem kötelet, nyakörvet, egy hatalmas műfaszt, és pár gyertyát, meg egy alvásra szolgáló szemfedőt! Majd felhívtam hol van? Persze a hotelszobában volt már, meg is mosolyogtam arra gondolván, nagyobb az izgalma mint a félelme attól hogy mi vár rá :)
Amikor beértem a szobába, az ajtóban várt. Lenyűgöző látványt nyújtott. Egyébként is Afrodité teste van, 166cm magas, formás lábak, helyes kis fokhagyma alakú popsi, formás csúcsos mellek, nagy kékeszöld szemek, édes húsos száj, hófehér selymes a bőre, és mindig ad magára. Szóval ujjait idegesen mozgatta és kérdőn nézett rám, szemeiben az izgalom és a félelem tükröződött... én megcsókoltam, és a szemfedővel letakartam a szemeit, majd a fülébe súgtam, szeretlek nyüsszentyű :)
De a fülébe nem csak ezt súgtam, hanem mást is. Hogy mit? Ezt: most szét leszel baszva szívem! A kezeit a kötéllel a háta mögött megkötöttem, és az ágyhoz kísértem. Az arcán láttam az izgalmat, nehezen lélegzett, az ajkai kinyíltak...

- Térdelj le! Ő engedelmesen letérdelt.
- Most nyisd ki a szád, de jó nagyra! Ő megtette.

Ekkor legomboltam a nadrágom nyílását, és a meredező farkam a torkáig nyomtam, mivel engem is izgatott ez a szitu. Itt meg kell jegyeznem, 190cm magas, 105kg vagyok, farkam 17-18cm hosszú, a makkom átmárője 7-8 cm-szóval van mit lóbálni :). Tehát a fejét a farkamra húztam míg nem ökrődött, és nem folyt a nyála ki a száján, de én nem álltam le, csak folytattam, nem kíméltem mert tudtam ez is a fantáziájának a része, és élvezi! Öklődött, nem győzte nyelni a nyálát, a levegőt is alig vette... Ilyenkor az ujjaimmal tágabbra nyitottam a száját, s ha nem ment, adtam egy két kicsi pofont is.
Mikor már láttam hogy engedelmesen nagyra nyitja a száját, tudtam hogy lelkileg telyesen alám rendelte magát, a fotelhoz vezettem, majd beleülttettem. Szemét letakarva hagytam, de a lábait a fotel karfájához kötöttem, a kezeit meg a bokáihoz, így kitárult előttem. Az alsőneműjét ollóval levágtam, így elém tárult a kopasz formás és szép puncija, de a popsija is! Kb fél percig bírtam hogy gyönyörködjek benne, a farkam a puncijához nyomtam. Ő felsóhajtott, és meg meglepődtem, a nedvesség cseppent ki a nyílásából! Erre tövig nyomtam be neki, amitől akkorát nyögött amekkorát eddig még soha. Ekkor vadul és keményen kezdtem dugni, amitől éreztem, sorozatosan élvez el, vonaglik amennyire bír a kötelektől. Közben önkívületbe esve hangosakat nyögött, fantasztikus látványt nyújtott.
Mikor éreztem hogy el fogok sülni, a farkam kihúztam a nedvesen tocsogó puncijából, és mondtam:

- Most a barátom fog megbaszni! És elővettem a hatalmas műfaszt. Kicsit bizonytalan voltam a méreteit illetően, vajon be e fogadja majd, mert vagy 21 com hosszú és 9-10 cm vastag  makkja volt.

Közben a szerelmem feszengeni kezdett, láttam rajta nem mindegy neki, de mivel a szeme le volt kötve, így nem láthatott semmit. A fejét hátra hajtottam, megsímogattam, majd mondtam neki, élvezd mert jó lest nagyon. Tudjátok mit mondott? - Nem akarom, légyszi neeee.

Ezután, a műfaszt odahelyeztem a puncijához, ami szépen duzzadt volt már a farkamtól. és lassan behatoltam vele, amitől megkönyebült a drágám, de meg is rezzent... Hatalmas méretet lassan fogadta magába. Izgatottan vette a levegőt, és a későbbi elmondása szerint úgy feszítette hogy azt hitte elsírja magát, hangosan nyögött, közben kért rá-nyomd még beljebb akarom!

Amikor 3-4 mozgtattam benne, kezdte megszokni a hatalmas méretet, kezdtem erősebb tempót diktálni, amitől hörgött és hangosan nyögött, a lábai remegtek... Ekkor tövig benyomtam neki mind a 21cm és gyorsabban mozgattam benne, amitől remegni kezdett és olyat művelt amit előtte nem...spriccelt, de nem is akár hogyan. Hatalmas sugárban majd egy percig jött a sugár! Méééég, kérte, folytasd ne hagyd abba, basszál szét!

Nekem sem kellett több, a fotelban a drága nyüsszentyűmet úgy szétbasztam a hatalmas műfasszal, mint még soha, és annyiszor spriccelt, ahányszor csak akartam. Ez kb fél órán keresztül tarthatott, nem tudom, mert elveszett az időérzékem. A száját is bekötöttem, mert olyan hangos volt hogy féltem kihívják a rendőréget is :)

Az elalélt testét eloldoztam, és az ágyra tettem. Ekkor jutott eszembe hogy az ágyat nem is használtuk, de már alig él. Szemét már útközben kitakartam, hálásan mosolygott a szeme, csak akkor ijedt meg amikor azt mondtam hogy most engem kell kielégítened. Négykézláb helyeztem el az ágyan. Fogtam a szíjamat, és végig vágtam a helyes kis fenekén:

- Élvezted a nagy dákót? Igeeeen, válaszolta
Erre végig vertem rajta. Össze rándult
- Tudod hogy a kurvám vagy? Igen szívem, jött a válasz.
- Az urad vagyok, megértetted? Erre nevetett, Igen Uram, mondta de jót derült rajtam.
- Most szépen kivallatlak, minden titkod elárulod, súgtam a fülébe! Erre már jobban megijedt...

Szépen kínoztam, ütögettem, ő meg vallott, amiről esetleg a folytatásban írok, de most visszatérek eme szituhoz. Lényeg a mi lényeg, engem a vallomásaival jól felizgatott, úgyhogy kiadósan megdugtam hátulról, a vörös feneke csak úgy égette a kezeimet.

A végén a spermámmal teljesen kitöltöttem a szerelmemet barlangocskáját, majd a karjaimban a tusolóban vittem, egymást szeretgetve tusoltunk, le. Közben hálásan ölelt, és boldog volt, majd megbeszéltük hogy ezt a vonalat erősíteni kell mindkettőnk örömére. A hotelt 22 után hagytuk el, meg is lepődtünk hogy ilyen késő van már :)

Hát remélem felizgattalak, ahogy engem is ahányszor csak eszembe jut :)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Az alapötlet és az őszinte hangvétel is tetszett. De egy alapos átnézés és szövegfésülés ráfért volna!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: