Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy elhanyagolt feleség

27 éves nő vagyok, 2 éve házasodtam össze a férjemmel. Ő egy nagyon rendes, szexis és jó ember. Ő is és én is jogi egyetemet fejeztünk, ügyvédek vagyunk. Ez még nem is lenne olyan nagy gond, ha ő nem utazgatna folyamatosan külföldre a munka miatt. Van, hogy hetekig távol van, és én ettől már őrjöngök. Nekem itthon van a munkám, az irodában. Így én itthon ő pedig külföldön végzi a dolgát. Már említettem neki a dolgot, hogy ez nekem így rossz és, hogy nem e lehetne ezen változtatni, de erre csak azt válaszolta, hogy ő nem tehet a dologról, majd megpróbál egy kis szabadságot kivenni ha tud. a szavát persze betartotta, megérdeklődte a dolgot, de aztán ismét abba maradt. Így őszintén kimondhatom, hogy egy elhanyagolt feleség vagyok! Már nem is emlékszem, hogy mikor dédelgetett engem utoljára a férjem. Hol vannak a régi fergeteges éjszakák, amiket együtt töltöttünk?
Nagyon hiányzott már egy jókora szex.

Egy nap azonban megváltozott minden! Szombat este volt, unatkoztam néztem a tvt, de ott is mindenhol csak valami marhaság volt, ami nem érdekelt. Egyfolytában csak az én drágám járt a fejemben, vajon mit csinálhat most, jól van e. A gondolataimat megszakitotta a mobilom csörgése.Évi volt az a legjobb barátnőm.
- Halló!Szia Évi!
- Halló, szia Marika, van kedved eljönni velem egy italra valahová?
- Persze miért is ne.
- Oké, akkor egy óra múlva ott vagyok nálad. - és letettem a mobilom.
Elkezdtem készülődni, letusoltam, és kisminkeltem az arcom. Szexis tangát vettem fel, meg egy hozzámtapadó farmert kivágott inggel. Ekkor még nem gondoltam semmi \"gonoszságra\".
Közben betoppant Évi.
- Szia! Te aztán jól kicsíptél! Mit szólna ehhez Gábor, ha látná?- (Gábornak hívják a férjem) viccelődött velem Évi.
- Nem tudom, hogy mit szólna, de nem is érdekel, hiszen ő most nincs itt. Ez az én estém. Magára vessen, hogy most nincs itthon, és nem szórakoztat.
- Hé azért ne olyan hevesen, tudod, hogy a munka miatt állnak így a dolgok.
- Igen tudom, de azt ígérte, hogy szakít rám egy- két napot!
- Jól van 1:0 a javadra, győztél. Igéret szép szó, ha betartják úgy jó!- mondta Évi, elfogadván a \"vereséget\", nevetve.

Elindultunk.
- Meddig lesz Berlinben Gábor?- kezdte Évi a beszélgetést.
- Azt mondta, hogy hétfőn este már itthon lesz.-
- Akkor az szuper! Nincs okod panaszra!-
- És mond azt nem kérdezed meg, hogy mikor ment el, és hogy mikor dugott meg utoljára úgy igaziból?
- Á értem már, ezért vagy te olyan letört az utóbbi időben, nincs aki megadja neked a magadét.-
- Az utóbbi időben? Ez így megy már legalább másfél éve!
- Jól van, megértelek, de mégis miért nem beszélsz vele?-
- Már annyiszor próbáltam, de mindig sikertelen vagyok.-
- Nézd szerintem ő i így van ezzel, és neki is hiányzik a házasélet és a szex..., megérkeztünk. - szólt Évi.

Bent már nagyban ment a buli. Évi már ismert volt itt, így nem fizettünk belépőt. bementünk, és leültünk egy asztalhoz. Odajött a pincér, és kihozott egy- egy italt, amit nem mi rendeltünk. Megpillantottam az egyik szomszédomat, aki mosolyogva integetett, majd odajött hozzánk.
- Sziasztok lányok! Leülhetek ide hozzátok?-
- Igen persze.- mondtam, de közben láttam, hogy végigméri a testem.kicsit meglepődtem. Péter egy nagyon szexis pasi, aki már évek óta udvarolgatott nekem, de azt ő is tudta, hogy köztünk nem lehet semmi olyasmi.
- Hogyhogy egyedül Marika, hol van Gábor?-
- Gábor éppen Berlinben van, rengeteg elintéznivalója van neki.-

Nem hittem a szememnek, Péter folyamatosan bámult, olyan szemekkel nézett rám, mintha rögtön meg akarna hágni. közben Évihez akartam szólni, de amikor megfordultam, csak hűlt helyét láttam. Lelépett. Egyedül hagyott egy kanos férfivel, aki ha közeledne hozzám, biztos nem tudnék neki ellenállni.
- Akarsz táncolni?- kérdezte tőlem kedves hangon.
Kicsit törtem a fejem, hogy igent mondjak e vagy sem, de végül a beleegyezésemet adtam tudtára. Táncoltunk egy ideig aztán pedig meghivott egy koktélra.
- És mi újság van feléd?- kezdte a beszélgetést.
- Semmi különös, csak unatkoztam ma este és eljöttünk Évivel egy kicsit bulizni.-
- Látom, hogy nagy dobásra készülsz, ha ilyen ízléses cuccban jöttél ma?-
Kicsit elpirultam, de hamar észhez tértem.
- Nem készültem semmiféle nagy dobásra, de kitudja, mit hoz még az este!-
- Ki tudja. - mondta.
Vesztemre megfogott egy kicsit az ital, és ezt Péter rögtön észrevette. Pedig nem volt semmi jele a dolognak külsőleg, sem belsőleg. Ekkor megszólalt.
- Akarod, hogy hazavigyelek?
Meglepődtem, dehát miért is ne?
- Köszi, nagyon kedves vagy.
Kimentünk a discoból, és beszálltunk a kocsijába. Még jó, hogy nem az én kocsimmal jöttünk Évivel, mert hazafelé biztos lekapcsoltak volna a zsaruk.

Elindultunk. Nem szóltunk egymáshoz, csak néztük egymást. Már eléggé felforrósodott a levegő, és melegem lett. Lejjebb húztam a cipzárt az ingemen egy kicsit. Péter hirtelen lefékezett, és egy mellékútra fordult. Ott az út szélén megálltunk. Megijedtem, hogy most mi lesz, ha kezdeményez, nem fogok tudni ellenállni, és akkor megcsalom Gábort. Vesztemre pont ez történt. Elkezdte a combom simogatni, és teljesen lehúzta a cipzárt az ingemen. Kivette az egyik mellemet a melltartóból, és gyúrni kezdte. Azon kaptam magam, hogy már sóhajtozok, és halkan nyögdécselek. A puncim már teljesen nedves volt. kigombolta a farmerem is és benyúlt a bugyimba,azt hittem, hogy megőrülök. Azonnal az ölébe ültem, ő pedig elkezdte csókolgatni, és szívogatni a mellem. Közben a farmerem már le is csúszott rólam, félrehúzta a tangám és belémcsúsztatta két ujját.

Először gyengéden, majd egyre erősebben újjazott, pár perc után akkorát élveztem, hogy szinte sikítoztam. Egy jó ideig csak pihegtem a vállára borulva. Amikor végre lenyugodtam, a hátsó ülésre invitált. Leült, és elővette a farkát, ami elég nagy volt, de nem nagyobb Gáborétól. Nekem sem kellett sok bíztatás, vadul elkezdtem szopni. Kis idő múlva megkért, hogy hagyjam abba, mert elfog élvezni ha így folytatom. Négykézlábra állított, és hátulról hatolt belém. Hangosan felnyögtem az élvezettől. Elkezdett bennem mozogni, vadul döfködte belém a farkát, ami nagyon is a kedvezett nekem, mert nagyon szeretem a vad szexet. Annyira jól csinálta, hogy szinte röpke pillanatok alatt ismét elélveztem. Neki sem kellett sok, pár pillanat alatt telelőtte a puncim a temérdek spermával. Amikor lenyugodtunk, elővett egy pzs- t és megtörölgette a puncim a nedveink keverékétől.
Elindultunk, mostmár végleg haza. Nem bántam meg amit tettem, mert igazán rámfért már ez a kis szex, csak sajnáltam a férjemet, mert ő igazán nem érdemelte meg. Péterrel a kocsiban továbbra is némán ültünk, csak elváláskor köszöntünk egymásnak.

Eljött a hétfő. Este olyan hat óra körül vártam haza a kedvesem, aki mégis érkezett. Egyáltalán nem volt fáradt, sőt nagyon is friss és jókedvű volt. Egy hosszú csókkal üdvözöltük egymást. Simogatás is volt, de azt mondtam neki, hogy előbb egyen. Leültünk az asztalhoz, és elkezdtük a beszélgetésünket.
- Minden rendben volt itthon, amíg távol voltam?
- Igen nem volt semmi gond - ahogy kimondtam a mondatot eszembe jutott a szombat este. Az arckifejezésem valszeg megváltozott, mert a drágám rögtön észrevette rajtam, hogy valami nincs rendben.
- Mi történt édesem, valami baj van?-
- Nem, nincs semmi baj, csak egy picit fáradt vagyok.-
- Ne tagadd, látom rajtad, hogy valami gáz van, ne próbálj átverni, mert nem birsz! Na mond el szépen mi történt!- mondta megértően.
- Azt nem lehet, nem mondhatom el, mert akkor elhagynál. - már kicsit sírhatnékom volt.
Megfogta a kezem, és megpuszilta.
- Tudod, hogy nincs olyan dolog a világon, amiért én téged elhagynálak! Mond el kérlek mi nyomasztja a lelked. - kérlelt.
Már kezdett könnyes lenni a szemem, de végülis belekezdtem.
- Drágám őszintén sajnálom, de tettem valamit, amit soha nem fogsz nekem megbocsájtani. Megcsaltalak!- kitört belőlem a sírás.
- Most ugye csak viccelsz?- kérdezte elfehéredve.
- Nem viccelek, nem hiszem, hogy úgy nézek ki!-
Nagy meglepődöttségében felkelt az asztaltól, és bement a hálószobánkba. Én persze azonnal utánnamentem. Megálltam mögötte, és halkan suttogva kezdtem beszélni.
- Drágám, őszintén sajnálom, nem volt szándékos, nem akartam...- ekkor félbeszakított, megfordult velem szembe, azt hittem, hogy megszakad a szívem, olyan szemekkel nézett rám, hogy az már fájt. Még folytak a könnyeim.
- Csak azt mond meg, hogy ki volt az a disznó, aki szemet vetett rád!-
- Péter volt az!- mondtam halkan.
- A szomszéd?-
- Igen!-

- Én esküszöm, megölöm azt a pasast, láttam, hogy már korábban is szemet vetett rád, mond drágám, hogy a francba történt a dolog?- kérdezte dühében.
- Szombat este unatkoztam, Évi felhívott, hogy menjünk el bulizni, én igent mondtam. A buliban találkoztunk Péterrel.- tört ki belőlem a sírás.
Gábor legnagyobb meglepetésemre odajött hozzám és megölelt.
- Ne sírj drágám, kérlek mondj el mindent részletesen, mi történt, mit csinált veled az a kurafi.- leültünk az ágyra.
- Évivel leültünk, ő pedig odajött hozzánk és fizetett nekünk italt, dumáltunk, aztán Évi lelépett, én meg táncoltam vele, majd később megittunk egy koktélt. felajánlotta, hogy hazavisz, én pedig beleegyeztem. És ekkor következett be az egész.-
- Mit csinált veled? Lefeküdtél vele?-
- A kocsiban nagyon meleg volt, és egy kicsit lejjebb húztam a cipzárt az ingemen, ekkor hirtelen letért egy mellékútra és megállt az útszélén. Elkezdett simogatni, meg a mellemet fogdosni, amitől nagyon begerjedtem.
- Én nem hibáztatlak, mert tudom, hogy az utóbbi időben eléggé elhanyagoltalak, de kérlek mondj el mindent!- ekkor ránéztem kedvesemre, és meglepetten tapasztaltam, hogy érdekli a dolog. De hisz logikus, hogy érdekli, hogy a feleségét megdugták.
- Aztán megújjazott.-
- Megújjazott?-
- Igen!-
- És élvezted?-
- Igen!-
- Te ribanc! Aztán mi volt?-
- Elhiszem, hogy haragszol rám, de nem tehetek róla, már kivoltam nagyon éhezve, te nem voltál sehol, nem tudtam ellenállni, aztán a hátsóülésre invitált, és aztán kérte, hogy szopjam a farkát!-
- Nem haragszom rád! És te szoptad a faszát?- kérdezte keményen.
- Igen!- közben észrevettem, hogy a drágám kezd felizgulni, de nem tudtam mire vélni a dolgot!-

- Milyen fasza van? Nagy? A szádba élvezett?-
- Drágám, úgy látom téged izgat a dolog! Miért vagy ennyire kiváncsi Péter farkára?-
- Akarom tudni, hogy mit tett veled az a kurafi!- ezt elég követelőzően mondta.
- Igen, nagy farka van, nem élvezett a számba!-
- Hát akkor hova élvezett?-
- Először jól megdöngetett, aztán pedig telelőtte a puncim!- próbáltam minél izgatóbban előadni a történteket, mert nagyon hiányzott már, hogy jól felcsináljon, és ha szex előtt felidegesítem valamivel, vagy összeveszünk, akkor általában nagyon vad, amit én imádok.
- Te jó ég! És persze te ezt nagyon is élvezted, igaz? Aztán mi volt még?-
- Igen élveztem, kétszer is hatalmas orgazmusom volt!-
- Jobban csinálja mint én? Kérlek mond meg, őszintén!-
- Hát mikor hazudtam én neked? Nem, nem csinálja jobban tőled, ő nem tudja mi kell nekem, de te igen, ő nem törekedett, hogy jól felcsináljon, mint ahogy te szoktál, csak egy egyszerű dugás volt, amit csak azért tettem, mert hiányzott a szex, és most is nagyon hiányzik, de nem vele, hanem veled!-

- Szóval nem jelent neked semmit ez a kis félrelépés?
- Nem jelent semmit, az égvilágon semmit! Nekem csak a te farkad kell, és hogy jó felcsinálj, olyan vadul, mint amikor összeveszünk!- mondtam, már felizgulva.
- Gyere ide te kis vadóc, szeretlek, és tudd meg, hogy ezután többet fogok veled foglalkozni, és nem csak a munkának fogok élni, mint ahogy eddig!-
- Akkor, most ha megkérhetlek, dugj meg olyan vadul, amennyire csak tudsz! - mondtam már izgatott hangon.
- Ha azt akarod megteszem!- és elővette hatalmas farkát, négykézlábra állított és tövig bedöfte a nedves és éhes puncimba!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pi-Tec ·
Aki kijárta a k*rva jogi egyetemet, az legalább magyarul tudni szokott, elvégre a dolgok pontos és célirányos megfogalmazásából él ...

A történet a stílusa miatt vesztette hitelét. Ha ez egy csapat koszos proli, akkor tökéletesen érthető. De könyörgöm, jogi egyetemet végzett emberek? Ilyen szövegekkel? "kisebb farka volt az uramétól" ... Úristen !!

Az autós jelenet még egész jó volt, de a leírások (hiánya), meg úgy az egész nagyon igénytelenre sikeredett!

:flushed:

anesz ·
nem e lehetne e

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: