Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy elképzelt, megtörtént gondolat.

Egy, elképzelt….. megtörtént, gondolat kezd testet ölteni bennem…..
Elképzelted már hogy milyen lehet az, amikor egy olyan férfi,- aki leborul a nőiesség előtt- gyengéden lefektet az ágyon és szépen lassan, végig simogatja a tested minden porcikáját.
Hason fekve ellazulsz, és már nem is érzel mást, csak a gyengéd férfikezet amint a nyakadtól kiindulva gyengéden, simogatón végig halad a hátadon, masszíroz, de úgy hogy érzed benne az odaadó tiszteletet. Érzed, hogy miközben simogat a keze gyönyörködik benned. Élvezi, hogy a férfiszemnek oly tetsző vonalaidat most szabadon érintheti, masszírozhatja.
Lágyan masszíroz végig a popsid gömbölyded vonalai mentén, végig a combjaidon, csak úgy hogy szinte elfelejted, hogy most egy férfi van mögötted, és csak élvezed.
A keze úgy játszik veled, mint egy hangszerrel, egészen a lábad ujjáig, majd lassan vissza gyengéden végig a combjaidon, de ekkor még gondosan elkerülve a legféltettebb területet.
Közben lágyan megfordít, csak hogy a derekad vonalán felhaladva, megsimogathassa a két ikret. Körbe simogatja Őket, olyan lágyan, hogy ez már nem is masszírozás, ez maga az odaadó kényeztetés. A bimbókat lágyan, de mégis határozottan megsimogatva majd egy kicsit a nyelvével is megízlelve veszi gondozásba. Játszik velük, mint egy gyerek. Mindig is szeretted, ha a bimbódhoz ér a férfi, de ez most valahogy sokkal erotikusabb.
Nézi az arcod és élvezi, hogy élvezed.
Majd, lassan de határozottan elindul a köldököd mentén a finomságok felé. Körbe simítja lágy kezével és szinte észrevétlenül megérintve a gyönyörű nagy ajkakat, visszatér a combod belső oldalára, ahol elidőzik egy kicsit és gyönyörködik annak gyönyörű vonalán.
Szinte csak sejted, hogy most valami más jön, amikor megérzed az enyhén meleg leheletét a combodon. Apró csókocskák sokaságát kapod végig a bokádtól a combod tövéig. Még most is elkerüli a szeméremajkakat, de csak egy pillanatra, amíg a csókokat felváltja a nyelvének puha simogatása a combodon.
Egyszer csak megérzed és beleborzongsz, hogy a lehelete és a nyelve a nagyajkak peremén van. Beleborzongsz olyan jó, és kezd elmúlni a külvilág. Te már szeretnéd, hogy odaérjen, de Ő még élvezi a látványt és még kínoz egy kicsit.
Lassan eljön a pillanat és nyelve puhasága szétnyitja a nagyajkakat és elindul felfelé, és meg is találja, amit keres. Először csak tétován, tompán, majd egyre határozottabban elkezdi kényeztetni a csiklódat. A nyelve gyönyört okoz és játékos. Érzed fokozódik benned a vágy hogy elöntsön az ismert kellemes érzés, várod, hogy közeledjen az orgazmus, de még messze van.
Te már nem nagyon érzed a külvilágot, csak mintha távolból jövő hangokat hallanál, pedig csak a szíved dobog és várod, hogy mi következik…
Ő csak játszik, de ez egy tudatos játék és Te csak azt érzed, hogy egyre gyakrabban beleremegsz. Köröz a csiklód körül és néha rajta is egy kicsit, majd egyszer csak szinte beszívja az egész csiklód és úgy szopogatja, mint ahogy a mellbimbót szokták. Ettől az megtelik vérrel és olyan érzéseket gerjeszt, amitől lassan úgy érzed, hogy közeleg a vég, de még nem.
Ekkor, megérzed az ujját amint lassan elindul befelé a barlangban. És ez már mámorító, gyorsabban veszed a levegőt és már nem vagy teljesen ura a mozdulataidnak. A gyönyör nedvei lassan, de folyamatosan eláztatnak, már olyan nedves vagy, hogy szinte folyik. Ütemesen mozgatod a csípődet, miközben érzed, hogy a középső ujja a G pontod környékén simogat. Mit simogat, szinte masszíroz és pont a megfelelő helyen. Közben a hüvelyk ujja még a csiklódon mozog és ez a kettő így olyan hatást eredményez, hogy már repülsz. Egyszer csak megérzed, hogy már nincs visszaút és száguldasz életed egyik emlékezetes orgazmusa felé.
Zihálsz és egyre erősebb sikolyok közepett olyat élvezel amilyenre mindig is vágytál. Hosszú az élvezet, amin még ebben az állapotban is csodálkozol, nem szokott ennyi ideig tartani az orgazmusod, de most valahogy mintha nem akarna véget érni…..de azután amint teljes a beteljesülés, a természet tudatosan lassít és Te még most sem tudod, hogy hogyan is lehetett ez ilyen jó anélkül, hogy a férfiassága akárcsak a közelébe került volna a gyönyör barlangjához. Csak azt érzed, hogy most semmi nem számít és még sok hasonló át akarsz élni… Hát rajta…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
A felkonf szerint "elsősorban hölgyeknek" szántad az írást, sajnos - rossz szokásomként, "ez meg mi?" felkiáltással - ezt az anti-ajánlót csak utólag olvastam el.
El kell mondanom, hogy nem tetszett.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: