Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy elveszített adomány

A nő a teraszon ül. Mézédes borába kortyol. Cigarettára gyújt. A bor markáns íze összetapasztja az érzékeit, akárcsak a férfi, akitől kapta.... elkél mellé a dohány életszerű kesernyéje. Még akkor is, ha ezzel bravúrosan meghágja a borfogyasztás törvényeit. Sohasem volt egy tucatember, nem is akart az lenni, bár még csak tanulja, mi az ami neki, egyes egyedül csak őneki a jó.
Tücskök ciripelnek, az ipari park tompa moraját szűri a túlontúl szúnyogos, ugyanakkor friss völgyi levegő. A város jótékony messzesége nyugalmat áraszt, bár a nő tudja, sohasem lehet elég távol egyetlen várostól sem.
Valami furcsa feszültség gombócosodik a gyomra tájékán, legszívesebben kitépné magából, azt sem bánva, ha a lelke is vele szakad.

Valaha írt. Ostobaságokat, szomorú meséket, egy gyermekről, aki meghasonlott és beletört a felnőttek érthetetlen, ócska világába. Már ő sem érti őket. Nem csoda, egy éve már, hogy kifordul a toll a kezéből mindig, ha azt hiszi, ihletet érez és íráshoz lát. S ez alatt az év alatt tíz évet öregedett. Elvesztett egy lebilincselő mosolyt, két kosár lelkesedést, sajátos szarkasztikus humorát, néhány fontos embert, pár nagy lehetőséget és eggyel kevesebb pszichopatát, mint kellett volna.
S bár folyton fejtegette, hogy miért, valójában azért ügyelt arra, nehogy kiderüljön, mert legbelül rettegett, ha meglesz az ok, elvész a remény, hogy még visszafordítható, hogy egyszer még újra visszatalál hozzá a tehetség, vagy ha az nem is, legalább a képesség, hogy kimondja, leírja azt, ami ott bent annyira elviselhetetlenül feszít.
Ameddig a szem ellát mint megannyi apró szentjánosbogár, tompafényű lámpák világítanak, pont annyira, hogy az ember ne bukjon orra a bödönnyi sötétben, de még láthassa a csillagokat. Hallani lehet, ahogy az istállóban a lovak a vacsora utolsó falatjait ropogtatják, s eszébe jut, mennyire szereti, s egyben gyűlöli is ezt a tanyát.
Gondolatai kuszák. Sok-sok összekarolt badarság. Bora túlontúl édes, hiába kutatja, hiába keresi benne annyira az alkoholízt vagy a keserűt. Semmi sem stimmel.
Némára fáradt arca komor. Szeme körül apró szarkalábak, láthatatlanná szőkült szemöldökeire hagyja ráomlani sűrű mézszínű haját, melybe egyre vaskosabb melírcsíkokat vés a nap. A meleg, a munka, amit szinte már cseppet sem szeret, holott az élete volt...talán még most is az.

Már nem hajlandó sajnálni magát. Ámbár néhány napja csak, hogy néma könnyekkel vállrázkódva állt a mosogató előtt, mert volt már egy csomó mosatlan edény...és mert a szakma legaljára süllyedt, hiszen a szó szoros értelmében állatkínzóvá vált. Minden egyes sánta lépés, amit a legkedvesebb, legcsodálatosabb lova tett a táborozó gyerekek alatt, miközben értelmes barna szemeit ijedten függesztette rá: „ miért csinálod, hát nem látod, mennyire fáj?”,újabb és újabb patanyomot hagyott a lelkén, ami már nem nagy, de foszlányokban legalább még létezik.
Nincsenek már összefüggő emlékei az útról, ami ide vezetett. Az emberi emlékezet jótékony hatása, hogy a rosszat hamar selejtezi, s azt a néhány kicsit is jót próbálja felduzzasztani a helyén.

Bután nézi az üres poharat. Nem tölt többet. Az idáig csócsált csonkcigaretta helyett újat keres. Talál. Ahogyan magát már sohasem fogja, s bár ezt biztosan tudja, próbálkozik még. Az élete nem veszhetett egyetlen örvényben sem el. Mert örvényekből állt. Talán a fekete lyuk ott bent, a feszítő, végtelen magamutogatás és a súlyos csend gyilkos keveréke a válasz. De még nincs meg a megfelelő kérdés.
Jóllakatta az összes szúnyogot. Csak a tücskök maradtak és néhány halk távoli elégedettnek tűnő prüszkölés.

És egy újabb meddő, értelmetlen próbálkozás kesernyés íze... vagy talán a dohányé. Nem tudja. Feláll. Üres rutinba kezd: aludni indul.
Hasonló történetek
7232
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
5555
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?
Corvin ·
Az elso gondolatom az volt: tul hosszu.. (a szoszkeneteekhez kepest)..:)
de nincs kedvem mosolyogni azon amit irtal..

Es ezt meg Neked, a dallamat zummogd melle..
(ronda budos bago, minek szivod..?:)

"Arany vegu cigaretta,
te huseges jobarat,
Cigaretta fust , s az elet,
mint a szello tovaszal.."
Corvin ·
+l
lorelei ·
Cigaretta: inkább, mint a h1n1 csak hogy divatozzak.
szöszke pedig nem létezik, ahogy a szöszkenetek sem. persze kár érte, meg hogy 'az is lehet, hogy ez csak egy próba'...hehe.
mosolyogni...érdekes.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: